Jump to content

Το πρωινό ξύπνημα

aggeliki_6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...αλλά απο τότε που έκοψα το κάπνισμα, ειναι πολύ πιο εύκολο για μένα το πρωινό ξύπνημα.

Δεν ήξερα οτι παίζει ρόλο...:confused: :confused: :worry: :worry:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 354
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αλλωστε --> life is easy with eyes closed ;)

χμμμ....και μολις γεννηθηκε το επισημο σλογκαν μου:lol: :p

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρωινό ξύπνημα το σιχαίνομαι! :mad:

Ξυπνάω κατά τις 9.30 (δηλαδή με ξυπνάνε οι γονείς μου), και δευτέρα ιδικότερα έχω εργαστήριο στο ΤΕΙ στις 10.00, απλά φτάνω στις 10.30!

Αν ξυπνήσω πρίν απο τις 9.30 (που λένε μερικοί οτι είναι απλά μια απόφαση) είμαι σαν μαστουρωμένος και οχι μόνο δεν μπορώ να περπατήσω καλά, αλλά ξεχνάω κινητά, κλειδιά, βιβλία, εισητήρια κλπ στο σπίτι και τα ψάχνω μετά (αρκετές φορές και το πρωινό)!. Επίσης μου δημιουργεί ζαλάδα και ίλλιγκο :wacko: Αν με αφήσει κάποιος να κοιμηθώ όσο θέλω ξυπνάω περίπου στις 14.00. Αν είναι δυνατόν πέρνω μαθήματα στο ΤΕΙ βραδυνά που δεν με ενοχλούν, εχω ενα που είναι απο τις 20.00 έως τις 22.00 :)

Εγω στο προηγουμενο σχολειο ξυπνουσα κατα τις 8 και και 8:15 ημουν εκει..Τωρα ομως που αλλαξα σχολειο (ιδιωτικο :angry: ) τα πραγματα αλλαξαν.Ξυπνημα 6:20,7:10 στη σταση του λεοφορειου για να ερθει αυτο στις 7:15-7:20 και κατα τις 8 φτανω στο σχολειο στην Κορινθο :cry: Το εχω συνηθησει ομως πλεον και δεν μου κανει αισθηση.. :p

(για όσους το ξέρουν)

"Ξυυυυύπνα μικρό παιδί,καινούργια μέρα ξημερώνει...πλύνε τη μάπα σου, ντύσου καλά, φάε πρωινό, γίνε δυνατός.Καινούύύύύύύύργια μέρα......."

πριν από 4 χρόνια ανακάλυψα αυτό το ξυπνητήρι...

από τότε σηκώνομαι καρφί από το κρεβάτι:blink::D

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλα, εγω πλεον οτι και να κανω την παταω και καθυστερω στα ραντεβου μου ΠΑΝΤΑ!

Με το που χτυπησει το πρωι, αμεσα κανω αυτοματες κινησεις, το κλεινω και σε 10 sec βλεπω παλι ονειρο! Αφοθ πολλες φορες δεν θυμαμαι καν οτι το εκλεισα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ήξερα οτι παίζει ρόλο...:confused: :confused: :worry: :worry:

Δεν καπνίζεις γι' αυτο. Ο καπνιστής σηκώνεται εκνευρισμένος και μέχρι να πιεί τον πρώτο του καφέ και να καπνίσει το πρωτο του τσιγάρο για να συνέλθει, δε μιλιεται. Τουλάχιστον με μενα έτσι γινόταν. Πάνε αυτά τώρα πια...

Δεν καπνίζεις γι' αυτο. Ο καπνιστής σηκώνεται εκνευρισμένος και μέχρι να πιεί τον πρώτο του καφέ και να καπνίσει το πρωτο του τσιγάρο για να συνέλθει, δε μιλιεται. Τουλάχιστον με μενα έτσι γινόταν. Πάνε αυτά τώρα πια...

Αμ καπνίζω γι' αυτό ρωτάω...και έχω και έναν ψιλο-εθισμό στον καφέ (γενικά όπως καταλαβαίνετε δεν έχω προσωπικότητα που να εθίζεται εύκολα!:lol: :lol: )

Αλλά αυτό που λες για νεύρα στο πρωινό ξύπνημα,αν και μου το έχουν επισημάνει (:p :p ) δεν το έχω καταλάβει ποτέ μόνος μου...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Κι εγώ όταν το 'κοψα το κατάλαβα. Και μιλάμε για δυο πακέτα τη μερα, επι δεκαπέντε συνεχή χρόνια (εκτός φυσικά απο τις περιόδους εγκυμοσύνης). Μεγάλη διαφορά πάντως! Οχι ότι σηκώνομαι χαρούμενη (δεν ειναι αυτος ακριβώς ο τυπος μου :p ) αλλα δε σηκώνομαι εκνευρισμένη.

Παιζει δηλαδη το καπνισμα τοσο σημαντικο ρολο???

Αλλος ενας λογος να το κοψω λοιπον;)

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

ρε παιδια..οκ ξυπνισαμε..μετα τι κανουμε που παμε σαν μεθυσμενοι??ειδικα οταν ο καιρος ειναι και βροχερος...(θυμαμαι προχτες ,ποτε ηταν,εβρεχε κ ειχα σχολειο..και ντιθηκα με κλειστα φωτα :lol:)

Αμαν βρε kostaki πως δεν τα εβαλες και αναποδα τα ρουχα σου!!!:lol:

Εγω ανοιγω το παραθυρο να μπει αερας μεσα στο δωματιο αυτο με ξυπναει και ριχνω αφθονο νερο στο προσωπο μου!!!!!!!:rolleyes:

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

σημερα(για ακομη μια φορα) εχασα πρωτη ωρα φροντ....

εχει να με δει αυτος που μας κανει γλωσσα 4 βδομαδες...

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ ξυπνάω 8:35 με τον εκνευριστικό ήχο του κινητού μου που όλο λέω να τον αλλάξω και όλο το ξεχνάω αλλά δεν με νοιάζει γιατί όποιον ήχο και να βάλω και πάλι εκνευριστικός θα μου φαίνεται εκείνη την ώρα!!! σηκώνομαι, κάνω μπάνιο, ντύνομαι, ψιλοβάφομαι και στις 9 - 9 και κάτι την κάνω για την δουλειά. 9μιση πιάνω αλλά συνήθως πάω 10 παρα. ποτέ δεν είναι εκεί πριν απο μένα και αν είναι μία στις τόσες, λέω οτι δεν έβρισκα να παρκάρω:mad: μόλις φτάσω δουλειά το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να φτιάξω καφέ και μετά ξεκινάμε. . .

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

εγω παλι ξυπναω 7.30 με το ξυπνητηρι του κινητου μου, που μου σπαει ο ηχος τα νευρα. αλλα οποιον και να βαλω μου φαινεται ολιοδιος. στην αρχη βαριεμαι να σηκωθω, αλλα αμα κανω την αρχη και σηκωθω απ' το κρεββατι δεν ξαναπεφτω με τιποτα. ντυνομαι, τρωω, κτλ... και τσουυυυυπ, στις 8 και 5 ειμαι στην σταση τρολευ για να παω στην σχολη. 9 αρχιζουμε αν και παντα πηγαινω 9 παρα 20 με 9 παρα τεταρτο... μεχρι 8.30 το βραδυ

• 9 months later...

kalimeraaaaa moy eipate shmera???:p

KALHMERAAAAAA!!:D :)

ok niko tha se ksypnao....:blink: :p

na ftiaksoyme ena plano me proina ksypnhmata kai lista onomaton kai tha kanonisoyme meta tis xreoseis....:p

***carpe diem***

kalimeraaaaa moy eipate shmera???:p

KALHMERAAAAAA!!:D :)

ok niko tha se ksypnao....:blink: :p

na ftiaksoyme ena plano me proina ksypnhmata kai lista onomaton kai tha kanonisoyme meta tis xreoseis....:p

Oποιος τολκήσει να με ξυπνήσει εμένα,

θα του φέρω το ξυπνητήρι στο κεφάλι.

Σήμερα και αύριο δεν έχει σχολείο, οπότε......

χαλαρά......:cool: :cool: :cool:

Oποιος τολκήσει να με ξυπνήσει εμένα,

θα του φέρω το ξυπνητήρι στο κεφάλι.

Σήμερα και αύριο δεν έχει σχολείο, οπότε......

χαλαρά......:cool: :cool: :cool:

Μου θυμησες το σκετσακι των ΑΜΑΝ με το σχολειο:

-Σηκω παιδι μου να πας σχολειο

-Ασε με ρε μανα να κοιμηθω λιγο ακομα

-Σηκω παιδακι μου θα χασεις την προσευχη

-ΩΩΩ,ασε με να κοιμηθω ρε μανα!

-Σηκω αγορι μου,Λυκειαρχης εγινες και πρωτη ωρα ακομα να πας!

Παντως το πρωινο ξυπνημα δεν παλευετε,προσωπικα σε πρωτη ωρα μαθηματος σπανια εχω πατησει,ειμαι σαν κοτοπουλο οταν ξυπναω - κ μη μου μιλησει ανθρωπος...η μονη απαντηση που θα παρει θα ειναι το πρωτογονο "ΟΥΓΚ".

Βασικα οταν δουλευα ειχα συνηθισει λιγο και εκανα ενα ντουσακι λιγο κρυο το πρωι κ ανοιγε το ματι,αν και παλι αργουσα να παω.

[ή αν κανει κρυο βγαινεις μολις ξυπνησεις-οχι με τα σωβρακα-στη βεραντα-να δειτε για ποτε ξυπνατε κ θα με θυμηθειτε:p ]

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Μου θυμησες το σκετσακι των ΑΜΑΝ με το σχολειο:

-Σηκω παιδι μου να πας σχολειο

-Ασε με ρε μανα να κοιμηθω λιγο ακομα

-Σηκω παιδακι μου θα χασεις την προσευχη

-ΩΩΩ,ασε με να κοιμηθω ρε μανα!

-Σηκω αγορι μου,Λυκειαρχης εγινες και πρωτη ωρα ακομα να πας!

Παντως το πρωινο ξυπνημα δεν παλευετε,προσωπικα σε πρωτη ωρα μαθηματος σπανια εχω πατησει,ειμαι σαν κοτοπουλο οταν ξυπναω - κ μη μου μιλησει ανθρωπος...η μονη απαντηση που θα παρει θα ειναι το πρωτογονο "ΟΥΓΚ".

Βασικα οταν δουλευα ειχα συνηθισει λιγο και εκανα ενα ντουσακι λιγο κρυο το πρωι κ ανοιγε το ματι,αν και παλι αργουσα να παω.

[ή αν κανει κρυο βγαινεις μολις ξυπνησεις-οχι με τα σωβρακα-στη βεραντα-να δειτε για ποτε ξυπνατε κ θα με θυμηθειτε:p ]

Που να γίνω και λυκειάρχης δηλαδή ε;

Που να γίνω και λυκειάρχης δηλαδή ε;

Στο ευχομαι φιλε μου!κ ελπιζω το πρωινο ξυπνημα να μη σου σταθει εμποδιο:p :lol:

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Το πρωινό ξύπνησα, το χειρότερό μου!!!

Δυστυχώς κάθε μέρα ξυπνάω στις 6:15.. Ευτυχώς έχω βάλει ωραίο ήχο στο κινητό μου.

Μόνο 2 μερούλες έχω για να κοιμηθώ όσο θέλω.

Το σαβ/κο όμως όλο και κάποιο ταξιδάκι θα κάνω οπότε πάλι δεν έχει ύπνο μέχρι το μεσημέρι :(

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο ευχομαι φιλε μου!κ ελπιζω το πρωινο ξυπνημα να μη σου σταθει εμποδιο:p :lol:

Αν πρόκειται να κριθώ από αυτό, δεν πρόκειται να γίνω ποτέ.....

πω,πω αυτο το πρωινο ξυπνημα,σηκωνομαι με το ζορι ανοιγω το τζαμι και βουρ για μπανιο αν και ουτε κι αυτο με ξυπναει για τα καλα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.