panoszavra Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ευχαριστω!Σχετικα με την εγγυηση που δινουν καποα σκρουτζομαγαζα εχω την εξης απορια.Σε περιπτωση βλαβης τα επισκευαζουν οι ιδιοι η τα στελνουν στην εταιρια και παει κανα 3μηνο?Ειμαι μεταξυ του Μ2και του XIAOMI Redmi 3,αλλα ειναι καποιες λεπτομεριες που θα κανουν τη διαφορα. Π.χ.WIDI υποστηριζεςι το Μ2?Μπορω να κανω mirroring? Φυσικά και μπορείς. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Φυσικά και μπορείς. Ευχαριστω πολυ!Αρα δεν χρειαζεται να παρω και ταμπλετ.Θα κανω την τιβι στο σαλονι ενα τεραστιο ταμπλετ με το MEIZU. Επισης υπαρχει απο οτι ειδα και επισημο σερβις της MEIZU στην Αθηνα και ολα καλα.Δηλαδη σχεδον ολα.Η καμερα μαλλον δεν εχει επιλογη για ληψη σε 16¨9.Αν δε κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Ευχαριστω πολυ!Αρα δεν χρειαζεται να παρω και ταμπλετ.Θα κανω την τιβι στο σαλονι ενα τεραστιο ταμπλετ με το MEIZU. Επισης υπαρχει απο οτι ειδα και επισημο σερβις της MEIZU στην Αθηνα και ολα καλα.Δηλαδη σχεδον ολα.Η καμερα μαλλον δεν εχει επιλογη για ληψη σε 16¨9.Αν δε κανω λαθος. Μη σε απασχολεί και τόσο αυτό,εγώ με το pro capture άλλά όχι το δωρεάν από playstore έχω όλες τις επιλογές σε όλες τις αναλύσεις... υπάρχουν και δωρεάν εφαρμογές που θα το κάνουν αυτό, το camera MX π.χ. και φαντάζομαι και αρκετές άλλες!! Edited May 17, 2016 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί κανονικά σας; Γιατί σε μένα δεν. Edited May 18, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 σήμερα κυκλοφόρησε η 5αρα Global για το note...... άντε να παίρνουμε και εμείς σειρά....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μη σε απασχολεί και τόσο αυτό,εγώ με το pro capture άλλά όχι το δωρεάν από playstore έχω όλες τις επιλογές σε όλες τις αναλύσεις... υπάρχουν και δωρεάν εφαρμογές που θα το κάνουν αυτό, το camera MX π.χ. και φαντάζομαι και αρκετές άλλες!! slow motion video υποστηριζει το pro capture ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 slow motion video υποστηριζει το pro capture ; Νομίζω πως όχι.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί κανονικά σας; Γιατί σε μένα δεν. Εμένα δουλεύει μιά χαρα αλλά έχει κάπως αργή αντίδραση από σκοτεινό σε φωτεινο μέρος,σε γενικές γραμμές όμως άψογη,με 4.5.4Ι ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Πάντως αρκετές συσκευές πήραν την 5.1.5.0G. Άντε να δούμε Και εμείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Πιστεύω ότι στις επόμενες ημέρες θα την πάρουμε και εμείς Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καινούριος χρήστης της συσκευής (την τεστάρω για την αγαπημένη ελληνίδα μάνα που ζήτησε smartphone και) έχω μείνει εντυπωσιασμένος με δύο μέρες χρήση ως τώρα. Η αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί κανονικά σας; Γιατί σε μένα δεν. Επί του θέματος με βάση ό,τι έχω δει λειτουργεί ικανοποιητικά μπορώ να πω... Εσένα δηλαδή δεν προσαρμόζεται καθόλου; Το θέμα που είχα δει με την μπαταρία που δεν πάει από το 99% στο 100% κατά τη φόρτιση εξακολουθεί να υφίσταται (4.5.4Ι είμαι); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Στην ίδια έκδοση και εγώ μέχρι το 99 πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Καινούριος χρήστης της συσκευής (την τεστάρω για την αγαπημένη ελληνίδα μάνα που ζήτησε smartphone και) έχω μείνει εντυπωσιασμένος με δύο μέρες χρήση ως τώρα. Επί του θέματος με βάση ό,τι έχω δει λειτουργεί ικανοποιητικά μπορώ να πω... Εσένα δηλαδή δεν προσαρμόζεται καθόλου; Το θέμα που είχα δει με την μπαταρία που δεν πάει από το 99% στο 100% κατά τη φόρτιση εξακολουθεί να υφίσταται (4.5.4Ι είμαι); Η προσαρμογή της φωτεινότητας γίνεται αργά και έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται στο επίπεδο που πρέπει. Για την μπαταρία δοκιμάστε το εξής: Άφησέ το να φορτίσει όλο το βράδυ.Συνήθως από το 99% στο 100% κάνει πάρα πολύ χρόνο. Edited May 19, 2016 by panoszavra Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Η προσαρμογή της φωτεινότητας γίνεται αργά και έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται στο επίπεδο που πρέπει. Για την μπαταρία δοκιμάστε το εξής: Άφησέ το να φορτίσει όλο το βράδυ.Συνήθως από το 99% στο 100% κάνει πάρα πολύ χρόνο. Αυτό ισχύει για την πρώτη φορά η πρέπει να αφήνουμε το τηλ κάθε φορά όλο το βράδυ στο ρεύμα? Γιατί κάτι τέτοιο δεν παίζει για να κερδίσουμε 1% ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αυτό ισχύει για την πρώτη φορά η πρέπει να αφήνουμε το τηλ κάθε φορά όλο το βράδυ στο ρεύμα? Γιατί κάτι τέτοιο δεν παίζει για να κερδίσουμε 1% ακόμα.. Το ανάφερα σαν δοκιμή για να δείτε άν θα δείξει 100%.Θεωρώ ότι θα δείξει. Το κινητό μας,όπως όλα τα κινητά, ξεκινά να φορτίζει γρήγορα και όσο φτάνει προς την πλήρη φόρτιση ,ο ρυθμός φόρτισης φθίνει. Εγώ παρατήρησα μία επιλέον καθυστέρηση από το 99% μέχρι το 100%. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παρατήρησα σήμερα το εξής: Όταν είμαι στο δρόμο με δεδομένα και επιστρέφω σπίτι(ή οπουδήποτε αλλού με wifi ) μόλις ανοίξω την οθόνη βλέπω ακόμη χρήση δεδομένων και μετά από λίγο συνδέεται με το wifi. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί η σύνδεση με wifi χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω πρώτα την οθόνη; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Αν παρω τωρα το Μ2 θα εχει την Ι ρομ με ελληνικα?Μπορω να κατεβασω οτι θελω και απο το 1MobileMarket?π.χ.Opera mini. Αυτο το εκνευριστικα μονοτονο (για μενα) ασπρο φοντο που βλεπω παντου στις ρυθμισεις και εφαρμογες στην 5.1 δεν αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Παιδιά καλησπέρα από 99% πάει σε 100% αλλά θέλει χρόνο αρκετό Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Δλδ πόσο χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Και εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς τον χρόνο. σίγουρα πάντως πάνω από μισή ώρα Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Χαιρεται παιδια μήπως ξέρει κανείς πως να αυξήσω τους χαρακτήρες αποστολής σε ένα μήνυμα (SMS). Γιατι τώρα χρεώνομαι ένα μήνυμα για 60 χαρακτήρες ενω με αλλα κινητα μπορούσα να στείλω 160 χαρακτήρες. Έχω το meizu m2 mini με έκδοση τωρα την 4.5.4Ι Χρησιμοποιείς εφαρμογή από το play store. Chomp sms η textra sms. Προσωπικά χρησιμοποιώ το δεύτερο το οποίο έχω αγοράσει. Συμφωνώ απόλυτα,εγώ πάντως χρησιμοποιώ το chomp το οποίο γιά τα γούστα μου είναι άπαιχτο!!! Λόγω αυτού του θέματος κατέβασα και γω το Chomp αλλά και σε αυτό μου μετράει τα μηνύματα ανά 60 χαρακτήρες!! Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Λόγω αυτού του θέματος κατέβασα και γω το Chomp αλλά και σε αυτό μου μετράει τα μηνύματα ανά 60 χαρακτήρες!! Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω; Πας στο chomp-ρυθμίσεις-sms-έχει 3 παράθυρα,το δεύτερο (Strip accents) πρέπει να είναι τσεκαρισμένο,τα μνμ σου βέβαια θα είναι χωρίς τονισμό,κεφαλαία αλλά θα έχεις 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Σίγουρα πάνω από μισή ώρα εγώ το βάζω το βράδυ οπότε δεν έχω θέμα.....τελικα η οθόνη αρχίζοντας κάνει τα δικά της μόλις ζεσταίνεται! Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μετα από δύο μήνες πρώτη για το άφησα λίγο παραπάνω στην φόρτιση και είδα το 100%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πας στο chomp-ρυθμίσεις-sms-έχει 3 παράθυρα,το δεύτερο (Strip accents) πρέπει να είναι τσεκαρισμένο,τα μνμ σου βέβαια θα είναι χωρίς τονισμό,κεφαλαία αλλά θα έχεις 160 χαρακτήρες Οκ, έπρεπε να το ψάξω καλύτερα.Η αλήθεια είναι ότι την είδα αυτή την επιλογή αλλά δεν κατάλαβα ότι αυτό έψαχνα Ευχαριστώ πολύ! Όσον αφορά την μπαταρία που συζητάμε, χθες το ξέχασα λίγο παραπάνω ενώ φόρτιζε απενεργοποιημένο και έφτασε 100% κι εμένα. Συνολικά να πω ξανά ότι από τις πρώτες μέρες συμβίωσης έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ αξιόλογη η συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ευχάριστα νέα. Το flyme 5 για το κινητό μας θα δοθεί στις 31 Μαϊου.Ανακοίνωση στο επίσημο forum της meizu. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts