soulfunkdjx Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Αν ρουταρεις την συσκευη, πως κανεις ΟΤΑ? Βλεπεις στο site αν υπαρχει αναβαθμιση, το κανεις unroot, κανεις την αναβαθμιση και το ξαναρουταρεις παλι? Ακόμα και έτσι κάποιοα άτομα είχαν πάλι θέμα μετά το update. Καλύτερα να flashάρεις την rom απο την αρχή να κάνεις όλα τα OTA και στο τέλος να την rootάρεις. Είναι λίγο χρονοβόβορο αλλά τουλάχιστον θα είσαι 100% updated και με root access χωρίς το φόβο του brick. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ακόμα και έτσι κάποιοα άτομα είχαν πάλι θέμα μετά το update. Καλύτερα να flashάρεις την rom απο την αρχή να κάνεις όλα τα OTA και στο τέλος να την rootάρεις. Είναι λίγο χρονοβόβορο αλλά τουλάχιστον θα είσαι 100% updated και με root access χωρίς το φόβο του brick. ;) Ετσι θα χρειαζεται στησιμο απο την αρχη νομιζω και δεν λεει... Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ετσι θα χρειαζεται στησιμο απο την αρχη νομιζω και δεν λεει... Ναι όντως αλλά θα είσαι σίγουρος πως δε θα μπρικάρει η συσκευή...Το έχω δει το παραμύθι γι'αυτό σε ενημερώνω...Κοίτα δε χρειάζεται και ιδιαίτερο στήσιμο αν πάρεις με το Titanium backup τα backup των application σου...Αν θες όμως μπορείς να ρισκάρεις να ξερουτάρεις, να κάνεις OTA Update και μετά να ξαναρουτάρεις (αν ανοίξει η συσκευή:worry:). Διαλέγεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Πηρα το κινητο για τη συζυγο, μεχρι στιγμης δειχνει να ειναι τελειο. Με χρηση χωρις 3g, δυο καρτες και αρκετη ομιλια της κραταει 5-6 μερες. Με βαρια χρηση, 3g, gps με πληροφοριες κινησης και πολλα χιλιομετρα οδηγησης (500-600) το βραδυ ηταν περιπου στο 30%. Εχω αυτο το γκατζετακι http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=USB+POWER+METER&_sop=15 το οποιο εκτος οτι κατεριψε διαφορους μυθους (οπως πχ οτι μεγαλα τροφοδοτικα υπερτροφοδοτουν σε Α μικρες συσκευες και χαλουν τις μπαταριες) μετραω κατα καιρους και τις φορτισεις του Ulefone Power. Ναι η μπαταρια δεν ειναι 6100 που λεει ο κατασκευαστης (μετρηση φορτισης απο 2%) ομως ειναι πολυ κοντα σε αυτο με καποιες μεταπτωσεις απο φορτιση σε φορτιση. Οι φορτισεις με εναν "απλο" φορτιστη (και οχι ταχυφορτιση) δινουν κατα πολυ μεγαλυτερες χωρητικοτητες, κατι που φαινεται και στην μετεπειτα χρηση. Εχω σταματησει να χρησιμοποιω την ταχυφορτιση για αυτον τον λογο αλλα και γιατι θεωρω οτι ζοριζει πολυ την μπαταρια. Η οθονη στο automatic brightness ειναι πολυ φωτεινω, η χειροκινητη φωτεινοτητα δινει πολυ καλυτερα αποτελεσματα στην καταναλωση της μπαταριας. Αυτα προς το παρον.. Με γειά το κινητό και συγχαρητήρια για την παρουσίαση. Συμφωνώ με όλα όσα επισημαίνεις σχετικά με τη φόρτιση κλπ. Θα μου επιτρέψεις -ελπίζω- να παραπέμψω κόσμο και από άλλα threads στο post σου, καθώς όπως είπα συγκεντρώνει πολλά ενδιαφέροντα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ναι όντως αλλά θα είσαι σίγουρος πως δε θα μπρικάρει η συσκευή...Το έχω δει το παραμύθι γι'αυτό σε ενημερώνω...Κοίτα δε χρειάζεται και ιδιαίτερο στήσιμο αν πάρεις με το Titanium backup τα backup των application σου...Αν θες όμως μπορείς να ρισκάρεις να ξερουτάρεις, να κάνεις OTA Update και μετά να ξαναρουτάρεις (αν ανοίξει η συσκευή:worry:). Διαλέγεις.... Δεν αρκεί μόνο να αφαιρέσεις το root... πρέπει να φλασάρεις και την εργοστασιακή recovery για να δουλέψει το OTA update... Πάντως όπως λέει ο φίλος είναι καλύτερα να κρατάς backup με το Titanium, να φλασάρεις τη νέα rom και να επαναφέρεις το backup σου... Διαφορετικά το αφήνεις χωρίς root με το εργοστασιακό recovery για να παίρνεις κανονικά τις ενημερώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ειμαι κατοχος εδω και 1,5 μηνα του Lg g flex 2.. Αξιζει να το δωσω ωστε να παρω αυτο το κινητο για την (πολυ) καλυτερη μπαταρια αλλα και τη φωτεινοτητα του..? Γνωριζω ποσο δυνατο ειναι το flex στα χαρακτηριστικα του αλλα αυτα τα δυο με απογοητευσαν! Δε χρειαζεται να το αναλυσω περισσοτερο.. Τι λετε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ειμαι κατοχος εδω και 1,5 μηνα του Lg g flex 2.. Αξιζει να το δωσω ωστε να παρω αυτο το κινητο για την (πολυ) καλυτερη μπαταρια αλλα και τη φωτεινοτητα του..? Γνωριζω ποσο δυνατο ειναι το flex στα χαρακτηριστικα του αλλα αυτα τα δυο με απογοητευσαν! Δε χρειαζεται να το αναλυσω περισσοτερο.. Τι λετε..? Αυτό θα σου το πει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τα δύο. ............ Έχει βγει update για android 6; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santon Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ευχαριστουμε. Να συμπληρωσω στα σχετικα με το κινητο, οτι η καμερα σε συνθηκες μετριου και υψηλου φωτισμου ειναι εξαιρετικη. Φυσικα σε κακοφωτισμενες σκηνες εχει θορυβο και ολα τα αλλα κακα. Ομως μιας και ειμαι κατοχος Sony Z3 compact ακομα και στο χειροκινητο (οπου αποδιδει καλυτερα) δεν τα παει και πολυ καλυτερα. Τωρα μιας και δεν εχω καταγραφω των δεδομενων, αυτο το ΣΚ που θα κανω την εβδομαδιαια φορτιση του :), θα παραθεσω στοιχεια σχετικα με τη φορτιση του. Αυτη την εβδομαδα θα κανουμε ταχυφορτιση και την επομενη μια γκουρμε αργη. Οσον αφορα τις φορτισεις γενικα, ειναι φοβερος ο μυθος οτι ενα τροφοδοτικο 2Α θα κατεβασει τα πρεκια της μπαταριας ενος πχ bluetooth. Οι συσκευες (τουλαχιστον αυτες που εχω δει εγω διαφορες ταμπλετες, bluetooth, κινητα, Ipad/Iphone) τραβουν τοσα Α οσα χρειαζονται, ουτε ενα δεκαδικο παραπανω ή παρακατω. Το Ulephone συγκεκριμενα σε ταχυφορτιση ριχνει απιστευτα γκαζια, σε αργη φορτιση (συμβατικο φορτιστη) οσο και τα υπολοιπα κινητα. Το θετικο με αυτο το γκατζετακι ειναι οτι βλεπεις και ποιοι φορτιστες ειναι "ποιοτικοι" με την ενοια ποιοι δινουν σταθερο ρευμα ή τελος παντων σταθεροτερο απο αλλους, γιατι δεν εχω καταλαβει αν μια αυξομοιωση οφειλετε στην συσκευη που φορτιζεται ή στον φορτιστη. Μεχρι τωρα οι μετρησεις λενε οτι ο φορτιστης του IPAD ειναι ο ποιο σταθερος απο ολους τους αλλους. Με γειά το κινητό και συγχαρητήρια για την παρουσίαση. Συμφωνώ με όλα όσα επισημαίνεις σχετικά με τη φόρτιση κλπ. Θα μου επιτρέψεις -ελπίζω- να παραπέμψω κόσμο και από άλλα threads στο post σου, καθώς όπως είπα συγκεντρώνει πολλά ενδιαφέροντα σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχει βγει update για android 6; Ναι αλλά είναι σε beta μορφή ακόμα... http://blog.ulefone.com/ulefone-power-android-6-0-for-dowload-to-come-ota/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wncd Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Ευχαριστουμε. Να συμπληρωσω στα σχετικα με το κινητο, οτι η καμερα σε συνθηκες μετριου και υψηλου φωτισμου ειναι εξαιρετικη. Φυσικα σε κακοφωτισμενες σκηνες εχει θορυβο και ολα τα αλλα κακα. Ομως μιας και ειμαι κατοχος Sony Z3 compact ακομα και στο χειροκινητο (οπου αποδιδει καλυτερα) δεν τα παει και πολυ καλυτερα. Τωρα μιας και δεν εχω καταγραφω των δεδομενων, αυτο το ΣΚ που θα κανω την εβδομαδιαια φορτιση του :), θα παραθεσω στοιχεια σχετικα με τη φορτιση του. Αυτη την εβδομαδα θα κανουμε ταχυφορτιση και την επομενη μια γκουρμε αργη. Οσον αφορα τις φορτισεις γενικα, ειναι φοβερος ο μυθος οτι ενα τροφοδοτικο 2Α θα κατεβασει τα πρεκια της μπαταριας ενος πχ bluetooth. Οι συσκευες (τουλαχιστον αυτες που εχω δει εγω διαφορες ταμπλετες, bluetooth, κινητα, Ipad/Iphone) τραβουν τοσα Α οσα χρειαζονται, ουτε ενα δεκαδικο παραπανω ή παρακατω. Το Ulephone συγκεκριμενα σε ταχυφορτιση ριχνει απιστευτα γκαζια, σε αργη φορτιση (συμβατικο φορτιστη) οσο και τα υπολοιπα κινητα. Το θετικο με αυτο το γκατζετακι ειναι οτι βλεπεις και ποιοι φορτιστες ειναι "ποιοτικοι" με την ενοια ποιοι δινουν σταθερο ρευμα ή τελος παντων σταθεροτερο απο αλλους, γιατι δεν εχω καταλαβει αν μια αυξομοιωση οφειλετε στην συσκευη που φορτιζεται ή στον φορτιστη. Μεχρι τωρα οι μετρησεις λενε οτι ο φορτιστης του IPAD ειναι ο ποιο σταθερος απο ολους τους αλλους. Συμφωνω μαζί σου για τους φορτιστές. Υποτίθεται οτι ένας φορτιστής έχει την δυνατότητα να διατηρεί σταθερή τάση ενώ συνδέεται με "φορτίο" κ στην συνέχεια να παρέχει τα απαραίτητα ampere που ζητάει η μπαταρία . Βέβαια ομως κ στο κινητό υπάρχει μικροκύκλωμα που ελέγχει τη φόρτιση της μπαταρίας. Οπότε έχουμε δύο ηλεκτρονικά κυκλωμα που ελέγχουν την φόρτιση. Οπως κ στην μπαταρία laptop - φορτιστής (Στην μπαταρία υπάρχει το κύκλωμα ελέγχου φόρτιση κ ο φορτιστής είναι ένα τροφοδοτικό που πρέπει να παρέχει υπο φορτίο τα απαραίτητα Ampere - Volt) Στο XDA κάποιος ανέβασε αυτήν την φωτο Οταν τον ρώτησα μου είπε πως αγόρασε άλλον φορτιστή απο το amazon ο οποίος δίνει τάση 5volt και όχι πάνω απο 2Ampere. Δεν ήθελε λέει να φορτίζει την μπαταρία με τον ταχυφορτιστή που παρέχει η Ulefone. Απο δική μου εμπειρία φόρτισα το κινητό απο το 15% έως 100% και ο μετρητής μου έδειξε Φωτο (ο χρόνος αναφέρει 3 ώρες καθώς ξέχασα τον φορτιστή στην μπρίζα) Ποιό το πρόβλημα ..... Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τέτοιων συσκευών μετρησης ενέργειας (Watt/Hour) Η συσκευή αυτή που έκανα εγώ μέτρηση είναι κατάλληλη για 5volt φορτιστή. Ομως αυτός που δίνει η ulefone ανεβάζει μέχρι 9 volt. Αρα δεν κατέγραψε τις στιγμές όπου έδινε τάση 7- 9 volt. Συσκευή 1 Συσκευή 2 Συσκευή 3 Edited May 12, 2016 by wncd Παράθεση >>>>>>>>>>> Ulefone Power <<<<<<<<<<<<<< 1)Οδηγίες >>> flashing + root + update rom <<< Ulefone Power http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6549905#post6549905 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Επιδή μπερδευτηκα μας λες πως αυτος στο xda δειχνει πως η μπαταρία του ειναι 6000mah κ σε εσενα 3 χιλιαδες κ κατι mah; Πες το λιγο πιο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santon Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Αρχισα να κραταω Log φορτισεων, σημερα εκανα την πρωτη, δεν ειναι και τοσο ευκολο να εχουμε πολλα δεδομενο μιας και το κινητο αργει να αποφορτιστει, τελος παντων τα στοιχεια της πρωτης φορτισης ειναι παρακατω. Εννοειται οτι δεν περιμενουμε γραμμικη χωρητικοτητα σε σχεση με τα ποσοστα της μπαταριας που δειχνει το κινητο, ομως οι μετρησεις ειναι ενδεικτικες (και οι μη καταγεγραμμενες που εχω ηδη κανει) οτι δινει μια τιμια τιμη για τη χωρητικοτητα της μπαταριας του. Oι αργες φορτισεις γινονται με ενα φορτιστη 2Α με 4 usb εξοδους. Καποιες φορες (θα) υπαρχουν και αλλες συσκευες που φορτιζουν ταυτοχρονα. 12/5/2016 Αργη 5 ωρες (περιπου) 25%-68% Πραγματικο μετρημενο 3000mah Θεωρητικο 68-25=43*0.01*6100=2623mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Επιδή μπερδευτηκα μας λες πως αυτος στο xda δειχνει πως η μπαταρία του ειναι 6000mah κ σε εσενα 3 χιλιαδες κ κατι mah; Πες το λιγο πιο απλά. Οι συσκευές αυτές μετράνε το συνολικό φορτίο που περνάει από αυτές καθ' όλη τη διάρκεια της φόρτισης. Αφού λοιπόν ο μετρητής του wncd "ταβανιάζει" στα 5V (ή κάπου τριγύρω), προφανώς "έχασε" μέρος του φορτίου που πέρασε από μέσα του, καθώς ο φορτιστής του Power ανέβαζε υψηλότερες τάσεις (δεν κατάφερε να το μετρήσει πλήρως), εξ ου και η χαμηλότερη συνολική τιμή που κατέγραψε. Λογικά βέβαια και αν ένας μετρητής δώσει π.χ. 6000mAh για μια μπαταρία που υποτίθεται ότι είναι 6000mAh, δεν πρέπει να σημαίνει και ότι η πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας είναι τόση, καθώς -προφανώς- δεν καταλήγει σε πραγματικό φορτίο της μπαταρίας όλο το ρεύμα που περνάει (θα είχε φτιαχτεί η ιδανική μπαταρία - και κύκλωμα φόρτισης επίσης) κατά τη διαδικασία. Ένα σεβαστό μέρος απλά "χάνεται" και διαφεύγει προς το περιβάλλον με τη μορφή θερμότητος από τα διάφορα μέρη που μετέχουν στην όλη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santon Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Πολυ σωστα. Nα το συμπεριλαβω στις τιμες μου για την αποφυγη εντυπωσεων. Εννοειται οτι και παλι "κατι" θα μας διαφευγει αλλα θα ειμαστε πιο κοντα στην πραγματικοτητα. https://en.wikipedia.org/wiki/Lithium-ion_battery Λογικά βέβαια και αν ένας μετρητής δώσει π.χ. 6000mAh για μια μπαταρία που υποτίθεται ότι είναι 6000mAh, δεν πρέπει να σημαίνει και ότι η πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας είναι τόση, καθώς -προφανώς- δεν καταλήγει σε πραγματικό φορτίο της μπαταρίας όλο το ρεύμα που περνάει (θα είχε φτιαχτεί η ιδανική μπαταρία - και κύκλωμα φόρτισης επίσης) κατά τη διαδικασία. Ένα σεβαστό μέρος απλά "χάνεται" και διαφεύγει προς το περιβάλλον με τη μορφή θερμότητος από τα διάφορα μέρη που μετέχουν στην όλη διαδικασία. Edited May 12, 2016 by santon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Άρα αν φορτισεις το κινητό με 1.5A ή 2Α θα αργησει να φορτιστεί αλλα θα εχεις πιο πλήρη εικονα του ποσο πραγματικα ειναι η χωρητικότητα...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santon Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 12/5/2016 Αργη 5 ωρες (περιπου) 25%-68% Πραγματικο μετρημενο 3000mah Θεωρητικο 68-25=43*0.01*6100=2623 Αν θεωρησουμε τα ποσοστα ειναι απολυτα αναλογικα ως προς χωρητικοτητα (που δεν ειναι αλλα παιρνουμε μια ταξη μεγεθους της αποδοσης φορτισης) Efficiency 87% (2623/3000) 14/5/2016 Αργη 51%-100% Πραγματικο μετρημενο 3090mah Θεωρητικο 100-51=49*0.01*6100=2989 Αν θεωρησουμε τα ποσοστα ειναι απολυτα αναλογικα ως προς χωρητικοτητα Efficiency 97% (2989/3090) Αυτο που βλεπουμε μεχρι τωρα ειναι οτι η μπαταρια του δειχνει να εχει χωρητικοτητα στην ονομαστικη τιμη της, πραγμα εντυπωσιακο για μια συσκευη και μαλιστα μη επωνυμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 12/5/2016 Αργη 5 ωρες (περιπου) 25%-68% Πραγματικο μετρημενο 3000mah Θεωρητικο 68-25=43*0.01*6100=2623 Αν θεωρησουμε τα ποσοστα ειναι απολυτα αναλογικα ως προς χωρητικοτητα (που δεν ειναι αλλα παιρνουμε μια ταξη μεγεθους της αποδοσης φορτισης) Efficiency 87% (2623/3000) 14/5/2016 Αργη 51%-100% Πραγματικο μετρημενο 3090mah Θεωρητικο 100-51=49*0.01*6100=2989 Αν θεωρησουμε τα ποσοστα ειναι απολυτα αναλογικα ως προς χωρητικοτητα Efficiency 97% (2989/3090) Αυτο που βλεπουμε μεχρι τωρα ειναι οτι η μπαταρια του δειχνει να εχει χωρητικοτητα στην ονομαστικη τιμη της, πραγμα εντυπωσιακο για μια συσκευη και μαλιστα μη επωνυμη. Μια χαρα επωνυμη ειναι πλεον η ulefone. Το κακο θα ηταν για την συγκεκριμενη εταιρια, αλλα να ελεγε και αλλα να εβαζε στα τηλεφωνα της. Οποτε ολα καλα :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Μια χαρα επωνυμη ειναι πλεον η ulefone. Το κακο θα ηταν για την συγκεκριμενη εταιρια, αλλα να ελεγε και αλλα να εβαζε στα τηλεφωνα της. Οποτε ολα καλα :) Το εχει κανει ηδη, με προηγουμενα μοντελα της. Πολυ κράξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Να ρωτήσω κάτι περί φόρτισης. Δεν θα ήταν πιο "σωστό" ή πιο καλό για να πάρουμε όλη την χωρητικότητα, να ξεκινήσουμε με έναν αργό (μικρό) φορτιστή και να κάνουμε το τελευταίο 5 ή10% με τον δικό του φορτιστή τον δυνατό; Θεωρώ ότι στην αρχή η φόρτιση θα γίνει με καλύτερη "τακτοποίηση" των φορτίων και στο τέλος που οι κενές θέσεις είναι λίγες, να μπει ο φορτιστής που θα εξαναγκασει το τελικό στάδιο της φόρτισης. Δεν είναι ηλεκτρολόγος, απλά κάπως έτσι φαντάζομαι μια μπαταρία, εάν ένα δοχείο φορτίων. Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Αυτο που περιμενατε ολοι ηρθε.... Dear owners of Ulefone Power You have waited for it and it finaly happened. Update to Android 6.0 have been released! Unfortunately right now there is only Flash Tools version is available for downloading and OTA version will be available significantly later due to incompatibility of 32 bit and 64 bit software. We are apologizing for inconvenience and will try to release it ASAP. Next week we will release text and video tutorial that will help you easily update your phone. You can download an update via this link [https://onedrive.live.com/?cid=c87e555ff8a334eb&id=C87E555FF8A334EB%21266&authkey=%21AOWEBokdT07fa8k].(Though we have made our best to perfect the software, we know there will still be some mininor drawbacks, so welcome to give your feedback through our customer service (service@ulefone.com) and that’ll be very helpful to our engineers.) http://blog.ulefone.com/ulefone-power-android-6-0-final-version-comes/ We are reminding other Ulefone users that next on line for updates are Ulefone Paris and Ulefone Vienna. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzilef Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Το πάλεψα πολλή ώρα σύμφωνα με τις οδηγίες στο site τους, αλλά τελικά μια τρύπα στο νερό έκανα, μου βγάζει Fail το προγραμματάκι. Το δοκίμασε κανείς άλλος ; Σας δούλεψε μια χαρά ή σας κόλλησε κάπου ; Παράθεση Ericsson 383, Nokia 3310, Motorola Startac, Nokia 6100, Nokia 2100, Nokia N90, Sharp GX29, Palm Treo 750, Vodafone, Samsung, LG, MLS iQtalk, Huawei Ascend P6 και πλέον Ulefone Power ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 μολις ειδα οτι βγαινει 136 € στο gearbest... ειναι καλή τιμή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 γενικά αυτό έχει σχέση από το τί απαιτήσεις έχεις από το κινητό, και ποιό είναι το μπάτζετ σου. Κατά τα άλλα παρααξίζει όχι απλά αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 γενικά αυτό έχει σχέση από το τί απαιτήσεις έχεις από το κινητό, και ποιό είναι το μπάτζετ σου. Κατά τα άλλα παρααξίζει όχι απλά αξίζει... Το μονο που δεν με ενδιαφερει ειναι τα παιχνιδια. Επισης στην ιδια τιμη βγαινει και το vienna . με μικροτερη μπαταρια αλλα με 32 GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 νταξει τα κινητα ειναι πανω κατω ιδια, εγω βεβαια εχω προσωπικη εμπειρια μονο απο το power, η μπαταρια σιγουρα καμια σχεση! οσο για τη χωρητικοτητα, αν δεν σου φτασει μπορεις να βαλεις και sd, εγω παντως ειμαι υπερ-ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts