XlapatsaS Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπέρα Παρακολουθώ το νήμα λίγο καιρό τώρα , θελω να το παρω το κιν. απο κινα και ηθελα τα φωτα σας 1) για τα πιο αξιόπιστα και γρήγορα μαγαζιά ; 2) αν το πάρω θα το πάρω με την 6αρα εκδοση και δεν εχω διάθεση (ικανότητα :p ) να το ρουταρω , τελικα εχει malwware και η 6 ; οπως τον βλεπω μου αρεσει ο μαμα U-launcher χρειάζεται να το αλλαξω ; μπορω να τον αλαξω χωρις ρουτ 3) εχει θεμα με drain η μπαταρια του 4)εχει δυνατό ήχο (για τις κλήσεις ενωω οχι ποιοτικά ειμαι λιγάκι :O κουφός :lol: ) 5) οι υπέρυθρες δουλεύουν 6) notification led εχει φαίνεται ; 7) και βασικότερο λιγα κινέζικα που επεσαν στα χερια μου ειχαν προβλήματα - καθηστερησεις στις κλήσεις αυτο τι λεει Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον κανει τον κοπο να απαντήσει και ζητω συγνωμη αν απαντήθηκαν πολλες φορες μεσα στο νημα Καλησπέρα και από μένα. Για να απαντήσω σε κάποιες από τις ερωτήσεις σου με βάση την εμπειρία μου. Έχω το κινητό από πέρισυ τον Απρίλιο (δηλαδή σχεδόν 9 μήνες). 1) Εγώ το πήρα μέσω ebay από το Tomtop. Ήρθε αρκετά άμεσα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Πριν από αυτό το είχα παραγγείλει από την Gearbest. Δεν ήρθε ποτέ και όταν τους το είπα μου έλεγαν ότι φταίει το ταχυδρομείο και δεν δεχόταν να μου επιστρέψουν όλο το ποσό γιατί δεν ήταν δικό τους λάθος και καλά. Τελικά απευθύνθηκα στο PayPal και μου επέστρεψαν ολόκληρο το ποσό κανονικά. Οπότε θα σου έλεγα μακριά τους. Σχετικά με το TomTop πάντως είναι αρκετά καλό αρκεί να μην χρειαστεί να επιστρέψεις κάτι για επισκευή, όπως και σε όλα τα κινέζικα (και παρόμοια) καταστήματα. Οπότε η άποψη μου είναι αν το βρεις σε κάποια καλή τιμή στην Ελλάδα πάρτο από εδώ. 2) Ούτε εγώ είχα κάποιο θέμα με την έκδοση και μου άρεσε και αρκετά ο U-Launcher. Το root-αρα βέβαια για κάποιες εφαρμογές που το χρειάζονται αλλά δεν είναι αναγκαστικό. 3) Όσο καιρό το χρησιμοποιώ η μπαταρία του μου κρατάει 3-4 μέρες με πλήρη χρήση. (Ως μέτρο σύγκρισης τα υπόλοιπα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου κρατούσαν με το ζόρι 1 με 1,5 και κάποια δεν έβγαζαν καν την ημέρα.) 4) Ο ήχος και του ηχείου και του ακουστικού είναι αρκετά καλοί. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. 5) Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για ανταλλαγή δεδομένων με άλλα κινητά ... ως τηλεκοντρόλ πάντως που το χρησιμοποιούσα καμιά φορά μια χαρά δούλευαν :p 6) Αρκετά καλό και το led του. 7) Γενικά προβλήματα δεν είχε. Αλλά προσοχή γιατί έχει ένα σοβαρό θέμα που από ότι διάβασα το έχουν πάθει πολλοί (μαζί και εγώ). Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το touch στην μισή οθόνη. Το κάτω μισό της οθόνης δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Η οθόνη λειτουργεί κανονικά από πίσω (δηλαδή φαίνεται η εικόνα χωρίς προβλήματα) αλλά το κινητό είναι άχρηστο πλέον. Πλέον είναι εκτός εγγύησης (σε όλα τα κινέζικα που έχω δει η εγγύηση είναι 3-6 μήνες) και δεν μπορώ να βγάλω άκρη που πρέπει να το στείλω για επισκευή και πόσο θα μου κοστίσει. Επίσης σε όλα τα μαγαζάκια επισκευής κινητών στο κέντρο (Ομόνοια) που το πήγα όλοι μου λένε ότι δεν το γνωρίζουν το κινητό και δεν το αναλαμβάνουν. :mad: (Αν κάνεις ένα search στο google θα βρεις αρκετούς με το ίδιο πρόβλημα) ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ξαφνικά, χωρίς το κινητό να πέσει ή να χτυπηθεί εμφάνισε το εξής πρόβλημα: κάτω από το notification bar δημιουργήθηκε μία ζώνη περίπου 1,5 εκατοστών όπου δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα, όπως περιγράφεται εδώ: https://plus.google.com/wm/1/117745632352071253963/posts/U8ahUsgz1zm Η οθόνη προβάλει κανονικά την εικόνα, το κινητό το έχουμε 5 μήνες, είναι με το αρχικό του firmware, unrooted, μέχρι χθες που τον έβγαλα είχε τον αρχικό screen protector πάνω του, και την δική του προστατευτική θήκη σιλικόνης, φορτιζόταν με τον δικό του φορτιστή .... Αγοράστηκε από το gearbest όπου σήκωσα "support ticket" .... Έχει κανείς εμπειρία από κάτι παρόμοιο? Προτεινόμενες λύσεις? Για να δούμε και το support του gearbest .... Καλημέρα φίλε, έχεις βγάλει κάποια άκρη με το συγκεκριμένο θέμα; Σε ρωτάω γιατί αντιμετωπίζω το αντίστοιχο με το κάτω μέρος της οθόνης και δεν μπορώ να βρω λύση με τίποτα ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnikola Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εχω ενα ulefone power λιγοτερο απο χρονο.Με το δικο του φορτιστη κανει 7 ωρες να φορτισει απο το μηδεν .Με αλλους πολυ αργοτερα.Τωρα αρχισε να αργει τοσο.Παλιοτερα ζεσταινοταν και εκανε 3 ωρες.τωρα φορτιζει κρυο και αργει παρα πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως γνωριζει καποιος κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Κι εγω έχω πρόβλημα με το κάτω μέρος της οθόνης στο 1./10 περίπου. Ανταποκρίνεται μεν αλλά όχι πάντα σωστά. Όμως νομίζω οφείλεται στα πολλά πεσίματα! Χαχαχα Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Καλημέρα σε όλους. Ο πεθερός μου έχει αυτό το τηλέφωνο. Πριν κάποιες μέρες είπαμε να περάσουμε την τελευταία επίσημη rom με Android 6. Του πέρασα επίσης custom recovery και φλάσαρα το SuperSu για να το ρουτάρουμε. Αυτό έγινε για να δουλέψει το Adaway. Χθες με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ότι έκανε μια επανεκκίνηση και το τηλέφωνο δεν ξεκινάει. Δείχνει το λογότυπο Ulefone και κλείνει. Το πήρα λοιπόν και είπα να του φλασάρω την παλιότερη έκδοση μήπως και εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Τη φλασάρω κανονικά και το κινητό ανοίγει. Πάω λοιπόν να κάνω τα ota updates. Στην τέταρτη ενημέρωση, και αφού έδειξε ότι περάστηκε κανονικά άρχισε τα ίδια. Λογότυπο και σβήσιμο. Ξαναφλασάρω τη rom, όλα φαίνονται οκ στο Sp Flash Tool αλλά πάλι το ίδιο γίνεται. Να σημειώσω ότι όσο είναι κλειστό και στην φόρτιση, φορτίζει κανονικά. Το άφησα όλη νύχτα και το πρωί ήταν στο 100% Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Πώς του πέρασς custom recovery? Προσπαθώ προσπαθώ με πολλά flashing tools και με διάφορα twrp images αλλά δεν έχω καμία τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Πώς του πέρασς custom recovery? Προσπαθώ προσπαθώ με πολλά flashing tools και με διάφορα twrp images αλλά δεν έχω καμία τύχη. Τη rom που είχα πριν την πήρα από εδώ: https://drive.google.com/drive/folders/0B8NC4kBpjQhYckxqeERaY3dPSFE Είχα βάλει την 20161206 ενώ χθες προσπάθησα να βάλω την 20160914. Το recovery το πήρα από εδώ: http://blog.ulefone.com/how-to-root-ulefone-power/ Νομίζω υπάρχει και στο needrom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Σε ευχαριστώ. Δοκίμασα αλλά ούτε και με αυτό γίνεται τίποτα. Έχω την πιο καινουργια ΡΟΜ από το needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Σε ευχαριστώ. Δοκίμασα αλλά ούτε και με αυτό γίνεται τίποτα. Έχω την πιο καινουργια ΡΟΜ από το needrom Διάβαζα πριν το αντίστοιχο θέμα για τη συσκευή στο XDA και λένε ότι μπορείς να βάλεις rom από το Cherry Flare S5 το οποίο είναι στην ουσία το ίδιο τηλέφωνο με άλλο όνομα. Οι περισσότεροι λένε ότι αυτή η rom είναι καλύτερη από την επίσημη. Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω... http://www.needrom.com/download/cherry-flare-s5-power/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtzort Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλησπέρα σε όλους σας μήπως ξέρει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για το GPS? Ενώ μου αναγνωρίζει τους δορυφόρους δεν τους "κλειδώνει". Όλα δούλευαν κανονικά και ξαφνικά πριν από 5 ημέρες δεν μπορεί να κλειδώσει κανένα δορυφόρο. Τι κάνουμε τώρα??(έχει android 5.1):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Κάνα καλό tempered glass που να μην αφήνει μεγάλο κενά στα πλαϊνά καΙ να κολλάει πλήρως, γνωρίζει κανείς να μου προτείνει; έχω δοκιμάσει πέντε διαφορετικά από 5 διαφορετικούς πωλητές,αλλα... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Βλέπω στο Needrom τελευταία official ROM την 20161206. Έχω δύο φίλους με Power, και η τελευταία έκδοση που έχουν και οι δύο (μέσω των official OTA updates πάντα) είναι μία από 9ο ή 10ο του 16. Μέχρι στιγμής, δεν έχει... προσφερθεί μόνο του να κατεβάσει το πιο φρέσκο update - και έχουν ήδη περάσει πλέον αρκετοί μήνες από τότε που βγήκε(!) Είναι και άλλοι εδώ στην ίδια κατάσταση...; Υπάρχουν κάποιοι στους οποίους η 20161206 να έχει κατέβει κανονικά, Over The Air...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Κάποιο καλό ημερολόγιο που να δουλεύουν σωστά οι υπενθυμίσεις για το κινητό μας; το ημερολόγιο της Google δεν με ενημερώνει σωστά και με έχει κρεμάσει πολλές φορές... Ήμουν πολύ ικανοποιημένος από το ημερολόγιο του Lenovo αλλά δεν έχω βρει κάποια αγγλική έκδοση που να λειτουργεί στο ulefone... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 καλησπερα, εχω ενα ulefone power και σβηνει συνεχεια και χωρις κανενα προφανη λογο. την ημερα μπορει να κλεισει 3-6 φορες. ξερει κανεναςτι μπορει να ειναι αυτο και πως να το αντιμετωπισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 καλησπερα, εχω ενα ulefone power και σβηνει συνεχεια και χωρις κανενα προφανη λογο. την ημερα μπορει να κλεισει 3-6 φορες. ξερει κανεναςτι μπορει να ειναι αυτο και πως να το αντιμετωπισω? Αφού πάρεις backup ότι χρειάζεσαι μετά για αρχή κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα τότε φλασάρεις την ρομ απο pc με το mtk flash tool και αν συνεχίσει το πρόβλημα τότε μιλάμε για πρόβλημα στο hardware οπότε το στέλνεις για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει κάποιος φίλος από Αθήνα που να έχει περισσεύουμενο σκριν προτεκτορ και θήκη; και μια ακόμα ερώτηση μπορούμε να αλλάξουμε τη λειτουργία των κουμπιών; δηλαδή το αριστερό να είναι το πίσω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Βλέπω ότι το GPS δε δουλεύει στο Android 6.0, υπάρχει κάποια λύση γι αυτό; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Και ξαφνικα δεν γινεται ταχεια φορτιση στο power.Με το δικο του φορτιστη χωρις να συμβει κατι θελει 5,6 η 7 ωρες να φορτισει πληρως.Το εχει παθει καποιος αλλος; Να ειναι προβλημα της μπαταριας η του φορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Δεν έχω το Power ο ίδιος και δεν μπορώ να το εξακριβώσω, αλλά πολλές συσκευές (και το δικό μου Jiayu S3) έχουν επιλογή ενεργοποίησης / απενεργοποιήσης του fast charging από τις ρυθμίσεις. Για δες μήπως έχει και το Power και γύρισε σε 'απλή' φόρτιση κάποια στιγμή κατά λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Μπα δεν εχει τετοιο πραγμα ισως ρουταρισμενες συσκευες να εχουν αυτη τη δυνατοτητα αλλα το δικο μου ειναι καθαρο.Οποτε; μηπως εχει αρχισει να τα φτυνει μπαταρια; και αντε να την αλλαξεις θελει χειρουργειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Όχι ότι είναι και απίθανο, αλλά πιο πολύ για 'soft' πρόβλημα μου ακούγεται... Στη χειρότερη περίπτωση, ένα factory reset ίσως το ξανάφερνε στα... συγκαλά του, αλλά άντε να ξαναστήνεις όλα απ' την αρχή - και να μην είσαι και σίγουρος αν τελικά θα έχει αποτέλεσμα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 για οσους εχουν αρκετα θεματακια με το κινητο αυτο βαλτε την rom του flare5s να δειτε το "φως" το αληθινο. απολυτα συμβατη και πλεον ηρεμησα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Λειτουργεί και το GPS άψογα με αυτή τη rom; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) για οσους εχουν αρκετα θεματακια με το κινητο αυτο βαλτε την rom του flare5s να δειτε το "φως" το αληθινο. απολυτα συμβατη και πλεον ηρεμησα..... Δωσε ενα link για την rom. Edited May 20, 2017 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Λειτουργεί και το GPS άψογα με αυτή τη rom; Δοκιμασα σχεδον τα παντα και λειτουργησαν ολα οκ. του περασα twrp και το rootαρα διοτι μου την "εσπαγε" μονο ο boot ηχος που εχει οπου και τον αφαιρεσα και πλεον ανοιγει κ κλεινει χωρις αυτον. xposed δεν εβαλα ακομα αλλα διαβασα οτι λειτουργει αψογα και αυτο. Δωσε ενα link για την rom. την rom 2 περασα εγω. https://www.needrom.com/download/cherry-flare-s5-power/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou5 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Γεια σας! Ανοιξα το πρωι το κινητο και ειδα ολες τις φωτογραφιες απο την καμερα να λειπουν εκτος απο ενα τελευταιο βιντεο που ειχα τρβηξει εχθες...οι υπολοιπες φωτο δεν πειραχτηκαν...δηλαδη απο downloads,bluetooth κτλ.Γνωριζει κανεις κατι?Ευχαριστώ για την οποια απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts