Jump to content

Το πρωινό ξύπνημα

aggeliki_6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρωινό ξύπνημα για εμένα είναι κάτι το οποίο είναι σχεδόν ανύπαρκτο στη ζωή μου.Κοιμάμαι μεταξύ 6-8 το πρωί και ξυπνάω 2-4 το μεσημέρι:confused: !!!!Να δω πως θα σηκωθώ αύριο που έχω μια δουλειά στις 10!!!!

Κι εγώ το κάνω αυτό μερικές μέρες της εβδομάδας, και να σου πω και κάτι;

Το προτιμώ από το καθημερινό πρωινό ξύπνημα...

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 354
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω παλι προτιμω να ξυπναω πρωι πρωι και να απολαμβανω τον καναπε και την τηλεοραση μοναχη μου με συνοδεια απο αρωματα ζεστου τοστ και ελληνικου καφε με το μαλλι ανεμελο και με την παντοφλα τερας στα ποδια...ε,καλα και η αγκαλια το πρωι ειναι φανταστικη να ξυπνας...και μετα ολα τα αλλα...χαχα

Καλά τα λέτε αλλά εγώ σηκώνομαι πρώτος κατά τις επτά, φτιάχνω γάλατα και πρωινό παιδιών κ.λ.π.

Σίγουρα είμαι σε καλύτερη μοίρα από άλλους που σηκώνονται πιό νωρίς δλδ κάτι πέντε το πρωί!!!

Εγώ ξυνπάω 6:50 ντύνομαι, φτιάχνω μαλλί και βάφομαι σε χρόνο ντε τε! Φτιάχνω καφέ και σερφάρω για λίγα λεπτά στο διαδίκτυο και 7:20 φεύγω από το σπίτι με βαριά την καρδίαν χα χα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

εγω παλι προτιμω να ξυπναω πρωι πρωι και να απολαμβανω τον καναπε και την τηλεοραση μοναχη μου με συνοδεια απο αρωματα ζεστου τοστ και ελληνικου καφε με το μαλλι ανεμελο και με την παντοφλα τερας στα ποδια...ε,καλα και η αγκαλια το πρωι ειναι φανταστικη να ξυπνας...και μετα ολα τα αλλα...χαχα

Τηλεόραση και αγκαλιές μακριά από εμένα....

Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να προσπαθήσω να καταλάβω ή να θυμηθώ που βρίσκομαι,

και αμέσως μετά να ψάξω που είναι η πόρτα.

Καφέ και πρωινό στο πιο κοντινό καφέ:cool: :cool:

Δεν μου αρέσει να πίνω καφέ στο σπίτι, προτιμώ να πάρω το έτερο ήμισυ να κάνουμε μια εξόρμηση σε καφετέρια με περιοδικά και εφημερίδες!!!!
mobile προβληματισμοί...

Δεν μου αρέσει να πίνω καφέ στο σπίτι, προτιμώ να πάρω το έτερο ήμισυ να κάνουμε μια εξόρμηση σε καφετέρια με περιοδικά και εφημερίδες!!!!

να μια πααααααααααααρα πολυ καλη ιδεα...

μπραβο σου...

σαν καθε μερα να ειναι κυριακη...:)

Το πρωινο ξυπνημα ειναι απαισιο!!!!!!!!!:cry: :cry:

Το χειροτερο πραγμα της ημερας...... Ποιος αφηνει τη ζεστασια του κρεβατιου του για να σηκωθει στις 7 η ωρα το πρωι;;;;

Και ποσο μαλλον αν πρεπει να σηκωθεις για να πας σχολειο και να αντιμετωπισεις τον καθε #@^^@* καθηγητη που ξυπνησε και αυτος στραβα οπως εσυ.... Δραμα!!

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

μια χαρα ειναι το πρωινο ξυπνημα...φανταζεστε να εισασταν ολη την μερα ξαπλα,κανοντας ταβανοσκοπηση?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μια χαρα ειναι το πρωινο ξυπνημα...φανταζεστε να εισασταν ολη την μερα ξαπλα,κανοντας ταβανοσκοπηση?

Οχι δεν μας πειραζει το πρωινο ξυπνημα!!

Αλλα οταν γινεται πρωι μας πειραζει, οταν γινεται μεσημερακι ειναι μια χαρα :)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

καλημερα σε ολους

βρε παιδακι μου αν ειναι ο καιρος περιεργος με υγρασια κλπ δλδ δεν ξυπναω με τιποτα...σημερα ας ουμε και μετα απο 8 γεματες ωρες υπνου δεν ξυπναγα με τιποτα...βεβαια ειχα το μωρο μου να κραταει τα ματια μου ανοιχτα αλλα και παλι...ποτε θα γινει μερα να εχει ας πουμε 50ωρες υπνου?:D

Το χειροτερο πραγμα της ημερας...... Ποιος αφηνει τη ζεστασια του κρεβατιου του για να σηκωθει στις 7 η ωρα το πρωι;;;;

Και ποσο μαλλον αν πρεπει να σηκωθεις για να πας σχολειο και να αντιμετωπισεις τον καθε #@^^@* καθηγητη που ξυπνησε και αυτος στραβα οπως εσυ.... Δραμα!!

Και ποσο μαλλον αν πρεπει να σηκωθεις για να πας σχολειο και να αντιμετωπισεις τον καθε #@^^@* μαθητή που ξυπνησε και αυτος στραβα οπως εσυ....

Δραμα !!!

50 ωρες υπνου??

δε θα πιαστεις?

:p

σιγουρα θα πιαστω και θα ξυπνησω ξυνομουρα κλπ κλπ :p αλλα αυτην την στιγμη-εποχη αυτο νιωθω πως εχω αναγκη διοτι ολοι εσεις ετοιμαζεστε να διασκεδασετε στο καρναβαλι αλλα εμεις τρεχουμε για να ειστε εσεις φινα:lol:

σιγουρα θα πιαστω και θα ξυπνησω ξυνομουρα κλπ κλπ :p αλλα αυτην την στιγμη-εποχη αυτο νιωθω πως εχω αναγκη διοτι ολοι εσεις ετοιμαζεστε να διασκεδασετε στο καρναβαλι αλλα εμεις τρεχουμε για να ειστε εσεις φινα:lol:

Δουλεύεις αποκριάτικα;;:confused:

Μια φορά πήγα να την πατήσω έτσι και το έσκασα στα κρυφά:lol: :lol:

Δουλεύεις αποκριάτικα;;:confused:

Μια φορά πήγα να την πατήσω έτσι και το έσκασα στα κρυφά:lol: :lol:

βρε συ σε ξενοδοχειο δουλευω λες ειδικα τετοιες μερες που καιγομαστε να εχω ρεπο?:wacko:

σε ποιον καλο πλανητη γινονται αυτα?:lol:

βρε συ σε ξενοδοχειο δουλευω λες ειδικα τετοιες μερες που καιγομαστε να εχω ρεπο?:wacko:

σε ποιον καλο πλανητη γινονται αυτα?:lol:

Στην Πάτρα, :)

όχι ρεπό αλλά όταν το κέφι έχει ανάψει, :)

ακόμα και οι εργαζόμενοι διασκεδάζουν μαζί με τον κόσμο....:)

Και ποσο μαλλον αν πρεπει να σηκωθεις για να πας σχολειο και να αντιμετωπισεις τον καθε #@^^@* μαθητή που ξυπνησε και αυτος στραβα οπως εσυ....

Δραμα !!!

Συμπερασμα: Αφου ουτε οι μαθητες ουτε οι καθηγητες θελουμε να πηγαινουμε........ Γιατι ειναι ανοιχτα τα σχολεια???? Η μαλλον γιατι ανοιγουν τοσο νωρις???? Αν ηταν 9 θα ηταν μια χαρα!!!!

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Συμπερασμα: Αφου ουτε οι μαθητες ουτε οι καθηγητες θελουμε να πηγαινουμε........ Γιατι ειναι ανοιχτα τα σχολεια???? Η μαλλον γιατι ανοιγουν τοσο νωρις???? Αν ηταν 9 θα ηταν μια χαρα!!!!

Εγω θα ελεγα κατα τις 11 θα ηταν καλα ;)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

11 ειναι αργα γιατι μετα θα τελειωναμε 5 με 6 το απογευμα!!!

Ενω 45 λεπτα διαφορα το πρωι ειναι πολυ καλα γιατι αντι για 2 θα σχολαγαμε 3!!!! Και θα κοιμομασταν και καλυτερα..... Πρεπει να εισηγηθω στη Μαριεττα δεν παει αλλο.......

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Εμεις ξεκινημαμε στις 8 οχι στις 8.15...

11 ειναι πολυ οντως...:O

Στις 9 ειναι μια χαρα, αλλα μετα θα θελουμε στις 10 και παει λεγοντας:)

Εισηγησου γρηγορα :D:D

Δημήτρης

Εμεις ξεκινημαμε στις 8 οχι στις 8.15...

11 ειναι πολυ οντως...:O

Στις 9 ειναι μια χαρα, αλλα μετα θα θελουμε στις 10 και παει λεγοντας:)

Εισηγησου γρηγορα :D:D

Κοιτα αν πηγαινε 9 εγω θα ημουν μια χαρα!!! Δε θα ηθελα πιο αργα... Ειναι πολυ καλυτερα να ξυπνας 8 και απο 7 και...;) ;)

Δεν ξέρω τι ώρες πάτε εσείς,

αλλά εγώ ότι ώρα ξυπνήσω πάω,

κι αυτό όχι για πολύ......

Αυτο σου το post με μπερδεψε.... Υπεθεσα πως καπου ησουν καθηγητης.... Αλλα δεν κολλαει με αυτο που μολις ειπες.....:confused: :confused:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Αυτο σου το post με μπερδεψε.... Υπεθεσα πως καπου ησουν καθηγητης.... Αλλα δεν κολλαει με αυτο που μολις ειπες.....:confused: :confused:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστά υπέθεσες,

αλλά στα ΤΕΕ και ειδικά στα εργαστήρια/Νοσοκομεία,

ισχύουν άλλοι κανόνες.......

:lol: :lol: :lol:

Σωστά υπέθεσες,

αλλά στα ΤΕΕ και ειδικά στα εργαστήρια/Νοσοκομεία,

ισχύουν άλλοι κανόνες.......

:p :p :p ΟΚ!!! :lol: :lol:

Να το σκεφτω δηλαδη ως πιθανη επαγγελματικη κατευθυνση????Αν ειναι να γλιτωνω το ξυπνημα.......!!!

Παντως και εσυ που εισαι στην αλλη πλευρα (εννοω εκπροσωπεις τους καθηγητες....) δε βλεπεις πως το σχολειο τοσο νωρις ειναι μαρτυριο;;; (υποθετικα απαντα γιατι απ'οτι φαινεται δεν το εχεις γνωρισει ως καθηγητης...:p :p )

Ο έξυπνος παραδέχεται...