Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ασφαλεια?

To ασφάλεια μην το πειράζεις... Την κάνει τη δουλειά του...

Βέβαια δεν το έχω πιάσει πλήρως πως δουλεύει, για αυτό ρωτάω και στο προηγούμενο post και επαναλαμβάνω λιγάκι εδώ πάλι το ερώτημα:

Ερώτηση:

Ποια είναι η διαφορά του να βάλεις μια εφαρμογή always on μέσω της εφαρμογής "Ασφάλεια" και μέσω του slide up στο desktop;

Είναι διαφορετικοί τρόποι για να πετύχει κανείς το ίδιο αποτέλεσμα;

Επίσης, το morelocale2, χρειάζεται κάποιο τέτοιου είδους χειρισμό, ή του αρκεί να μπει στο να εκκινεί; Ή δεν χρειάζεται μήπως τίποτα αυτό;

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να βάλουμε το google keyboard πρέπει να κάνουμε ρουτ πρώτα; Το έβαλα και βγαίνει του meiuzu πάλι..

Θα το επιλέξεις από το εικονίδιο του- έχει μια διαδικασια2-3 βημάτων. Μετά πρέπει να παγώσεις το system keyboard με κάποια εφαρμογή παγώματος, αλλιώς ξαναγυρίζει σε αυτό. Το ρουτ δεν το χρειάζεσαι για την ενεργοποίηση του google, το χρειάζεσαι για το πάγωμα του system

Εγώ keyboard έχω το swiftkey, όπως σε όλες τις συσκευές android το έχω προεπιλεγμένο μέσα από τις ρυθμίσεις γλώσσας. Δεν χρειάστηκε να παγώσω το stock.

Εγώ keyboard έχω το swiftkey, όπως σε όλες τις συσκευές android το έχω προεπιλεγμένο μέσα από τις ρυθμίσεις γλώσσας. Δεν χρειάστηκε να παγώσω το stock.

μία από τα ίδια και εγώ με το swype, δουλεύει κανονικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άσχετο αλλά θυμήθηκα που κάποιοι ρωτούσαν: το SAR του κινητού σε τι επίπεδα κυμαίνεται, έχει ψάξει κανείς;

Άσχετο αλλά θυμήθηκα που κάποιοι ρωτούσαν: το SAR του κινητού σε τι επίπεδα κυμαίνεται, έχει ψάξει κανείς;

Αν υπολογίσουμε ότι είναι σχεδόν ίδια με το Note τότε μιλάμε για περίπου 0.41 κεφαλι 0.83 σώμα.

Σαν τιμές μου φαίνονται πως είναι κοντά. Το λέω αυτό επειδή μιλάω αρκετά καθημερίνα στο κινητό σε μεγάλες κλήσεις και δεν είχα ποτέ (προς το παρόν τουλάχιστον) πρόβλημα με πχ πονοκεφάλους.

Αναφέρω τους πονοκεφάλους γιατί με nokia που είχε sar κοντά στο 1 για κεφάλι πάνω από 5' δεν μπορούσα να μιλήσω.

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Παιδιά, εδώ παίζει σοβαρό πρόβλημα... Ελπίζω απλά να κάνω λάθος...

Είμαι σε μια εφαρμογή που πρέπει να γράψω κείμενο π.χ στο ColorNote... Σαν πληκτρολόγιο έχω και το SwiftKey και το Google Keyboard και παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα όσο το auto correction είναι ανοιχτό...

Αν έχω γράψει ένα κείμενο και θέλω να επιλέξω ένα κομμάτι του δεν μπορώ με τίποτα ούτε να επιλέξω, ούτε να μου βγάλει τις επιλογές copy, paste κλπ...

Σαν να κολλάει στο auto correction και να μην μπορεί να κάνει τίποτα άλλο στη συνέχεια...

Από τη στιγμή βέβαια που θα απενεργοποιήσω το auto correction, στρώνουν όλα...

Παίζει να υπάρχει τέτοιο bug;;;;

Έκανα μια αναζήτηση και βρήκα κάποια πράγματα:

“Users will also find that when using a 3rd party keyboard on some apps, like Hangouts for instance, that trying to fix a word or move the cursor simply doesn’t work. You need to put the keyboard away to move the cursor, and it has something to do with the built-in system keyboard on the phone. Gaining root access and removing the system keyboard completely fixes the issue, or you could just use the built-in keyboard if that works well enough for you. This is a bug that is known and will hopefully be fixed in a future update as well.”

από εδώ: https://meizufans.eu/forum/topic/2732/keyboard-cursor-bug-in-all-flyme-versions/2

Απ' ό,τι καταλαβαίνω, το όλο θέμα είναι να απεγκατασταθεί το system πληκτρολόγιο...

Άρα ξέρει κανείς πώς το κάνουμε την απεγκατάσταση και ποια εφαρμογή πρέπει να απεγκαταστήσουμε;

Νομίζω πως είναι πολύ σοβαρό bug για να το αφήσουμε έτσι...

Θα είναι το πρώτο πραγματικά μεγάλο μείον της συσκευής αν δεν το λύσουμε με κάποιο τρόπο...

Αν υπολογίσουμε ότι είναι σχεδόν ίδια με το Note τότε μιλάμε για περίπου 0.41 κεφαλι 0.83 σώμα.

Σαν τιμές μου φαίνονται πως είναι κοντά. Το λέω αυτό επειδή μιλάω αρκετά καθημερίνα στο κινητό σε μεγάλες κλήσεις και δεν είχα ποτέ (προς το παρόν τουλάχιστον) πρόβλημα με πχ πονοκεφάλους.

Αναφέρω τους πονοκεφάλους γιατί με nokia που είχε sar κοντά στο 1 για κεφάλι πάνω από 5' δεν μπορούσα να μιλήσω.

υπολογισουμε οτι ειναι σχεδον ιδια με το Wiko Rainbow Up 4G..

DAS : Tête: 0.417 W/Kg; Corps: 0.742 W/Kg

http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/2ec135d9

http://fr.wikomobile.com/m748-RAINBOW-UP-4G

Άρα ξέρει κανείς πώς το κάνουμε την απεγκατάσταση και ποια εφαρμογή πρέπει να απεγκαταστήσουμε;

Νομίζω πως είναι πολύ σοβαρό bug για να το αφήσουμε έτσι...

Θα είναι το πρώτο πραγματικά μεγάλο μείον της συσκευής αν δεν το λύσουμε με κάποιο τρόπο...

Καταρχήν, όπως έχω αναφέρει στη δική μου εμπειρία με το πληκτρολόγιο πριν μόλις 1-2 σελίδες, εγώ εγκατέστησα και ενεργοποίησα ως default το google keyboard αλλά χωρίς το πάγωμα του system μου εμφανιζόταν σε κάποια μενου (π.χ. όταν έβαζα username/ password) οπότε είνια μάλλον καλό να το παγώσετε (δεν προτείνω απεγκατάσταση system apps σε Κινέζικες ρομ). Συνεπώς ανακεφαλαιώνω σε μορφή εύκολη για να πάει σε μελλοντικό FAQ της συσκευής:

Αντικατάσταση system keyboard:

θα χρειαστείτε κάποια εφαρμογή παγώματος και πιθανότατα ρουτ

1. επιλέγουμε και εγκαθιστούμε/ ενεργοποιούμε το keyboard της προτίμησής μας (π.χ. google keyboard)

2. μέσω κάποιας εφαρμογής παγώματος (π.χ. Titanium Backup Pro) βρίσκουμε και παγώνουμε τις εφαρμογές System Keyboard 4.3.16 και sogou inputmethod 6.5.2

3. κάνουμε rebout και δοκιμή οτι εμφανίζεται το πληκτρολόγιο επιλογής μας όποτε χρειάζεται

Επίσης, ας ξεκινήσουμε μια καταγραφή κάποιων issues (ας τα ονομάσουμε bugs όταν θα έχουν επιβεβαιωθεί από 2-3 μέλη) όπως τα παρακάτω που έχω εντοπίσει:

Known Issues - Flyme 4.5.3.2U:

1. Ξυπνητήρι: όταν ορίζεις ξυπνητήρι αλλά είσαι σε flight mode τότε είναι silent - δηλαδή εμφανίζει το pop-up που λέει alarm - snooze - close αλλά χωρίς κανέναν ήχο! Το δοκίμασα 2 φορές, ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος παρακαλώ.

2. Μορφή ημερομηνίας: Ορίζεται μόνο σε Αμερικάνικη μορφή (YY/MM) και δεν δίνει τις σύνηθεις επιλογές (MM/YY, DD/MM/YYYY).

3. Sync Frequency σε Exchange Account: Λείπει η δυνατότητα επιλογής ρυθμίσεων συγχρονισμού peak time και off-peak time οπότε το max είναι 1 ώρα.

Αυτά για την ώρα...

Απο το Aliexpress με € 113,37, το γκρι, να το αγορασω?

Δεν εχω παραγγειλει απο Aliexpress τιποτα ως τωρα.

*η' απο το pandawill.com $129.99 ?

Υγ το Vickmall εχει μονο μπλε

Edited by Mick22

Απο το Aliexpress με € 113,37, το γκρι, να το αγορασω?

Δεν εχω παραγγειλει απο Aliexpress τιποτα ως τωρα.

*η' απο το pandawill.com $129.99 ?

Υγ το Vickmail εχει μονο μπλε

Φίλε το Vickmall τα έχει όλα.

Εγώ εχθές παρήγγειλα το άσπρο.

Δες λίγο καλύτερα τις λίστες!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως αυτές του Vickmall είναι αρκετά εξυπηρετικές!

Φίλε το Vickmall τα έχει όλα.

Εγώ εχθές παρήγγειλα το άσπρο.

Δες λίγο καλύτερα τις λίστες!

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως αυτές του Vickmall είναι αρκετά εξυπηρετικές!

ναι φιλε, ευχαριστω. Τωρα το εψαξα, το εχει με $134.99

Καταρχήν, όπως έχω αναφέρει στη δική μου εμπειρία με το πληκτρολόγιο πριν μόλις 1-2 σελίδες, εγώ εγκατέστησα και ενεργοποίησα ως default το google keyboard αλλά χωρίς το πάγωμα του system μου εμφανιζόταν σε κάποια μενου (π.χ. όταν έβαζα username/ password) οπότε είνια μάλλον καλό να το παγώσετε (δεν προτείνω απεγκατάσταση system apps σε Κινέζικες ρομ). Συνεπώς ανακεφαλαιώνω σε μορφή εύκολη για να πάει σε μελλοντικό FAQ της συσκευής:

Αντικατάσταση system keyboard:

θα χρειαστείτε κάποια εφαρμογή παγώματος και πιθανότατα ρουτ

1. επιλέγουμε και εγκαθιστούμε/ ενεργοποιούμε το keyboard της προτίμησής μας (π.χ. google keyboard)

2. μέσω κάποιας εφαρμογής παγώματος (π.χ. Titanium Backup Pro) βρίσκουμε και παγώνουμε τις εφαρμογές System Keyboard 4.3.16 και sogou inputmethod 6.5.2

3. κάνουμε rebout και δοκιμή οτι εμφανίζεται το πληκτρολόγιο επιλογής μας όποτε χρειάζεται........

μέσω unistaller pro to μόνο που βρήκα στις εφαρμογές συστήματος είναι το mzinput.apk τίποτα από τα δύο που αναφέρεις

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

υπολογισουμε οτι ειναι σχεδον ιδια με το Wiko Rainbow Up 4G..

DAS : Tête: 0.417 W/Kg; Corps: 0.742 W/Kg

http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/2ec135d9

http://fr.wikomobile.com/m748-RAINBOW-UP-4G

Sorry για την απορία, αλλά από πού προκύπτει αυτό;

Είναι μήπως το wiko rebranded του meizu;

Ή το λές επειδή έχουν ίδιο cpu;

μέσω unistaller pro to μόνο που βρήκα στις εφαρμογές συστήματος είναι το mzinput.apk τίποτα από τα δύο που αναφέρεις

έχεις Flyme 4.5.3.2U ή την Α; είσαι ρουτ για να υπάρχει πρόσβαση σε system app αν και το sogou θα έπρεπε να φαίνεται, δεν ξέρω το uninstaller pro, χρησιμοποιώ πολλά χρόνια το titanium backup και ξέρω οτι διαβάζει σωστά τα app names, δοκίμασε το και εσύ και μάλλον θα στα εμφανίσει και με τη δωρεάν έκδοση (απλά για το πάγωμα θα χρειαστείς την έκδοση pro).

Κάνεις και μια δοκιμή στο ξυπνητήρι με airplane mode αν μπορείς, εγώ τώρα μετά από reboot δεν μπορώ να το αναπαράγω πια αλλά το πρωί το δοκίμασα 2 φορές και δεν χτύπησε.....

έχεις Flyme 4.5.3.2U ή την Α; είσαι ρουτ για να υπάρχει πρόσβαση σε system app αν και το sogou θα έπρεπε να φαίνεται, δεν ξέρω το uninstaller pro, χρησιμοποιώ πολλά χρόνια το titanium backup και ξέρω οτι διαβάζει σωστά τα app names, δοκίμασε το και εσύ και μάλλον θα στα εμφανίσει και με τη δωρεάν έκδοση (απλά για το πάγωμα θα χρειαστείς την έκδοση pro).

Κάνεις και μια δοκιμή στο ξυπνητήρι με airplane mode αν μπορείς, εγώ τώρα μετά από reboot δεν μπορώ να το αναπαράγω πια αλλά το πρωί το δοκίμασα 2 φορές και δεν χτύπησε.....

είμαι με U και root και δεν τις βρήκα ούτε με την pro εκδοση του titanium, θα κοιτάξω όμως ξανά.

Για το θέμα του ξυπνητηριου θα το δώ το βραδάκι και θα ενημερώσω

Εφοσον μιλαμε για την U και την Α ποια ειναι η βασικη διαφορα τους ???? ειχα διαβασει και σε προηγουμενο ποστ μου οτι η Α παλιοτερα ειχε ελληνικα σε αλλα μοντελα της Meizu και απλα οπως διαβασα σε στο meizufans που ρωτησε ενα φιλος απο Ελλαδα και του απαντησαν.

είμαι με U και root και δεν τις βρήκα ούτε με την pro εκδοση του titanium, θα κοιτάξω όμως ξανά.

Για το θέμα του ξυπνητηριου θα το δώ το βραδάκι και θα ενημερώσω

δες το δικό μου titanium backup

[ATTACH]64074[/ATTACH]

δες το δικό μου titanium backup

[ATTACH]64074[/ATTACH]

δεν τις βρίσκω με τίποτα, με Α ή U είσαι ?

@PP6210: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλε, διαφωτιστικός ειδικά σε σχέση και με το 4G στη εθνική! ;)

έκανα καταγραφή με το GMON, στη διαδρομή Νέα Ιωνία - Εθνική κάθοδος - Παραλιακή - Συγγρού - Αμφιθέας μέχρι την Αγ. Κυριακή:

Μεταξύ 18.19-18.46 και στις 72 εγγραφές κελιών που έκανε το πρόγραμμα, οι 64 είναι σε 4G κελιά, τα 3G κελιά ήταν στην νέα ιωνία μέχρι να βγω εθνική. Μιλάμε για σχεδόν 90% της διαδρομής με 4G και το Μ2 δεν το έχασε καθόλου, ΜΠΡΑΒΟ VODAFONE!!!!!

έχω 3 screen captures αλλά δεν μπορώ να τα επισυνάψω (?), δες εδώ την πρώτη οθόνη καταγραφών εδώ:

https://www.dropbox.com/s/5vy0kvuss7ywyta/S50925-182916.jpg?dl=0

Multitasking τι πατάμε ρε παιδιά;

σέρνεις δαχτυλούμπα από κάτω προς τα πάνω στην οθόνη

έκανα καταγραφή με το GMON, στη διαδρομή Νέα Ιωνία - Εθνική κάθοδος - Παραλιακή - Συγγρού - Αμφιθέας μέχρι την Αγ. Κυριακή:

Μεταξύ 18.19-18.46 και στις 72 εγγραφές κελιών που έκανε το πρόγραμμα, οι 64 είναι σε 4G κελιά, τα 3G κελιά ήταν στην νέα ιωνία μέχρι να βγω εθνική. Μιλάμε για σχεδόν 90% της διαδρομής με 4G και το Μ2 δεν το έχασε καθόλου, ΜΠΡΑΒΟ VODAFONE!!!!!

έχω 3 screen captures αλλά δεν μπορώ να τα επισυνάψω (?), δες εδώ την πρώτη οθόνη καταγραφών εδώ:

https://www.dropbox.com/s/5vy0kvuss7ywyta/S50925-182916.jpg?dl=0

Ευχαριστώ!

Γενικά το ίδιο δρομολόγιο κάνω κι εγώ, αλλά πάω Α. Βαρβάρα, όχι Α. Κυριακή και ξεκινώ από Ν. Φιλαδέλφεια :p

Το παρήγγειλα το κινητάκι, αναμένω :)