Avadonmod Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Από το vickmall την περνάνε με τη πρώτη μέθοδο πλέον για να παίρνεις και τα updates ota Γεια σου φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όμως σε ποια μέθοδο αναφέρεσαι ως πρώτη μέθοδο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Γεια σου φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όμως σε ποια μέθοδο αναφέρεσαι ως πρώτη μέθοδο ? https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Με την global εχετε δει μηπως διαφορα σε καμερα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 παιδες τι sot σας βγάζει η συσκευή?Αντέχει η μπαταρία της γενικά, και πόσο γρήγορα φορτίζει?Σκέφτομαι να αγοράσω είτε το MX5 είτε το XIAOMI NOTE 3 PRO, και η διάρκεια της μπαταρίας είναι σημαντική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 4 ώρες sot και ή φόρτιση του γίνεται σε μια ώρα περίπου μπορεί κι λιγότερο Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 4 ώρες sot και ή φόρτιση του γίνεται σε μια ώρα περίπου μπορεί κι λιγότερο Ευχαριστώ φίλε μου!!!φαντάζομαι υποστηρίζει κάποιου είδους fast charge για να φορτίζει τόσο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου!!!φαντάζομαι υποστηρίζει κάποιου είδους fast charge για να φορτίζει τόσο γρήγορα ναι φιλε μου ειναι turbo charger ο μαμα φορτιστης. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Σε μπαταρία σίγουρα περισσότερο κρατάει το Xiaomi Redmi note 3 PRO αλλά συνολικά θα προτιμούσα το meizu mx5. Ειδικά το χρυσό χρώμα με άσπρο μπροστά φαίνεται κορυφή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 παιδες τι sot σας βγάζει η συσκευή?Αντέχει η μπαταρία της γενικά, και πόσο γρήγορα φορτίζει?Σκέφτομαι να αγοράσω είτε το MX5 είτε το XIAOMI NOTE 3 PRO, και η διάρκεια της μπαταρίας είναι σημαντική... σε μενα 5,5 με 6,5 ωρες βγαζει αναλογα την χρηση δες εχω ανεβασει και screenshots δεν συγκρινονται οι συσκευες ειναι αλλη κατηγορια το mx5 μαζι με το mi note Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) ναι φιλε μου ειναι turbo charger ο μαμα φορτιστης. σε μενα 5,5 με 6,5 ωρες βγαζει αναλογα την χρηση δες εχω ανεβασει και screenshots δεν συγκρινονται οι συσκευες ειναι αλλη κατηγορια το mx5 μαζι με το mi note Σε μπαταρία σίγουρα περισσότερο κρατάει το Xiaomi Redmi note 3 PRO αλλά συνολικά θα προτιμούσα το meizu mx5. Ειδικά το χρυσό χρώμα με άσπρο μπροστά φαίνεται κορυφή!! Ευχαριστώ παιδιά, ειδικά η γρήγορη φόρτιση είναι πολύ σημαντική πλέον για εμένα, οπότε σε συνδυασμό με την amoled οθόνη, με βλέπω να ψωνίζω το MX5 από Vickmall σύντομα! Edited March 15, 2016 by panos7440 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoskourm Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 είμαι έτοιμος για αγορά του mx5 .. θέλω να ξέρω δύο πραγματα 1. 16 ή 32 gb .... παίρνω αρκετές φωτογραφίες ... δεν παίζω βαριά παιχνίδια στο κινητό 2. στο vickmall λέει εδώ και λίγες μέρες το international rom είναι στο (Flyme OS 5.1.3.0G) και θα παίρνει αν κατάλαβα καλά updates όπως το CN ROM .... να πάω για international ? ... δε με νοιάζουν τα ελληνικά .... δουλεύω μόνο σε αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλώς ήρθα στην παρέα σας παιδιά!Μόλις παρήγγειλα από Vickmall!!! Πήρα το 32άρι σε μαύρο-γκρι χρώμα, με CN Rom me 249,99$ για να κάνει παρέα στο oneplus two μου! Η πληρωμή έγινε μέσω paypal, με χρεωστική της Alpha -χωρίς να υπάρχει υπόλοιπο στο balance-χωρίς κανένα πρόβλημα.....Εν αναμονή λοιπόν για την παραλαβή τώρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poliths2014 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπερα παιδια! Κατοχος και εγω εδω και μια βδομαδα,παραγγελια απο vickmall το 16αρι, μιας και για μενα ειναι αρκετα! Απιστευτο κινητο, πολυ καλη καμερα κατα την δικη μου γνωμη, αρκει να μην εχεις τις τρελες απαιτησεις, οθονη παρα πολυ καλη και φωτεινη,ηχειο επισης πολυ δυνατο και καθαρο. GPS αριστο. Εχω ομως ενα προβλημα γιατι οντως νεος(οχι ασχετος) στον τομεα του Root μαλλον εκανα κατι λαθος. Αλλαξα το Flyme account σε δικο μου χωρις κανενα προβλημα και ειπα να πεταξω και τις λιγες στοκ εφαρμογες που ειχε αφου ειχα κατεβασει ηδη αλλες. Συμφωνα με την λιστα που ειχε παραθεσει αλλο μελος λιγες σελιδες πιο πισω εβγαζα μια μια οποια δεν ηθελα αλλα μαλλον πεταξα κατι σημαντικο απο απροσεξια γιατι αυτη την στιγμη ΕΧΩ Root προνομια οταν παω στην καρτελα Fingerpring and Security αλλα συμφωνα με Root checker κτλπ δεν εχω σωστο ροοτ.....τι μπορω να κανω, γιατι θελω να περασω την Global εκδοση μιας και ηρθε με Α εκδοση λογισμικου.... Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, να΄στε καλα! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- είμαι έτοιμος για αγορά του mx5 .. θέλω να ξέρω δύο πραγματα 1. 16 ή 32 gb .... παίρνω αρκετές φωτογραφίες ... δεν παίζω βαριά παιχνίδια στο κινητό 2. στο vickmall λέει εδώ και λίγες μέρες το international rom είναι στο (Flyme OS 5.1.3.0G) και θα παίρνει αν κατάλαβα καλά updates όπως το CN ROM .... να πάω για international ? ... δε με νοιάζουν τα ελληνικά .... δουλεύω μόνο σε αγγλικά Φιλε μου πιστευω το 16αρι θα σε καλυψει αρκει να κανεις χρηση καποιας cloud εφαρμογης π.χ. One Drive. Εγω πηρα το 16αρι στα 219 γιατι το 32αρι ειχε 279 οταν το αγορασα αλλα ειδα οτι τωρα ειναι στα 249 το 32αρι το ΛΕΥΚΟ(εγω πηρα το μαυρο) οποτε πιστευω σε αυτη τη διαφορα ισως να αξιζει τα 30αρι παραπανω. Οσο για το λογισμικο ναι ερχεται με Global τωρα, εχοντας την δυνατοτητα να παιρνεις ΟΤΑ updates χωρις κανενα προβλημα κατευθειαν απο την συσκευη σου. Οτι και να αποφασισεις παντως να ξερεις οτι δεν θα το μετανιωσεις το κινητο πεταει απο καθε αποψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmelos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά περιμένω εδώ και 2 βδομάδες το 16αρι (το πήρα στα 223 ευρώ απο vickmall) και σήμερα βλέπω έχουν πέσει οι τιμές. Στα 237 πήγε το 32αρι. Έφαγα λίγο ξενέρωμα είναι η αλήθεια γιατί ήθελα 32αρι αλλά με θήκες κλπ έφτανε 300+. Αυτό με τα updates με global ψάξτε το λίγο γιατί εγώ ρώτησα στο chat και μου παν δεν έχει updates η global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Παιδιά περιμένω εδώ και 2 βδομάδες το 16αρι (το πήρα στα 223 ευρώ απο vickmall) και σήμερα βλέπω έχουν πέσει οι τιμές. Στα 237 πήγε το 32αρι. Έφαγα λίγο ξενέρωμα είναι η αλήθεια γιατί ήθελα 32αρι αλλά με θήκες κλπ έφτανε 300+. Αυτό με τα updates με global ψάξτε το λίγο γιατί εγώ ρώτησα στο chat και μου παν δεν έχει updates η global. Έχει από vickmall γιατί την περνάνε με τη πρώτη μέθοδο.. Επίσης για το φίλο νωρίτερα δεν έχεις πρόβλημα στην αγορά γιατί το vickmall εχει αποθηκη Ελλάδα και περνάνε όλες οι πληρωμες Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς μπαίνουμε σε recovery mode στο meizu mx5 για να κάνουμε update? Προτείνει κανείς να βάλω τη global 5.1.3.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς μπαίνουμε σε recovery mode στο meizu mx5 για να κάνουμε update? Προτείνει κανείς να βάλω τη global 5.1.3.0 ? κατεβαζεις update.zip το αποθηκευεις στην μνημη τηλεφωνου και πατας να ανοιξει Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Τι γνώμη έχετε για την global. Τελικά θα παίρνουμε τα updates; Edited March 18, 2016 by Zwilling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoskourm Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 puzzle21 και poliths 2014 σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ... τελευταία ερώτηση ... έχει καμία διαφορά το silver back με το grey ? το grey είναι το ίδιο με το mx4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Τι γνώμη έχετε για την global. Τελικά θα παίρνουμε τα updates; Υπάρχει τρόπος που παίρνεις τα updates κανονικά... Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει να έχεις ελληνική γλώσσα τοτε μείνε στην Α ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- puzzle21 και poliths 2014 σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ... τελευταία ερώτηση ... έχει καμία διαφορά το silver back με το grey ? το grey είναι το ίδιο με το mx4 ? Ότι και να πάρεις γλιστράει τόσο πολύ το πίσω μέρος που με θήκη θα είσαι.. Εγώ το ασήμι έχω δεν ξέρω τι διαφορά έχει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zwilling Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) puzzle21 ευχαριστώ! Edited March 19, 2016 by Zwilling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Παιδιά Αξιζει η μετάβαση απο το mx4 pro , σε mx5? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antontotis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπερα σε ολους παιδια!!!Θέλω να προχωρήσω σε αγορά από skroutz, είναι κάτι που πρέπει να προσεξω/ρωτησω πριν την παραγγελία ; ευχαριστώ πολύ για κάθε πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PorscheKostas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλώς ήρθα στην παρέα σας παιδιά!Μόλις παρήγγειλα από Vickmall!!! Πήρα το 32άρι σε μαύρο-γκρι χρώμα, με CN Rom me 249,99$ για να κάνει παρέα στο oneplus two μου! Η πληρωμή έγινε μέσω paypal, με χρεωστική της Alpha -χωρίς να υπάρχει υπόλοιπο στο balance-χωρίς κανένα πρόβλημα.....Εν αναμονή λοιπόν για την παραλαβή τώρα...... Μήπως θα μπορούσες να κάνεις μια σύγκριση ανάμεσα στα δύο (mx5 και 1+2)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Παιδιά Αξιζει η μετάβαση απο το mx4 pro , σε mx5? η γνωμη μου οχι εχω και τα 2 και ειχα το μχ4 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts