test30 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Σωστός ο ziaba meizu και πάλι meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
test30 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 από κάμερα τι λέει? να μας πουν λίγο οι κάτοχοι του μχ5,και αν πάω σε έκδοση των 32 GB με καλύπτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 από κάμερα τι λέει? να μας πουν λίγο οι κάτοχοι του μχ5,και αν πάω σε έκδοση των 32 GB με καλύπτει? Το αν σε καλύπτει από θέμα χώρου το γνωρίζεις μονο εσύ ο ίδιος πχ εμένα καλύπτει το 16αρι.... Η κάμερα του είναι στα επίπεδα του lg g3 Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegina24 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το mx5 απο αυτονομια στη πραξη ποσο σας κραταει screen on και βαρια χρηση; Παράθεση HTC Touch Pro , HTC Touch Pro 2 , HTC Desire HD , HTC ONE X , HTC M7 , HTC M8 Samsung Galaxy Note II , Samsung Galaxy S6 Edge iPhone 3Gs ,iPad mini Oneplus 2 , Oneplus X Meizu MX5 :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω το mx5 απο αυτονομια στη πραξη ποσο σας κραταει screen on και βαρια χρηση; Με βαριά χρήση 4g 3 ώρες plus με wifi 4 plus Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpaul14 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το αν σε καλύπτει από θέμα χώρου το γνωρίζεις μονο εσύ ο ίδιος πχ εμένα καλύπτει το 16αρι.... Η κάμερα του είναι στα επίπεδα του lg g3 Αλήθεια νόμιζα ότι ήταν καλύτερη... Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω και δίνω μεγάλη βάση στην κάμερα γι αυτό ρωτάω. Παράθεση No comment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Αλήθεια νόμιζα ότι ήταν καλύτερη... Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω και δίνω μεγάλη βάση στην κάμερα γι αυτό ρωτάω. Η κάμερα έχει πολλές δυνατότητες στο manual πολύ καλή και στο auto ημέρα και μέχρι εκεί. Είναι αρκετά καλή αλλά όχι g4 ας πουμε στα βραδινά... Αν είχε λίγο πιο δυνατό flash θα ήταν ακόμα πιο σουπερ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 την ημερα καλη ειναι το βραδυ μετρια. εμενα μου κανει εντυπωση και το βιντεο ρε παιδια. τωρα πιστευω οτι για 1080 p ειναι πολυ κατω του μετριου ειδικα το βραδυ απαραδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppoe Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το G3 χρησιμοποιεί τον IMX135 sensor ενώ το mx5 τον IMX220.Από θέμα hardware το mx5 είναι σαφώς ανώτερο.Το πρόβλημα με την κάμερα του mx5 είναι στο auto.Όταν υπάρχει επαρκής φωτισμός οι φωτογραφίες στο auto είναι οκ, (δεν είναι οι καλύτερες που μπορεί να προσφέρει ο sensor αλλά αν παίξεις με το manual μπορείς να πάρεις αρκετά καλύτερες φωτογραφίες) σε σκοτεινούς χώρους το auto είναι επιεικώς απαράδεκτο για το hardware που χρησιμοποιεί. Η meizu επικεντρώνετε αποκλειστικά στην διόρθωση των αρκετών bugs του flyme και έχει σχεδόν παρατήσει την κάμερα.Αρκετοί χρήστες στο εξωτερικό ζητάνε από την meizu να ασχοληθεί περισσότερο με την κάμερα και την προσθήκη super slow motion.Η κάμερα μπορεί να βελτιωθεί αλλά δεν βλέπω να ασχολείται ιδιαίτερα η meizu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Εγώ έχω το mx4 pro και ειδικά με το flyme5 βγάζει απίστευτες φωτογραφίες Πόσο χάλια είναι του mx5 δηλαδή? Είναι και νεότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmpaul14 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Δηλαδή το mx4 pro έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερη οθόνη? Παράθεση No comment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos171717 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά καλημέρα επειδή είμαι νέος χρηστηςτου Meizu MX5 μπορείτε να μου πείτε πως ελέγχω το flyme για updates και πως μπορώ να ξεφορτωθώ τις κινεζικές εφαρμογές?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δηλαδή το mx4 pro έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερη οθόνη? κανενα απο τα 2 το προ δεν εχει laser και η οθονη που εχει το κατεστρεψε σαν συσκευη ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα επειδή είμαι νέος χρηστηςτου Meizu MX5 μπορείτε να μου πείτε πως ελέγχω το flyme για updates και πως μπορώ να ξεφορτωθώ τις κινεζικές εφαρμογές?? tools->upgrade απο κει τα ελεγχεις κανε διαγραφη με συνεχομενο πατημα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλήθεια νόμιζα ότι ήταν καλύτερη... Σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω και δίνω μεγάλη βάση στην κάμερα γι αυτό ρωτάω. Γιατι ξερεις πολλα 5.5" να βγαζουν παραπανω SOT Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Ενας mini οδηγος με εφαρμογες που εχω ξεφορτωθει διχως το παραμικρο προβλημα... Η συσκευη μας πρεπει να ειναι ροοτ και χρησιμοποιουμε το τιτανιουμ (κατα προτιμηση την αγορασμενη εκδοση διοτι εχει περισσοτερες επιλογες). Αφου κανουμε ροοτ κατεβαζουμε το superSU του chainfire απο playstore ωστε να δωσουμε δικαιωματα στο titanium. Μεσω titanium μπορουμε ειτε να τις παγωσουμε (freeze) ωστε να μην φαινονται στο drawer και να μην τρεχουν στο παρασκηνιο ειτε αφου ειμαστε απολυτα σιγουροι να τις κανουμε uninstall. Οποιοδηποτε προβλημα δημιουργηθει να ξερετε οτι 99% φτιαχνεται με το περασμα παλι της ρομ με clear data. Καλο ειναι να εχουμε κρατησει ενας πληρες backup. Εφαρμογες που εχω βγαλει με επιτυχια: Appstore Browser Calendar (χρησιμοποιω google calendar) Cloud service Ebook Email (χρησιμοποιω αλλη εφαρμογη) Game center Life Lively Haptic Theme Luckymoney Service Map Meizu game frame Memos Messages Music Music Fx Mz Mpay Service Mz Setup Wizard Mz Sync Service News Painter Scanner Smart Voice System keyboard Themes Videos Voice settings Atci_service LocationEM2 MTKLogger Pico TTS Σιγουρα δεν βγαζουμε: calendar storage γιατι μετα δεν δουλευει κανενα ημερολογιο και δεν συγχρονιζει Weather γιατι λενε οτι μετα δεν δουλευει το ξυπνητηρι. Gallery γιατι λενε οτι μπορει να κανει bootloop σε επανεκινηση. Android system webview. Και οτιδηποτε αλλο δεν ειμαστε σιγουροι. Οτιδηποτε κανετε ειναι με δικη σας ευθυνη και επαναλαμβανω αφου ειστε απολυτα σιγουροι. Edited February 5, 2016 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ενας mini οδηγος με εφαρμογες που εχω ξεφορτωθει διχως το παραμικρο προβλημα... Η συσκευη μας πρεπει να ειναι ροοτ και χρησιμοποιουμε το τιτανιουμ (κατα προτιμηση την αγορασμενη εκδοση διοτι εχει περισσοτερες επιλογες). Αφου κανουμε ροοτ κατεβαζουμε το superSU του chainfire απο playstore ωστε να δωσουμε δικαιωματα στο titanium. Μεσω titanium μπορουμε ειτε να τις παγωσουμε (freeze) ωστε να μην φαινονται στο drawer και να μην τρεχουν στο παρασκηνιο ειτε αφου ειμαστε απολυτα σιγουροι να τις κανουμε uninstall. Οποιοδηποτε προβλημα δημιουργηθει να ξερετε οτι 99% φτιαχνεται με το περασμα παλι της ρομ με clear data. Καλο ειναι να εχουμε κρατησει ενας πληρες backup. Εφαρμογες που εχω βγαλει με επιτυχια: Appstore Browser Calendar (χρησιμοποιω google calendar) Cloud service Ebook Email (χρησιμοποιω αλλη εφαρμογη) Game center Life Lively Haptic Theme Luckymoney Service Map Meizu game frame Memos Messages Music Music Fx Mz Mpay Service Mz Setup Wizard Mz Sync Service News Painter Scanner Smart Voice System keyboard Themes Videos Voice settings Σιγουρα δεν βγαζουμε: calendar storage γιατι μετα δεν δουλευει κανενα ημερολογιο και δεν συγχρονιζει Weather γιατι λενε οτι μετα δεν δουλευει το ξυπνητηρι. Gallery γιατι λενε οτι μπορει να κανει bootloop σε επανεκινηση. Android system webview. Και οτιδηποτε αλλο δεν ειμαστε σιγουροι. Οτιδηποτε κανετε ειναι με δικη σας ευθυνη και επαναλαμβανω αφου ειστε απολυτα σιγουροι. βγαλε και αυτες Atci_service LocationEM2 MTKLogger Pico TTS Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 βγαλε και αυτες Atci_service LocationEM2 MTKLogger Pico TTS Τι είναι αυτές φίλε μου έχεις ιδέα; Εννοώ μην έχουμε κάνα θέμα με location κτλ; Θα τις παγώσω προσωρινα να δω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 puzzle έχεις δε καμία βελτίωση στην μπαταρία αφαιρώντας τις συγκεκριμένες εφαρμογές? Γενικά έχω σκεφτεί ότι οποιαδήποτε εφαρμογή συνδέεται με τους servers της meizu όπως synchronize κλπ, οι οποίοι servers βρίσκονται στην Κίνα, αυτό επιβαρύνει περισσότερο το κινητό με το αν θα βρίσκονταν οι servers ας πούμε στην Γερμανία.. Π.χ ακόμα και όταν μπαίνω στο κινεζικό site τους το βλέπω ότι αργεί περισσότερο να μπω συγκριτικά με το αν μπω σε ένα site ευρωπαϊκό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Τι είναι αυτές φίλε μου έχεις ιδέα; Εννοώ μην έχουμε κάνα θέμα με location κτλ; Θα τις παγώσω προσωρινα να δω. Δεν υπάρχει θέμα σουτάρε τις (βέβαια πρώτα κάνε δοκιμή με πάγωμα μην σε πάρω στο λαιμό μου χεχε) Edited February 5, 2016 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 puzzle έχεις δε καμία βελτίωση στην μπαταρία αφαιρώντας τις συγκεκριμένες εφαρμογές? Γενικά έχω σκεφτεί ότι οποιαδήποτε εφαρμογή συνδέεται με τους servers της meizu όπως synchronize κλπ, οι οποίοι servers βρίσκονται στην Κίνα, αυτό επιβαρύνει περισσότερο το κινητό με το αν θα βρίσκονταν οι servers ας πούμε στην Γερμανία.. Π.χ ακόμα και όταν μπαίνω στο κινεζικό site τους το βλέπω ότι αργεί περισσότερο να μπω συγκριτικά με το αν μπω σε ένα site ευρωπαϊκό.. Έχω παρατηρήσει ότι το κινητό κοιμάται καλύτερα χωρίς πολλά wakelocks.. M Δεν νομίζω ότι σχετίζεται στο να μπεις σε μια κινέζικη σελιδα με το πάγωμα των εφαρμογών. Άλλωστε και από το PC να μπω στο κινέζικο site τους αργεί πάρα πολύ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Να ενημερώσω ότι βγήκε και η νέα έκδοση global την οποία έβαλα χτες βράδυ και δουλεύουν όλα ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos171717 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Βασικά δεν μου έχει στο μενου tools & update επιλογή.Μήπως παίζει ρόλο η flyme version που έχω( 5.2.7Α)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Βασικά δεν μου έχει στο μενου tools & update επιλογή.Μήπως παίζει ρόλο η flyme version που έχω( 5.2.7Α)? Εφαρμογή είναι που λέει upgrade Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Lostre12 ειδες βελτίωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Βασικά δεν μου έχει στο μενου tools & update επιλογή.Μήπως παίζει ρόλο η flyme version που έχω( 5.2.7Α)? http://www.mobilegeeks.com/wp-content/uploads/2015/04/Meizu-Flyme-Icons.jpg εφαρμογη upgrade Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskpanos Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Να ενημερώσω ότι βγήκε και η νέα έκδοση global την οποία έβαλα χτες βράδυ και δουλεύουν όλα ρολόι Φαντάζομαι την πέρασες με την διαδικασία που περιγράφεται στο meizu fans με αλλαγη id κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts