rantaplan Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Διαγραφή και επανεγκατάσταση του τηλ. Καταλογου. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έλυσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Καλησπέρα, υπάρχει κανένα manual για αλλαγή digiter. Μου έσπασε και προαπαθω να βρω κάποιο tutorial για να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimisp Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 (edited) ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited March 14, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδιά το κινητό της γυναίκας μου, ενώ δέχετε κλήσεις....στα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα ακούγεται κανονικά η φωνή της και μετά τίποτα ? Κάποιο bug ή να το πάω για έλεγχο ? Το κάνει και όταν πραγματοποιεί κλήσεις... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 και ξαφνικα μου βγαζει τα εικονιδια των εφαρμογων διπλα το κανω factory reset και μετα απο δυο μερες παλι τα ιδιαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Καλησπέρα, Υπάρχει software για full backup στον υπολογιστή ; Ευχαριστώ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παιδιά απο τον Κοτσώβολο που το αγόρασα, παρόλο που πληρώνω Support360 λέει θέλουν 39,90 για backup...Το άκουσα και γέλασα...υπάρχει software για backup της lenovo ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 lenovo sync it? τι θες να παρεις back up? Παιδιά απο τον Κοτσώβολο που το αγόρασα, παρόλο που πληρώνω Support360 λέει θέλουν 39,90 για backup...Το άκουσα και γέλασα...υπάρχει software για backup της lenovo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Παιδιά απο τον Κοτσώβολο που το αγόρασα, παρόλο που πληρώνω Support360 λέει θέλουν 39,90 για backup...Το άκουσα και γέλασα...υπάρχει software για backup της lenovo ? εντάξει είπαμε από παντού αρπαχτή θέλουν περνάνε και τα όρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 lenovo sync it? τι θες να παρεις back up? Που το βρίσκω ; Όλο το τηλέφωνο θέλω, σε περίπτωση που αυτοί στο service σβύσουν κάτι, να περαστούν όλα πίσω. Οι εφαρμογές δεν με νοιάζουν, όλα τα άλλα ναι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Πήρα backup απο το sync it αλλά εγώ θέλω όλο το τηλέφωνο, όσο πιο πλήρες μπορώ παιδιά...κάποιο που σίγουρα να κάνει δουλειά ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλησπέρα, Τελικά με hard ή factory reset λύνεται το πρόβλημα με τα mobile data στη lollipop; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Αν κάποιοι που έχουν το κινητό είναι στο myphone meeting στη Θεσσαλονίκη, να κάνουμε κουβέντα για το κινητό. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ξέρουμε μήπως πότε θα φύγει απο την 5 έκδοση το κινητό για να πάρει κάτι καλύτερο, πιο καινούργιο ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπέρα. Το lenovo της γυναίκας μου δεν ανοίγει. Έδειχνε φωτογραφίες, έσβυσε...και μάλλον τώρα δεν ανάβει, μπαταρία είχε σίγουρα το φόρτισε χθες το βράδυ. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο ; Πάει για reset ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπέρα. Το lenovo της γυναίκας μου δεν ανοίγει. Έδειχνε φωτογραφίες, έσβυσε...και μάλλον τώρα δεν ανάβει, μπαταρία είχε σίγουρα το φόρτισε χθες το βράδυ. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο ; Πάει για reset ; Σιγουρεψου οτι έχει μπαταρία γιατί το τηλέφωνο μπορεί να ξεφορτισει από full μπαταρία μέσα στo 4ωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ευτυχώς για εμένα το τηλέφωνο επανήλθε μόνο του...άλλα νταλα κουτρουβάλα.... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio2006 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Χθές έκανα update και όταν τελείωσε μου ζήτησε επανεκκίνηση και από τότε τίποτα!!! Δεν ανοίγει καθόλου καμία επικοινωνία, ούτε hard reset ούτε τίποτα!!! Ξέρει κάποιος κάτι; Το τηλέφωνο ήταν φορτισμένο και σε πολύ καλή κατάσταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Ρικοβερι μπαίνει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τελικά επανήλθε μόνο του παιδιά, άναψε μόνο του όπως έσβυσε μόνο του....μη χειρότερα δηλαδή. Μπορεί να δει κανείς τι έπαθε ; υπάρχει τέτοιου είδους εφαρμογή ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Αν υπήρχε τετοια εφαρμογή θα είμασταν ολοι χαρούμενοι :D Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio2006 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Τι εννοείς ρικοβερι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRIS170181 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Kαλημερα παιδια.....ειμαι καινουργιος στο forum και εχω ενα προβλημα..εχω την εκδοση lolipop 5.0.2 χθες μου ηρθε καινουρια ενημερωση εκανα κλικ για να να την περασω μεσα μαι μολις τελειωσε το φωρτομα εκλεισε και δεν ανοιγει με τιποτα!!!!επιπεδο μπαταριας οταν ξεκινησε 91%.τα φωτα σας παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio2006 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 εγώ πάντως το πήγα σε 3 τεχνικούς και μου είπαν ότι το κινητό είναι off. Δεν φτιάχνει!!!! Οπότε να πω στο φίλο ότι μάλλον να ξεκινήσει να ψάχνει καινούργιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRIS170181 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 εγώ πάντως το πήγα σε 3 τεχνικούς και μου είπαν ότι το κινητό είναι off. Δεν φτιάχνει!!!! Οπότε να πω στο φίλο ότι μάλλον να ξεκινήσει να ψάχνει καινούργιο!!! καλησπέρα....σήμερα το πήρα το κινητό,από πέμπτη πρωί που το πήγα,δουλεύει κανονικά,το μόνο που παρατήρισα είναι οτι κινείται λίγο αργά η οθόνη στο κύλιμα.απο 501 lolipop το πήγε στο 442,εκει που ήταν αρχικά όταν το πήρα καινούργιο!!http://www.mobile-planet.gr Ελπίζω να βοηθήσει!! ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα....σήμερα το πήρα το κινητό,από πέμπτη πρωί που το πήγα,δουλεύει κανονικά,το μόνο που παρατήρισα είναι οτι κινείται λίγο αργά η οθόνη στο κύλιμα.απο 501 lolipop το πήγε στο 442,εκει που ήταν αρχικά όταν το πήρα καινούργιο!!http://www.mobile-planet.gr Ελπίζω να βοηθήσει!! ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts