Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν σου φτάνει ο χώρος δεν το πέρνεις και ψάχνεις συσκευή με sd ή με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

ευχαριστω.

Και ποσο ειναι ο μαξιμουμ χωρος που μπορουμε να εκμεταλευτουμε συνολικα, χωρις MicroSD??

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστω.

Και ποσο ειναι ο μαξιμουμ χωρος που μπορουμε να εκμεταλευτουμε συνολικα, χωρις MicroSD??

11,5 GB περιπου

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Παρέλαβα τη συσκευή πριν λίγες μέρες από vickmall και ενώ γενικά λειτουργεί πολύ καλά παρατήρησα κάτι στην οθόνη που δεν μου αρέσει , σαν να κάνει νερά η κάτι τέτοιο όταν βγαίνει η οθόνη των ρυθμίσεων.

Επισυνάπτω τις φωτογραφίες και θα ήθελα να μου πει κ κάποιος που ξέρει καλύτερα. (Αν κάνετε ζουμ φαίνεται πιο έντονα το πρόβλημα που αναφέρω)

https://www.dropbox.com/s/34k8zu9ganoeqwv/S50930-233145.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/4h7drlem2531i3k/S50930-233628.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/k2cda90w550gs5j/S50930-233418.jpg?dl=0

Το κάνει και στο δικό μου. Οφείλεται στο ότι είναι λίγο διαφανές και διαγράφεται το wallpaper από κάτω, μην ανησυχείς.

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

1)παιδια το google keyboard εχει ελληνικα ετσι δεν ειναι??

2)ποιοτητα ακροασης κατα τη διαρκεια της κλησης πως ειναι τωρα που το εχετε αρκετοι στα χερια σας??

3)εχει νοημα να περιμενω λιγο μπας και βγει internatianal rom ή να το παραγγειλω με τις τωρινες συνθηκες?

ευχαριστω εκ των προτερων

Πάντως είναι "κάπως" το flyme. Δεν θα συγκρίνω με pure Android, αλλά περίμενα παρόμοιο μενού με miui ή έστω emiui από hauwei. Δεν είναι ότι ποιο εύχρηστο εδώ δει.

Πατώντας το volume πχ βγάζει μόνο την media ρύθμιση και όχι και τα υπόλοιπα, δεν αφήνει να τρέξουν κάποια widgets ότι permissions και να αφήσω, έπρεπε να βάλω nova για να δουλέψουν. Το notification menu πρέπει να πατήσεις πάνω δεξιά για πλήρη εμφάνιση.. Η κάμερα τραβάει μόνο 4/3 format και όχι 16/9.Κλπ κλπ... Όσο πατάω βρίσκω...Κρίμα γιατί έχει καλή ποιότητα κατασκευής, σωστό μέγεθος για 5 ίντσες, καλή τιμή...

Edited by naxiand

απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε κάποια στιγμη θα αποφασισει να στα ζητησει τα διακαιὠματα :)

Σ'ευχαριστω για την απαντηση.Το εφτιαξα και ολα ενταξει τωρα.

Edited by soup88

Εγώ την έβαλα την A γιατί είναι πιο "καθαρή" αλλά αυτό λέει η εμπειρία μου από άλλα meizu, μόνο κ μόνο που δεν έχει το χαζο-λογότυπο μου φτάνει... :lol:

Καλησπερα, υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασουμε την Α ?

Ευχαριστω εκ τον προτερων

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ειδα το M2 σε μπλε χρωμα απο τον φιλο μου τον Δημητρη (prioxxx) που το πηρε για την αδελφη του και εκανα και εγω παραγγελια για την αδελφη μου, οταν της εδειξα τα χρωματα επελεξε και η δικη μου αδελφη το μπλε χρωμα.

Κατα την παραγγελια εγραψα στο note του paypal <<να μην πειραξουν την rom - να μην βαλουν μεσα καμια εξτρα γλωσσα>> για να γινει ποιο ευκολα η διαδικασια update > google > root

Μια ερωτηση, αν κανουμε root και παγωσουμε καποιες εφαρμογες μετα θα ''περνανε'' τα update ή θα πρεπει να κανουμε unroot ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπερα, υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασουμε την Α ?

Ευχαριστω εκ τον προτερων

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ειδα το M2 σε μπλε χρωμα απο τον φιλο μου τον Δημητρη (prioxxx) που το πηρε για την αδελφη του και εκανα και εγω παραγγελια για την αδελφη μου, οταν της εδειξα τα χρωματα επελεξε και η δικη μου αδελφη το μπλε χρωμα.

Κατα την παραγγελια εγραψα στο note του paypal <<να μην πειραξουν την rom - να μην βαλουν μεσα καμια εξτρα γλωσσα>> για να γινει ποιο ευκολα η διαδικασια update > google > root

Μια ερωτηση, αν κανουμε root και παγωσουμε καποιες εφαρμογες μετα θα ''περνανε'' τα update ή θα πρεπει να κανουμε unroot ?

http://downloads.meizufans.eu/index.php?dir=m2/firmware/stable

φιλε αν εννοεις οτι αν βαλεις την Α και παγωσεις καποιες εφαρμογες ενω εχεις κανει root εφοσον περνας τα update χωρις να κανεις clear data δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα και ουτε χανεις κατι απο τις ρυθμισεις

Edited by soup88

Καλημέρα από u για να πάμε σε α δεν πρέπει να κάνουμε clear data clear cache?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Εμένα έχει ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις push σε whatsapp και viber. Μια τις στέλνει κανονικά μια πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή για να τις πάρεις! Γνωρίζει κανείς τίποτα γι'αυτό;

Επιβεβαιώνω και τα παρακάτω στη τι λουκέτο και σας λέω:

Go to Security-> Power Saving, in the left corner is a Toogle for Apps (4 Squares). Then allow all Apps, which send you Push-Notidications to keep running while Idling.

After that go to Security - > Permissions and allow Auto launch for all Apps which send you notifications.

Edited by Davout

Αν μπορει κάποιος ας μου πει από u se a prepwi υποχρεωτικά να κάνω clear data clear cache?επισης μήπως βγήκε καμια rom με ελληνικά?

Τελικά την εκανα χωρίς να χαθεί τπτ.

Edited by venividivici
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

1. Ξυπνητήρι: όταν ορίζεις ξυπνητήρι αλλά είσαι σε flight mode τότε είναι silent - δηλαδή εμφανίζει το pop-up που λέει alarm - snooze - close αλλά χωρίς κανέναν ήχο! Με αλλαγή του επιλεγμένου ήχου και reboot δεν εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα.

Καλημερα φιλε μου.Εκανα αυτο ακριβως που εγραψες αλλα εμενα μου εκανε παλι το pop-up και δεν ειχε ηχο.Δλδ πηγα εβαλα την ωρα που ηθελα να χτυπησει αλλα και τον ηχο και το αποθηκευσα.Εκανα επανεκκινηση και μετα εκανα αυτο που εγραψα παραπανω.Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει να παγωσω την εφαρμογη Ρολοι και εβαλα αλλες δυο τρεις.Μια χτυπαγε μια δεν χτυπαγε.

Edited by soup88

Πάντως είναι "κάπως" το flyme. Δεν θα συγκρίνω με pure Android, αλλά περίμενα παρόμοιο μενού με miui ή έστω emiui από hauwei. Δεν είναι ότι ποιο εύχρηστο εδώ δει.

Πατώντας το volume πχ βγάζει μόνο την media ρύθμιση και όχι και τα υπόλοιπα, δεν αφήνει να τρέξουν κάποια widgets ότι permissions και να αφήσω, έπρεπε να βάλω nova για να δουλέψουν. Το notification menu πρέπει να πατήσεις πάνω δεξιά για πλήρη εμφάνιση.. Η κάμερα τραβάει μόνο 4/3 format και όχι 16/9.Κλπ κλπ... Όσο πατάω βρίσκω...Κρίμα γιατί έχει καλή ποιότητα κατασκευής, σωστό μέγεθος για 5 ίντσες, καλή τιμή...

Εχω το note αλλα παρακολουθω και εδω το νημα μιας κ τα κινητα εχουν μικρες διαφορες. Για την φωτογραφια δοκιμασε απο τις ρυθμισεις της καμερας να μικρυνεις το μεγεθος της φωτογραφιας κ θα βγαζει 16/9, φανταζομαι θελεις να σου καλυπτει ολη την οθονη η φωτο. Παντως για την ιστορια κ σε lg g2 που εχω δει οταν εχεις τερμα την ρυθμιση αυτη οι φωτο ειναι 4:3.Το αλλο τωρα που αναφερεις για τα volume ισχυει κ σε μενα και ειναι ξενερωτικο! Μια ερωτηση, υπαρχει δυνατοτητα οτι κατεβαινει απο νετ (εφαρμογες κτλ) να αποθηκευονται κατευθειαν στην sd?

Εχω το note αλλα παρακολουθω και εδω το νημα μιας κ τα κινητα εχουν μικρες διαφορες. Για την φωτογραφια δοκιμασε απο τις ρυθμισεις της καμερας να μικρυνεις το μεγεθος της φωτογραφιας κ θα βγαζει 16/9, φανταζομαι θελεις να σου καλυπτει ολη την οθονη η φωτο. Παντως για την ιστορια κ σε lg g2 που εχω δει οταν εχεις τερμα την ρυθμιση αυτη οι φωτο ειναι 4:3.Το αλλο τωρα που αναφερεις για τα volume ισχυει κ σε μενα και ειναι ξενερωτικο! Μια ερωτηση, υπαρχει δυνατοτητα οτι κατεβαινει απο νετ (εφαρμογες κτλ) να αποθηκευονται κατευθειαν στην sd?

Το δοκιμασα εγω φιλε αλλα δεν αλλαζει.Παλι 4:3 τις βγαζει.Εγω ελυσα το θεμα βαζωντα τη Lenovo Super Camera.Αν και αυτη που εχει το κινητο μου αρεσει πολυ αλλα με χαλαει κι εμενα που την βγαζει με 4:3.

καλημερα παιδια..το προβλημα με τον κενσορα στα μηνυματα τελικα λυθηκε ή υπαρχει ακομα???

γενικα απο οτι βλεπω με το περασμα των ημερων οι χρηστες βλεπουν μερικα μικρα μικρα bugs...

ειλικρινα αν σας ρωτουσε καποιος τη γνωμη σας για το κινητο τι θα λεγατε??παραμενει ενα πολυ καλο vfm οπως αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες ή αρχιζετε και ανακαλυπτετε μικροθεματακια??

Παιδια το προβλημα με το ξυπνητηρι το ελυσα.Οσοι εχετε παγωσει η βγαλει την εφαρμογη για τον καιρο πρεπει να την ξεπαγωσετε η να κανετε clear data να ξαναμπει.Εγω την ειχα παγωσει και γι'αυτο δεν ειχε ηχο το ξυπνητηρι και δεν χτυπαγε.Σας φαινεται κουφο ??? δοκιμαστε το.Εγραψα στο Meizufans και αυτη ηταν η απαντηση.Εβαλα λειτουργια πτησης και το δοκιμασα και χτυπησε κανονικα.Το εβαλα αθορυβο και χτυπησε παλι. Edited by soup88

καλημερα παιδια..το προβλημα με τον κενσορα στα μηνυματα τελικα λυθηκε ή υπαρχει ακομα???

γενικα απο οτι βλεπω με το περασμα των ημερων οι χρηστες βλεπουν μερικα μικρα μικρα bugs...

ειλικρινα αν σας ρωτουσε καποιος τη γνωμη σας για το κινητο τι θα λεγατε??παραμενει ενα πολυ καλο vfm οπως αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες ή αρχιζετε και ανακαλυπτετε μικροθεματακια??

Ρε φίλε asxete κάθε 10 ποστς ρωτάς το ίδιο πράγμα. :) Από την πορεία του τόπικ και τις απαντήσεις μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Προφανώς είναι ένα value for money κινητό το οποίο έχει θέματα (software κυρίως) που ανακύπτουν όσο ψάχνει κανείς τη rom και που θα υπάρξει λογικά βελτίωση με ενημερώσεις στο μέλλον. Είναι ένα κινητό για ψαγμένους ή για κάποιον που έχει γνωστό που μπορεί να τους το "στήσει" στα βασικά. Δεν είναι out of the box κινητό μάρκας το οποίο βέβαια θα κόστιζε 300+ ευρώ για τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Αν λοιπόν δε σε νοιάζει να ασχοληθείς λίγο και το έχεις μέσα σου αγόρασέ το τώρα, αν θες και μπορείς να περιμένεις τυχόν βελτιώσεις μπορείς να ενημερώνεσαι από εδώ όταν και αν υπάρχει πρόοδος.

Edited by Davout

Προσωπικά είμαι πολύ ψείρας και θέλω να τα λύνω όλα αυτά, και ναι με ενοχλούν αυτά τα μικρά bugs που υπάρχουν... Αλλά και πάλι το vfm είναι τρελό και επίσης, απλά θεωρώ πως ένα μεγάλο πλεονέκτημα που υπάρχει είναι το ότι έχουν πάρα πολύ συχνά updates στο σύστημά τους. Δεν αφήνουν τον κόσμο τους ξεκρέμαστο... Οπότε πιστευω ότι θα λυθούν όποια θέματα...

Παιδια το προβλημα με το ξυπνητηρι το ελυσα.Οσοι εχετε παγωσει η βγαλει την εφαρμογη για τον καιρο πρεπει να την ξεπαγωσετε η να κανετε clear data να ξαναμπει.Εγω την ειχα παγωσει και γι'αυτο δεν ειχε ηχο το ξυπνητηρι και δεν χτυπαγε.Σας φαινεται κουφο ??? δοκιμαστε το.Εγραψα στο Meizufans και αυτη ηταν η απαντηση.Εβαλα λειτουργια πτησης και το δοκιμασα και χτυπησε κανονικα.Το εβαλα αθορυβο και χτυπησε παλι.

Λογικό αν παγώσεις μια εφαρμογή να μη δουλεύει...

Για το ξυπνητήρι εγώ θέλω να ρωτήσω... Όταν λέμε ότι δεν λειτουργεί, μιλάμε όλοι για το system ξυπνητήρι; Αυτό που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή του ρολογιού; Διότι αυτό μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει με τον τρόπο που προτάθηκε είτε πλέον σε airplane mode, είτε όχι...

Εγώ δοκιμάζω τώρα την εφαρμογή Timely (εξαιρετική και την χρησιμοποιώ χρόνια στο LG μου) αλλά δεν γίνεται να χτυπήσει το ξυπνητήρι για κανένα λόγο. Έχει κανείς την ευγενή καλοσύνη να τη δοκιμάσει (μία σε κανονικό Mode, μια σε airplane mode να δει αν χτυπάει το ξυπνητήρι;

Για να σας προλάβω, της έχω δώσει φουλ δικαιώματα, και να μην τερματίζει αυτόματα, και να κάνει startup κλπ...

τι ρωταω ρε φιλε ολο τα ιδια????ειδεσ κανεναν να απαντησει για τον κενσορα στα μηνυματα αν τελικα υπαρχει προβλημα ή οχι???επειδη μερικοι προσπερνατε τα μηνυματα και δεν δινεται σημασια για τυχον παρατηρησεις-προβληματα αλλων χρηστων στο φορουμ σημαινει οτι ρωταμε ολο τα ιδια??λεφτα δινουμε για αυτο και θελει ψαξιμο για να αγορασεις κατι και οχι αντε το ειδαμε βραιο παμε να το παρουμε...

το εχω καταλαβει γαι φιλε οτι ειναι για ψαγμενους(οπως μαλλον θεωρεις τον εαυτο σου οπως καταλαβαινω) αλλα ελα που δεν εχουμε ολοι τις ιδιες γνωσεις...και θεωρουμε καλυτερο να ψαξουμε παρα να δωσουμε πεταμενα λεφτα ετσι γιατι μας ηρθε...

παντως στα εως τωρα θεματακια του κινητου σαφεις απαντησεις δεν εχουν δοθει οποτε δικαιουμαι νομιζω να ρωταω...

συγγνωμη για το off topic

τι ρωταω ρε φιλε ολο τα ιδια????ειδεσ κανεναν να απαντησει για τον κενσορα στα μηνυματα αν τελικα υπαρχει προβλημα ή οχι???επειδη μερικοι προσπερνατε τα μηνυματα και δεν δινεται σημασια για τυχον παρατηρησεις-προβληματα αλλων χρηστων στο φορουμ σημαινει οτι ρωταμε ολο τα ιδια??λεφτα δινουμε για αυτο και θελει ψαξιμο για να αγορασεις κατι και οχι αντε το ειδαμε βραιο παμε να το παρουμε...

το εχω καταλαβει γαι φιλε οτι ειναι για ψαγμενους(οπως μαλλον θεωρεις τον εαυτο σου οπως καταλαβαινω) αλλα ελα που δεν εχουμε ολοι τις ιδιες γνωσεις...και θεωρουμε καλυτερο να ψαξουμε παρα να δωσουμε πεταμενα λεφτα ετσι γιατι μας ηρθε...

παντως στα εως τωρα θεματακια του κινητου σαφεις απαντησεις δεν εχουν δοθει οποτε δικαιουμαι νομιζω να ρωταω...

το ότι δεν βλέπεις απάντηση σημαίνει ότι δεν γνωρίζει κάποιος και όχι ότι προσπερνάμε τα μηνύματα. Από την άλλη φίλε μου κάνεις και κάτι ερωτήσεις ....πχ για το google keybord αν έχει Ελληνικά, το ρώτησες 2-3 φορές....ψάξε λίγο , το νήμα εδώ είναι για μία συγκεκριμένη συσκευή όχι γενικές ερωτήσεις περί android κλπ, υπάρχουν section εδώ που τα απαντάνε όλα αυτά.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μα είπα ότι δεν ξέρω ούτε τα βασικά από την αρχή γι αυτό ζήτησα και βοήθεια..το αναφέρω για τον κενσορα ή για τον ήχο στο ξυπνητήρι είναι πολύ εύκολο νομίζω να δει καποιος αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι...και τ συγκεκριμένα αν υπαρχουν ειδικά του κενσορα ειναι αρκετά σοβαρό..γι αυτό κ λέω ότι κάποια σοβαρα μηνύματα μερικών προσπερνοιουνται χωρίς να δινονται σοβαρες απαντησεις.

Τώρα για το google keyboard η σπορια μου προέκυψε από το ότι το κινητό έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες με την ελληνική γλώσσα σε αντιθεση με αλλα κινέζικα που υποστηρίζουν ελληνικά..και είναι και αυτό ένα ζήτημα που πιστεύω ήθελε διευκρίνιση για να είμαστε σίγουροι για την υπαρξη ελληνικόυ πληκτρολογιου

τι ρωταω ρε φιλε ολο τα ιδια????ειδεσ κανεναν να απαντησει για τον κενσορα στα μηνυματα αν τελικα υπαρχει προβλημα ή οχι???επειδη μερικοι προσπερνατε τα μηνυματα και δεν δινεται σημασια για τυχον παρατηρησεις-προβληματα αλλων χρηστων στο φορουμ σημαινει οτι ρωταμε ολο τα ιδια??

Μάλλον είσαι σαν τους μερικούς που λες οτι προσπερνάνε τα μυνήματα γιατί δεν είδες οτι σου απάντησα πολύ συγκεκριμένα και σχεδόν αμέσως μετά την ερώτησή σου εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6317863#post6317863

εκτός και αν δεν την θεώρησες "σοβαρή και σαφή απάντηση" όπως λες, τι να κάνουμε, ίσως και το πρόβλημα που αναφέρεις με τον ΚΕΡΣΟΡΑ να μην είναι τόσο σοβαρό που να θέλει 20 γραμμές ανάλυση - ΒΑΛΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ GOOGLE είναι αρκετά σαφές έτσι;;

Αντί να μας λες τι "δικαιούσαι" αναρωτήσου μήπως οι ερωτήσεις σου και ο τρόπος που ρωτάς φταίει για το οτι δεν παίρνεις απαντήσεις και έτσι δεις και τι πρέπει να βελτιώσεις ως νέο μέλος του φόρουμ με 15 μηνύματα. Μεχρι τότε κάθε άλλο μέλος "δικαιούται" να μην απαντάει σε ερωτήσεις για θέματα που έχουν ήδη απαντηθεί ή που δεν υπάρχει απάντηση....

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια το προβλημα με το ξυπνητηρι το ελυσα.Οσοι εχετε παγωσει η βγαλει την εφαρμογη για τον καιρο πρεπει να την ξεπαγωσετε η να κανετε clear data να ξαναμπει.Εγω την ειχα παγωσει και γι'αυτο δεν ειχε ηχο το ξυπνητηρι και δεν χτυπαγε.Σας φαινεται κουφο ??? δοκιμαστε το.Εγραψα στο Meizufans και αυτη ηταν η απαντηση.Εβαλα λειτουργια πτησης και το δοκιμασα και χτυπησε κανονικα.Το εβαλα αθορυβο και χτυπησε παλι.

Θα μας τρελάνει μου φαίνεται, εμένα δεν χτύπαγε όταν είχα ήδη τρέξει την Κινέζικη εφαρμογή, και μάλιστα της είχα βάλει auto locate αλλά επειδή δεν είχα βγεί έξω δεν είχε βρει την Αθήνα (εκ των υστέρων κατάλαβα οτι δεν θα την βρεί ποτέ την Αθήνα!). Τώρα που έχω παγωμένο τον Κινέζικο καιρό και έχω βάλει accuweather το ξυπνητήρι μου δουλεύει κανονικότατα και μάλιστα με τον default ήχο! Όπως και να έχει ενημέρωσα το κετνρικό ποστ με την λύση που λες, μπορεί σε κάποιους να δουλέψει.

Ελπίζουμε ότι ο φίλος κατάλαβε.... πάμε στα υπόλοιπα θεματα...

Ενα σημείο το οποίο δεν ξέρω αν είναι bug αλλά εμένα με ΄΄χαλάει΄΄ είναι το εξής....έχω κάνει κλήση σε ένα νούμερο, μέσα από το call log βρίσκω την κλήση και κάνω ξανά , η κλήση λοιπόν γίνεται από την γραμμή που είχα κάνει και την προηγούμενη, χωρίς να μου ζητήσει να επιλέξω γραμμή εκ νέου

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελπίζουμε ότι ο φίλος κατάλαβε.... πάμε στα υπόλοιπα θεματα...

Ενα σημείο το οποίο δεν ξέρω αν είναι bug αλλά εμένα με ΄΄χαλάει΄΄ είναι το εξής....έχω κάνει κλήση σε ένα νούμερο, μέσα από το call log βρίσκω την κλήση και κάνω ξανά , η κλήση λοιπόν γίνεται από την γραμμή που είχα κάνει και την προηγούμενη, χωρίς να μου ζητήσει να επιλέξω γραμμή εκ νέου

Ναι κι εγω το ιδιο παθαινω.Νομιζω πως δεν ειναι bug διοτι το εχω βρει και σε αλλο κινιητο αλλης μαρκας.Απλα ετσι δουλευει ο dialer.Απλα αν εχεις φωτογραφιες στις επαφες και πας στο dialer εκει που δειχνει τη φωτο της επαφης που καλεσες προσφατα τοτε σε ρωταει.Επισης στο recent calls απο κατω αν πας στο βελακι τερμα δεξια εκει εχει επιλογη sim1 και 2

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα μας τρελάνει μου φαίνεται, εμένα δεν χτύπαγε όταν είχα ήδη τρέξει την Κινέζικη εφαρμογή, και μάλιστα της είχα βάλει auto locate αλλά επειδή δεν είχα βγεί έξω δεν είχε βρει την Αθήνα (εκ των υστέρων κατάλαβα οτι δεν θα την βρεί ποτέ την Αθήνα!). Τώρα που έχω παγωμένο τον Κινέζικο καιρό και έχω βάλει accuweather το ξυπνητήρι μου δουλεύει κανονικότατα και μάλιστα με τον default ήχο! Όπως και να έχει ενημέρωσα το κετνρικό ποστ με την λύση που λες, μπορεί σε κάποιους να δουλέψει.

Απλα επειδη δεν βρισκαμε λυση μεταξυ εδω για το ξυπνητηρι λεωαςγραψω και στους ξενους ναδουμε τι ξερουν και κατευθειαν μου ειπαν οτι αν εχω απενεργποιηση κινεζικες εφαρμογες και ειδικα τον καιρο που δειχνει μονο Κινα.Τυος ειπα οτι εχω απενεργοποιηση και μου ειπε να το ξαναενεργοποιησω και τοτε τα δοκιμασα ολα γιατι ειχα διαβασει οτι δεν χτυπουσε σε λειτουργια πτησης η αθορυβο.Εμενα παντως και στα δυο που δοκιμασα χτυπησε.Απλα εφτιξα το ξυπνητηρι τωρα και τωρα ψαχνω απο το πρωι να βρω μια εφαρμογη για τα email.Αυτη του κινητου βαζω το email και δεν συνδεεται καν στο server λεει.κατεβασα αλλη και ενω τις δινω ολα τα δικαιωματα δεν με ειδοποιει οτι ερχεται email.Τωρα εχω παγωσει το security να δουμε τι θα γινει ?? αν ξερει καποιος για το συγκεκριμενο η εσυ φιλε πες μου.