charlie_pace4 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Last call! Αύριο στις 23:59:59 λήγει η υποβολή των συμμετοχών! Άντε, στείλτε και οι τελευταίοι τις φωτογραφίες σας ;) Οι διαδικασίες για την ψηφοφορία και την ανάδειξη του νικητή θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Αργησα αλλα εστειλα κ γω :D :D :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Έστειλα κι εγώ, καλή επιτυχία σε όλους :) HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Σαν τοπίο πιάνετε και ο νυχτερινός ουρανός αν φαίνονται μόνο αστέρια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Σαν τοπίο πιάνετε και ο νυχτερινός ουρανός αν φαίνονται μόνο αστέρια; αν είναι καλοκαιρινός, γιατί όχι; ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 αν είναι καλοκαιρινός, γιατί όχι; ;) εε Ιούλιο μήνα βγήκε, αλλά πως θα καταλάβει κάποιο από ένα μαύρο πράμμα με αστέρια ότι είναι καλοκαιρινή; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Άμα είναι από Πρωτομαγιά η φωτο πειράζει; Είναι άκρως καλοκαιρινή θα έλεγα [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Σαν τοπίο πιάνετε και ο νυχτερινός ουρανός αν φαίνονται μόνο αστέρια; Τι κινητό έχεις και φαίνονται τ αστέρια στη φωτογραφία; Εδώ με δυσκολία τ απεικονίζουμε με ακριβές φωτογραφικές μηχανές :p Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 εε Ιούλιο μήνα βγήκε, αλλά πως θα καταλάβει κάποιο από ένα μαύρο πράμμα με αστέρια ότι είναι καλοκαιρινή; :lol: Από την ημερομηνία :-P Στειλτην ;-) Άμα είναι από Πρωτομαγιά η φωτο πειράζει; Είναι άκρως καλοκαιρινή θα έλεγα Χμμμ... Πρωτομαγιά ε; για ανοιξιάτικη θα την έλεγα :-P Καλύτερα στείλε κάτι πιο πρόσφατο ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Χμμμ... Πρωτομαγιά ε; για ανοιξιάτικη θα την έλεγα :-P Καλύτερα στείλε κάτι πιο πρόσφατο ;-) Άρα η δική μου κι ας ήταν μέσα στο καλοκαίρι θα πάει άκυρη μιας και έβρεχε εκείνη τη μέρα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Χμμμ... Πρωτομαγιά ε; για ανοιξιάτικη θα την έλεγα :-P Καλύτερα στείλε κάτι πιο πρόσφατο ;-) Ο δαίμων της τεχνολογίας δεν με άφησε, το κινητό χάλασε κατά τις διακοπές μου και δεν έχω υλικό :p [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Άρα η δική μου κι ας ήταν μέσα στο καλοκαίρι θα πάει άκυρη μιας και έβρεχε εκείνη τη μέρα :lol: Καλοκαιρινή βροχή; why not? Εβρεξε και αρκετά φέτος :-P Ο δαίμων της τεχνολογίας δεν με άφησε, το κινητό χάλασε κατά τις διακοπές μου και δεν έχω υλικό :p Αντε, στείλε αυτήν τότε ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 charlie_pace4 έστειλα κι εγώ εχθές αλλά δεν τη βλέπω στο Flickr. Να σου στείλω pm ή απλώς τις ανεβάζεις ακόμα; United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Ε λογικά θα περιμένει και τις σημερινές λόγω τελευταίας μέρας και θα τις προσθέσει όλες μαζί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Έχουν ανέβει σχεδόν όλες οι φωτογραφίες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει τελειώσει η διαδικασία αυτή και θα ανακοινωθεί ο τρόπος ανάδειξης του νικητή! Stay tuned ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Οι συμμετοχές ξεπέρασαν το αναμενόμενο και τολμώ να πω ότι είναι όλες καταπληκτικές... Μην ξεχνάτε πριν την ανακοίνωση για την ψηφοφορία να κάνετε μία ακόμα βόλτα από το σε του flickr όπου υπάρχουν συγκεντρωτικά όλες οι φωτογραφίες :) Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Στείλε μου το email σου με pm να το κοιτάξω edit: έχει ανέβει κανονικά, μάλλον δεν θα την είδες Edited September 3, 2015 by charlie_pace4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Αποτι είδα ούτε η δικιά μου φωτογραφία εχει ανεβεί :( :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Η ψηφοφορία μόλις άρχισε... Περιμένουμε τις ψήφους σας... myphone.gr: Διαγωνισμός φωτογραφίας «Καλοκαίρι 2015» - Η ψηφοφορία! Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Από ότι είδα ούτε η δική μου φωτογραφία έχει ανέβει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Πώς δεν έχει ανέβει..; ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Τελευταία μέρα για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας του καλοκαιριού... Περιμένουμε τις ψήφους σας... myphone.gr: Διαγωνισμός φωτογραφίας «Καλοκαίρι 2015» - Η ψηφοφορία! Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts