telefoneri Δημοσιεύτηκε July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2015 (edited) Kingzone N5 $105-110 / €95-100 οθονη 5" (720 x 1280) android 5.1 2G/3G/4G (ευρωπη) δικαρτο επεξεργαστης 4πυρηνος 1.0 mt6735p (64bit) 2gb ram, 16gb rom, card slot καμερες 5 & 13mp gps, agps, glonass μπαταρια 2600mah (...) διαστασεις 144 71 x 6.3 mm , βαρος 139g μεταλλικο πλαισιο χρωματισμοι: λευκο, μαυρο, γαλαζιο, ροζ υπο διευκρινιση: - ενοποιημενη rom - notification led - αφαιρουμενη μπαταρια - μεγεθος sim - ταυτοχρονη χρηση 2 sim + sd card via Edited July 1, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Άμεσος ανταγωνιστής του Doogee Y100 Pro! Αρκετά ενδιαφέρον μοντέλο και σε καλή τιμή. Το παρήγγειλα χθες (pre-order, αποστολή 10 Αυγούστου λέει) από το to2c.com, όπου δίνει μαζί δώρο και τη σχετική θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Γεια σας.Κι εγώ το παρειγγελα σήμερα από το coolicool που το έχει pre order με αποστολή 15/8.Πιστεύω να βγει καλο και χωρίς. προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Με ειδοποίησαν από το to2c ότι θα το στείλουν σήμερα. Μόνο το μαύρο είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Για να δούμε τι θα βγει. Μ' αυτή την τιμή, αν δεν έχει προβλήματα, είναι πραγματικό value for money! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Καλημερα φιλε ευχομαι να σου βγει καλο χωρις προβληματα οπως εγραψα και στο παραπανω ποστ.Εγω πρεπει να περιμενω λιγες μερες ακομηνα το στειλουν γιατι λεει οτι αυριο ειναι ο εκτιμωμενος χρονος για να αρχισουν να στελνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaFFy_NaSH Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Παιδιά, όσοι το έχετε πάρει στα χέρια σας, πως σας φαίνεται; Γενικά η KINGZONE σαν εταιρία είναι καλή; Ενδιαφέρομαι να το πάρω για την γυναίκα μου, η οποία κάνει πολύ χρήση μεν αλλά ελαφριά (whatsapp, facebook κλπ), έχει και το tablet (galaxy tab pro) οπότε πιστεύω θα είναι αρκετό... Παράθεση Leagoo Lead 5 - Black KingZone N5 - Pink Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Παιδιά, όσοι το έχετε πάρει στα χέρια σας, πως σας φαίνεται; Γενικά η KINGZONE σαν εταιρία είναι καλή; Ενδιαφέρομαι να το πάρω για την γυναίκα μου, η οποία κάνει πολύ χρήση μεν αλλά ελαφριά (whatsapp, facebook κλπ), έχει και το tablet (galaxy tab pro) οπότε πιστεύω θα είναι αρκετό... Δεν νομίζω να το έχει πάρει κανείς στα χέρια του. Από 15 Αυγούστου ξεκίνησαν οι αποστολές. Περιμένω το δικό μου. Θα γράψω άμεσα εντυπώσεις όταν το παραλάβω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaFFy_NaSH Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Έγινε φίλε ευχαριστώ! Περιμένω εντυπώσεις! Παράθεση Leagoo Lead 5 - Black KingZone N5 - Pink Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Μολις σημερα παρελαβα το τηλεφωνο.Οι πρωτες εντυπωσεις μου πολυ καλες για ενα τηλεφωνο των 100 ευρω.Η οθονη πολυ καλη για 1280χ720 και γινεται και πολυ καλυτερη με την επιλογη miravision που εχει.Μολις ανοξα το WIFI βρηκε update το οποιο κατεβασε και εκανε εγκατασταση κανονικα.Επισης η καμερες πολυ καλες για κινητο σ'αυτα τα χρηματα.Βγαζουν αξιοπρεπης φωτογραφιες.Ειναι πολυ λεπτο και επισης λιγο βαρυ επειδη εχει και το μεταλικο πρειβλημα.Μεχρι στιγμης ολα μου δουλεψαν κανονικα.Δυο μειονεκτηματα ειναι οτι το notification led ειναι μονο κοκκινο χρωμα και τα οτι δεν ειναι φωτιζομενα τα κουμπια(για οσους δεν τους ενοχλει αυτο δεν ειναι προβλημα.Συνηθιζεις με τον καιρο και παει το χερι μονο του πιστευω).Οτι αλλο θελω να με ρωτησετε και μπορω να βοηθησω ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Φίλε soup88 τσεκαρε και ενημέρωσε μας σχετικά με το WiFi GPS σήμα κινητής τηλεφωνίας και αν από τώρα φαίνεται κάτι για τη μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 GPS και WIFI πολυ καλα παει και σημα πολυ καλο αλλα θα μου δωσεις λιγες μερες για πιο σιγουρα.Η μπαταρια μεχρι στιγμης πεφτει κανονικα.Με προβληματισε λιγο η καμερα ομως βγαζει καθαρα κοντα αλλα μολις παω να βγαλω τοπιο ειναι λιγο θωλο.Λογικα πρεπει να φταινε οι drivers απο τη Loolipop.Ολα τα αλλα μεχρι στιγμης ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Παιδια ειμαι μεγαλος γκαντεμης ακομα δεν το πηρα και βασικα δεν φταιω εγω αλλα η Kingzone.Το απογευμα μου εβγαλε αλλο ενα wireless update δλδ ΟΤΑ.Το εκανα και απο εκεινη την στιγμη το κινητο εχει πεσει σε bootloop.Βρηκα την stock rom που εχει ανεβασει στο needrom και την περνας με flash tool αλλα δεν δουλευει κανενα scatter file απο αυτα που εχει ανεβασει και δεν μπορωνα τις φλασαρω για να επαναφερω το κινητο.Μηπως ξερει καποιος που θα βρω την official ρομ να την φλασαρω ?? στο site της Kingzone το επισημο δεν εχουν ανεβασει κατι ακομα στο support. edit:ενταξει το επανεφερα απο το recovery κατα τυχη παιδια που ειναι στακινεζικα.Οποιος το παραλαβει να μην κανει τα update προτεινω Edited August 31, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Καλημερα και παλι σε ολους.Επιστρεφω να σας δειξω αυτο που με προβληματσε λιγο που εγραψα και ποιο πανω.Η καμερα δλδ.Τραβηξα δυο φωτογραφιες.Η μια κοντα και η αλλη τοπιο καιδειτε τη διαφορα.Ειναι και οι δυο με HDR.Αν λυνεται το θεμα αυτο και μπορει να βοηθησει καποιος καθε βοηθεια ευπροδεκτη http://imageshack.com/a/img911/7522/64NYaX.jpg http://imageshack.com/a/img661/9742/QT0CFc.jpg Edited September 4, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλημερα και παλι σε ολους.Επιστρεφω να σας δειξω αυτο που με προβληματσε λιγο που εγραψα και ποιο πανω.Η καμερα δλδ.Τραβηξα δυο φωτογραφιες.Η μια κοντα και η αλλη τοπιο καιδειτε τη διαφορα.Ειναι και οι δυο με HDR.Αν λυνεται το θεμα αυτο και μπορει να βοηθησει καποιος καθε βοηθεια ευπροδεκτη Η κοντινη σου ειναι μια χαρα μαλλον. Η μακρινη ειναι φλου. κοιταξε μηπως εχεις ενεργοποιησει καποια ρυθμιση για Macro, γιατι οπως βλεπω επανω αριστερα, το κοντινο σημειο ειναι σωστο. Αλλοιως τραβα και καμμια χωρις HDR. Επισης, προσεξε μηπως εχει κανενα διαφανες αυτοκολλητο προστασιας πανω στον φακο. Συμβαινει κι αυτο συνηθως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Η κοντινη σου ειναι μια χαρα μαλλον. Η μακρινη ειναι φλου. κοιταξε μηπως εχεις ενεργοποιησει καποια ρυθμιση για Macro, γιατι οπως βλεπω επανω αριστερα, το κοντινο σημειο ειναι σωστο. Αλλοιως τραβα και καμμια χωρις HDR. Επισης, προσεξε μηπως εχει κανενα διαφανες αυτοκολλητο προστασιας πανω στον φακο. Συμβαινει κι αυτο συνηθως.... Ποια ειναι η ρυθμιση Macro.Δεν ειδα κατι τετοιο στις ρυθμισεις καμερας που εψαξα.Τις κοντινες τις βγαζει πολυ καθαρες με τις μακρινες ειναι το θεμα.Ανεβασα κι αλλες να δεις και επισης screenshot απο την καμερα.http://s7.postimg.org/rcow3karf/IMG_20150901_162258.jpg http://s29.postimg.org/3p071xphj/IMG_20150901_162308.jpg http://s8.postimg.org/55wm7dlhx/IMG_20150901_160504.jpg http://s10.postimg.org/ubcw6tja1/Screenshot_2015_09_01_16_21_08.png http://s8.postimg.org/86i21nm6t/Screenshot_2015_09_01_16_20_40.png Βρηκα και αυτες απο το ρωσικο 4pda στο αντιστοιχο θεμα για το κινητο και μου φαινεται οτι μια χαρα https://yadi.sk/d/9rVQ4B3sinkL7 edit: Τελικα φιλε εψαξα και βρηκα τι ειναι η macromode.Στην stoce καμερα του κινητου δεν εχει τετοια επιλογη.Κατεβασα την procapture camera και εκει βρηκα την επιλογη και την απενεργοποιησα.Δοκιμασα φωτογραφιες μακρινες ειτε με HDR ειτε οχι αλλα παλι το ιδιο.Βιντεο τραβαει πολυ καθαρα οπως ειπα και πιο πανω και με τις δυο καμερες που δοκιμασα.Επισης και οι κοντινες ηταν πολυ καθαρες. Edited September 4, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αν σου δουλευει σωστα στο βιντεο και οχι στις φωτο, μαλλον δεν εχει κατι η καμερα σου και ειναι θεμα software. Για δοκιμασε και με καμμια αλλη εφαρμογη καμερας και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αν σου δουλευει σωστα στο βιντεο και οχι στις φωτο, μαλλον δεν εχει κατι η καμερα σου και ειναι θεμα software. Για δοκιμασε και με καμμια αλλη εφαρμογη καμερας και πες μας. Ετσι μου φανηκε κι εμενα φιλε οτι και στο βιντεο οπως το εβλεπα στην οθονη οτι ειναι πολυ καθαρο αλλα τραβηξα ενα το οποιο στο παραθετω πιο κατω να το δεις.Στο μονο που ηταν καθαρο ηταν οτα εκανα μια κληση skype με ενα φιλο και ανοιξα την καμερα η οποια στο skype δεν κανει autofocus και μου ειπε οτι τα εβλεπε πολυ καθαρα.Μιλησα και μετοα καταστημα που το πηρα το Coolicool και η απαντηση τους ηταν οτι δεν ειναι προβλημα βλεποντας και τις φωτο που εστειλα για δειγμα.Κι εγω συγκλινω οτι ειναι προβλημα τις Loolipop αλλα βλεποντας τις φωτογραφις που σου εβαλα στο προηγουμενο ποστ απο το ρωσικο φορουμ που ανεβασε καποιος αρχιζω και προβληματιζομαι.Δοκιμασα πολλες αλλες εφαρμογες καμερας αλλα δεν ειδα διαφορα.Εκανα και Factory reset τιποτα.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Το κινητο αυτο το πηρα σαν δευτερο γιατι το αλλο που ειχα ενα THL 2015 μου εβγαλε προβλημα στην οθονη και το εστειλα πισω να το επισκευασουν ενω ηταν μεσα στην εγγυηση και μετα απο συζητηση επιτελους δεχτηκαν να το επιστρεψω να το φτιαξουν και ειπα να παρω ενα αφου ο αλλο θα κνει δυο μηνες να ερθει και παλι προβλημα τωρα.:(:( δες και το βιντεο αν θες https://drive.google.com/file/d/0ByU-apXXYKPpY19vWlMxTEpKX0E/view Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Φίλε μου μήπως εάν φλασάρεις πάλι τη rom στο τηλέφωνο φτιάξει; Το πήρα από vickmall. Όταν έρθει θα δω και εγώ τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Φίλε μου μήπως εάν φλασάρεις πάλι τη rom στο τηλέφωνο φτιάξει; Το πήρα από vickmall. Όταν έρθει θα δω και εγώ τι παίζει. Καλημερα φιλε.Ευχομαι να ειναι ολαενταξει οταν το παραλαβεις.Η ρομ δεν υπαρχει πουθενα.Δλδ υπαρχει στο needrom αλλα αυτος που της εχεις ανεβασει δεν ξερω τι εχει κανει με το scatter file και δεν δουλευει για να μπορεσω να το φορτωσω στο flash tools.Στο site της Kingzone που κοιταξα δεν υπαρχει η ρομ ανεβασμενη.Σε προηγουμενο ποστο μου αν διαβασες την πρωτη μερα που το πηρα και ενω ειχα το προβλημα με την καμερα μουεβγαλε ενα update 4,4 και το κατεβασα και το κινητο ανοιγε εβγαζε το λογοτυπο και δεν προχωρουσε παρακατω.Χθες μπηκα στο επισημο φορουμ της Kingzone και το ειχε παθει κι αλλος αυτο που επαθα κι εγωμε το update.Τουλαχιστον ημουν τυχερος μεσα στην ατυχια μου και το επανεφερα απο κινεζικο recovery.Εγραψα και στην Kingzone να μου στειλουν ενα λινκ να κατεβασω τη ρομ να τη φαλσαρω.Οσα απαντησα σε εσενα τοσο απαντησαν και σε εμενα που εστειλα και περιμενω εδω και τρεις ημερες.Ενας φιλος απο το φορουμ μου ειπε να ξεβιδωσω το πισω μερος και να δω αν η καμερα ειναι βιδωτη και να την σφυξω λιγο παραπανω και λογικα θα δορθωθει απ'οτι καταλαβα.Τωρα δεν ξερω.Για να φλασαρω καινουργια ρομ δεν ξερω αν θα διορθωθει σιγουρα γιατι και φιλος που ειχε παρει το Kigzone K1 turbo το ξαφνικα θωλοσε η καμερα του και δεν καθαριζε ουτε κοντα οπως καθαριζει εμενα.Δοκιμασε να περασει καινουργια ρομ αλλα το προβλημα παρεμενε.Το εστειλε πισω και του το εφτιαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Εάν ζητούσες να σου στείλουν τη rom απο το μαγαζί που το πήρες; Ισως αυτοί να την έχουν η να τους τη δώσει άμεσα η kingzone. Aν παραβλεψουμε το συγκεκριμενο προβλημα κατα τα άλλα όλα οκ το τηλέφωνο; Εμένα με ενδιαφέρει ναέχει δυντό σήμα WiFi και GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ετσι μου φανηκε κι εμενα φιλε οτι και στο βιντεο οπως το εβλεπα στην οθονη οτι ειναι πολυ καθαρο αλλα τραβηξα ενα το οποιο στο παραθετω πιο κατω να το δεις.Στο μονο που ηταν καθαρο ηταν οτα εκανα μια κληση skype με ενα φιλο και ανοιξα την καμερα η οποια στο skype δεν κανει autofocus και μου ειπε οτι τα εβλεπε πολυ καθαρα.Μιλησα και μετοα καταστημα που το πηρα το Coolicool και η απαντηση τους ηταν οτι δεν ειναι προβλημα βλεποντας και τις φωτο που εστειλα για δειγμα.Κι εγω συγκλινω οτι ειναι προβλημα τις Loolipop αλλα βλεποντας τις φωτογραφις που σου εβαλα στο προηγουμενο ποστ απο το ρωσικο φορουμ που ανεβασε καποιος αρχιζω και προβληματιζομαι.Δοκιμασα πολλες αλλες εφαρμογες καμερας αλλα δεν ειδα διαφορα.Εκανα και Factory reset τιποτα.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.Το κινητο αυτο το πηρα σαν δευτερο γιατι το αλλο που ειχα ενα THL 2015 μου εβγαλε προβλημα στην οθονη και το εστειλα πισω να το επισκευασουν ενω ηταν μεσα στην εγγυηση και μετα απο συζητηση επιτελους δεχτηκαν να το επιστρεψω να το φτιαξουν και ειπα να παρω ενα αφου ο αλλο θα κνει δυο μηνες να ερθει και παλι προβλημα τωρα.:(:( δες και το βιντεο αν θες https://drive.google.com/file/d/0ByU-apXXYKPpY19vWlMxTEpKX0E/view Φίλε μου μηπως, λέω μηπως, δεν κάνεις tap to focus? Να εστιάσεις δηλαδη πατωντας πανω στην οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) Φίλε μου μηπως, λέω μηπως, δεν κάνεις tap to focus? Να εστιάσεις δηλαδη πατωντας πανω στην οθόνη... Σου απαντω παντα φιλικα και με χιουμορ.Τον τευταιο χρονο εχουν περασει 7 κινητα απο Κινα απο τα χερια μου.Ειτε φιλων ειτε δικα μου.Σε αλλα φλασρα ρομ για να διορθωσω προβληματα κτλ.Δεν ειμαι τοσο ασχετος.Εξαλλου και να μην πατησω για εστιαση κανει μονο του αν θες βεβαια πατας παλι κι εσυ. Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση και το ενδιαφερον ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν ζητούσες να σου στείλουν τη rom απο το μαγαζί που το πήρες; Ισως αυτοί να την έχουν η να τους τη δώσει άμεσα η kingzone. Aν παραβλεψουμε το συγκεκριμενο προβλημα κατα τα άλλα όλα οκ το τηλέφωνο; Εμένα με ενδιαφέρει ναέχει δυντό σήμα WiFi και GPS. Σου εβγαλα screenshot για το GPS και στο WIFI ειναι πολυ καλο.Τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα.Οσον αφορα τη ρομ τη ζητησα απο το καστημα οταν τους ειπα για το προβλημα και μου απαντησαν οτι δεν ειναι προβλημα και οτι αν επιμενω να μου στειλουν τη ρομ θα κοιταξουμε να βρουμε απο τον προμηθευτη κι αν δλδ τεχα γυρευε.Μιλησα ομως με το Vickmall απο το οποιο δεν αγορασα το κινητο και μου ειπαν οτι θα με βοηθησουν με τη ρομ.Φανταστειτε το εχω παρει απο αλλου και με βοηθαει αλλο καταστημα.Ποτε ξανα αγορα απο Coolicool. http://s4.postimg.org/nxxm86xm5/Screenshot_2015_09_04_15_36_29.png Edited September 4, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Σου απαντω παντα φιλικα και με χιουμορ.Τον τευταιο χρονο εχουν περασει 7 κινητα απο Κινα απο τα χερια μου.Ειτε φιλων ειτε δικα μου.Σε αλλα φλασρα ρομ για να διορθωσω προβληματα κτλ.Δεν ειμαι τοσο ασχετος.Εξαλλου και να μην πατησω για εστιαση κανει μονο του αν θες βεβαια πατας παλι κι εσυ. Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση και το ενδιαφερον ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έπρεπε να ρωτήσω φίλε. Δε ξέρεις καμιά φορα. Παντως στη πρωτη φωτο φαίνεται σα να έχει εστιασει η κάμερα πανω αριστερα(στις γλαστρες). Περίεργο. Είναι μαλλον θέμα λογισμικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 (edited) Φιλε μου οταν βγαζω με το κινητο ορθιο απο αριστερα ειναι ολο θωλο και απο τη μεση και δεξια καθαρο.Δεν βλεπω ομως καποιος αλλος να εχει το ιδιο θεμα.Σε ξενα φορουμ που εψαξα δεν ειχε κανενας προβλημα.Αυτο με προβλημαριζει ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι θεμα λογισμικου. Edited September 4, 2015 by soup88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Φιλε ged οπως ειδα και στο πρωτο ποστ που μιλουσαμε το ειχες παραγγειλει λιγες μερες πριν απο μενα.Το παρελαβες τελικα ??? εχει προβλημα με την καμερα εσυ η κατι αλλο ?? για να ξερω αν ειμαι μονο εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts