thalis1986 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Τωρα ειναι στα download. Και στο i δεν μου βγαζει το system updates... και δεν μπορω να καταλαβω γιατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το μονο που βγαζει ειναι unzip και επισκοπιση... τι αλλο να κανω? Να το βαλω σε αλλο φακελο? με ποια εφαρμογή το ανοίγεις? μόνο με την εφαρμογή document κανει update όταν το επιλέγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Με το document το ανοιγω αλλα δεν μου λεει system upgrade. Μονο αποσυμπιεση και επισκοπηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παιδια το βαζω σε recovery,παταω upgrade κ clear data και μου βγαζει κατι κινεζικα και απο κατω να βαλω κωδικο pin 4 αριθμων... Εκει τι βαζω;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Παιδια το βαζω σε recovery,παταω upgrade κ clear data και μου βγαζει κατι κινεζικα και απο κατω να βαλω κωδικο pin 4 αριθμων... Εκει τι βαζω;;;;; https://meizufans.eu/forum/topic/3898/flyme-os-5-1-2-0-stable-mx5 Μπες από το κινητό και κατέβασε τη τελευταία stable. Μετά μπες από τον explorer και πατά πάνω στο αρχείο που έχεις κατεβάζει και κάντο install. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το ιδιο πραγμα μου λεει....:cry: απο το recovery μπορει καποιος να μ εξηγησει τι κανω με το pin?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Τα καταφερα!!!!!!!:lol::lol: εκανα factory reset και απο recovery το εβαλε....:w00t::w00t: το 4ψηφιο pin μαλλον ηταν ο κωδικος κλειδωματος οθονης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Διαβασα αρκετες απο τις τελευταιες σελιδες, αλλα δεν ειδα πολλες αναφορες στα βασικα θεματα της αυτονομιας και της καμερας που εχει δημιουργησει προσδοκιες απο τον προκατοχο.. Μπορει καποιος παρακαλω να αναφερει και γενικα τα συν και τα πλην? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Διαβασα αρκετες απο τις τελευταιες σελιδες, αλλα δεν ειδα πολλες αναφορες στα βασικα θεματα της αυτονομιας και της καμερας που εχει δημιουργησει προσδοκιες απο τον προκατοχο.. Μπορει καποιος παρακαλω να αναφερει και γενικα τα συν και τα πλην? Αρκετά καλή μπαταρία ειδικά εγώ που προέρχομαι από nexus.. To 4 ώρες sot είναι η καθημερινή χρήση... Κάμερα έχει πολύ καλή με πολλές λειτουργίες ειδικά αν έχεις λίγη γνώση και μπορείς να δουλέψεις και manual.... Αρνητικό είναι ότι δεν έχει σταθεροποιητή και έτσι πρέπει να έχεις πιο σταθερά χέρια. Το κινητό φυσάει δεν κολλάει πουθενά και πάει σφαίρα.. Σε συνδυασμό με έναν άλλο launcher απογειώνεται.. Ίσως να μην είναι τόσο butter smooth όσο ένα nexus αλλά συνεχώς βελτιώνεται. Λαγκαρισμα τα μηδέν.. Λίγο ψάξιμο θέλει να μάθεις τα security και τα permittion.. . Ίσως κάποιες φορές ορισμένες ειδοποιήσεις να αργούν σε email πχ... Δεν μετάνιωσα στιγμή που αφησα το nexus στη γυναίκα.... Για ποιότητα δεν το συζηταω καν.. Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις σε πολύ υψηλά budget τέτοια ποιότητα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Διαβασα αρκετες απο τις τελευταιες σελιδες, αλλα δεν ειδα πολλες αναφορες στα βασικα θεματα της αυτονομιας και της καμερας που εχει δημιουργησει προσδοκιες απο τον προκατοχο.. Μπορει καποιος παρακαλω να αναφερει και γενικα τα συν και τα πλην? Φιλε μου εγω θα σου πω σαν απλος χρηστης.... Καμερα πολυ καλη αν και θελει σταθερο χερι!!! Το fingerprint ειναι απιστευτα γρηγορο και πολυ αξιοπιστο, Η μπαταρια του εμενα κραταει 1,5 με 2 μερες, Η οθονη Και τα χρωματα της ειναι πολυ ζωντανα και Γενικα η κατασκευη του ΠΑΡΑ πολυ καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Φιλε μου εγω θα σου πω σαν απλος χρηστης.... Καμερα πολυ καλη αν και θελει σταθερο χερι!!! Το fingerprint ειναι απιστευτα γρηγορο και πολυ αξιοπιστο, Η μπαταρια του εμενα κραταει 1,5 με 2 μερες, Η οθονη Και τα χρωματα της ειναι πολυ ζωντανα και Γενικα η κατασκευη του ΠΑΡΑ πολυ καλη... Ναι ξεχασα κάτι πολύ βασικό.... Απίστευτο fingerprint και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ότι είναι μπροστά ...δεν χρειάζεται να σηκωνεις το χέρι να ψαχνεις από πίσω που είναι όπως σε αλλά κινητά.. Και ή λειτουργία με το ένα κουμπί συνηθειας μιας ημέρας Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ θα συμφωνήσω σε όλα εκτός της κάμερας. Την θεωρώ μέτρια. Δεν έχει τίποτα το καλύτερο. Απλά είναι αξιόλογη τίποτα παραπάνω. Μπαταρία εμένα μια μέρα φουλ αλλά με πάρα πολλά τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ θα συμφωνήσω σε όλα εκτός της κάμερας. Την θεωρώ μέτρια. Δεν έχει τίποτα το καλύτερο. Απλά είναι αξιόλογη τίποτα παραπάνω. Μπαταρία εμένα μια μέρα φουλ αλλά με πάρα πολλά τηλέφωνα Θα μου επιτρέψεις να διαφωνησω.. Μέρα τραβάει μια χαρά.. Βράδυ και αυτόματο οκ δεν είναι κάτι τρομερό αλλά αν πας σε manual όντως έχεις πολύ καλά αποτελέσματα... Επίσης και πολύ καλό macro. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ποια ειναι τα φθηνοτερα μαγαζια σε λευκοχρυσο 16 και 32gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Για ποιότητα δεν το συζηταω καν.. Σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις σε πολύ υψηλά budget τέτοια ποιότητα Καλά και mx5 32 που ζητά 300 απο Κίνα δεν τα λες και λίγα! Με τόσα παίρνεις απο εδώ το lg G3 32 και με αλλά 100 το τρέχων μοντέλο G4 32 με αποσπώμενη μπαταρία , κάρτα μνήμης, ράδιο , nfc και αλλά καλούδια που λείπουν απο το αξιόλογο πλην ελλιπές mx5. Edited January 6, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 246 και 283 ειναι οι καλυτερες τιμες που βρηκα στο Fastcardtech για το χρυσο.. Εκει ειχα παρει και το mi4, οποτε εμεινα ευχαριστημενος.. Αν καποιος εχει βρει φθηνοτερες ας μας πει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για την κάμερα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλά και mx5 32 που ζητά 300 απο Κίνα δεν τα λες και λίγα! Με τόσα παίρνεις απο εδώ το lg G3 32 και με αλλά 100 το τρέχων μοντέλο G4 32 με αποσπώμενη μπαταρία , κάρτα μνήμης, ράδιο , nfc και αλλά καλούδια που λείπουν απο το αξιόλογο πλην ελλιπές mx5. Πραγματικά το g3 δεν μου λέει τίποτα... Το g4 ναι και όσο ανεβαινεις 100 ευρα βρίσκεις και αλλά...προσωπικά στα 240 που έδωσα για το 16αρι από Ελλάδα δεν βρίσκω τίποτα παρόμοιο...και το media στην Ελλάδα το έχει στα 430. Γούστα είναι βέβαια ..και τη τσέπη του καθενός αυτός τα διαχειρίζεται... 430 φυσικά Ελλάδα δεν θα τα έδινα ποτέ και ναι θα έπαιρνα g4.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπέρα. Έβαλε κανένας την καινούργια έκδοση g (global) που βγήκε? Αν την έβαλε κανένας να μας πει αν έχει ελληνικά. Άκουσα ότι δεν έχει μέσα flyme account και ότι δεν μπορείς να τη ρουταρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Καλησπέρα. Έβαλε κανένας την καινούργια έκδοση g (global) που βγήκε? Αν την έβαλε κανένας να μας πει αν έχει ελληνικά. Άκουσα ότι δεν έχει μέσα flyme account και ότι δεν μπορείς να τη ρουταρεις. Δεν βρίσκω κανένα λόγο από Α να οαω σε international G από τη στιγμή ειδικά που δεν έχεις account και rout Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 H G να φανταστώ μπαίνει μόνο στα international μοντέλα που ερχόταν αρχικά με την I. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloskatsaros Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημερα πηρα κι εγω το mx5 32gb me thn a rom kai tha hthela na rotiso an mporouse na me vohthisei kaneis ligo me to na to rithmiso sosta giati akoma.se kapoia pragmata mou vgazei ta kinezika an.kai ekana tin anabathmisi se sto flyme stin 5.1.1 poia einai ta bimata pou prepei na kano.euxaristo poluu kali sas hmera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλημερα πηρα κι εγω το mx5 32gb me thn a rom kai tha hthela na rotiso an mporouse na me vohthisei kaneis ligo me to na to rithmiso sosta giati akoma.se kapoia pragmata mou vgazei ta kinezika an.kai ekana tin anabathmisi se sto flyme stin 5.1.1 poia einai ta bimata pou prepei na kano.euxaristo poluu kali sas hmera. Τι ακριβώς θες να κανείς; Αν δεν έχεις play store θα πρέπει να μπεις στο κινεζικό store να γράψεις installer και θα κατεβάσεις αυτό που είναι με το εικονίδιο με 4 τετραγωνάκια θα καταλάβεις....από εκεί μέσα μετά θα κανείς install το playstore. Μετά από playstore θα περάσεις ότι θες και θα συγχρονισεις και με gmail επαφές κτλ .. Ότι άλλο θες εδώ είμαστε. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre12 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικά την πέρασα την g(global) έκδοση και τρέχει μια χαρά. Έφυγαν όλες οι κινεζικες εφαρμογές. Δε με νοιάζει που δεν εχω flyme account. Ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιουσα ούτε στην a(κινεζική) έκδοση. Έχει και ελληνικό μενού (σχεδόν δηλαδή γιατί τα μισά είναι αγγλικά, δεν το έχουν μεταφράσει πλήρως). Όσο για το ρουτ πιστεύω σε κάποιο μελλοντικό update να βάλουν και ρουτ (προσωπικά το ροοτ το χρησιμοποιώ μόνο για το xmod για το boom beach!) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H G να φανταστώ μπαίνει μόνο στα international μοντέλα που ερχόταν αρχικά με την I. Σωστα; Όχι εγώ είχα την κινεζική έκδοση (a)και πέρασα την 5.2.1.0g πολύ εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Ρε παιδιά μου ήρθε το MX5 σήμερα και ενώ είπα στους κινέζους να μην το πειράξουν να μην περάσουν μέσα ελληνικά και playstore, αυτοί τα έιχαν περάσει. Έχει μέσα την 4.5.4.1Α και έχει ελληνικά και playstore. κατεβάζω την τελευταία flyme 5, αλλά όταν πάω να τρέξω το update.zip από το κινητό μου βγάζει μόνο 2 επιλογές extract και view. Πως διάολο να το περάσω; Edit: Του έκανα τελικά update μέσω recovery. Φαίνεται ΟΚ τώρα. Edited January 8, 2016 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts