manwlis77 Δημοσιεύτηκε July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 13, 2015 (edited) http://newst8.com/wp-content/uploads/2015/05/LG-G4C.jpg Το μικρο αδερφάκι του G4 χαρακτηριστικά LAUNCH Announced 2015, May Status Available. Released 2015, June BODY Dimensions 139.7 x 69.8 x 10.2 mm (5.5 x 2.75 x 0.40 in) Weight 136 g (4.80 oz) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.0 inches (~70.7% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density) - LG Optimus UX 4.0 UI PLATFORM OS Android OS, v5.0 (Lollipop) Chipset Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 CPU Quad-core 1.2/1.3 GHz Cortex-A53 GPU Adreno 306 MEMORY Card slot microSD, up to 128 GB Internal 8 GB, 1 GB RAM CAMERA Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection Video Yes Secondary 5 MP SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, WiFi Direct, DLNA, hotspot Bluetooth v4.1, A2DP, LE, apt-X GPS Yes, with A-GPS, GLONASS NFC Yes Radio To be confirmed USB microUSB v2.0 μάλλον μια απο τα ιδια με τους προκατόχους τους αυτο τον καιρο εχει 199€ στις μεγάλες αλυσίδες λόγω των εκπτώσεων Edited July 13, 2015 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Το μικρο αδερφάκι του G4 χαρακτηριστικά LAUNCH Announced 2015, May Status Available. Released 2015, June BODY Dimensions 139.7 x 69.8 x 10.2 mm (5.5 x 2.75 x 0.40 in) Weight 136 g (4.80 oz) DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.0 inches (~70.7% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density) - LG Optimus UX 4.0 UI PLATFORM OS Android OS, v5.0 (Lollipop) Chipset Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 CPU Quad-core 1.2/1.3 GHz Cortex-A53 GPU Adreno 306 MEMORY Card slot microSD, up to 128 GB Internal 8 GB, 1 GB RAM CAMERA Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection Video Yes Secondary 5 MP SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, WiFi Direct, DLNA, hotspot Bluetooth v4.1, A2DP, LE, apt-X GPS Yes, with A-GPS, GLONASS NFC Yes Radio To be confirmed USB microUSB v2.0 μάλλον μια απο τα ιδια με τους προκατόχους τους αυτο τον καιρο εχει 199€ στις μεγάλες αλυσίδες λόγω των εκπτώσεων Eνδιαφερων φαινεται σε ποια μαγαζια εχει 199 γιατι εγω το βρισκω απο 240:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 κοσμοτε wind γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Θα φτάσουμε στο G8 και ακόμα 1GB ram θα βάζουν.... Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 λογικα ιδιο πραγμα με το g2 mini θα ειναι εκτος απο οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Η lg φέτος εχει φάει τρελό άκυρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Άκυρο..... Edited July 30, 2015 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oinolatris Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Γεια σας ,είδα το G4C στα 199 Ευρώ και το G3 S στα 275 και παρατηρώ οτι πανω κατω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.Επειδή είμαι άσχετος με τα κινητά γενικότερα μπορεί κάποιος να μου πει εάν υπαρχει κατι που δεν βλέπω που να δικαιολογει αυτη την διαφορά στην τίμη.Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 η διαφορά οφείλεται στο ότι το g4c το έχουν 12 κατάστηματα στο skroutz ενώ το g3 mini μόνο 3. λογικό είναι όταν υπάρχουν λίγα καταστήματα, η τιμή να παίρνει την ανηφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oinolatris Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αγορασμένο από Πλαίσιο (199€), εμφάνισε σκούρες οριζόντιες γραμμές (τρεις εμφανείς ιδαίτερα σε λευκό φόντο, περίπου 10% του συνολικού ύψους η καθεμία=30% της οθόνης) από την αρχή της χρήσης, κάτι που έχει αναφερθεί και σε review στο ίντερνετ. Αλλάχτηκε εντός doa, αναμένεται η συμπεριφορά της 2ης συσκευής. Κατά τ άλλα είναι αρκετά συμπαθητική για την κατηγορία τιμής της, ισορροπημένη σε γενικές γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αγορασμένο από Πλαίσιο (199€), εμφάνισε σκούρες οριζόντιες γραμμές (τρεις εμφανείς ιδαίτερα σε λευκό φόντο, περίπου 10% του συνολικού ύψους η καθεμία=30% της οθόνης) από την αρχή της χρήσης, κάτι που έχει αναφερθεί και σε review στο ίντερνετ. Αλλάχτηκε εντός doa, αναμένεται η συμπεριφορά της 2ης συσκευής. Κατά τ άλλα είναι αρκετά συμπαθητική για την κατηγορία τιμής της, ισορροπημένη σε γενικές γραμμές. Καλορίζικο.. notification led έχει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλορίζικο.. notification led έχει η συσκευή; Ναι, έχει. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν συσκευές χωρίς αυτό να πω την αλήθεια, χώρο τους πιάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα νεος και εγω με το αδερφακι του LG G4 ... Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω !!! Το quick remote που υπαρχει στο lg g2 mini μπορει να λειτουργησει και στο δικο μας ... Ευχαριστω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Το αγόρασα σημερα για δεύτερο. Η συσκευή ειναι απλα κορυφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaFFy_NaSH Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Το δούλεψα το κινητό, το αγόρασε ο πεθερός και περίπου μία ημέρα το είχα στα χέρια μου. Δεν μπορώ να πω πολλά για θέμα απόδοσης, αλλά αυτά που μου έκαναν καλή εντύπωση είναι το κουμπί ξεκλειδώματος και εντασης πίσω κατω απο την κάμερα (δεν ξέρω αν το έχει ξανακάνει η LG, δεν έχει δουλέψει πολλά κινητά της) το οποίο βολεύει απίστευτα σε "βαριά" χέρια σαν τα δικά μου και μου έκανε εντύπωση η μπαταρία, ενώ ήταν ακόμα ολοκαίνουριο και δεν είχε κάνει ακόμα τις σωστές φορτίσεις ο πεθερός (δεν ήξερε βέβαια αλλά τον συμβούλεψα) το είχαμε σε hotspot με τα πάντα ανοιχτά, ήμασταν συνδεμένοι με 2 τηλέφωνα και 1 τάμπλετ και αυτό σκυλί, βέβαια το μέτρο σύγκρισης μου είναι ένα iphone 4S της γυναίκας το οποίο χρησιμοποιούσα για hotspot.... Δυο ερωτήσεις μόνο, επειδή πρόκειτε να παραγγείλω κάτι κινητά απο κίνα μεριά, θα ήθελα να ξέρω τι θήκες και τι screen protectors ταιριάζουν στο G4c για να του παραγγείλω... Παράθεση Leagoo Lead 5 - Black KingZone N5 - Pink Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Οντως η μπαταρια του ειναι το κατι αλλο. Εχω χρονια να δω τετοια αντοχή. Οσο για θηκες και εγω ψάχνω, αν ψαξεις στο google θα βρεις μερικες. Παντως ειναι πολυ καλη η συσκευη και η καμερα αξιοπρεπεστατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Το περιμένω και εγώ για την γυναίκα μου, θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerMercury Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αγορασα και γω το G4c τελικα. Μου αρεσει παρα πολυ σαν κινητο και μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα. Τρεχει τα βασικα προγράμματα χωρις καποιο κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Και εγώ το πήρα σήμερα από κοτσοβολο 229ευρώ.έχω το LG g4 και είπα να το τιμήσω σαν δεύτερο κινητό.πολύ καλό και τίμιο για τα χρημματα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Ρε παιδιά όλα καλά αλλά ή μπαταρία ζορίζεται να φτάσει τις 4 ώρες screen on time... Edit Το ποστ πήγαινε στο διπλανό θέμα με το G4 κάποιες μοντ ας το μεταφέρει. Edited October 4, 2015 by sokinsohim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλησπερα. Το πηρα για τον κουνιαδο μου. Μου φανηκε καλο κινητο, αλλα δεν το δουλεψα ιδιαιτερα. Μπορειτε να μου πειτε αν αυτη η θηκη λειτουργει οπως η ακριβη οριτζιναλ της LG; Ειδικα για το αν εχει μαγνητη. http://www.ebay.com/itm/Circle-Clear-Window-Flip-Case-Cover-For-LG-G4C-G4-Mini-Magna-C90-Volt-2-H525N-/331616766217 Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerMercury Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Αν εννοείς εάν λειτουργεί το quick circle με αυτή τη θήκη όχι δεν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Καλα, για quick circle δεν εχω αυταπατες :D Εννοω αν ανοιγοκλεινει το κινητο οταν ανοιγοκλεινει και η θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ειδα σήμερα ποστ εδω στο φόρουμ οτι η lg ξεκινάει πρώτη την αναβάθμιση σε Android 6 απο το G4.Το δικο μας λετε να την πάρει η το βλέπεται χλωμό? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts