FREAK_OF_NATURE Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 οχι,ανατολικα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 μαλιστα!μπορει να ειναι συγγενεις αυτες οι 2!:p στο θεμα τωρα.εχω να ξυπνησω πρωι(μεχρι της 11) εδω και πολυ καιρο.συνηθως ξυπναω κατα τις 2-3 το μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 πρωινο ξυπνημα??δεν υπαρχει αυτο το ξυπνημα...θαυμαζω τους ανθρωπους που μπορουν να ξυπνουν 7,8,9,10 το πρωι....ανεξαρτητα απο τι ωρα θα κοιμηθω αυτες τις ωρες ο οργανισμος μου βρισκεται σε απροσπελαστο safe mode...τα πραγματα χειροτερευουν αν το πρωινο ξυπνημα γινεται και με βαναυσο τροπο..(ηλεκτρικη σκουπα.οικοδομη απεναντι κτλ..) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 παιδια καθε μερα 6 παρα10:cry: Δεν αντεχω αλλο...διακοπεεεεεεεεεεεες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 5 .30 το πρωι για να τρεξω 15 χλμ. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 5 .30 το πρωι για να τρεξω 15 χλμ. που τρεχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 που τρεχεις; Στο δρομο. 5.30 ειναι ολοι οι δρομοι αδειοι Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Στο δρομο. 5.30 ειναι ολοι οι δρομοι αδειοι μιλας για αθηνα ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 μιλας για αθηνα ετσι; Κηφισια για την ακριβεια αλλα για να κανω 15χλμ φτανω μεχρι Πευκη Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 5 .30 το πρωι για να τρεξω 15 χλμ. 15χλμ?:!::lost: Στις 5.30 το πρωί??:eek: Κάνεις προπόνηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες έτσι?:w00t: Ηalloοο!!!Έχουν αρχίσει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 15χλμ?:!::lost: Στις 5.30 το πρωί??:eek: Κάνεις προπόνηση για τους Ολυμπιακούς αγώνες έτσι?:w00t: Ηalloοο!!!Έχουν αρχίσει!:p Γ***ο δεν το πηρα χαμπαρι.Παλι τους εχασα.Σε 4 χρονια παλι λολ Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Όσα χρόνια και αν περάσουν, ποτέ δεν το συμπάθησα! Και ούτε και αυτό.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μια χαρά είναι το πρωινό ξύπνημα... όταν ξυπνάω στις 2 :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μια χαρά είναι το πρωινό ξύπνημα... όταν ξυπνάω στις 2 :p +1 , alla stis 4... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Καθημερινες: αντε επιτελους να παω σχολειο να δω την ομορφη φατσουλα της καθηγητριας μου:love: Σ/Κ : ρε γ@μωτο μου λειπει (η καθηγητρια), θελω να την δω εστω και λιγο. Τώρα....τα πρωινα..(από 9-16) Άντε πάλι χαβαλο στη δουλειά.. επίσης μερικές φορές Άραγε τι να κάνει;; λες να την πετύχω τυχαία;;(η/την καθηγήτρια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Το τελειο ξυπνημα ειναι να εχεις διπλα τον δικο σου/δικη σου και να ξυπνατε μαζι. Να φτιαχνετε ενα γρηγορο καφε, πρωινο στο κρεβατι και οτι προκυψει... Να υπαρχει λιγος χρονος για ενα "καλο" ξυπνημα!!! ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? Οσο για το ποιος θα τα ετοιμασει... λιγη καλη θεληση χρειαζεται και απο τους 2. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Το τελειο ξυπνημα ειναι να εχεις διπλα τον δικο σου/δικη σου και να ξυπνατε μαζι. Να φτιαχνετε ενα γρηγορο καφε, πρωινο στο κρεβατι και οτι προκυψει... Να υπαρχει λιγος χρονος για ενα "καλο" ξυπνημα!!! ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? Οσο για το ποιος θα τα ετοιμασει... λιγη καλη θεληση χρειαζεται και απο τους 2. +1 ακριβως το τελειο πρωινο!! οτι ωρα και να ειναι. γιατι με ενα 'καλο' ξυπνημα εισαι χαρουμενος ολη την μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Το τελειο ξυπνημα ειναι να εχεις διπλα τον δικο σου/δικη σου και να ξυπνατε μαζι. Να φτιαχνετε ενα γρηγορο καφε, πρωινο στο κρεβατι και οτι προκυψει... Να υπαρχει λιγος χρονος για ενα "καλο" ξυπνημα!!! ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ? Οσο για το ποιος θα τα ετοιμασει... λιγη καλη θεληση χρειαζεται και απο τους 2. μάλλον δεν εργάζεστε both :lol: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Παλια ξυπνουσα συνεχεια 2-3 το μεσημερι και δεν μπορουσα ειχα βαρεθει. Ενω ειναι ωραιο πραγμα να ξυπνας οτι ωρα θες μετα σκεφτεσαι... Ποπο.. το εχασα παλι το πρωί! Ετσι και γω απο δω και περα (εχει κανα 3-4μηνο) βαζω ξυπνητηρι στις 10:30. Και δεν ειναι μονο το οτι ξυπναω πρωι ειναι και οτι ξυπνω με ορεξη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 9.30-10 ειναι η φυσιολογικη ωρα να ξυπνασ για τον οργανισμό.αλλα ελα που δεν γινεται για τους περισσοτερους απο εμας :):D;) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Χειρότερο Πρωινό Ξύπνημα έχει τελειώσει η εξεταστική και έχω ανάγκη να κοιμηθώ :hypno:. το προηγούμενο βράδυ έχω "πείσει" τον εαυτό μου ότι θα κοιμηθώ μέχρι το άλλο βράδυ :zzz:. Ο ξάδελφος μου έρχεται σπίτι και μου ρίχνει μία μαλλιαρή (ψεύτικη) αράχνη από αυτές που χρησιμοποιούμε τις απόκριες στην μούρη!!!! :w00t::angry::kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 βασικα αυτο ζητα απαντηση απο κατάποση της συγκεκριμένης αράχνης, μέχρι δωρο κατσαριδα σε κουτι :lol: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Το πρωινο ξυπνημα παιζει σε ολα ρολο! τουλαχιστον η δικη μου μερα εξαρτατε απο το πως θα ξυπνησω το πρωι. τωρα με φιλια και πρωινο θα ναι..το ονειρο που ειδα το βραδυ..δεν εχει σημασια! αρκει να εχω ενα καλο ξυπνημα! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Πρωινό ξύπνημα..... Δεν το :zzz::zzz:αντέχω με τίποτα!!!! Θέλω το κλεβάτι μου:baby::baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εχώ δεν μπορώ με τίποτα το πρωινό ξύπνημα!:yawn:.Στις διακοπές και στις 11:00 να ξυπνήσω και 1 ώρα πάλι θα νυστάζω,ειδικά όταν έχω σχολείο και ξυπνάω στις 7:00 θα πρέπει να κρατηθώ μέχρι τις 24:00:yawn:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts