naxiand Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Αν θέλεις κινητό σε αυτή την κατηγορία και τιμή και θα στο φτιάξει φίλος τότε καλύτερα το xiaomi redmi 2 pro και όχι το meizu m2 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Έκανα εγκατάσταση τον ex dialer & contacts το οποίο σου δίνει 2 shortcuts: ένα με ένα τηλέφωνο ("τηλεφωνικός επιλογέας") ως dialer και ένα με ένα ανθρωπάκι ως contacts ("επαφές"). Αντικατέστησα λοιπόν τις default συντομεύσεις στην αρχική οθόνη με αυτές του ex dialer. Ενώ η πρώτη δουλεύει κανονικά, όταν πατάω στη δεύτερη "επαφές" μου λέει "η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη". Το ίδιο συμβαίνει αν πάω να την τρέξω από το μενού εφαρμογών. Μπορεί να έχει διαφορετικό εικονίδιο (δείτε το ex dialer στο play store και θα δείτε στην εικόνα ότι δίνει 2 συντομεύσεις) αλλά πρακτικά πρόκειται για την ίδια εφαρμογή. Αυτό φαίνεται αφού αν είσαι μέσα και στους δυο dialer υπάρχει εσωτερικό κουμπί για να πας στις επαφές το οποίο και λειτουργεί. Αντίστοιχα βέβαια εξαφανίστηκε και η συντόμευση Contacts του συστήματος και έχει μείνει μόνο η Phone! Έκανα επανεγκατάσταση, ξαναενεργοποίησα το κέντρο ασφαλείας, τζίφος. Καμία ιδέα; Άλλη SOS παρατήρηση: έχοντας απενεργοποιημένο το κέντρο ασφαλείας χάνεται και το autolaunch κατά την επανεκκίνηση. Δηλαδή έκανα επανεκκίνηση το κινητό και το πρόβλημα με τα push notification επανήλθε. Όταν έτρεξα μια φορά τις εφαρμογές whatsapp, viber κλπ παρέμειναν ανοιχτές. Πρέπει να βρεθεί μια σοβαρή λύση για αυτό. Τελευταία παρατήρηση, από τα Google Apps δεν είχα εγκαταστήσει επειδή όλα είναι στα κινέζικα μια με κάτι γκρι τετραγωνάκια (βλέπε εικόνα). Την κατέβασα και είδα πως τιτλοφορείται "Συγχρονισμός". Δεν ξέρω τι αλλαγές θα επιφέρει τώρα που την έβαλα, να υποθέσω πως είναι αρκετά σημαντικό το Google sync; Edited October 5, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Πάντως θέμα με push notifications δεν υπάρχει... Το appstore δεν το έχω βάλει για να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Πάντως θέμα με push notifications δεν υπάρχει... Το appstore δεν το έχω βάλει για να δω... Καλημέρα Αν μπορείς διευκρινησέ μας... Έχεις viber, whatsapp κλπ εγκαταστημένα από meizu store και με σβηστή οθόνη κάνα μισάωρο (deep sleep) σου έρχονται κανονικά τα μηνύματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλημέρα Αν μπορείς διευκρινησέ μας... Έχεις viber, whatsapp κλπ εγκαταστημένα από meizu store και με σβηστή οθόνη κάνα μισάωρο (deep sleep) σου έρχονται κανονικά τα μηνύματα; Viper από meizu store, Facebook, messenger πήρα τα . *apk από το ταμπλετ και όλα δουλεύουν κανονικά push notifications. Στην αρχή δεν δούλευαν μετά κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις και έχω... Στις επόμενες μέρες που θα το στήσω και πάλι για καθημερινή χρήση το κινητό θα μπορώ να ξέρω ποια ακριβώς ρύθμιση ήταν... Μαμακια πάντως στα xiaomi έχει την επιλογή trust app και τέλος. Δεν κάθεσαι να ψάχνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 χμμ η μπαταρία με έχει ρίξει κάπως ψυχολογικά απο το 640xl που ειχα.., αλλά ειχα xiaomi note,redmi με 6589t οπότε συγκρίνοντας μια χαρα μπαταρία το m2.. απροβλημάτιστο,πάρτε το και δεν κοιτω καν το αντιπαλο ξιαομι..αποψη μου Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Μια που λέτε για μπαταρία (εγώ την βρίσκω πολύ καλή, δεύτερη μέρα άνετα χωρίς όμως Google services) για πείτε η εφαρμογή music τι κατανάλωση σας βγάζει όσοι δεν την έχετε παγώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Viper από meizu store, Facebook, messenger πήρα τα . *apk από το ταμπλετ και όλα δουλεύουν κανονικά push notifications. Στην αρχή δεν δούλευαν μετά κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις και έχω... Στις επόμενες μέρες που θα το στήσω και πάλι για καθημερινή χρήση το κινητό θα μπορώ να ξέρω ποια ακριβώς ρύθμιση ήταν... Μαμακια πάντως στα xiaomi έχει την επιλογή trust app και τέλος. Δεν κάθεσαι να ψάχνεις... Θα μας βοηθούσες πολύ αν θυμόσουν τη ρύθμιση γιατί εγώ και ο kikos7 υποφέρουμε. Αυτός παίρνει τις ειδοποιήσεις όταν ανοίγει την οθόνη, εγώ όταν ανοίγω τις εφαρμογές. Αυτό βέβαια σε μένα διορθώθηκε μάλλον με την απενεργοποίηση του κέντρου ασφαλείας αλλά πρέπει να το δω για λίγο καιρό. Σίγουρα στην επανεκκίνηση θέλει να ξανατρέχεις τις εφαρμογές. Γιατί επέλεξες το meizu store και apk και όχι το play store; Εγώ χτες εγκατέστησα επιπλέον το Google sync μέσω Google installer. Σας επισυνάπτω την απάντηση της meizu στο mail μου σχετικά με το θέμα push : "Dear customer, Thanks for supporting MEIZU. Could you kindly tell*us if*the mobile data is working while the wifi is disabled? If yes,please try to flash your device to see if it will be solved. Have a nice day." Edited October 5, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Το έκανα έτσι με τις εφαρμογές γιατί αποφάσισα να δω αν μπορώ να έχω Android χωρίς Google και μάλλον τα κατάφερα. Browser Apus ή UC mini και για mail βρήκα επαξιο αντικαταστατη boxer mail και calendar. Υπάρχουν μερικά θεματακια όπως η άδεια του titanium back ψάχνει για την PRO έκδοση το playstore, αλλά θα λυθούν. Όχι μόνο έχω ειδοποιήσεις αλλά μου ανάβει και το μπλε λεντακι. Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος τι κατανάλωση βλέπει στην εφαρμογή music? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Το έκανα έτσι με τις εφαρμογές γιατί αποφάσισα να δω αν μπορώ να έχω Android χωρίς Google και μάλλον τα κατάφερα. Browser Apus ή UC mini και για mail βρήκα επαξιο αντικαταστατη boxer mail και calendar. Υπάρχουν μερικά θεματακια όπως η άδεια του titanium back ψάχνει για την PRO έκδοση το playstore, αλλά θα λυθούν. Όχι μόνο έχω ειδοποιήσεις αλλά μου ανάβει και το μπλε λεντακι. Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος τι κατανάλωση βλέπει στην εφαρμογή music? Κι εμενα που εχω απενεργοποιησει το κεντρο ασφαλειας μου ερχονται ολες οι ειδοποιεισεις και αναβει και notification led Edited October 5, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Μια που λέτε για μπαταρία (εγώ την βρίσκω πολύ καλή, δεύτερη μέρα άνετα χωρίς όμως Google services) για πείτε η εφαρμογή music τι κατανάλωση σας βγάζει όσοι δεν την έχετε παγώσει το τσέκαρα και τώρα, αλλά και από ότι θυμόμουν, δεν την έχω δει καθόλου στα στατιστικά της μπαταρίας Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 το τσέκαρα και τώρα, αλλά και από ότι θυμόμουν, δεν την έχω δει καθόλου στα στατιστικά της μπαταρίας Περίεργο εμένα μετά την οθόνη είναι δεύτερη σε κατανάλωση χωρίς να την χρησιμοποιώ... Θα την παγωσω με titanium... Ή και unistall αφού ακόμα πειραματιζομαι με το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Περίεργο εμένα μετά την οθόνη είναι δεύτερη σε κατανάλωση χωρίς να την χρησιμοποιώ... Θα την παγωσω με titanium... Ή και unistall αφού ακόμα πειραματιζομαι με το κινητό... πριν την κάνεις uninstall κάνε ένα clear data και force stop και παρακολούθησε τη, να ξέρεις οτι εμπεριέχει μηχανή αναζήτησης και κατεβεβάσματος τραγουδιών, ίσως να κράτησε ανοικτή σύνδεση με νετ από προηγούμενη χρήση; Εγώ χτες τη χρησιμοποιήσα για αναζήτηση 5-6 τραγουδιών και κατέβασμα 2, αλλά μετά το βραδυνό κλείσιμο και άνοιγμα σήμερα χωρίς φόρτιση έχει ένα 2% χρήση (όσο και το IP telephony app που επίσης χρησιμοποίησα χτες περίπου το ίδιο σε διάρκεια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Γράψτε μια άποψη για την απάντηση της Meizu... Εμένα δε με πείθει να φλασάρω το τηλέφωνο για να φτιάξουν οι ειδοποιήσεις που διορθώθηκαν με το πάγωμα του κέντρου ασφαλείας. Κάποιο λάκο έχει η φάβα του λογισμικού. Οι υπόλοιποι έχετε ειδοποιήσεις κανονικά χωρίς να πειράξετε τίποτα; PP6210, taliban; Όσον αφορά τον dialer του τηλεφώνου, έχω την αίσθηση ότι η Flyme δε διαχωρίζει το dialer από τα contacts και το δίνει ως μια εφαρμογή. Γι' αυτό και στις extra εφαρμογές που βάζεις από το store δε δουλεύει το shortcut "επαφές". Μπορεί να κάνω και λάθος. Ξαναρωτάω επίσης, ξέρει κανείς από τον Google Installer η εφαρμογή "Συγχρονισμός" τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Γράψτε μια άποψη για την απάντηση της Meizu... Εμένα δε με πείθει να φλασάρω το τηλέφωνο για να φτιάξουν οι ειδοποιήσεις που διορθώθηκαν με το πάγωμα του κέντρου ασφαλείας. Κάποιο λάκο έχει η φάβα του λογισμικού. Οι υπόλοιποι έχετε ειδοποιήσεις κανονικά χωρίς να πειράξετε τίποτα; PP6210, taliban; Όσον αφορά το dialer του τηλεφώνου, έχω την αίσθηση ότι η Flyme δε διαχωρίζει το dialer από τα contacts και το δίνει ως μια εφαρμογή. Γι' αυτό και στις extra εφαρμογές που βάζεις από το store δε δουλεύει το shortcut "επαφές". Μπορεί να κάνω και λάθος. Ξαναρωτάω επίσης, ξέρει κανείς από τον Google Installer η εφαρμογή "Συγχρονισμός" τι κάνει; Εγώ δεν χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές (viber κλπ ) στο google+ μου έρχονται κανονικά όπως και τα email Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Εγώ δεν χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές (viber κλπ ) στο google+ μου έρχονται κανονικά όπως και τα email Επειδή το Google+ απέφυγα να το βάλω διότι το θεωρώ άχρηστο ως social media, υπάρχει περίπτωση να χειρίζεται ως "κεντρική" εφαρμογή διάφορα θέματα των Google Apps; Νομίζω πως έπαιζε ρόλο σε διάφορες ρυθμίσεις, σκέφτομαι αν έχει νόημα να το βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Επειδή το Google+ απέφυγα να το βάλω διότι το θεωρώ άχρηστο ως social media, υπάρχει περίπτωση να χειρίζεται ως "κεντρική" εφαρμογή διάφορα θέματα των Google Apps; Νομίζω πως έπαιζε ρόλο σε διάφορες ρυθμίσεις, σκέφτομαι αν έχει νόημα να το βάλω; δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παίδες με την σειρά μου να επιβεβαιώσω ότι με το freeze στο security εχω πλέον ξυπνητήρι. Το music το έχω παγώσει για να σου πω την αλήθεια αλλά τις πρώτες μέρες που κοίταγα τα στατιστικά της μπαταρίας δεν ήταν στα πρώτα 10 που εμφανίζει. πχ ο jetaudio με 4 ώρες μουσικής είχε κατανάλωσει 2%. Με θέμα ειδοποιήσεων σε whatsup, hangout δεν έχω, με viber έχει τύχει 1-2 φορές να μου έρχονται εφόσον ανοίξω την εφαρμογή αλλά δεν της είχα δώσει permission. υγ. μικρή βοήθεια. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Η εφαρμογή των μηνυμάτων ενώ ανοίγει κανονικά, πηγαίνοντας σε μια επαφή να δω την συζήτηση μπορεί να κάνει και 30 δευτερα για να την ανοίξει. Αυτό υπάρχει και με το chomp sms αλλά και με το textra. Το ίδιο lag-αρισμα έχω και στις επαφές. Στην αρχή στις πιο συχνές κάνει κάποια sec να τις εμφανίσει και στην αναζήτηση κάνει 3-4 sec για να την βρει. Έχω κάνει ένα σκασμό επανεκκινήσεις αλλά άκρη δεν έχω βγάλει, έχει εμφανιστεί κάτι αντίστοιχο σε εσάς? Ποια μπορεί να είναι η λύση? υγ2. με το freeze του security έχω δει μία αύξηση της κατανάλωσης σε σχέση με πριν Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Γράψτε μια άποψη για την απάντηση της Meizu... Εμένα δε με πείθει να φλασάρω το τηλέφωνο για να φτιάξουν οι ειδοποιήσεις που διορθώθηκαν με το πάγωμα του κέντρου ασφαλείας. Κάποιο λάκο έχει η φάβα του λογισμικού. Οι υπόλοιποι έχετε ειδοποιήσεις κανονικά χωρίς να πειράξετε τίποτα; PP6210, taliban; Ξαναρωτάω επίσης, ξέρει κανείς από τον Google Installer η εφαρμογή "Συγχρονισμός" τι κάνει; η ακριβής μετάφραση του τίτλου google 日历同步 είναι συγχρονισμός ημερολογίου, εγώ δεν το έχω εγκαταστήσει και παρόλα αυτά δουλεύει μια χαρά ο συγχρονισμός του google calendar μου με του λογαριασμούς μου σε gmail και εταιρικό exchange. Επίσης το Google+ το έχω απενεργοποιημένο εδώ και 2 χρόνια σε 4-5 διαφορετικές συσκευές και δεν νομίζω να επηρεάζει τις άλλες google apps (αντίστοιχα δεν έχω ενεργοποιημένο το google now που βγαίνει κάπου μέσα από το google search). Για τις ειδοποιήσεις, έχοντας δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα + προσθέσει στην white list των εφαρμογών που δεν καθαρίζονται και κάνουν auto start up, έχω κανονικά ειδοποιήσεις+led για νέο εμαιλ, gmail ή hangout - δεν χρησιμοποιώ what's up και viber για να σου πω. Δοκιμάζω τώρα μια εφαρμογή που είχα και στο xperia z3c για να ανάβει την lock screen με την ειδοποίηση, την nils (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roymam.android.notificationswidget) μέχρι τώρα καλά πάει, αν και σίγουρα θα το πληρώσω σε αυξημένη χρήση οθόνης και μειωμένη μπαταρία! edit: δεν ξέρω αν θα σε μπερδέψω περισσότερο αλλά έκανα την εξής δοκιμή, απενεργοποιώ το hangouts από το current apps tab (παρόλο που έχει λουκετάκι), στέλνω hangout από άλλο λογαριασμό και έρχεται - προφανώς δούλεψε η προστασία του security και την κράτησε ενεργή την εφαρμογή. Μετά πάω ρυθμίσεις/ εφαρμογές και κάνω force stop στο hangouts, ξαναστέλνω μήνυμα και ΔΕΝ έρχεται ειδοποίηση. Αρα, για να μένει η εφαρμογή ανοικτή ίσως χρειάζεσαι το security, το θέμα είναι τι χρειάζεσαι για να κάνει autostart... Edited October 5, 2015 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) κατι που βρηκα στο threαd για το meizu mx4 και μαλλον ισχυει στα περισσοτερα σημεια και για το m2 οσον αφορα τις διαφορες εκδοσεις..ισως βοηθησει.. Λοιπόν η "U" εκδοση εχει βγει για ενα κινεζικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας (νομιζω unicom λέγεται εξού και U) και έχει μέσα καποιες επιπλέον κινέζικες εφαρμογές. Η μονη διάφορα που έχει η "Α" με την "U" είναι οτι δεν έχει αυτές τις έξτρα εφαρμογές. Και οι δυο έχουν Ελληνικά. Όσοι έχουν την U μπορούν να εγκαταστήσουν την A και αντίστροφα, αλλά ποτε δε θα μπορέσουν να βάλουν τη "Ι" όταν κυκλοφορήσει με το καλό (έχει άλλο bootloader). Εδώ θα βρειτει την "Α" όσοι ενδιαφέρεστε http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1 Η "Ι" είναι η international εκδοση του κινητού που απλα είναι απαλλαγμένη απο κάθε κινεζική εφαρμογή και έχει προεγκατεστημένο Google Play Service. Τέλος οι αναβαθμίσεις της "I" βγαίνουν πάντα τελευταίες και καθυστερημένες. Αυτά είναι γενικές πληροφορίες που ισχύουν για όλα τα meizu. Επίσης απ'οσο έχω διαβάσει κάποιοι έχουν αναφέρει οτι καλύτερα είναι να Κατεβάζεις την rom να την περνάς στο κινητό και εν συνεχεία να κανεις την εγκατάσταση απλα επειδή παλιότερα ειχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, αλλιως την κανεις και κατευθείαν απο το κινητό. μια ερωτηση:αν οι κινεζοι στο στειλουν rooted,με playstore kai ελληνικη γλωσσα θα ειναι ετοιμο για απευθειας χρηση???.γιατι οπως μου ειπε ο naxiand και εχω καταλαβει κ εγω ισως αντιμετωπισω προβληματα ως αρχαριος χρηστης λογω οτι χρειαζεται καποιο στησιμο το κινητο..(παρολο που εχω φιλο που ειναι σαινη οσον αφορα τα διαφορα γκατζετς απο κινα πλευρα..) Edited October 5, 2015 by asxetos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 κατι που βρηκα στο threαd για το meizu mx4 και μαλλον ισχυει στα περισσοτερα σημεια και για το m2 οσον αφορα τις διαφορες εκδοσεις..ισως βοηθησει.. Λοιπόν η "U" εκδοση εχει βγει για ενα κινεζικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας (νομιζω unicom λέγεται εξού και U) και έχει μέσα καποιες επιπλέον κινέζικες εφαρμογές. Η μονη διάφορα που έχει η "Α" με την "U" είναι οτι δεν έχει αυτές τις έξτρα εφαρμογές. Και οι δυο έχουν Ελληνικά. Όσοι έχουν την U μπορούν να εγκαταστήσουν την A και αντίστροφα, αλλά ποτε δε θα μπορέσουν να βάλουν τη "Ι" όταν κυκλοφορήσει με το καλό (έχει άλλο bootloader). Εδώ θα βρειτει την "Α" όσοι ενδιαφέρεστε http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1 Η "Ι" είναι η international εκδοση του κινητού που απλα είναι απαλλαγμένη απο κάθε κινεζική εφαρμογή και έχει προεγκατεστημένο Google Play Service. Τέλος οι αναβαθμίσεις της "I" βγαίνουν πάντα τελευταίες και καθυστερημένες. Αυτά είναι γενικές πληροφορίες που ισχύουν για όλα τα meizu. Επίσης απ'οσο έχω διαβάσει κάποιοι έχουν αναφέρει οτι καλύτερα είναι να Κατεβάζεις την rom να την περνάς στο κινητό και εν συνεχεία να κανεις την εγκατάσταση απλα επειδή παλιότερα ειχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, αλλιως την κανεις και κατευθείαν απο το κινητό. μια ερωτηση:αν οι κινεζοι στο στειλουν rooted,με playstore kai ελληνικη γλωσσα θα ειναι ετοιμο για απευθειας χρηση???.γιατι οπως μου ειπε ο naxiand και εχω καταλαβει κ εγω ισως αντιμετωπισω προβληματα ως αρχαριος χρηστης λογω οτι χρειαζεται καποιο στησιμο το κινητο..(παρολο που εχω φιλο που ειναι σαινη οσον αφορα τα διαφορα γκατζετς απο κινα πλευρα..) Φίλε άσχετε, από αυτά που διαβάζω εδώ, πιθανότατα θα έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον στην τρέχουσα έκδοση firmware.. Αντιλαμβάνομαι (δε μου έχει έρθει ακόμα, το υπογραμμίζω) ότι το κινητό θέλει αρκετό πείραγμα κατά τόπους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 ειλικρινα μην εχοντας διαβασει τα ποστ, δεν βρισκω θεμα στην αποδοση του κινητου, τόσο που είναι από τα λίγα κινεζικα που δε ρουταρα να απεγκαταστησω τις κινεζικες εφαρμογες,πραγμα υπερσπανιο.. google installer εβαλα googloεφαρμογες κ ολα καλα.. κατεμε αγοραζετε,απροβληματιστο out of the box καλα ενα google installer απο το δικο του meizu store μπορειτε να κατεβασετε ολοι.. ισως το vιckmall ξηγηθηκε υποθετω!! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 κατι που βρηκα στο threαd για το meizu mx4 και μαλλον ισχυει στα περισσοτερα σημεια και για το m2 οσον αφορα τις διαφορες εκδοσεις..ισως βοηθησει.. Λοιπόν η "U" εκδοση εχει βγει για ενα κινεζικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας (νομιζω unicom λέγεται εξού και U) και έχει μέσα καποιες επιπλέον κινέζικες εφαρμογές. Η μονη διάφορα που έχει η "Α" με την "U" είναι οτι δεν έχει αυτές τις έξτρα εφαρμογές. Και οι δυο έχουν Ελληνικά. Όσοι έχουν την U μπορούν να εγκαταστήσουν την A και αντίστροφα, αλλά ποτε δε θα μπορέσουν να βάλουν τη "Ι" όταν κυκλοφορήσει με το καλό (έχει άλλο bootloader). Εδώ θα βρειτει την "Α" όσοι ενδιαφέρεστε http://www.flyme.cn/firmwarelist.jsp?modelId=27&type=1 Η "Ι" είναι η international εκδοση του κινητού που απλα είναι απαλλαγμένη απο κάθε κινεζική εφαρμογή και έχει προεγκατεστημένο Google Play Service. Τέλος οι αναβαθμίσεις της "I" βγαίνουν πάντα τελευταίες και καθυστερημένες. Αυτά είναι γενικές πληροφορίες που ισχύουν για όλα τα meizu. Επίσης απ'οσο έχω διαβάσει κάποιοι έχουν αναφέρει οτι καλύτερα είναι να Κατεβάζεις την rom να την περνάς στο κινητό και εν συνεχεία να κανεις την εγκατάσταση απλα επειδή παλιότερα ειχε παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, αλλιως την κανεις και κατευθείαν απο το κινητό. μια ερωτηση:αν οι κινεζοι στο στειλουν rooted,με playstore kai ελληνικη γλωσσα θα ειναι ετοιμο για απευθειας χρηση???.γιατι οπως μου ειπε ο naxiand και εχω καταλαβει κ εγω ισως αντιμετωπισω προβληματα ως αρχαριος χρηστης λογω οτι χρειαζεται καποιο στησιμο το κινητο..(παρολο που εχω φιλο που ειναι σαινη οσον αφορα τα διαφορα γκατζετς απο κινα πλευρα..) Ξέχνα το κινητό πάρε xiaomi.(η κάτι άλλο) Άμα το θέλεις σώνει και καλά πάρε το xiaomi redmi 2 pro από vickmall και τα αλλάζουμε. Ίδια τιμή έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδιά δεν δουλεύει το Hotspot.... Συνδέω κανονικά άλλη συσκευή αλλά δεν συνδέεται ίντερνετ.... Τι κάνουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Παιδιά δεν δουλεύει το Hotspot.... Συνδέω κανονικά άλλη συσκευή αλλά δεν συνδέεται ίντερνετ.... Τι κάνουμε;; Μολις το δοκιμασα στο δικο μου με Cosmote 4g και συνδεσα δευτερο κινητο και δουλεψε κανονικοτατα.Μηπως να το κανεις μια clear data και ξαναφλασαρεις μηπως διορθωθει.Αν δεν σε νοιαζει μην το πειραξεις καθολου.Δεν ειναι κατι που χρησιμοποιεις συνεχεια.Προσωπικη μου γνωμη παντα. Edited October 5, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts