marios_ch Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Παιδια το πηρε καποιος? Εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Αν πάντως έρθει επίσημα Ελλάδα θα το τσιμπησω στάνταρ για δεύτερό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSpairous Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εχω μιλήσει με pandawill κ μου εχουν πει οτι δεν μπορούν να εγκατασταθούν ελληνικά. Αν το πάρω στα αγγλικά λέτε να γίνεται μετά να μπουν ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 δηλαδη ουτε ελληνικο keyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 θέμα ρομ είναι, δεν μπορεί να μην έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, το μενού λογικά θα είναι στα αγγλικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSpairous Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Πως μπορουμε να ελεγξουμε ομως τωρα αν υπάρχει απροβληματιστη, σταθερη ρομ με ελληνικα για να περασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Πως μπορουμε να ελεγξουμε ομως τωρα αν υπάρχει απροβληματιστη, σταθερη ρομ με ελληνικα για να περασουμε; δεν έχεις επιλογές σε ρομ, είναι μια, flyme λέγεται και αναβαθμίζεται τακτικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSpairous Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Απλα ελπιζουμε δλδ σε επομενη αναβαθμιση να εχει κ ελληνικα; νομιζω το m2 note βγαινει κ με ελληνικα...δεν ξερω αν παιζει κανα ρολο αυτο βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Απλα ελπιζουμε δλδ σε επομενη αναβαθμιση να εχει κ ελληνικα; νομιζω το m2 note βγαινει κ με ελληνικα...δεν ξερω αν παιζει κανα ρολο αυτο βεβαια... λογικά έτσι θα γίνει edit και η απάντηση για το θέμα από το vickmall hello,the phone has not the Greek language now,but it has Greek keyboard.It will has Greek language when it update the rom Edited August 21, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSpairous Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Α μαλιστα, οποτε το παραγγελνουμε αφοβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 δεν υπάρχει meizu με 4 γιγα ραμ http:// http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m2-4gb-16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Α μαλιστα, οποτε το παραγγελνουμε αφοβα... Eτσι :) Εμένα μου είπαν ότι αύριο το στέλνουν ......για να δούμε...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Αμα εχει keyboard το μενου δεν ειναι θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 http:// http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m2-4gb-16gb να το ξαναγράψω,δεν υπάρχει meizu με 4gb ram,δεν βάλανε 4 στο mx5,πιστεύεις πραγματικά οτι θα βάλουν 4 στο m2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Σχετικά με τα ελληνικά στη συσκευή, βλέπω ότι τα αναφέρουν στην περιγραφή τόσο το minideal, όσο και το geekbuyin, το vickmall λέει απλά "support multi-language" Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 να το ξαναγράψω,δεν υπάρχει meizu με 4gb ram,δεν βάλανε 4 στο mx5,πιστεύεις πραγματικά οτι θα βάλουν 4 στο m2? Δε το πιστεύω φίλε γι αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Δε το πιστεύω φίλε γι αυτό ρωτάω. Μα αν υπήρχε δεν θα ήταν και στο site της meizu? Επειδή το "πουλάει" ένα άγνωστο μαγαζί? Edited August 21, 2015 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Επειδη το εχω στα χερια μου ηδη, απο expansys ευρωπαικη συσκευη (δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα το αναφερω) εχει ελληνικοτατο μενου, και τρεχει 5.1. Ειναι θηριο απο θεμα μπαταριας, οθοναρα, δεν κολλαει πουθενα, το flyme θεικο και τελος για τα λεφτα του, παταει πολλες συσκευες στο σβερκο! Κατασκευη αριστη, δεν παιζουν τριξιματα, κενα γυρω-γυρω και τετοια. Σαν να κραταω το iPhone 5C ειναι (επειδη το ειχα το αναφερω σαν συγκριση) σε μεγαλυτερο μεγεθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Επειδη το εχω στα χερια μου ηδη, απο expansys ευρωπαικη συσκευη (δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα το αναφερω) εχει ελληνικοτατο μενου, και τρεχει 5.1. Ειναι θηριο απο θεμα μπαταριας, οθοναρα, δεν κολλαει πουθενα, το flyme θεικο και τελος για τα λεφτα του, παταει πολλες συσκευες στο σβερκο! Κατασκευη αριστη, δεν παιζουν τριξιματα, κενα γυρω-γυρω και τετοια. Σαν να κραταω το iPhone 5C ειναι (επειδη το ειχα το αναφερω σαν συγκριση) σε μεγαλυτερο μεγεθος! Ωραία νέα! Από θέμα φωτο και βίντεο, ιδίως βράδυ για το πρωτο Πως το βλέπεις; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Επειδη το εχω στα χερια μου ηδη, απο expansys ευρωπαικη συσκευη (δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα το αναφερω) εχει ελληνικοτατο μενου, και τρεχει 5.1. Ειναι θηριο απο θεμα μπαταριας, οθοναρα, δεν κολλαει πουθενα, το flyme θεικο και τελος για τα λεφτα του, παταει πολλες συσκευες στο σβερκο! Κατασκευη αριστη, δεν παιζουν τριξιματα, κενα γυρω-γυρω και τετοια. Σαν να κραταω το iPhone 5C ειναι (επειδη το ειχα το αναφερω σαν συγκριση) σε μεγαλυτερο μεγεθος! Στο κράτημα πως είναι φίλε; Λογικά δεν θα χεις την αίσθηση οτι πρόκειται για 5άρι έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ειναι κυριολεκτικα πολυ ανετο στο χερι (ειμαι 1.85cm με κανονικα χερια) σχεδον με ενα χερι ανετη χρηση. Η φωτογραφικη ειναι αξιολογη, πολυ καλη δουλεια του διπλου φλας, αλλα σε σχεση με το iPhone 6 που εχω ειναι κατωτερη. Δεν περιμενα φυσικα να ειναι αντιστοιχη, αλλα ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα! Και μερα αλλα και στο απολυτο σκοταδι ειναι παρα πολυ καλες οι φωτο που βγαζει! Το κρατας και για βασικη συσκευη ανετα, απο ολες τις αποψεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ειναι κυριολεκτικα πολυ ανετο στο χερι (ειμαι 1.85cm με κανονικα χερια) σχεδον με ενα χερι ανετη χρηση. Η φωτογραφικη ειναι αξιολογη, πολυ καλη δουλεια του διπλου φλας, αλλα σε σχεση με το iPhone 6 που εχω ειναι κατωτερη. Δεν περιμενα φυσικα να ειναι αντιστοιχη, αλλα ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα! Και μερα αλλα και στο απολυτο σκοταδι ειναι παρα πολυ καλες οι φωτο που βγαζει! Το κρατας και για βασικη συσκευη ανετα, απο ολες τις αποψεις!! φιλε μου αναφερουν χαμηλο ηχο στα note, με αυτο τι γινετε? και εχει γραμμενο το sar σε κανενα βιβλιαρακι? γιατι οσο κι'αν εψαξα δεν βρηκα κατι σχετικο. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 (edited) Ειναι κυριολεκτικα πολυ ανετο στο χερι (ειμαι 1.85cm με κανονικα χερια) σχεδον με ενα χερι ανετη χρηση. Η φωτογραφικη ειναι αξιολογη, πολυ καλη δουλεια του διπλου φλας, αλλα σε σχεση με το iPhone 6 που εχω ειναι κατωτερη. Δεν περιμενα φυσικα να ειναι αντιστοιχη, αλλα ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα! Και μερα αλλα και στο απολυτο σκοταδι ειναι παρα πολυ καλες οι φωτο που βγαζει! Το κρατας και για βασικη συσκευη ανετα, απο ολες τις αποψεις!! Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά από τις φωτογραφίες, βλέπω το meizu m2 να έχει μονό φλας. Το meizu m2 note βλέπω να έχει διπλό. Edited August 22, 2015 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Παιδια, ζητω συγνωμη...εχει απολυτο δικιο ο φιλος kikos7. Εχω το M2 Note, και οχι το απλο Μ2. Δεν προσεξα καλα το αρχικο ποστ, και νομιζα οτι εδω μιλουσαμε για το M2 Note. Και παλι συγνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 ...πολυ καλη δουλεια του διπλου φλας... Does not compute...:rolleyes: Αναμένουμε λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts