naxiand Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Οι κινεζικες εφαρμογές βγαίνουν όλες εφ'οσον είναι κάποιος ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά πείστηκα και είμαι έτοιμος να το παραγγείλω. Να ρωτήσω κάτι το Paypal έχει ακόμα θέμα; Κάνω παραγγελία κανονικά ή πρώτα request money? Εγω φιλε εκανα κανονικα φιλε απο vickmall οπως παλια με paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andonisvoug Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Εγω φιλε εκανα κανονικα φιλε απο vickmall οπως παλια με paypal Τι εννοεις? Εληξαν τα καπιταλ κοντρολς η εχεις λογαριασμο απο εξωτερικο? Για διαφωτισε μας παρακαλώ, γιατι ενδιαφερει πολλους !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Τι εννοεις? Εληξαν τα καπιταλ κοντρολς η εχεις λογαριασμο απο εξωτερικο? Για διαφωτισε μας παρακαλώ, γιατι ενδιαφερει πολλους !!! Εγω με καρτα Eurobank που εχω συνδεσει με paypal χωρις να εχω balance αγορασα κανονικα.Τα capital controls απ'οτι ειπαν θα χαλαρωσουν κι αλλο μεχρι στιγμης δεν εχουν ανακοινωσει κατι ακομη αλλα ατυπα το paypal εχει ανοιξει.Εχουν και αλλα μελη του φορουμ αγορα ετσι τις τελευταιες μερες.Διαβασε αν θες στο σχετικο θεμα του φορυμ για το paypal αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 σου αρέσουν τα στρασάκια γενικά ??????:lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιατί να το βάλεις ? Δεν είναι για μένα το τηλέφωνο ρε. Απλή ερώτηση... :wacko::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 (edited) Για βοηθεια ανεβαζω το βιντεο το οποιο περιεχει πως κανουμε εγκατασταση το Google play και το morelocale και update Edited September 19, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 δεν εχει μεσα το google play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Ξέρει κάνεις πως να ενεργοποιήσω sto messenger να μου βγάζει τα μνμ στο κλασσικό μπαλονακι? edit moy κανει κατι τρελα 1 βγαζει μπαλονακι 1 οχι...η μου βγαζει μονο κειμενο και το μπαλονακι αορατο...τι παιζει... Κατι ακομη..Η οθονη πως σας φαινεται..διπλα διπλα με lenovo s850 βαλαμε την ιδια φωτο και στο lenovo ηταν πιο εντονα τα χρωματα...(επαιξα και με τη θερμοκρασια χρωματος αλλα τζιφος) Edited September 20, 2015 by tsakalos125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Το κινητό μπήκε Ελλάδα! Πολύ γρήγορα ομολογώ ,άντε να δούμε ποτε θα έρθει και σπίτι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ξέρει κάνεις πως να ενεργοποιήσω sto messenger να μου βγάζει τα μνμ στο κλασσικό μπαλονακι? edit moy κανει κατι τρελα 1 βγαζει μπαλονακι 1 οχι...η μου βγαζει μονο κειμενο και το μπαλονακι αορατο...τι παιζει... Κατι ακομη..Η οθονη πως σας φαινεται..διπλα διπλα με lenovo s850 βαλαμε την ιδια φωτο και στο lenovo ηταν πιο εντονα τα χρωματα...(επαιξα και με τη θερμοκρασια χρωματος αλλα τζιφος) κανενας??>>>>>>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 κανενας??>>>>>>> για το 2ο σκέλος, την οθόνη την βλέπω μία χαρά, την έχω στην μέση της φωτεινότητας και στο αυτόματο και το άσπρο αλλά και το μαύρο της μου κάθεται καλά στο μάτι. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Υπαρχει καποιος οδηγος για αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 μολις το παραλαβα εχει μεσα play store αλλα δεν ανοιγει εχει και google installer φοραει u εκδοση να βαλω Α? εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Υπαρχει καποιος οδηγος για αναβαθμιση? Φιλε το βντεακι στο post 348 λιγο πιο πανω δειχνει οτι κατεβαζεις το update zip το περνας στο αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου και κανεις update.Δες το και θα σε βοηθησει πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 κανενας??>>>>>>> εχω και εγω το ίδιο προβλημα αλλα δεν ειναι θεμα settings. Δεν το εχω λυσει ακομα. Κανενας άλλος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Δεν έχω βάλει messenger αλλά δοκίμασε από την εφαρμογή ασφάλεια - > άδειες να βάλεις το messenger να ξεκινάει στο startup και να μένει always on. Το ίδιο κάνε στο ασφάλεια - > εξοικονόμηση ενέργειας. Σε μένα δεν έπαιρνε τα μηνύματα στο viber αν δεν έβαζες να μην κάνει autokill την εφαρμογή. Το άλλο που πρέπει να κάνεις για εφαρμογές στο desktop είναι slide up στη μέση κάτω της κεντρικής οθόνης οπότε κάτω κάτω σου σηκώνει μια γραμμή με τα εικονίδια των εφαρμογών που τρέχουν εκείνη τη στιγμή (πρέπει να έχεις ήδη ανοίξει αυτή που σε ενδιαφέρει για να τη δεις εκεί να τρέχει). Μετά κρατάς πατημένο πάνω της μέχρι να βγει ένα λουκέτο που την κλειδώνει always on. Πες αν δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 μολις το παραλαβα εχει μεσα play store αλλα δεν ανοιγει εχει και google installer φοραει u εκδοση να βαλω Α? εκδοση? Κατέβασε τις υπηρεσίες google play Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 ειναι ευκολο ενα λινκ με τις σωστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 μολις το παραλαβα εχει μεσα play store αλλα δεν ανοιγει εχει και google installer φοραει u εκδοση να βαλω Α? εκδοση? Μεσα απο το Google Installer δεν μπορεις να περασεις το Play παλι και τις υπολοιπες υπηρεσιες την Google ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Τελικα ολα καλα με το play Η εκδοση u απο την a τι διαφορα εχουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Τελικα ολα καλα με το play Η εκδοση u απο την a τι διαφορα εχουν ? Πως το εφτιαξες τελικα ??η διαφορα απ'τοι εχω διαβασει ειναι οτι Α σε παλιοτερα ειχε ελληνικα αλλα τωρα τα αφαιρεασαν.Αυτο ξερω εγω.Αν ξερει και καποιος αλλο κατι παραπανω ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 το installer το ριχε το κινητο και μρτα απο προσπαθιες περασε το play. Ισως να ειχε σκαλωσει κανα κινεζικος server Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ο ποιο εύκολος τρόπος για να εγκαταστήσει κανείς το goolge play σωστά είναι να πας στο κέντρο εφαρμογών που περιέχει από τη μάνα του κάνεις search για το Google Installer τον εγκαθιστάς και μετά τρέχεις το αρχείο και έχεις τελειώσει. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 (edited) Η μπαταρία μετά από μια πλήρη αποφόρτιση Edited September 22, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 κανενας??>>>>>>> Ο ποιο εύκολος τρόπος για να εγκαταστήσει κανείς το goolge play σωστά είναι να πας στο κέντρο εφαρμογών που περιέχει από τη μάνα του κάνεις search για το Google Installer τον εγκαθιστάς και μετά τρέχεις το αρχείο και έχεις τελειώσει. Σε πιο κέντρο εφαρμογών αναφέρεσαι ? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω βάλει messenger αλλά δοκίμασε από την εφαρμογή ασφάλεια - > άδειες να βάλεις το messenger να ξεκινάει στο startup και να μένει always on. Το ίδιο κάνε στο ασφάλεια - > εξοικονόμηση ενέργειας. Σε μένα δεν έπαιρνε τα μηνύματα στο viber αν δεν έβαζες να μην κάνει autokill την εφαρμογή. Το άλλο που πρέπει να κάνεις για εφαρμογές στο desktop είναι slide up στη μέση κάτω της κεντρικής οθόνης οπότε κάτω κάτω σου σηκώνει μια γραμμή με τα εικονίδια των εφαρμογών που τρέχουν εκείνη τη στιγμή (πρέπει να έχεις ήδη ανοίξει αυτή που σε ενδιαφέρει για να τη δεις εκεί να τρέχει). Μετά κρατάς πατημένο πάνω της μέχρι να βγει ένα λουκέτο που την κλειδώνει always on. Πες αν δουλέψει. Δεν δούλεψε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts