Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως δυστυχώς μου έβγαλε μια κιτρινίλα η οθόνη στα αριστερά..

Δεν είναι λόγος αλλαγής συσκευής φυσικά, αλλά είναι λίγο ενοχλητικό, ειδικά αν συνυπολογίσω πως την έχω 9 μήνες μόνο..

Μετά από αναβάθμιση στην 5.1.6.0G, μόλις ζεστινόταν το κινητό εβγαζε η οθόνη κόκκινες γραμμές και έπρεπε να αφήσω το κινητό να κρυώσει για να εξαφανιστούν. Ξαναέβαλα την 4.5.4I και δεν ξαναεμφανίστηκαν.

Μετά από αναβάθμιση στην 5.1.6.0G, μόλις ζεστινόταν το κινητό εβγαζε η οθόνη κόκκινες γραμμές και έπρεπε να αφήσω το κινητό να κρυώσει για να εξαφανιστούν. Ξαναέβαλα την 4.5.4I και δεν ξαναεμφανίστηκαν.

Πολύ περίεργο, Εγώ στην θέση σου αν είχα κρατήσει φωτο κλπ θα επικοινωνουσα με την meizu

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το ελυσα το θεμα με το τερμιναλ ηταν λαθος το path. Δεν ηθελε sh \sdcard\chid.sh, ηθελε sh \storage\sdcard1\chid.sh οπιτε μετα απο αυτο ετρεξε κανονικα κ εκανα κ αναβαθμιση στη 5.1.6.0G. Ξερεις καποιος να μου πει γιατι ομως εξακολουθει να μην μου ανοιγει τα δεδομενα καθως κ τις ειδοποιησεις;

Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και εγώ το ίδιο θέμα έχω λες να βάλω πάλι την παλιά έκδοση αλλά δεν θυμάμαι αν μου το έκανε και με την παλιά..... Για θυμάστε μου λίγο πως την περνάω την κατεβάζω και μετα μέσα από την εφαρμογή πάνω την καινούργια?

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μανώλης

Καλημέρα και εγώ το ίδιο θέμα έχω λες να βάλω πάλι την παλιά έκδοση αλλά δεν θυμάμαι αν μου το έκανε και με την παλιά..... Για θυμάστε μου λίγο πως την περνάω την κατεβάζω και μετα μέσα από την εφαρμογή πάνω την καινούργια?

Λοιπόν παιδιά το βρήκα το πρόβλημα..... Μπαίνουμε στις ρυθμίσεις + φωτεινότητας οθόνης και στην χρωματική θερμοκρασία που είναι στο στο κέντρο την πάμε λίγο προς το κρύο και έτοιμο!!!! Το λειτουργώ εδώ και 15 λεπτά και δεν τις ξανά εμφάνισε!!!!

Μανώλης

Το ελυσα το θεμα με το τερμιναλ ηταν λαθος το path. Δεν ηθελε sh \sdcard\chid.sh, ηθελε sh \storage\sdcard1\chid.sh οπιτε μετα απο αυτο ετρεξε κανονικα κ εκανα κ αναβαθμιση στη 5.1.6.0G. Ξερεις καποιος να μου πει γιατι ομως εξακολουθει να μην μου ανοιγει τα δεδομενα καθως κ τις ειδοποιησεις;

Πήγαινε στην εφαρμογή "Ασφάλεια", δώσε όλα τα δικαιώματα για notifications και να μην κλείνουν ποτέ καθώς και να κάνουν auto-start οι εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν και μετά πήγαινε με titanium (ή κάποιο άλλο) και πάγωσε την εφαρμογή "Ασφάλεια"... Σε μένα μόνο έτσι δούλεψε... Τώρα τα πάει άψογα το κινητό...

Πάγωμα του κέντρου ασφαλείας αφού πρώτα για να είσαι σίγουρος έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στις εφαρμογές που θες. Αν ψάξεις έχω κάνει αρκετά ποστ στην αρχή αυτού του τοπίκ.

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάγωμα του κέντρου ασφαλείας αφού πρώτα για να είσαι σίγουρος έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στις εφαρμογές που θες. Αν ψάξεις έχω κάνει αρκετά ποστ στην αρχή αυτού του τοπίκ.

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστω το ρωτησα γιατι στην προηγουμενη εκδοση που ειχε ειχα χρησιμοποιησει το titanium συμφωνα με τις οδηγιες σου αλλα τιποτα. Θα το ξαναδοκιμασω κ εδω. Καποια ιδεα γιατι δε μου ανοιγει τα ενεργοποιει τα δεδομενα ενω εχω ανοιχτη την επιλογη. Οταν το ειχα πρωτοπαρει λειτουργουσαν κανονικα. Με την προηγουμενη ηταν ενα απο τα θεματα που ειχα κ πιστευα οτι θα λυθει με την 5.1.6.0 , αλλα κ παλι τζιφος

Σας ευχαριστω το ρωτησα γιατι στην προηγουμενη εκδοση που ειχε ειχα χρησιμοποιησει το titanium συμφωνα με τις οδηγιες σου αλλα τιποτα. Θα το ξαναδοκιμασω κ εδω. Καποια ιδεα γιατι δε μου ανοιγει τα ενεργοποιει τα δεδομενα ενω εχω ανοιχτη την επιλογη. Οταν το ειχα πρωτοπαρει λειτουργουσαν κανονικα. Με την προηγουμενη ηταν ενα απο τα θεματα που ειχα κ πιστευα οτι θα λυθει με την 5.1.6.0 , αλλα κ παλι τζιφος

Μέσα στο μενού των ρυθμίσεων, τα έχεις ενεργοποιημένα στην εκάστοτε κάρτα SIM που θες να χρησιμοποιείς για data;

Λέω το προφανές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

• 2 weeks later...
Μια γρήγορη ερώτηση, πόση ώρα σας έκανε για να μπει η 5.1.6.0G? Με Wipe data.

Μιση ωρα και ακομα την βαζει...

Στις αδελφης μου την κατεβασα προχθες μεσα απο το τηλεφωνο και εμεινε κανα 20λεπτο χωρις να γινει το update. Ανοιξα το τηλεφωνο, βρηκα το αρχειο με εναν file manager και ειδα οτι το αρχειο ηταν 0kb :shock: Τελικα την κατεβασα στο pc απο εδω https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2/firmware/stable/5.1.6.0/g , εβαλα το αρχειο στο τηλεφωνο και εγινε κανονικα το update.

Με την ευκαιρια του ποστ της αδελφης μου το m2 εχει μπει αγγελια. Φυσικα θα συνεχισω να διαβαζω το τοπικ εδω :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με το superSU 2.65 δεν ξεκιναει το flyme, απο zip μεσο TWRP πηγα να το βαλω αλλα δεν... ξανα format και install την 5...

Για να περασω ξανα την 5 ή την 4 τι πρεπει να κανω στο TWRP απο τις εξεις επιλογες.

1) format

2) Advance και επιλογη ολων.

3) 2 και μετα το 1?

Αργοτερα στο install ελεγε κατι να Wipe, ειπα οχι ειναι σωστο?

εκει βαζεται και το Supersu? οποτε το βαζω απο εκει ή με zip πριν το Install διχνει το εικονίδιο του flyme και δεν προχοραει (40 λεπτα και τπτ).

Bλεπω οτι εχουν βγαλει το Flyme account.

[Πως γινεται το root τωρα? (αν γινεται χωρις το Kingroot...)] ok το βρηκα.

Edited by Zerieon

• 2 weeks later...
Παιδιά καλημέρα! Το μοντέλο αυτό το έχει στο e-shop στα 155 ευρώ και το σκέφτομαι για αγορά σύντομα. Επειδή όμως δεν είμαι αυτό που λέμε power user και δεν έχω ασχοληθεί με ρουτ κλπ. αξίζει να το αγοράσω και να κάνω αναβαθμίσεις ΟΤΑ όποτε βγαίνει κάτι νέο; Γενικά είναι κινητό που δουλεύει σχετικά απροβλημάτιστα ή θέλει ρουτ και σκάλισμα; Επίσης το πρόβλημα με τις κόκκινες γραμμές που γράφουν μερικοί στο πόστ είναι απο ελλατωματική παρτίδα ή έχει σχέση με την θερμοκρασία της συσκευής κατά την χρήση; Είδα μερικά βίντεο και το flyme μου αρέσει πολύ, το ίδιο και η λειτουργία με 1 πλήκτρο αλλά θέλω κάτι λειτουργικό out of the box με όσο το δυνατόν λιγότερα bugs. Τέλος, υποστηρίζει όλες τις συχνότητες για LTE στην Ελλάδα και ειδικά την 800 (band 20) που χρησιμοποιεί κατά κόρων η Wind στην επαρχία; Συγνώμη αν σας κούρασα και ελπίζω να με διαφωτίσετε για να αποφασίσω αν θα το αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :p Edited by Dimos_Vav

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Παιδιά καλημέρα! Το μοντέλο αυτό το έχει στο e-shop στα 155 ευρώ και το σκέφτομαι για αγορά σύντομα. Επειδή όμως δεν είμαι αυτό που λέμε power user και δεν έχω ασχοληθεί με ρουτ κλπ. αξίζει να το αγοράσω και να κάνω αναβαθμίσεις ΟΤΑ όποτε βγαίνει κάτι νέο; Γενικά είναι κινητό που δουλεύει σχετικά απροβλημάτιστα ή θέλει ρουτ και σκάλισμα; Επίσης το πρόβλημα με τις κόκκινες γραμμές που γράφουν μερικοί στο πόστ είναι απο ελλατωματική παρτίδα ή έχει σχέση με την θερμοκρασία της συσκευής κατά την χρήση; Είδα μερικά βίντεο και το flyme μου αρέσει πολύ, το ίδιο και η λειτουργία με 1 πλήκτρο αλλά θέλω κάτι λειτουργικό out of the box με όσο το δυνατόν λιγότερα bugs. Τέλος, υποστηρίζει όλες τις συχνότητες για LTE στην Ελλάδα και ειδικά την 800 (band 20) που χρησιμοποιεί κατά κόρων η Wind στην επαρχία; Συγνώμη αν σας κούρασα και ελπίζω να με διαφωτίσετε για να αποφασίσω αν θα το αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :p

Ας τα πάρουμε από την αρχή...έχει βγεί το Meizu Μ3 http://www.skroutz.gr/s/9192250/Meizu-M3-16GB.html που είναι στα ίδια λεφτά που ψάχνεις και κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη συσκευή(μεταλλική-επεξεργαστή 8 πύρηνο χρονισμένο στα 1.5-ελαφρώς μεγαλύτερη μπαραρία) νομίζω όμως ότι δεν έχει ακόμα global Rom αλλά έχω την εντύπωση ότι θα κάνουν σύντομα,εγώ θα πήγαινα εκεί.

Γενικά θα έλεγα ότι το ρούτ και λίγο σκάλισμα είναι must γιά τα meizu και θα σου πρότεινα να τα κάνεις γιά να μπορείς να το φέρεις εκεί που θέλεις το τηλ. αρκεί να ασχοληθείς λίγο!!

Γιά μένα το flyme 5 είναι πολύ ανώτερο από το flyme 4 οπότε αναβάθμιση καλό είναι να γίνει!!

Πρόβλημα με κόκκινες γραμμές εγώ δεν είχα και σε πολλές περιπτώσεις από ότι έχω ακούσει στρώνει με την αλλαγή της θερμοκρασίας σε πιό ψυχρή..

Οσο γιά το τελευταίο δεν υποστηρίζει 800 (band 20) -τα πιό πολλά Κινέζικα δεν την υποστηρίζουν- χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος.

Καί γιά εναλλακτική γιά λίγο πιό απροβλημάτιστη συσκευή στα λεφτά που ψάχνεις και με 800 μπάντα(χωρίς πάλι να είμαι απόλυτα βέβαιος) υποδεέστερη σαν συσκευή αλλά αξίζει να την κοιτάξεις είναι η Samsung Galaxy J5 Duos 4G

Πάντα κατά τη γνώμη μου!!!

Edited by geotzia

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου, είσαι κατατοπιστικοτατος! Θα ήμουν οκ με το να το ρουταρω και να το φέρω στα μέτρα μου αλλά η μη υποστήριξη της LTE 800 είναι μεγάλο deal breaker για μένα. Μάλλον θα πάω για το ZTE S6 με παρόμοια specs που ερχεται και φθηνότερο. Και πάλι ευχαριστώ!

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

οταν το κιν στη φορτιση φτανει στο 100% δε κανει ηχο να σε ειδοποιησει οτι ειναι γεματο ?

γιατι εμενα δε κανει τπτ

Καλησπέρα. Έχω ένα ρούτερ D-Link DSL2640B και δεν μπορώ να συνδεθώ με το κινητό μου στο Wi-Fi του. Το παλιό κινητό (Motorola) συνδέεται κανονικά. Ούτε με άλλο ρούτερ δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Έχω βάλει και τον κωδικό. Καμία ιδέα;

Καλησπέρα. Έχω ένα ρούτερ D-Link DSL2640B και δεν μπορώ να συνδεθώ με το κινητό μου στο Wi-Fi του. Το παλιό κινητό (Motorola) συνδέεται κανονικά. Ούτε με άλλο ρούτερ δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Έχω βάλει και τον κωδικό. Καμία ιδέα;

Παράξενο σαν πρόβλημα αλλά δοκίμασε να παίξεις με τα encryption mode του router

Δοκίμασε πρώτα WPA2 και στη συνέχεια WPA

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Μπα τίποτα. Έχω βγάλει και τον κωδικό ήθελα να γράψω. Προς το παρόν βρήκα το παλιό ρούτερ, αλλά επειδή πιάνει πολύ μικρότερη ταχύτητα, θα το συνδέω όταν κλείνω τον υπολογιστή για να έχω ίντερνετ στο κινητό.

Το ότι βγήκε 5.1.8 G το έχει πάρει κάνεις χαμπάρι ή όλοι είσαστε σε mood παραλίας?

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλησπερα σημερα εκανα την αναβαθμιση σε 5.1.8.0Υ και YonOS version 3.1.6 ετσι λοιπον εχασα το root μου.Προσπαθω να ρουταρω με kingroot αλλα τπτ,εχει κανενασ καμια ιδεα?

Και εμένα μου βγάζει την ίδια αναβάθμιση μετά από restart αλλά δεν την έχω κάνει. Νομίζω ότι πρέπει να βγάλω πρώτα το ροοτ και μετά σωστά;;

Ξέρουμε τι αλλαγές έχουν γίνει;

Sent from my m2 using Tapatalk