jois21 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Tωρα δεν εχω σχολειο και σηκωνωμαι οποτε θελω...Γιαυτο θα περιγραψω ενα κλασικο σχολικο μου ξυπνημα.Ξυπνητηρι δεν εχω ουτε ειχα ποτε.Με ξυπναγαν οι γονεις με τις φωνες τους. 7.45 ακουω τους πρωτους ηχους...Μενω στο κρεβατι οσπου να σκεφτω οτι δεν εχω ακομη χρονο.Σηκωνομαι κατα τις 8.05... Δε μιλαω σε κανενα.Δε λεω σε κανενα καλημερα.Ειμαι πολυ θυμομενος.Οποιος φερει αντιρρηση για το μπανιο τον βριζω.Τρεχω στο μπανιο.Πλενω μονο τα ματια μου γιατι θεωρω πολυ ''σπαστικο'' το νερο στο προσωπο μου το πρωι.Ψαχνω να βρω ρουχα στις ντουλαπες.Μετα ψαχνω την τσαντα, μετα τα βιβλια...Αν δεν εχει περασει 8.45 πινω ενα ποτηρι γαλα οπωσδηποτε κρυο(το ζεστο το σηχαινομαι).Μετα τρεχω ως το σχολειο που ειναι 150-200 μετρα απ το σπιτι.Ειδικα τα 2 τελευταια χρονια του λυκειου δεν πηγα ποτε σε προσευχη!Πολλοι καθηγητες με εβριζαν επειδη αργουσα...Φησικα μου ερχεται να τους βρησω αλλα κρατιεμαι. Υ.Γ. Αποκορηφομα της πρωινης μου ιδιορυθμιας υπηρξε το ξυπνημα απο ενα καθηγητη στην 5νταημερη εκδρομη της 3ης τον οποιο ελουσα επιτοπου με μια κανατα νερο (ευτυχως ανοδεινα). Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Μεσα στο μυαλο μου ειστε. :) Γενικα το πρωινο ξυπνημα ειναι απο τα χειροτερα πραγματα στην ζωη... Υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους πειραζει και 2 ωρες να κοιμηθουν, υπαρχουν καποιοι που κοιμουνται γιατι δεν εχουν κατι αλλο να κανουν και υπαρχουν και μερικοι που ειδικα οποτε βρουν ευκαιρεια κοιμουνται πολυ και το γουσταρουν(φυσικα γι'αυτους το πρωινο ξυπνημα ειναι μαρτυριο). Μαλλον στους τελευταιους συγκαταλεγομαι. Μαλιστα τον τελευταιο καιρο που το 'χω παρακανει καπως (μετα απο ενα πολυ αγχωτικο και κουραστικο περσινο χειμωνα και ενα σχετικα ηρεμο,ωραιο και "γρηγορο" καλοκαιρι) και συχνα κλεινω ανετα 12ωρα υπνου οταν καποιος γνωστος μου μου ειπε πως αν συνεχισω ετσι θα χασω την μιση μου ζωη...ξαφνιαστηκα καπως. :p Η αληθεια ειναι οτι οταν εχω χρονο μ'αρεσει να κοιμαμαι λιγο παραπανω ωστε να αποφευγω το πρωινο ξυπνημα. Το οποιο μου εχει μεινει και ως παιδικο τραυμα εδω και πολλαααα χρονια διοτι ποτε πιτσιρικας απο το δημοτικο εως το λυκειο δεν ημουν απογευματινος στο σχολειο και μια ζωη ξυπνουσα 7:30. :lol: Οσο για το καθαυτο πρωινο ξυπνημα και την ορεξη/συμπεριφορα μου κλαφτα χαραλαμπε. Η χειροτερη στιγμη που μπορει να με πετυχει κανεις. Ακομα και σχολη/δουλεια/υποχρεωση να μην εχω αν για καποιο λογο ξυπνησω πριν απο την ωρα που θα ηθελα αυτοματως θα μου 'ρθουν ολα τα προβληματα μου στο μυαλο....καθημερινα και μη τα οποια θα πρεπει να τα σκεφτω και να βρω μια λυση πριν καν σηκωθω απο το κρεβατι... :p (εντελως ψυχωτικο..) Και το αποτελεσμα ειναι να ειμαι νευρικος και χωρις καθολου καλη διαθεση μεχρι να συνελθω. Οσο για τον τροπο ξυπνηματος... κλασσικα ξυπνητηρι απο το κινητο. Στο πρωτο χτυπημα ψαχνομαι...και οταν το βρω μια αναβολη 5 λεπτων ειναι οτι χρειαζεται. Μετα απο 40-50 λεπτα δλδ γυρω στις 10 αναβολες θα καταφερω να σηκωθω. Γι'αυτο και βαζω το ξυπνητηρι παντα μια ωρα πριν απο αυτην που πρεπει να σηκωθω. Και φυσικα για καφεδες, τσαγια, σοκολατες, βουτηματακια και δεν ξερω 'γω τι ουτε κουβεντα να γινεται. Σχεδον τπτ μεχρι το μεσημεριανο. Και τελειωνοντας αυτο το τοσο ουσιαστικο Post στο οποιο σας διηγουμαι τον πονο μου σημερα ηρθε και το αποκορυφωμα σχετικα με τον υπνο. Πηγα στον οδοντιατρο για ενα ψιλο-service... και μου πεταξε στο ασχετο οτι παρατηρησε οτι θα πρεπει στον υπνο μου να "τριζω" τα δοντια μου ( ! ) λογω πιθανης νευρικοτητας με αποτελεσμα να εχει φυγει σε καποια κομματια κατι σε "...ινη" που δεν καταλαβα. Ρε δεν παμε καλα... :whistle: Καληνυχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 8 Δεκ. 2004 , 19:07) Περιττό να σας πω πως μου τη δίνει όποιος/α το πρωί δεν μου λέει καλημέρα χαμογελαστός/ή και είναι σαν... μη πω... :lol: Συμφωνω και επαυξανω! Μη τη λες καλυτερα τη καλημερα βρε ανθρωπε!Ακουω κατι μερααααα, και ανεβαζω πιεση. Η σχεση μου με το πρωινο ξυπνημα πλεον ειναι απολυτα αρμονικη! Μεχρι πριν 2 χρονια δεν μπορουσα με τιποτα το πρωινο ξυπνημα. Ωσπου για 1 χρονο σηκωνομουν στις 6 λογω δουλειας και εστρωσα. Τωρα που ξυπναω 7:30 λογω σχολης οτι ωρα και αν εχω κοιμηθει εχω χορτασει υπνο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeliki_6 Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 :) ΤΟΚ ΤΟΚ......ΝΑΙ Μ'ΑΚΟΥΤΕ?? :confused: ΧΜ..... ..........ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! :p :p ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ!ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ BABY SITTING ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΗΨΟΥΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ KAI ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΑΛΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ)ΧΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 2,5 ΕΤΩΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ!(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΘΕΙΑ!ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ :p )Ε ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ,ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ! :p ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΙΟ! :blink: ΑΧ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ,ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ! :p ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ FREAK_OF_NATURE ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΙΙΙΙΚΡΟ ΜΟΥ ΛΑΘΑΚΙ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ :) ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΚΑΣ...Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΙ! :p CARPE DIEM!!!! Παράθεση ***carpe diem*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Το καλύτερο πρωινό το είχα σήμερα Δε φτάνει που πήγα για εργαστήριο με στις 8, με 2 ώρες ύπνο, μου την είπε κι ο καθηγητής επειδή σέρφαρα αντί να κάνω την άσκηση :lol: Σιχτίρ :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggeliki_6 (10 Δεκ. 2004 , 09:35) :) ΤΟΚ ΤΟΚ......ΝΑΙ Μ'ΑΚΟΥΤΕ?? :confused: ΧΜ..... ..........ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! :p :p ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ!ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ BABY SITTING ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΗΨΟΥΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ KAI ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΑΛΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ)ΧΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 2,5 ΕΤΩΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ!(ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΘΕΙΑ!ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ :p ) πολυ περιεργο που υπαρχουν ανθρωποι που ξυπνουν χαραματα κ εχουν τοσο κεφι.. εγω γιατι δ μπορω με τπτ ? Για μενα ειναι μαρτυριο στην κυριολεξια το πρωινο ξυπνημα οταν κανει κρυο και βγαινεις απο τα ζεστα παπλωματακια σου κ πρεπει να (ξε)ντυθεις... Μπρρρρρ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (10 Δεκ. 2004 , 02:11) Πηγα στον οδοντιατρο για ενα ψιλο-service... και μου πεταξε στο ασχετο οτι παρατηρησε οτι θα πρεπει στον υπνο μου να "τριζω" τα δοντια μου ( ! ) λογω πιθανης νευρικοτητας με αποτελεσμα να εχει φυγει σε καποια κομματια κατι σε "...ινη" που δεν καταλαβα. Ρε δεν παμε καλα... :whistle: Καληνυχτα. Αδαμαντινη ισως? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Τι μου θύμισες τώρα.... πρωινό ξύπνημα.... απορώ αν θυμάμαι.... όταν πήγαινα σχολείο ήταν το χειρότερο είναι η αλήθεια... και μου την βίδωνε που ενώ εγώ σηκωνόμουν νωρίς νωρίς η μάνα μου κοιμότανννννννννννννν.............. ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!! τώρα όμως με την σχολή.... ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!! κοιμάμαι ότι ώρα να είναι χωρίς το φόβο μήπως δεν ξυπνήσω και ξυπνάω ότι ώρα μου έρθει.....ΑΧ φοιτητική ζωή παιδί μου....τίποτα άλλο..... :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 nikkosnet sosta!! gia na mhn ftasoun ta dontakia sas se katastash abrasio dentis(latinika)koinos gia na mhn eksafanistei olh h adamantinh apo to trive-trive,sto emporio kukloforoun eidikes 8hkoules...epeishs o odontiatros sas mporei na sas parei metra me alghniko, kai na sas ftiaksei....apo silikonh einai kai ta forate otan koimaste :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeliki_6 Δημ. December 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 :) ΕΠ!ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΜΟΝΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕ?ΚΑΙ Η ΕΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ! :p ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΕΧΩ ΨΗΛΟΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΚ!ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΚΟΜΑ :wacko: Παράθεση ***carpe diem*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (10 Δεκ. 2004 , 14:56) και μου την βίδωνε που ενώ εγώ σηκωνόμουν νωρίς νωρίς η μάνα μου κοιμότανννννννννννννν.............. ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!!! τώρα όμως με την σχολή.... Χε χε αυτή είμαι εγώ. Η κόρη μου όμως που παραπονιόταν όπως εσύ, πήρε την εκδίκηση της, γιατί από φέτος πηγαίνω την αδελφή της στο προνήπιο και σηκώνομαι απ' τ' άγρια χαράματα: 7.20. Περιτό να σας πώ, πως γυρίζω και ξαναπέφτω στο κρεββάτι, ειδικά τώρα που κάνει κρύο. Κοιμάμαι επί μονίμου βάσεως στις 3 το ξημέρωμα και το μεσημέρι καθόλου. Οπότε και να θέλω, δεν μπορώ με τίποτα το πρωινό ξύπνημα. Ασε που άμα κοιμηθώ στις 12π.χ., θα σηκωθώ στις 4 και θα κάνω το φάντασμα στην οικογένεια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos_s3 ( 7 Δεκ. 2004 , 12:57) από τις 6 ξυπνάω....6:40 είμαι στο γραφείο...:o Ειδες τι ειναι να εχεις S3....? :whistle: :whistle: :whistle: :p :p :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi (15 Δεκ. 2004 , 16:17) Ειδες τι ειναι να εχεις S3....? :whistle: :whistle: :whistle: :p :p :p Οfftopic αλλα καλοοοοοοοοοο :p :lol: :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 πρωινό ξύπνημα,,,τι μου θυμήσατε :D κανονικά 6:30 εγερτήριο 7 λείπω ήδη από το σπίτι :blink: 8 δουλειά αλλά τον τελευταίο καιρό...( κανά χρόνο :p ) επειδή πηγαίνω σε κάποιες υπηρεσίες....... ξυπνάω κατά τις 8 :whistle: μπορεί 9 :whistle: παίρνουμε το πρωινό μας ησυχα και ωραία , μπορεί να σερφάρουμε και βουρ έξω στον κόσμο :D πολύ εύκολα μπορεί να συνηθήσω να ξυπναω πολύ πρωί , αλλά το ίδιο εύκολα ξεμαθαίνω :lol: :rolleyes: το χειρότερο δε είναι ...χειμώνας...εξω παγωνιά ...χιόνι δεν έχει ξημερώσει καν...και συ πρέπει να πας δουλειά :cry: να αποχωριστείς το παπλωματάκι σου που σε είχε συνηθίσει να σε έχει στην αγκαλιά του :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εμένα μπορείτε να μου εξηγήσετε κάτι;; Γιατι ενω όλοι σιχαινόμαστε το πρωινό ξύπνημα, το βραδυ όλοι κάνουμε ότι μπορούμε για να το καθυστερήσουμε;; Θα χαζέψουμε λίγο τηλεόραση, θα σερφάρουμε λίγο στο myphone, θα ακούσουμε λίγο ραδιόφωνο και θα κοιμηθούμε αρκετα λιγόρερο... Αλλα γιατι;;! Προσωπικά αν δε κλείσω 8ωρο ύπνο την αλλη μερα είμαι αστα να πανε, όλη την ημέρα... Και αν το κανω μετα απο καμμια Κυριακη, η Δευτερα που εχω καλο "αποθεμα" ύπνου παει και έρχεται, εκει όμως κατα τη Τρίτη Τεταρτη (καλη ώρα σημερα) είναι σχέτος θάνατος η μέρα (συμβάλλουν βεβαια και οι 8 σχεδόν συνεχόμενες ωρες δυσνόητων μαθηματικών και φυσικής...). Όσο για το πρωινο ξύπνημα, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν περιπιούμαι τον ευατό μου! :) Μετα βίας πάω στο μπάνιο, με τα βίας ντύνομαι, μετα βίας ...(ναι ναι το κάνω και αυτο αγουροξυπνημένος-oh my God!) οδηγάω!! Ακόμα απορώ πως ζω! :D Όσο για το μαλλι, αυτο είναι ιστορικο θεμα, κάθε μερα είναι χειρότερη απο την προηγούμενη! :whistle: Και κατι τελευταίο.... Πως ρε γαμωτο, ΠΩΣ ΠΩΣ ΠΩΣ μερικες όχι μονο ξυπνάτε το πρωι αλλα ΒΑΦΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΖΕΣΤΕ;;; Ανθρωποι είστε εσεις η εγω είμαι ο εξωγηινος;;! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εγω προσωπικα μονο το μαλλι μου εχω κουραγιο να φτιαξω το πρωι. Και αυτο το 70% των περιπτωσεων το κανω με το ζορι. Απορω με καποιους ανθρωπους που μολις ξυπνανε κανουν ντους :blink: . ΗΜΑΡΤΟΝ. Δεν βαριεστε, δεν κρυωνετε; Ασχετα που δεν θα προλαβαινα αλλα πρωι πρωι να πεσω μεσα στα νερα; :whistle: Αδυνατον :!: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (15 Δεκ. 2004 , 20:29) Και κατι τελευταίο.... Πως ρε γαμωτο, ΠΩΣ ΠΩΣ ΠΩΣ μερικες όχι μονο ξυπνάτε το πρωι αλλα ΒΑΦΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΖΕΣΤΕ;;; Ανθρωποι είστε εσεις η εγω είμαι ο εξωγηινος;;! :alien: Αυτο ειναι επιστημη για τις γυναικες. Οταν θελουν και βιαζονται κανουν το πολυ ενα μισαωρο, οταν δεν βιαζονται... αστα να πανε, μετρας τις ωρες!!! :lol: Παντως και εγω το πρωι μονο τα βασικα κανω. Μολις πιω το καφεδακι στην δουλεια, ανοιγει το ματι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 ti misaoro kalo mou paidi???5 lepto kala einai :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ισως εισαι εξαιρεση αλλα γενικα ετσι είναι με εσας.(na li?) Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 isos kai na eimai... alla de nomizo oses kopeles ksupnoun apo ta xaramata gia na makigiaroustoun na enoxloun kanena(ektos an exete rantevou stis 9 h sas rotaei gia thn apoxrosh tou kragion)!! sakaflias(taka e!!) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (15 Δεκ. 2004 , 20:35) Εγω προσωπικα μονο το μαλλι μου εχω κουραγιο να φτιαξω το πρωι. Και αυτο το 70% των περιπτωσεων το κανω με το ζορι. Απορω με καποιους ανθρωπους που μολις ξυπνανε κανουν ντους :blink: . ΗΜΑΡΤΟΝ. Δεν βαριεστε, δεν κρυωνετε; Ασχετα που δεν θα προλαβαινα αλλα πρωι πρωι να πεσω μεσα στα νερα; :whistle: Αδυνατον :!: Το ντους το πρωι ειναι πολυ καλο, διοτι σε ξυπνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeliki_6 Δημ. December 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΟΠΑΙΔΑ!! ( :mad: ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ :p ) Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΜΑΤΟΣ! :p ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ(ILIAS 1908) ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΝΤΟΥΖΑΚΙ! :eek: :p ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΟΥ!ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΚΡΥΟ.....ΜΜΠΠΡΡΡΡΡ... :wacko: ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..... :p ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΛΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ,ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΜΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ..ΟΠΩΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!! :) ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ :p ΕΦΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (FITNESS ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ)ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝΟ,ΑΥΓΟ,ΜΑΡΟΥΛΙ,ΠΙΚΛΕΣ,ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΥΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΠΗΡΕ ΧΡΩΜΑ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ :p ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Παράθεση ***carpe diem*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeliki_6 Δημ. December 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 :p ΧΑΧΑΧΑ....ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ... :D ΤΗΝ okapi ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. Ο ilias 1908 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ :p Παράθεση ***carpe diem*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Και εγω συμφωνω με το πρωινο ντουζακι...!! :rolleyes: Αλλα οχι κρυο η δροσερο η χλιαρο... Εγω το θελω ΚΑΥΤΟ!!! Τρελαινομαι αμεσως μετα τη ζεστουλα απο το παπλωμα να μπαινω κατω απο το καυτο νερο!! Βεβαια σταδιακα το δροσιζω το νερο καθως δαιφορετικα δεν μπορω να βγω απο τη ντουζιερα γιατι παγωνω... μπρρρρρρρρ!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis (17 Δεκ. 2004 , 14:14) Και εγω συμφωνω με το πρωινο ντουζακι...!! :rolleyes: Αλλα οχι κρυο η δροσερο η χλιαρο... Εγω το θελω ΚΑΥΤΟ!!! Τρελαινομαι αμεσως μετα τη ζεστουλα απο το παπλωμα να μπαινω κατω απο το καυτο νερο!! Βεβαια σταδιακα το δροσιζω το νερο καθως δαιφορετικα δεν μπορω να βγω απο τη ντουζιερα γιατι παγωνω... μπρρρρρρρρ!!! :p Ε τότε πάρε τη μπανιέρα μαζί σου... :p Πραγματικά χαίρομαι που διαβάζω πόστς σαν της Αγγελικής :D Σαν να παίρνω ενέργεια από αυτά που λέει :rolleyes: :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts