Jump to content

Το πρωινό ξύπνημα

aggeliki_6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 354
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μαλιστα!μπορει να ειναι συγγενεις αυτες οι 2!:p

στο θεμα τωρα.εχω να ξυπνησω πρωι(μεχρι της 11) εδω και πολυ καιρο.συνηθως ξυπναω κατα τις 2-3 το μεσημερι.

πρωινο ξυπνημα??δεν υπαρχει αυτο το ξυπνημα...θαυμαζω τους ανθρωπους που μπορουν να ξυπνουν 7,8,9,10 το πρωι....ανεξαρτητα απο τι ωρα θα κοιμηθω αυτες τις ωρες ο οργανισμος μου βρισκεται σε απροσπελαστο safe mode...τα πραγματα χειροτερευουν αν το πρωινο ξυπνημα γινεται και με βαναυσο τροπο..(ηλεκτρικη σκουπα.οικοδομη απεναντι κτλ..)

5 .30 το πρωι για να τρεξω 15 χλμ.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

που τρεχεις;

Στο δρομο. 5.30 ειναι ολοι οι δρομοι αδειοι

μιλας για αθηνα ετσι;

Κηφισια για την ακριβεια αλλα για να κανω 15χλμ φτανω μεχρι Πευκη

5 .30 το πρωι για να τρεξω 15 χλμ.

15χλμ?:!::lost: Στις 5.30 το πρωί??:eek: Κάνεις προπόνηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες έτσι?:w00t: Ηalloοο!!!Έχουν αρχίσει!:p

15χλμ?:!::lost: Στις 5.30 το πρωί??:eek: Κάνεις προπόνηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες έτσι?:w00t: Ηalloοο!!!Έχουν αρχίσει!:p

Γ***ο δεν το πηρα χαμπαρι.Παλι τους εχασα.Σε 4 χρονια παλι λολ

• 2 weeks later...
Καθημερινες: αντε επιτελους να παω σχολειο να δω την ομορφη φατσουλα της καθηγητριας μου:love:

Σ/Κ : ρε γ@μωτο μου λειπει (η καθηγητρια), θελω να την δω εστω και λιγο.

Τώρα....τα πρωινα..(από 9-16)

Άντε πάλι χαβαλο στη δουλειά..

επίσης μερικές φορές

Άραγε τι να κάνει;; λες να την πετύχω τυχαία;;(η/την καθηγήτρια)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Το τελειο ξυπνημα ειναι να εχεις διπλα τον δικο σου/δικη σου και να ξυπνατε μαζι. Να φτιαχνετε ενα γρηγορο καφε, πρωινο στο κρεβατι και οτι προκυψει... Να υπαρχει λιγος χρονος για ενα "καλο" ξυπνημα!!! ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? Οσο για το ποιος θα τα ετοιμασει... λιγη καλη θεληση χρειαζεται και απο τους 2.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes.

Το τελειο ξυπνημα ειναι να εχεις διπλα τον δικο σου/δικη σου και να ξυπνατε μαζι. Να φτιαχνετε ενα γρηγορο καφε, πρωινο στο κρεβατι και οτι προκυψει... Να υπαρχει λιγος χρονος για ενα "καλο" ξυπνημα!!! ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? Οσο για το ποιος θα τα ετοιμασει... λιγη καλη θεληση χρειαζεται και απο τους 2.

+1 ακριβως το τελειο πρωινο!! οτι ωρα και να ειναι. γιατι με ενα 'καλο' ξυπνημα εισαι χαρουμενος ολη την μερα.

μάλλον δεν εργάζεστε both :lol:

Vita Brevis

Παλια ξυπνουσα συνεχεια 2-3 το μεσημερι και δεν μπορουσα ειχα βαρεθει. Ενω ειναι ωραιο πραγμα να ξυπνας οτι ωρα θες μετα σκεφτεσαι... Ποπο.. το εχασα παλι το πρωί!

Ετσι και γω απο δω και περα (εχει κανα 3-4μηνο) βαζω ξυπνητηρι στις 10:30. Και δεν ειναι μονο το οτι ξυπναω πρωι ειναι και οτι ξυπνω με ορεξη!

[sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε

9.30-10 ειναι η φυσιολογικη ωρα να ξυπνασ για τον οργανισμό.αλλα ελα που δεν γινεται για τους περισσοτερους απο εμας :):D;)
Vita Brevis

Χειρότερο Πρωινό Ξύπνημα

έχει τελειώσει η εξεταστική και έχω ανάγκη να κοιμηθώ :hypno:. το προηγούμενο βράδυ έχω "πείσει" τον εαυτό μου ότι θα κοιμηθώ μέχρι το άλλο βράδυ :zzz:. Ο ξάδελφος μου έρχεται σπίτι και μου ρίχνει μία μαλλιαρή (ψεύτικη) αράχνη από αυτές που χρησιμοποιούμε τις απόκριες στην μούρη!!!! :w00t::angry::kill:

βασικα αυτο ζητα απαντηση

απο κατάποση της συγκεκριμένης αράχνης, μέχρι δωρο κατσαριδα σε κουτι :lol:

Vita Brevis

Το πρωινο ξυπνημα παιζει σε ολα ρολο! τουλαχιστον η δικη μου μερα εξαρτατε απο το πως θα ξυπνησω το πρωι.

τωρα με φιλια και πρωινο θα ναι..το ονειρο που ειδα το βραδυ..δεν εχει σημασια! αρκει να εχω ενα καλο ξυπνημα! :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

• 2 weeks later...
Εχώ δεν μπορώ με τίποτα το πρωινό ξύπνημα!:yawn:.Στις διακοπές και στις 11:00 να ξυπνήσω και 1 ώρα πάλι θα νυστάζω,ειδικά όταν έχω σχολείο και ξυπνάω στις 7:00 θα πρέπει να κρατηθώ μέχρι τις 24:00:yawn:.