soup88 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Το δοκιμασία στο ποστ σου με το πληκτρολόγιο Google που έχω και ανεβασα τη φωτό από το κινητό σε ένα site για να σου την δείξω.Πήρα με αντιγραφή κανονικοτα το σύνδεσμο που ανεβασα τη φωτό και το έβαλα εδ για να το δεις.Αν έννοιες αυτό τον κέρσορα και αυτό που γράφου.ε μήνυμα σ'εμενα λειτουργούν όλα κανονικά. http://s24.postimg.org/s9rffbgjp/S51003_014251.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Φίλε μου, ναι, αυτό εννοώ... Εγώ δεν μπορώ να το κάνω... Στο google keyboard σου, έχεις ενεργοποιημένο το swype (πληκτρολόγηση με κίνηση αλά ελληνικά) ;;; Για να βγάλεις το επάνω πλαίσιο (με το check, select all, copy, paste, share και search) ουασιαστικά τι κάνεις; απλά κρατάς πατημένο επάνω στο κείμενο σε ένα σημείο; Δεν το έχω δει ποτέ αυτό το πλαίσιο στο δικο μου κινητό, γι'αυτό λέω... Υ.Γ. Αν θα μπορούσε και κάποιος να απαντήσει και στις 2 ερωτήσεις στο ακριβώς προηγούμενο post μου, θα ήμουν υπόχρεος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Είναι όντως bug. Στο δικό μου με ρουτ και παγωμένες με link2sd τις εφαρμογές reader και personalise (μόνο επειδή βγαζαν κάθε μέρα ειδοποιήσεις στα κινέζικα), και με SwiftKey, το πληκτρολόγιο ανάλογα σε ποια εφαρμογή είμαι συμπεριφερεται διαφορετικά! Έχω νορμάλ πληκτρολόγιο πχ σε viber, και Chrome Browser ενώ στο whatsapp είναι νορμάλ μόνο σε landscape Mode. Στην εφαρμογή μηνυμάτων δεν μπορώ μετακινησω τον κέρσορα, να κάνω copy κλπ, σε περίπτωση λάθους θα πρέπει να διαγράψω όλο σχεδόν το μήνυμα... Για κάποιον που στέλνει πολλά sms είναι σοβαρό, για μένα όχι. ΥΓ: Θα παρακαλούσα να σταματήσουμε να γράφουμε με κεφαλαία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Δεν ξέρω αν μου έχει ξεφυγει κάτι αλλα εγω δεν βμου λέπω στις ετικέτες των εφαρμογών αριθμους που δηλώνουν π.χ. αναπάντητες κλησεις, αδιάβαστα SMS κλπ. Έχω βάλει NOVA launcher και Tesla αλλα δεν λειτουργεί. Έχετε το ίδιο θέμα οι υπόλοιποι ? Για το ξυπνητήρι δεν με ανησυχεί αφου ουτως ή άλλως δεν το ακούω :lol: Με 360 Launcher μου δείχνει κανονικά τον αριθμό των αναπάντητων κλήσεων και των μηνυμάτων. Την κινέζικη εφαρμογή για τον καιρό την έχω βγάλει τελείως με το system app remover και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ξυπνητήρι. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή των μηνυμάτων βάλτε μια άλλη από το google play, μια που δουλεύει με διπλή sim είναι το chomp sms. Προσωπικά έχω αντικαταστήσει το stock dialer με το ex dialer που τον θεωρώ πολύ καλύτερο. Όλα τα μικρά προβλήματα που έχει το flyme λύνονται με εφαρμογές τρίτων. Το μόνο bug που δεν μπόρεσα να λύσω είναι ότι θέλω διαφορετικό ringtone για κάθε sim. Το κινητό είναι καταπληκτικό για τα χρήματα που κοστίζει. Edited October 3, 2015 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Με 360 Launcher μου δείχνει κανονικά τον αριθμό των αναπάντητων κλήσεων και των μηνυμάτων. Την κινέζικη εφαρμογή για τον καιρό την έχω βγάλει τελείως με το system app remover και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ξυπνητήρι. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή των μηνυμάτων βάλτε μια άλλη από το google play, μια που δουλεύει με διπλή sim είναι το handcent next sms. ............... είσαι σίγουρος ότι δουλεύει με 2πλη sim και αν ναι που έχει την επιλογή για ποια sim θα στείλει το μήνυμα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το ex dialer είναι όντως πολύ καλό, το έχω στο OnePlus One και θα το δοκιμάσω και στο meizu. Εφόσον τίθεται θέμα bug θα πρότεινα να βρούμε το mail ή το forum του support να το αναφέρουμε όσοι περισσότεροι γίνεται. Πιθανότητα θα διορθωθεί σε μελλοντικό update. Επίσης το ιδιαίτερα κατατοπιστικό ποστ του PP6210 θα μπορούσε να μπει στην αρχή και να ενημερώνεται με αυτά τα στοιχεία και τις εναλλακτικές εφαρμογές για κάθε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το ex dialer είναι όντως πολύ καλό, το έχω στο OnePlus One και θα το δοκιμάσω και στο meizu. Εφόσον τίθεται θέμα bug θα πρότεινα να βρούμε το mail ή το forum του support να το αναφέρουμε όσοι περισσότεροι γίνεται. Πιθανότητα θα διορθωθεί σε μελλοντικό update. Επίσης το ιδιαίτερα κατατοπιστικό ποστ του PP6210 θα μπορούσε να μπει στην αρχή και να ενημερώνεται με αυτά τα στοιχεία και τις εναλλακτικές εφαρμογές για κάθε πρόβλημα. το έχω ποστάρει πριν από μερικές σελίδες , mzcs@meizu.com είχα στείλει email περί Ι ρομ και μου απάντησαν την επομένη....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 είσαι σίγουρος ότι δουλεύει με 2πλη sim και αν ναι που έχει την επιλογή για ποια sim θα στείλει το μήνυμα ? Λάθος δικό μου η εφαρμογή είναι το chomp sms , στις ρυθμίσεις επιλέγουμε υποστήριξη dual sim για να αλλάξουμε sim κρατάμε πατημένο το εικονίδιο που δείχνει στο μήνυμα τον αριθμό της sim Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Άσχετος..... Όταν Ρωτάς τρεις φορές το ίδιο πράγμα χωρίς να παίρνεις απάντηση το κάνεις Για κάποιο λόγο τον οποίο εγώ τον εκλαβανω ως προσπάθεια υποχρέωσης. Ας συνεχίσουμε λοιπόν στα της συσκευής ελπιζοντας ότι έχεις κατανοήσει τον ορισμό ενός τεχνολογικού φορα. φιλε τι ρωτησα τρεισ φορες??????αν ειναι δυνατον να μου λες οτι ρωτησα τρεις φορες κατι ζητωντας υποχρωτικα να μου απαντησουν.....αν μου λες που ρωτησα για την internatioanl rom βγει ή οχι???δηλαδη η απαντηση με ενα ναι ή ενα οχι ή εστω ενα δεν ξερω είναι τοσο δύσκολη....τι να πω... δηλαδη για το πληκτρολογιο που μετα την δικη μου ερωτηση υπηρξαν τοσες ερωτησεις και προβληματα πανω σε αυτο το θεμα σημαινει οτι εγω εχω προβλημα σχετικα με την κατανοηση στο ρολο του φορουμ και εσεις τα κανετε ολα σωστα...σε ολους τους αλλους απαντησατε ομως εγω φανηκα γελοιος ως νεος στο φορουμ,ενω ρωτουσα ακριβως το ιδιο.. ασε που τον τυπο που με τοση ευκολια προσβαλλει και χλευαζει εναν αλλο χρηστη,στο μηνυμα 544 τον εχω ευχαριστησει προσωπικα για τις χρησιμες συμβουλες του!!!και ηρθε μετα ο ιδιος τυπος να μου πει οτι ειμαι αγενης ρωταω με τροπο περιεργο, εχω χαμηλο επιπεδο κ.α ακρως υποτιμητικα... εγω γενικα βλεπω οτι σε αλλους με πιο ψαγμενες ερωτησεις που εχουν και πιο πολλα μηνυματα απαντατε και μια και δυο και τρεις φορες...και φιλε συγγνωμη κιολας αλλα ο ρολος του τεχνολογικου φορουμ δεν ειναι να ειναι ενα ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ(ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ... __________________________________________________________________________________________________________ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΙΜΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ..ΠΑΝΤΑ!!! ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Edited October 3, 2015 by asxetos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 @ asxetos13 τελειώστε πια το θέμα του "είπα και μου είπε και του ξαναείπα και μου ξαναείπε" έχει καταντήσει κουραστικό και είναι και off topic Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Φίλε μου, ναι, αυτό εννοώ... Εγώ δεν μπορώ να το κάνω... Στο google keyboard σου, έχεις ενεργοποιημένο το swype (πληκτρολόγηση με κίνηση αλά ελληνικά) ;;; Για να βγάλεις το επάνω πλαίσιο (με το check, select all, copy, paste, share και search) ουασιαστικά τι κάνεις; απλά κρατάς πατημένο επάνω στο κείμενο σε ένα σημείο; Δεν το έχω δει ποτέ αυτό το πλαίσιο στο δικο μου κινητό, γι'αυτό λέω... Υ.Γ. Αν θα μπορούσε και κάποιος να απαντήσει και στις 2 ερωτήσεις στο ακριβώς προηγούμενο post μου, θα ήμουν υπόχρεος... :) Λοιπον φιλε σου βαζω φωτο πως το εχω.Εχω βαλει το πληκτρολογιο Google και εχω επιλεξει και τα ελληνικα σαν δευτερη γλωσσα.Για να βγει αυτο απο πανω που ειδες να πατησα παρατεταμενα πανωστο κειμενο και το εβγαλε και εκανα αντιγραφη κανονικα.Υπενθυμιζω οτι δεν εχω παγωσει το stock πληκτρολογιο. http://s24.postimg.org/tetuki8w5/S51003_125712.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ανεβαζω και τις εφαρμογες που εχω παγωμενες και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα μεχρι στιγμης http://s8.postimg.org/smqo357t1/S51003_130650.jpg http://s4.postimg.org/osmeuo099/S51003_130658.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος δικό μου η εφαρμογή είναι το chomp sms , στις ρυθμίσεις επιλέγουμε υποστήριξη dual sim για να αλλάξουμε sim κρατάμε πατημένο το εικονίδιο που δείχνει στο μήνυμα τον αριθμό της sim Φιλε εγω δοκιμασα να περασω το chomp sms αλλα δεν λαμβανε μηνυματα.Το εβαλα ως κυρια εφαρμογη και παλι τα ιδια.Παγωσα και την stock τιποτα.Δομασα μετα και το Go sms pro τα ιδια και ετσι ενεργοποιησα παλι την stock και δουλευει κανονικα. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με 360 Launcher μου δείχνει κανονικά τον αριθμό των αναπάντητων κλήσεων και των μηνυμάτων. Την κινέζικη εφαρμογή για τον καιρό την έχω βγάλει τελείως με το system app remover και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ξυπνητήρι. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχετε πρόβλημα με την εφαρμογή των μηνυμάτων βάλτε μια άλλη από το google play, μια που δουλεύει με διπλή sim είναι το chomp sms. Προσωπικά έχω αντικαταστήσει το stock dialer με το ex dialer που τον θεωρώ πολύ καλύτερο. Όλα τα μικρά προβλήματα που έχει το flyme λύνονται με εφαρμογές τρίτων. Το μόνο bug που δεν μπόρεσα να λύσω είναι ότι θέλω διαφορετικό ringtone για κάθε sim. Το κινητό είναι καταπληκτικό για τα χρήματα που κοστίζει. φιλε δοκιμασα το ex dialer αλλα εγω θελω να αλλαξω και το πιο μεσααν γινεται.Αυτο που οταν καλεις και βγαζει τη φωτογραφιαλ του καλουντος μαζι με το μενου speaker κτλ.Γινεται ?? η ναμην το πειραξω καθολου λες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 φιλε τι ρωτησα τρεισ φορες??????αν ειναι δυνατον να μου λες οτι ρωτησα τρεις φορες κατι ζητωντας υποχρωτικα να μου απαντησουν.....αν μου λες που ρωτησα για την internatioanl rom βγει ή οχι???δηλαδη η απαντηση με ενα ναι ή ενα οχι ή εστω ενα δεν ξερω είναι τοσο δύσκολη....τι να πω... δηλαδη για το πληκτρολογιο που μετα την δικη μου ερωτηση υπηρξαν τοσες ερωτησεις και προβληματα πανω σε αυτο το θεμα σημαινει οτι εγω εχω προβλημα σχετικα με την κατανοηση στο ρολο του φορουμ και εσεις τα κανετε ολα σωστα...σε ολους τους αλλους απαντησατε ομως εγω φανηκα γελοιος ως νεος στο φορουμ,ενω ρωτουσα ακριβως το ιδιο.. ασε που τον τυπο που με τοση ευκολια προσβαλλει και χλευαζει εναν αλλο χρηστη,στο μηνυμα 544 τον εχω ευχαριστησει προσωπικα για τις χρησιμες συμβουλες του!!!και ηρθε μετα ο ιδιος τυπος να μου πει οτι ειμαι αγενης ρωταω με τροπο περιεργο, εχω χαμηλο επιπεδο κ.α ακρως υποτιμητικα... εγω γενικα βλεπω οτι σε αλλους με πιο ψαγμενες ερωτησεις που εχουν και πιο πολλα μηνυματα απαντατε και μια και δυο και τρεις φορες...και φιλε συγγνωμη κιολας αλλα ο ρολος του τεχνολογικου φορουμ δεν ειναι να ειναι ενα ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ(ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ... __________________________________________________________________________________________________________ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΙΜΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ..ΠΑΝΤΑ!!! ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Νομίζω ότι ήμουν ο πρώτος που εντόπισε το θέμα με τον κέρσορα οπότε φαε τη σκόνη μου...:-P σοβαρά τώρα όμως είναι πρόβλημα όχι μόνο για κάποιον που γράφει sms αλλά γενικά κείμενο στο τηλέφωνο... Επίσης ας χαλαρωσουμε και ας προσπαθήσουμε μα κάνουμε τα τηλέφωνα μας όσο το δυνατόν καλύτερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλημερα φιλε μου.Εκανα αυτο ακριβως που εγραψες αλλα εμενα μου εκανε παλι το pop-up και δεν ειχε ηχο.Δλδ πηγα εβαλα την ωρα που ηθελα να χτυπησει αλλα και τον ηχο και το αποθηκευσα.Εκανα επανεκκινηση και μετα εκανα αυτο που εγραψα παραπανω.Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει να παγωσω την εφαρμογη Ρολοι και εβαλα αλλες δυο τρεις.Μια χτυπαγε μια δεν χτυπαγε. Εμένα δεν έχει θέμα με flight Mode και ξυπνητήρι. Φοράει την τελευταία Α ρομ. Έπαθα και ένα κοκομπλοκο γιατί ήταν αναβάθμιση από υ και νόμιζα ότι έπεσε σε boot loop αφού έκανε σχεδόν ένα τέταρτο να ανοίξει μετά την αναβάθμιση.... Τελικά ίσως το κρατήσω αφού βλέπω ότι μπορώ να έχω Android κινητό χωρίς Google εφαρμογές, playstore και λοιπη παρακολούθηση. Όσες εφαρμογές έχω βάλει και αυτές που έχω πληρώσει παίζουν από backup χωρίς playstore store και services. Κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πχ το store της meizu έχει titanium back και σου δίνει και το κλειδί χωρίς να πληρώσεις και γενικότερα εφαρμογές που υπάρχουν στο playstore, στο meizu εκτός ότι είναι χωρίς διαφημίσεις οι free έχει και πολλές που τις δίνει έτσι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή εφαμιλη του Google inbox? Αυτό να βρω μόνο και bye bye Google :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Εμένα δεν έχει θέμα με flight Mode και ξυπνητήρι. Φοράει την τελευταία Α ρομ. Έπαθα και ένα κοκομπλοκο γιατί ήταν αναβάθμιση από υ και νόμιζα ότι έπεσε σε boot loop αφού έκανε σχεδόν ένα τέταρτο να ανοίξει μετά την αναβάθμιση.... Τελικά ίσως το κρατήσω αφού βλέπω ότι μπορώ να έχω Android κινητό χωρίς Google εφαρμογές, playstore και λοιπη παρακολούθηση. Όσες εφαρμογές έχω βάλει και αυτές που έχω πληρώσει παίζουν από backup χωρίς playstore store και services. Κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πχ το store της meizu έχει titanium back και σου δίνει και το κλειδί χωρίς να πληρώσεις και γενικότερα εφαρμογές που υπάρχουν στο playstore, στο meizu εκτός ότι είναι χωρίς διαφημίσεις οι free έχει και πολλές που τις δίνει έτσι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή εφαμιλη του Google inbox? Αυτό να βρω μόνο και bye bye Google :) Φιλέ το θέμα με το ξυπνητήρι το ελυσα.Απλά είχα παγώσει τον κινεζικό καιρό και γι'αυτο.Σήμερα το πρωί που το δοκιμασία πάλι χτύπησε κανονικά.Όσον αφορά αυτό που λες με την αναβάθμιση και πόση ώρα έκανε να μπουταρει μου το εκανε και εμένα με την U που έχω.Πήγε ή ψυχή μου στην Κίνα και ξαναήρθε στην αρχη αλλά όλα καλά πλέον.Για το store της Meizu θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το ωραίο είναι επίσης ότι τις εφαρμογές που έβαλα από backup τις αναγνωρίζει πληρωμενες και μη και τις κάνει update από το store meizu. Ας παρακολουθούν οι Κινέζοι. Καλύτερα από Google lol :) ούτε με το SwiftKey έχω θέμα που αναφέρθηκε. Αν θέλετε κάποιο τεστ μου λέτε. Προς το παρόν παίζω με το κινητό μέχρι να το φέρω στα μέτρα μου, οπότε πειραματιζομαι... Αν δουλέψουν όλα που θέλω, format το στηνω όπως πρέπει backup και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) φιλε τι ρωτησα τρεισ φορες??????αν ειναι δυνατον να μου λες οτι ρωτησα τρεις φορες κατι ζητωντας υποχρωτικα να μου απαντησουν.....αν μου λες που ρωτησα για την internatioanl rom βγει ή οχι???δηλαδη η απαντηση με ενα ναι ή ενα οχι ή εστω ενα δεν ξερω είναι τοσο δύσκολη....τι να πω... δηλαδη για το πληκτρολογιο που μετα την δικη μου ερωτηση υπηρξαν τοσες ερωτησεις και προβληματα πανω σε αυτο το θεμα σημαινει οτι εγω εχω προβλημα σχετικα με την κατανοηση στο ρολο του φορουμ και εσεις τα κανετε ολα σωστα...σε ολους τους αλλους απαντησατε ομως εγω φανηκα γελοιος ως νεος στο φορουμ,ενω ρωτουσα ακριβως το ιδιο.. ασε που τον τυπο που με τοση ευκολια προσβαλλει και χλευαζει εναν αλλο χρηστη,στο μηνυμα 544 τον εχω ευχαριστησει προσωπικα για τις χρησιμες συμβουλες του!!!και ηρθε μετα ο ιδιος τυπος να μου πει οτι ειμαι αγενης ρωταω με τροπο περιεργο, εχω χαμηλο επιπεδο κ.α ακρως υποτιμητικα... εγω γενικα βλεπω οτι σε αλλους με πιο ψαγμενες ερωτησεις που εχουν και πιο πολλα μηνυματα απαντατε και μια και δυο και τρεις φορες...και φιλε συγγνωμη κιολας αλλα ο ρολος του τεχνολογικου φορουμ δεν ειναι να ειναι ενα ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ....ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ(ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ... __________________________________________________________________________________________________________ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΙΜΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ..ΠΑΝΤΑ!!! ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Βλέπεις ότι δε σου απαντάει κανένας και συνεχίζεις. Κατ'αρχάς επειδή ήμουν ο πρώτος που έγραψα ότι ρωτάς συνεχώς τα ίδια πράγματα όπως αν αξίζει το κινητό να σημειώσω ότι παρά την "επίθεση" μου (επίθεση="ρώτας συνέχεια τα ίδια πράγματα+smiley" - κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστώσεις κανείς διαβάζοντας κάθε σελίδα) ξόδεψα το χρόνο μου να σου αναλύσω σε μια παράγραφο την άποψη μου σχετικά με την αγορά. Δε νομίζω ότι σε προσέβαλα ή ότι ήμουν αγενής. Κατά δεύτερον τα συμπεράσματα σε ένα τέτοιο φόρουμ βγαίνουν από τη συζήτηση και τις δοκιμές μελών μετά από κάποιο καιρό. Το κάθε μέλος που αγοράζει αυτή την καινούρια συσκευή τη δοκιμάζει και γράφει τις εντυπώσεις του, τις οποίες συγκρίνουμε με εντυπώσεις από άλλα φόρα με στόχο να βρούμε λύσεις. Κατά τρίτον ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ οπότε αδυνατείς να διαπιστώνεις μέσω δοκιμής προβλήματα και αρκείσαι στο να συνοψίζεις ή να τονίζεις τις παρατηρήσεις που ΗΔΗ έχουν κάνει άλλα μέλη και συμπεράσματα που έχουν ή ούτως ή άλλως θα βγαιναν. Η "ένσταση" των διαφόρων παλαιοτέρων μελών πάνω στις απαντήσεις σου, αν θες να το γενικεύσουμε τόσο, αφορά ακριβώς τα παραπάνω θέματα και δεν είναι κάτι προσωπικό. Εγώ δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιος είναι ο στόχος σου; Σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο και θες να το αγοράσεις; Αν ναι, τα προβλήματα και τις λύσεις τα διαβάζεις καθημερινά και μπορείς να αποφασίσεις. Είναι προφανές ότι μόνο ρυθμίσεις μπορούμε να πειράξουμε και μόνο αν γίνει software update θα δοθούν συγκεκριμένες λύσεις. Αν όχι διάλεξες από χούι το συγκεκριμένο τόπικ και είπες να απαντήσεις; Edited October 3, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Τελικά έχει κανένας άλλο θέμα με τα push notifications; Για να πάρω μηνύματα στα whatsapp/viber πρέπει να ανοίξω τις εφαρμογές! Προφανώς έχω βάλει autolaunch on, να μην κάνει autokill, την έχω κλειδώσει στο multitasking (κάτω μπάρα) κλπ. Καμιά άλλη ιδέα; Edited October 3, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 φιλε davout δεν ειπα εσενα αγενη..για εσενα ειπα οτι απαντησες με καπως αγαρμπο για μενα τροπο σε ενα ερωτημα που ειναι αρκετα σοβαρο οπως πιστευω να διαπιστωσες και εσυ και για το οποιο εχουν γραφτει πολλα σχολια μετα το δικο μου μηνυμα(για το πληκτρολογιο).....ο αλλος με προσβαλλε με πολυ ασχημο τροπο αλλα δεν ειδα να το παρατηρησεις και να τον βαλεις στη θεση του.... ΑΛΛΑ βλεπω ρε παιδια εδω μεσα οτι πολλοι εχετε μυγα και λειτουργειτε λιγο σαν κλειστο κλαμπ...κανεις δεν ενοχληθηκε απο τον αγενεστατο τροπο του παλαιοτερου και αμεσως σας επιασε ζαλη επειδη καποιος νεος ρωταει κατ' εσας τα ιδια.... και φιλε δεν ειμαι κανας τρελος να εχω χουγια...πολλοι ευκολα χαρακτηριζετε καποιους για να αισθανθειτε εσεις καλυτερα οτι ειστε πιο μαγγες,πιο γνωστες... ΝΑΙ δεν το εχω το κινητο γιατι εχει καποια χρηματα για να το αγορασω και το θεωρω απαραιτητο να κανω μια στοιχειωδη εστω ερευνα αγορας...οι ερωτησεις μου ειναι πολυ απλες..δεν υποχρεωνω κανεις να μου απαντησει αλλα αφου μπαινει να μου πει οτι ρωταω ολο τα ιδια θα μπορουσε σε μιση γραμμη να μου λυσει την γελοια..απορια μου... φιλε διαβασε τις τελευταιες σελιδες να δεις αν μου απαντανε.....θα μας βγαλετε και ημιτρελους εδω περα μερικοι...πεφτετε να φατε καποιον επειδη ρωταει τα ιδια-συμφωνα με εσας- και ειναι νεος ενω η αγενεια και οι προσβολες παλαιοτερων και αρα πιο εμπειρων μελων δεν σας αγγιζει καν και την προσπερνατε ελαφρα την καρδια..γιατι ειναι δικος σας κατα καποιο τροπο.. τελος αφου ρωταω τα ιδια γιατι το προβλημα με το πληκτρολογιο υπαρχει αλυτο ακομα για καποιους χρηστες???αφου ειχε απαντηθει κ ειχε λυθει το προβλημα...ετσι δεν ειναι???εγω φαινομαι ο περιεργος ομως..ολα τα αλλα βαινουν καλως... υ.γ:με αυτα που λες φιλε φανερωνεται αυτο που λεω οτι ορισμενοι διαβαζετε τα μισα,περνατε μηνυματα και μετα βγαινετε να απαντησετε οτι επαναλαμβανεις τα ιδια,δεν πεφτω στο επιπεδο σου,μηπως εχεις χουι,δεν σου απανταει κανενας κ συνεχιζεις κ.α...και το παιρνει ο καθενας προσωπικα ενω αναφερομαι σε συγκεκριμενο μελος και ζηταει το λογο απλα κ μονο επειδη δεν εχει διαβασει προσεχτικα τι εχω γραψει και για ποιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos59 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Γεια σας και πάλι από μένα. Παρέλαβα χτες την συσκευή έκανε 2 εβδομάδες σχεδόν να ρθει στα χέρια μου. Εντυπώσεις Αρκετά καλα τα bezels (μιας και εχω asus zenfone 5 έχει μεγάλη διαφορά) Καμερα μια χαρα για τα λεφτά του(του asus είναι καλυτερη), εχει και slow motion δεν ξερω αν το ειχατε αναφέρει αλλα δεν το ειχα δει. Δυνατός ήχος, με καθαρή οθονη και αρκετα εντυπωσιακό το home button. Την πρωτη μερα που το έπιασα λιγο να το δω να το βαλει να κατεβάσει εφαρμογές με wifi ζεστάθηκε σχετικα ευκολα. Κάθετε καλά στο χερί. πρωτη επαφη με το flyme ωραιο που ειναι pure android αλλα περίμενα να τρωει πολυ λιγοτερη μνημη ram μιας και εχει μεσα σχεδον μονο τα βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Σημερα μου εβγαλε στο πακετο που περιμενω Arrival at Destination Post (Country: GR) Θα το εγω Δευτερα επαρχια η την τριτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή soft buttons σε συνδυασμό με nova launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τελικά έχει κανένας άλλο θέμα με τα push notifications; Για να πάρω μηνύματα στα whatsapp/viber πρέπει να ανοίξω τις εφαρμογές! Προφανώς έχω βάλει autolaunch on, να μην κάνει autokill, την έχω κλειδώσει στο multitasking (κάτω μπάρα) κλπ. Καμιά άλλη ιδέα; Αν δεν σε πειραζει δοκιμασε να παγωσεις λιγο το security.Εγω αυτο εχω κανει γιατι ειχα προβλημα με το mail και ισιωσε.Αν δεν φταει αυτο ξαναεπανεφερε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αν δεν σε πειραζει δοκιμασε να παγωσεις λιγο το security.Εγω αυτο εχω κανει γιατι ειχα προβλημα με το mail και ισιωσε.Αν δεν φταει αυτο ξαναεπανεφερε το Να παγώσω όλο το security λες; αν δουλέψει θα σημαίνει ότι κάποια ρύθμιση εκεί μέσα ευθύνεται, απλά πρέπει να την εντοπίσουμε. Έχω δώσει όλα τα permissions στο whatsapp πχ και στις 4 καρτέλες στις άδειες αλλά τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Να παγώσω όλο το security λες; αν δουλέψει θα σημαίνει ότι κάποια ρύθμιση εκεί μέσα ευθύνεται, απλά πρέπει να την εντοπίσουμε. Έχω δώσει όλα τα permissions στο whatsapp πχ και στις 4 καρτέλες στις άδειες αλλά τα ίδια. Δεν χανεις κατι πιστευω να δοκιμασεις και πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ασε που τον τυπο που με τοση ευκολια προσβαλλει και χλευαζει εναν αλλο χρηστη,στο μηνυμα 544 τον εχω ευχαριστησει προσωπικα για τις χρησιμες συμβουλες του!!!και ηρθε μετα ο ιδιος τυπος να μου πει οτι ειμαι αγενης ρωταω με τροπο περιεργο, εχω χαμηλο επιπεδο κ.α ακρως υποτιμητικα... Θα πρότεινα να σταματήσεις να λες ψέματα για το τι είπα για σένα και τι όχι γιατί το μήνυμά μου #587 είναι διαθέσιμο σε όλους και μπορούν να κρίνουν. Και σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου όπως σταμάτησα εγώ γιατι εάν συνεχίσεις να λες ψέμματα και προσβολές θα σε αναφέρω στους moderators, απλά και ξεκάθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts