Jump to content

gio2006

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gio2006

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

gio2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. εγώ πάντως το πήγα σε 3 τεχνικούς και μου είπαν ότι το κινητό είναι off. Δεν φτιάχνει!!!! Οπότε να πω στο φίλο ότι μάλλον να ξεκινήσει να ψάχνει καινούργιο!!!
  2. Τι εννοείς ρικοβερι;
  3. Χθές έκανα update και όταν τελείωσε μου ζήτησε επανεκκίνηση και από τότε τίποτα!!! Δεν ανοίγει καθόλου καμία επικοινωνία, ούτε hard reset ούτε τίποτα!!! Ξέρει κάποιος κάτι; Το τηλέφωνο ήταν φορτισμένο και σε πολύ καλή κατάσταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Χρόνια πολλά στους Νίκους και στις Νικολέτες!! Εγώ πάντως μου μίλησα με service Lenovo,μου είπαν ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά το update και δεν ξέρουν τίποτα που να το διορθώνει, λες και με νοιάζει ποιος φταίει!!! Θα πρέπει να περιμένουμε να κάνει κάτι η Lenovo, πιάσε το αυγό και κούρευτο. Τέλος, πάντων,
  5. Καλημέρα, σε όλους, σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έκανα άλλη μια επαναφορά και λειτουργεί καλύτερα. Το κινητό είναι αγορασμένο από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, οπότε θα σε γελάσω αν έχει κάνει κατευθείαν εισαγωγή και από που.
  6. Καλημέρα σε όλους τους χρήστες Α5000. Εγώ το έχω περίπου τρεις μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όμως με τη νέα αναβάθμιση παρουσιάστηκαν όλα τα προαναφερόμενα, δηλ διπλά εικονίδια εφαρμογών, το μενού στο hard reset είναι στα κινέζικα, όταν με καλούν δεν μου εμφανίζει τις επαφές, και στο μενού του κάποια είναι στα ελληνικά και κάποια άλλα στα αγγλικά, τέλεια, ε; Απ΄ ότι κατάλαβα θα πρέπει να περιμένουμε να το λύσει η lenovo με κάποιο updateq;
×
×
  • Create New...