paris_89 Δημοσιεύτηκε July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2015 (edited) http://i.imgur.com/kBlGO5ml.png Νέο κινητό από την Ulefone με έμφαση στην μπαταρία η οποία φημολογείται ότι θα είναι το 90% του συνολικού μέγεθος της συσκευής. Ακόμα δεν ξέρουμε και πολλά, αφού είναι αρκετά νωρίς. Φημολογείται ότι θα έχει μέγεθος τουλάχιστον 5,5 με 6" και επεξεργαστή mediatek και θα λέγεται Ulefone Power από: gizchina edit: Έχουμε και χαρακτηριστικά πλέον. Η μπαταρία θα είναι 6000mAh και η οθόνη στις 5,5". Τεχνικά χαρακτηριστικά: Οθόνη: 5,5" FullHD 1080p CPU: 64bit MT6753 @1.5GHz, Octa-Core RAM: 3GB ROM: 16GB με microSD Κάμερες: 13MP και 5MP Μπαταρία: 6000mAh OS: Android Lollipop 5.1 Dual SIM Για τα χαρακτηριστικά και τη μπαταρία η τιμή στα €185 που έβαλε το efox (από όπου βρήκα και τα χαρακτηριστικά) εμένα μου μοιάζει φανταστική! Μένει να δούμε και πότε θα κυκλοφορήσει/ανακοινωθεί επίσημα πλέον, και αν θα είναι όντως αυτά τα χαρακτηριστικά Edited July 4, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 αν ειναι αποσπωμενη, έχει ενα ενδιαφερον... Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Γιατι αν δεν ειναι τι σε χαλαει ? Εδω πλεον σχεδον ολες οι εταιριες αρχισαν να ακολουθουν αυτην την τακτικη, της μη αποσπωμενης μπαταριας ..... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Γιατι αν δεν ειναι τι σε χαλαει ? Εδω πλεον σχεδον ολες οι εταιριες αρχισαν να ακολουθουν αυτην την τακτικη, της μη αποσπωμενης μπαταριας ..... Οι εταιριες καλα κανουν, αλλα πολυ απλα θελω να μπορω να την αλλαξω ευκολα και γρηγορα, χωρις να κανω χειρουργικες εργασιες, ωστε αν μου βγαλει προβλημα, απλα να παρω και να κουμπωσω μια αλλη. Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για κινητα απο Κινα. Το Umi Zero μου δεν μου εβγαλε προβληματα, κατι χαζοscreenshot τραβουσε, λυθηκε και αυτο, ΑΛΛΑ η μπαταρία του εφτασε κιολας στο τελος της ζωης της, σε λιγοτερο απο 7 μηνες χρησης :blink: . Αυτο λοιπον που θα μπορουσα να κανω θα ηταν απλα να παραγγειλω μια καινουρια, να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να το ξεζουμισω μεχρι τελικης πτωσεως, μεχρι να διαλυθει εντελως, αντ' αυτου εχω αρχισει να ψανχω για νεο κινητο. Παρηγγειλα ενα Jiayu S3 για την γυναικα μου, και πηρα και 2η μπαταρια, για καθε ενδεχομενο. Και ξερεις τι? Αν η πρωτη βγει σκαρτη, απλα θα ανοιξω το καπακι, θα την βγαλω, θα βαλω την καινουρια και ενα κινητο τουμπανο θα συνεχεισει να λειτουργει και να χαριζει χαμογελα. Ομως για να αλλαξω μπαταρια στο Zero μου, πρεπει να το ζεστανω, να ξεκολλησω το τζαμι, να κανω τον χειρουργο, και μετα να το ξανακολλησω επιτυχημένα κιολας. Εχω ξενερωσει στην σκεψη και μονο, ευχαριστω, δεν θα παρω, τα λάθη γινονται μια φορά. Καλημερα και καλη δυναμη. Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Οι εταιριες καλα κανουν, αλλα πολυ απλα θελω να μπορω να την αλλαξω ευκολα και γρηγορα............................ Καλημερα και καλη δυναμη. Δεκτον, δεν το συζηταμε. Απλα εγραψα πια ειναι η ταση στις εταιρεις πλεον. Σιγουρα αν βγαινει ειναι οτι καλυτερο, απλα για μενα δεν θα ειναι ποτε κριτηριο στη διαδικασια επιλογης :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Αν ειναι αποσπωμενη παντως, σιγουρα ειναι δυνατός υποψηφιος ;) Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Συμφωνω οτι ειναι σημαντικη η αποσπωμενη μπαταρια, αλλα δεν χαθηκε ο κοσμος(κατ εμε) αν δεν εχει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 6200mAh σύμφωνα με νέο άρθρο του gizchina και κάποιες ακόμα νέες φωτογραφίες (http://www.gizchina.com/2015/07/06/energy-monster-ulefone-power-to-pack-6200mah-battery-first-images/) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) τα πλαϊνα κουμπια θυμιζουν sony και το καπακι πισω elephone p7000. μπαταρια αναφερουν μεχρι 6200mah. επισης gorilla glass. ενδιαφερον και ομορφο. Edited August 24, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Διάβασα οτι το πίσω μέρος είναι αφαιρούμενο....καραψήθηκα λέμε....να είχαμε και paypal.... :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Διάβασα οτι το πίσω μέρος είναι αφαιρούμενο....καραψήθηκα λέμε....να είχαμε και paypal.... :wacko: :wacko: :wacko: υπαρχει τροπος για paypal. ψαξε το ;) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 υπαρχει τροπος για paypal. ψαξε το ;) Tο εχω ψάξει κιόλας ;) Ας ελπίσουμε μέχρι να κυκλοφορήσει να μην χρειαζεται να φτασουμε στο σημειο να κάνουμε μαιμουδιές για να κανουμε συναλλαγή... :mad::mad::mad: Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 απαντησεις απο καταστημα: - δεν εχει αφαιρουμενη μπαταρια - δεν εχει notification led - δεν εχει ραδιοφωνο :( Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ρε παίδες τι λέει αυτή η εταιρεία; Αξίζει ή υπάρχουν προβλήματα στα κινητά της; Είδα το Ulefone Power που θα βγάλει και μου άρεσε αρκετά αλλά δε τη ξέρω σαν εταιρεία και τη φοβάμαι!!! Ας μου απαντήσουν άτομα που ήδη έχουν Ulefone κινητά ή όποιοι ξέρουν παρακαλώ γιατί ήδη την πάτησα με ένα Kingzone K2 που το περίμενα 25 μέρες, ήρθε και τώρα το στέλνω πίσω στο to2c γιατί δεν δουλεύει η sim1. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είδα το κινητό σήμερα σε ανάρτηση στο to2c και είπα να ρωτήσω για αυτή την εταιρεία και αν είναι να ανοίξει και topic γιαυτό το κινητό. Ρε παίδες τι λέει αυτή η εταιρεία; Αξίζει ή υπάρχουν προβλήματα στα κινητά της; Ας μου απαντήσουν άτομα που ήδη έχουν Ulefone κινητά ή όποιοι ξέρουν παρακαλώ γιατί ήδη την πάτησα με ένα Kingzone K2 που το περίμενα 25 μέρες, ήρθε και τώρα το στέλνω πίσω στο to2c γιατί δεν δουλεύει η sim1. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ορίστε και τα specs του : Brand ulefone Model Power Color Gray / White / Wooden Dimensions 155mm*77mm*9.5mm Weight 190g(Built-in Battery) Operating system Android 5.1 Lollipop / Upgrade Android 6.0 / u-Launcher Touch ID Fingerprint Scanner,unlock in 0.1-0.3s , Multi-function CPU 64 Bit MTK6753 Octa Core GPU Mail T720 MP RAM 3GB LPDDR3 RAM ROM 16G (Micro SD card Up to 128GB) Battery SONY 6050mAh Lithium-ion Polymer Battery Talking time 63 Hours Standby time 75 Days Normal use 4 Days Charger 9V/2A-3A Quick charge Quick Charge 5 Min Talking time : 2 Hours Quick Charge 30 Min Normal use : 1 Day Quick Charge 90-120 Min Full Charge Display Size 5.5 inch Resolution FHD 1920*1080 pixels Type LTPS AUO (2.5D Arc screen) Material Corning® Gorilla® Glass 3 Cameras Rear camera 13MP 4th generation camera Sony IMX214 F1.8 Aperture,Dual Flash Front camera 5.0MP (OmniVision OV5648) Video 1080P Connection Network GSM: 850/900/1800/1900 (band5,band8,band3,band2) WCDMA: 900/2100 (band8,band1) FDD-LTE: 800/900/1800/2100/2600 (band20,band3,band1,band7,band8) SIM Dual sim dual standby Both SIM slots are compatible with 4G, respectively. When they work at the same time, only one of them can receive LTE service and the other GSM. You can choose in settings which one for 4G. WiFi Support Bluetooth Bluetooth 4.0 Positioning GPS, A-GPS, GLONASS, Digital Compass Sensors G-sensor, Light Sensor ,Proximity Sensor ,Hall Effect Sensor Functions infrared,FM,OTG, hotknot, Miracast , Gestures to wake up, Smart Power saving mode In the box ulefone Power Phone x 1 Quick Charger x 1 USB Cable x 1 Multiple Languages Manual x 1 Screen Protector x 1 OTG x 1 Μιλάμε για μαμάτα χαρακτηριστικά αλλά θα είναι έτσι ή κοροϊδεύουν και αυτοί;;; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ουτε το καταστημα με εμπνεει εμπιστοσυνη, ουτε και η μαρκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σήμερα το έχουν σε presale πολλά κινεζομάγαζα στα $180 (Banggood, Everbuying, Geekbuying, 1949deal) και λίγο παραπάνω άλλα (igogo, efox, coolicool, tinydeal κλπ). Το kimovil έχει βαθμολογία 9.8 και φαίνεται πολύ καλή τιμή γι' αυτά τα χαρακτηριστικά. Το σκέφτομαι σοβαρά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 καλή επιλογή φαίνεται.καιρός ήταν να βγάλει κάποιος κινέζος μεγάλη μπαταρία άνω των 5000mah με κάτι παραπάνω σε ισχύ απο το κλασικό mtk6735/2gb ram. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Στα τεχνικα χαρακτηριστικα γραφει οτι παιρνει ή 2 sim ή 1 sim και sd card (sim+sim ή sim+TF card) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ναι δυστυχως αυτη τη νεα μοδα την ακολουθουν πολλοι.Και το HT6 που εχω τωρα ετσι ειναι. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 και το κλασικο ερωτημα ανακυπτει: εχει notification led? Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Από όσα έχω διαβάσει, όχι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousikofilos_22 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Εδώ τα χαρακτηριστικά του: http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-power16gb με τιμή κοντά στα 160 ευρώ. Δεν ξέρω ο αρχάριος, η Ulefone είναι αξιόπιστη; Από τα ελάχιστα που ξέρω, αν είναι αξιόπιστη, κοντράρει τους πάντες στην κατηγορία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Οντως πολυ τουμπανο ιδιως η μπαταρια του και αν δουλευει και σωστα ακομα καλυτερα. Βαρεθηκα να φορτιζω καθε βραδυ το κινητο και να προσεχω παντα ποση μπαταρια μου απεμεινε. Τωρα για notification led δεν ξερω αν παιζει και ειναι σημαντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι έχει notification led το είδα στην επίσημη σελίδα της ulefone στο facebook. https://www.facebook.com/uleFoneMobile/?fref=ts Pedro Caseiro : Does it have notification LED ? Alex Chao : power with LED lights UleFone : Alex Chao yes it does support 3-clored LED Notification light. Οπότε έχει τρία χρώματα για ειδοποιήσεις. Μακάρι να βγει καλό κινητό γιατί σήμερα πήρα ένα από to2c. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts