Jump to content

Meizu M2

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά πείστηκα και είμαι έτοιμος να το παραγγείλω.

Να ρωτήσω κάτι το Paypal έχει ακόμα θέμα;

Κάνω παραγγελία κανονικά ή πρώτα request money?

Εγω φιλε εκανα κανονικα φιλε απο vickmall οπως παλια με paypal

Εγω φιλε εκανα κανονικα φιλε απο vickmall οπως παλια με paypal

Τι εννοεις? Εληξαν τα καπιταλ κοντρολς η εχεις λογαριασμο απο εξωτερικο? Για διαφωτισε μας παρακαλώ, γιατι ενδιαφερει πολλους !!!

Τι εννοεις? Εληξαν τα καπιταλ κοντρολς η εχεις λογαριασμο απο εξωτερικο? Για διαφωτισε μας παρακαλώ, γιατι ενδιαφερει πολλους !!!

Εγω με καρτα Eurobank που εχω συνδεσει με paypal χωρις να εχω balance αγορασα κανονικα.Τα capital controls απ'οτι ειπαν θα χαλαρωσουν κι αλλο μεχρι στιγμης δεν εχουν ανακοινωσει κατι ακομη αλλα ατυπα το paypal εχει ανοιξει.Εχουν και αλλα μελη του φορουμ αγορα ετσι τις τελευταιες μερες.Διαβασε αν θες στο σχετικο θεμα του φορυμ για το paypal αν θες.

σου αρέσουν τα στρασάκια γενικά ??????:lol::lol::lol::lol::lol::lol: γιατί να το βάλεις ?

Δεν είναι για μένα το τηλέφωνο ρε. Απλή ερώτηση... :wacko::lol:

Για βοηθεια ανεβαζω το βιντεο το οποιο περιεχει πως κανουμε εγκατασταση το Google play και το morelocale και update

Edited by soup88

Ξέρει κάνεις πως να ενεργοποιήσω sto messenger να μου βγάζει τα μνμ στο κλασσικό μπαλονακι?

edit moy κανει κατι τρελα 1 βγαζει μπαλονακι 1 οχι...η μου βγαζει μονο κειμενο και το μπαλονακι αορατο...τι παιζει...

Κατι ακομη..Η οθονη πως σας φαινεται..διπλα διπλα με lenovo s850 βαλαμε την ιδια φωτο και στο lenovo ηταν πιο εντονα τα χρωματα...(επαιξα και με τη θερμοκρασια χρωματος αλλα τζιφος)

Edited by tsakalos125

Το κινητό μπήκε Ελλάδα! Πολύ γρήγορα ομολογώ ,άντε να δούμε ποτε θα έρθει και σπίτι
Δημήτρης

Ξέρει κάνεις πως να ενεργοποιήσω sto messenger να μου βγάζει τα μνμ στο κλασσικό μπαλονακι?

edit moy κανει κατι τρελα 1 βγαζει μπαλονακι 1 οχι...η μου βγαζει μονο κειμενο και το μπαλονακι αορατο...τι παιζει...

Κατι ακομη..Η οθονη πως σας φαινεται..διπλα διπλα με lenovo s850 βαλαμε την ιδια φωτο και στο lenovo ηταν πιο εντονα τα χρωματα...(επαιξα και με τη θερμοκρασια χρωματος αλλα τζιφος)

κανενας??>>>>>>>

κανενας??>>>>>>>

για το 2ο σκέλος, την οθόνη την βλέπω μία χαρά, την έχω στην μέση της φωτεινότητας και στο αυτόματο και το άσπρο αλλά και το μαύρο της μου κάθεται καλά στο μάτι.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μολις το παραλαβα

εχει μεσα play store αλλα δεν ανοιγει

εχει και google installer

φοραει u εκδοση να βαλω Α? εκδοση?

Υπαρχει καποιος οδηγος για αναβαθμιση?

Φιλε το βντεακι στο post 348 λιγο πιο πανω δειχνει οτι κατεβαζεις το update zip το περνας στο αποθηκευτικο χωρο του τηλεφωνου και κανεις update.Δες το και θα σε βοηθησει πιστευω

κανενας??>>>>>>>

εχω και εγω το ίδιο προβλημα αλλα δεν ειναι θεμα settings. Δεν το εχω λυσει ακομα. Κανενας άλλος ?

Δεν έχω βάλει messenger αλλά δοκίμασε από την εφαρμογή ασφάλεια - > άδειες να βάλεις το messenger να ξεκινάει στο startup και να μένει always on. Το ίδιο κάνε στο ασφάλεια - > εξοικονόμηση ενέργειας.

Σε μένα δεν έπαιρνε τα μηνύματα στο viber αν δεν έβαζες να μην κάνει autokill την εφαρμογή.

Το άλλο που πρέπει να κάνεις για εφαρμογές στο desktop είναι slide up στη μέση κάτω της κεντρικής οθόνης οπότε κάτω κάτω σου σηκώνει μια γραμμή με τα εικονίδια των εφαρμογών που τρέχουν εκείνη τη στιγμή (πρέπει να έχεις ήδη ανοίξει αυτή που σε ενδιαφέρει για να τη δεις εκεί να τρέχει). Μετά κρατάς πατημένο πάνω της μέχρι να βγει ένα λουκέτο που την κλειδώνει always on.

Πες αν δουλέψει.

μολις το παραλαβα

Κατέβασε τις υπηρεσίες google play

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μολις το παραλαβα

Μεσα απο το Google Installer δεν μπορεις να περασεις το Play παλι και τις υπολοιπες υπηρεσιες την Google ???

Τελικα ολα καλα με το play

Η εκδοση u απο την a τι διαφορα εχουν ?

Πως το εφτιαξες τελικα ??η διαφορα απ'τοι εχω διαβασει ειναι οτι Α σε παλιοτερα ειχε ελληνικα αλλα τωρα τα αφαιρεασαν.Αυτο ξερω εγω.Αν ξερει και καποιος αλλο κατι παραπανω ας βοηθησει

το installer το ριχε το κινητο και μρτα απο προσπαθιες περασε το play. Ισως να ειχε σκαλωσει κανα κινεζικος server

Ο ποιο εύκολος τρόπος για να εγκαταστήσει κανείς το goolge play σωστά είναι να πας στο κέντρο εφαρμογών που περιέχει από τη μάνα του κάνεις search για το Google Installer τον εγκαθιστάς και μετά τρέχεις το αρχείο και έχεις τελειώσει.
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Η μπαταρία μετά από μια πλήρη αποφόρτιση Edited by taliban

κανενας??>>>>>>>

Ο ποιο εύκολος τρόπος για να εγκαταστήσει κανείς το goolge play σωστά είναι να πας στο κέντρο εφαρμογών που περιέχει από τη μάνα του κάνεις search για το Google Installer τον εγκαθιστάς και μετά τρέχεις το αρχείο και έχεις τελειώσει.

Σε πιο κέντρο εφαρμογών αναφέρεσαι ?

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω βάλει messenger αλλά δοκίμασε από την εφαρμογή ασφάλεια - > άδειες να βάλεις το messenger να ξεκινάει στο startup και να μένει always on. Το ίδιο κάνε στο ασφάλεια - > εξοικονόμηση ενέργειας.

Σε μένα δεν έπαιρνε τα μηνύματα στο viber αν δεν έβαζες να μην κάνει autokill την εφαρμογή.

Το άλλο που πρέπει να κάνεις για εφαρμογές στο desktop είναι slide up στη μέση κάτω της κεντρικής οθόνης οπότε κάτω κάτω σου σηκώνει μια γραμμή με τα εικονίδια των εφαρμογών που τρέχουν εκείνη τη στιγμή (πρέπει να έχεις ήδη ανοίξει αυτή που σε ενδιαφέρει για να τη δεις εκεί να τρέχει). Μετά κρατάς πατημένο πάνω της μέχρι να βγει ένα λουκέτο που την κλειδώνει always on.

Πες αν δουλέψει.

Δεν δούλεψε !