zodiac066 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εχετε κανει καποια συγκεκριμενη ρυ8μιση απο engineer mode? Γιατι σε μενα μεχρι στιγμης, 4G δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εχετε κανει καποια συγκεκριμενη ρυ8μιση απο engineer mode? Γιατι σε μενα μεχρι στιγμης, 4G δεν.. Πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο και απο την εταιρεια σου. Μετα απο ολες τις σελιδες αυτες που διαβασα, ρωτω: α) ερχονται κανονικα αναβαθμισεις αν ειναι ρουτ? Νομιζα πως οχι β) εχει γυροσκοπιο για χρηση vr? γ) ειχα και πουλησα το xiaomi redmi note 2 κυριως λογω μπαταριας. Μου εβγαζε 3,5-4,5 sot με μετρια χρηση, μονο 2g και 3000 mah μπαταρια. Το power με ακριβως διπλασια μπαταρια βγαζει διπλασιο sot. Περιμενα κατι παραπανω λογω cpu, αλλα δεν ειναι και ασχημα ετσι. Αυτες οι 8 ωρες sot που βγαζει ειναι με ολα ανοιχτα? ( 4g, gps, gaming). Με greenify η χωρις? Διοτι αν βγαζει τοσες ωρες χωρις "βοηθεια" πιστευω οτι ειναι μια καλη επιδοση που μπορει να βελτιωθει αρκετα. επειδη το ζαχαρωνω θα περιμενω λιγο να δω αν βγαζει προβληματα Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο και απο την εταιρεια σου. το εχω ενεργοποιημενο απο τον παροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εχει κανεις περασει την τευταια οτα?? Διορθωση λεει στο gingerprint klp. Στο τηλ.δεν εχω περσσει καμμια οτα Και οπως παρελαβα πριν 15 μερες ειναι ολα οκ.ακομη και το λεντ ειδοποιησεων κανονικα με τρια χρωματα. Αρα λετε να μην την περασω την τελευταια??!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν νομίζω ότι υπάρχει θεμα με της ΟΤΑ απο ότι διαβάζω και στο XDA,αλλιώς γιατί να της δώσει η εταιρία. ZTE Nubian Z7 Max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Οταν κατι δουλευει καλο ειναι να μην το πειραζεις!!!! Ετσι δεν ειναι!!!? ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλα σκεφτομαι μηπως φτιαξει κατι και χαλασει ισως κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κατά την άποψη μου Όχι δεν είναι έτσι...!!! Με αυτήν την λογική δεν θα πηγαίναμε μπροστά τεχνολογικά σαν άνθρωποι,δεν θα ανακαλύπταμε τίποτα καινούριο και θα μέναμε στο αφού δουλεύει μην το πειράζεις. Μην παρεξηγηθεί κάνεις απλά λέω την άποψη μου. Τώρα αν θες το κάνεις το update αν πάλι νομίζεις ότι δεν πρεπει μην το κάνεις!! Παντός όπως είπα διαβάζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο και απο την εταιρεια σου. Μετα απο ολες τις σελιδες αυτες που διαβασα, ρωτω: α) ερχονται κανονικα αναβαθμισεις αν ειναι ρουτ? Νομιζα πως οχι β) εχει γυροσκοπιο για χρηση vr? γ) ειχα και πουλησα το xiaomi redmi note 2 κυριως λογω μπαταριας. Μου εβγαζε 3,5-4,5 sot με μετρια χρηση, μονο 2g και 3000 mah μπαταρια. Το power με ακριβως διπλασια μπαταρια βγαζει διπλασιο sot. Περιμενα κατι παραπανω λογω cpu, αλλα δεν ειναι και ασχημα ετσι. Αυτες οι 8 ωρες sot που βγαζει ειναι με ολα ανοιχτα? ( 4g, gps, gaming). Με greenify η χωρις? Διοτι αν βγαζει τοσες ωρες χωρις "βοηθεια" πιστευω οτι ειναι μια καλη επιδοση που μπορει να βελτιωθει αρκετα. επειδη το ζαχαρωνω θα περιμενω λιγο να δω αν βγαζει προβληματα Φίλε zenix πες καμία ιδέα για το τι να κάνουμε. Βλέπω ότι ακόμα και με 6000 μπαταρία, πάλι την φόρτιση κάθε μέρα δεν την γλιτώνουμε. Το greenify χωρίς root δεν νομίζω να έχει καμία αξία. Ναι το συγκεκριμένο τηλέφωνο από αυτά που ακούω φοβάμαι προς το παρόν να το ρουταρω. Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Παρέλαβα Εμπειρία μικτή Μη δώστε πάνω από 140€ με τίποτα Το redmi ανωτερο ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από συνεχή χρήση του κινητου ο αισθητηρας αποτυπωμάτων ζεματαει Σαφέστατα προβλήματα υπερθέρμανσης Aν μιλάς.πολύ ώρα καίγεται το αυτί σου SOT 6 ώρες πρώτη χρήση Μετριο Edited April 7, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μονο θεμα έως τώρα το ζεσταμα GPS OK Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες οταν μπορέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Παρέλαβα Εμπειρία μικτή Μη δώστε πάνω από 140€ με τίποτα Το redmi ανωτερο ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από συνεχή χρήση του κινητου ο αισθητηρας αποτυπωμάτων ζεματαει Σαφέστατα προβλήματα υπερθέρμανσης Aν μιλάς.πολύ ώρα καίγεται το αυτί σου SOT 6 ώρες πρώτη χρήση Μετριο 6 ωρες ειναι λιγο. Μετα απο μερικες φορτισεις πιστευω θα ανεβει το sot. Δεν εχω διαβασει απο αλλον προβληματα θερμοκρασιας, αλλα αν ισχυει ειναι θεμα. Για πιο xiaomi λες? Το redmi 3 πιστευω οτι ειναι καλυτερο και γω . ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε zenix πες καμία ιδέα για το τι να κάνουμε. Βλέπω ότι ακόμα και με 6000 μπαταρία, πάλι την φόρτιση κάθε μέρα δεν την γλιτώνουμε. Το greenify χωρίς root δεν νομίζω να έχει καμία αξία. Ναι το συγκεκριμένο τηλέφωνο από αυτά που ακούω φοβάμαι προς το παρόν να το ρουταρω. Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω πως ειμαστε λιγο υπερβολικοι. Πιστευω οπως ξαναειπα οτι μετα απο μερικες φορτισεις θα βελτιωθει. Αν το λιωνεις και θελει φορτιση ειναι φυσιολογικο. Παντως 8-9 ωρες sot, ειναι πιστευω στις δυνατοτητες του. Το greenify δουλευει σωστοτερα με ρουτ. Edited April 7, 2016 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έβαλα την αναβάθμιση και νομίζω ότι πάει πιο γρήγορα στα μενού και στην απόκριση. Τα χρώματα έγιναν πιο σκούρα λίγο αλλά η φωτεινότητα κατ εμέ είναι μια χαρά . Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έβαλα την αναβάθμιση και νομίζω ότι πάει πιο γρήγορα στα μενού και στην απόκριση. Τα χρώματα έγιναν πιο σκούρα λίγο αλλά η φωτεινότητα κατ εμέ είναι μια χαρά . Μιας και το ανέφερες... Υποθέτω έχει Miravision το Power, έτσι...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 παιδιά εγώ έχω και ένα άλλο θέμα, μου σκάει κολλήματα, και πρέπει να αφαιρέσω sim-sd και να κάνω reboot για να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παρέλαβα Εμπειρία μικτή Μη δώστε πάνω από 140€ με τίποτα Το redmi ανωτερο ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από συνεχή χρήση του κινητου ο αισθητηρας αποτυπωμάτων ζεματαει Σαφέστατα προβλήματα υπερθέρμανσης Aν μιλάς.πολύ ώρα καίγεται το αυτί σου SOT 6 ώρες πρώτη χρήση Μετριο Καλώς το δέχτηκες.Πιστεύω θα στρώσει η μπαταρία.Μου κάνει εντύπωση να βγάζει μόνο 6 ώρες απο την στιγμή που το homtom ht6 με την επίσης 6000mah μπαταρία βγάζει πάνω απο 10.Οκ εδώ έχουμε την 8πυρηνη έκδοση της cpu και fhd οθόνη αλλά λογικά μια 8αρα θα βγάζει μετά απο μερικές φορτίσεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Μιας και το ανέφερες... Υποθέτω έχει Miravision το Power, έτσι...; Δεν ξέρω τι είναι το miravision Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δεν ξέρω τι είναι το miravision Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαντάζομαι Miracast... Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Miravision είναι μια λειτουργία για να ρυθμίζεις τα χρώματα στην οθόνη και έχω δει να έχουν κάποια mtk.Καμμιά σχέση με το miracast/wifi display Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πως απενεεγοποιεις την εφαρμογή για το δακτυλικό αποτύπωμα;; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Σε μενα μετα σπο 12-13 φορτισεις βγαζει ευκολα 8-9 ωρες sot. Επισης δεν βλεπω προβλημα υπερθερμανσης εκτος μονο της ωρας που ειναι σε φορτιση ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γενικως το βρισκω μια χαρα σε ολα του. Τι ακριβως ψαχνουμε τελικα σε ενα τηλεφωνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Σε μενα μετα σπο 12-13 φορτισεις βγαζει ευκολα 8-9 ωρες sot. Επισης δεν βλεπω προβλημα υπερθερμανσης εκτος μονο της ωρας που ειναι σε φορτιση ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γενικως το βρισκω μια χαρα σε ολα του. Τι ακριβως ψαχνουμε τελικα σε ενα τηλεφωνο!! Εμένα θερμενεται ψηλά στον αποτύπωμα και στο ηχείο, μονο αν έχω το 4G ανοικτό. Με WiFi δε ζεστενεται. Κατά τα άλλα το κινητό με εκπλήσσει πολύ θετικά μέρα με τη μέρα...... Edited April 9, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Μετα τη δεύτερη φόρτιση και μία επανεκκίνηση βελτιώθηκαν κάπως τα προβληματα... περιορισμος της υπερθέρμανσης....... Το κάνει κυρίως στο 4G και στην πλοηγηση Edited April 9, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά έχω μια πολύ σοβαρή ερώτηση. Έχει κάνει κανένας root και το τηλέφωνο του να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά, ή όλοι όσοι έκαναν root χάλασαν τη συσκευή τους; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά έχω μια πολύ σοβαρή ερώτηση. Έχει κάνει κανένας root και το τηλέφωνο του να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά, ή όλοι όσοι έκαναν root χάλασαν τη συσκευή τους; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Rooted εδω και 2 εβδομαδες με adaway Ολα οπως πριν απλως δεν εχω κανει το τελευταιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts