ismini20 Δημ. June 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Γιατί όταν είμαι στη δουλειά και είναι και ο προϊστάμενος στο γραφείο μου όλη μέρα, δεν έχω ΠΟΤΕ τίποτα να κάνω και φαίνεται σαν να κάθομαι, ενώ όταν λείπει πνίγομαι πάντοτε στην δουλειά? :angry: ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 γιατί όταν χρειάζομαι κάτι δεν το έχω και μου έρχεται την επομένη;; γιατί όταν θέλω να βρώ ένα φίλο για καφέ έχουν όλοι δουλειές και όταν δεν θέλω άνθρωπο εμφανίζονται όλοι; γιατί όταν χρειάζομαι το κινητό μένει από μπαταρία; γιατί όταν ζητάει κάτι το αφεντικό μου κολλάει το pc; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Γιατι οποτε χωριζω καποιον μετα απο μενα παντρευεται ενω εγω ειμαι ακομη ανυπαντρη? Γιατι οποτε ειμαι στη δουλεια σκεφτομαι "να ημουν σε μια παραλια και να επινα καφεδακι?"και οποτε εχω ρεπο ειμαι ολη μερα ξαπλα? «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Γιατι οποτε χωριζω καποιον μετα απο μενα παντρευεται ενω εγω ειμαι ακομη ανυπαντρη? Γιατι μαλλον ολοι αυτοι τα φτιαχνεις θελουν να παντρευτουν (ισως εσενα) αλλα επειδη τους χωριζεις πανε κ παντρευονται αλλες εκτος απο σενα :p Γιατι οποτε ειμαι στη δουλεια σκεφτομαι "να ημουν σε μια παραλια και να επινα καφεδακι?"και οποτε εχω ρεπο ειμαι ολη μερα ξαπλα? Γιατι στην δουλεια σκεφτεσαι την ιδανικη κατασταση για σενα,ενω οταν πας σπιτι η ιδανικη κατασταση αλλα πιο ρεαλιστικη ειναι να ξαπλωσεις και να ηρεμησεις χωρις να χρειαστει να κανεις τπτ αλλο (να κλεισεις εισητηρια,να ετοιμασεις βαλιτσες κτλ.) :) The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 - Γιατί όταν έχω ένα άδειο δωμάτιο στο ξενοδοχείο μου το ζητάνε 10 άτομα τη μέρα και δεν το κλείνει κανείς για μέρες, και όταν τελικά το κλείσει κάποιος μου το ζητάνε και οι άλλοι 200 που το είχαν ζητήσει πριν??? :mad: :angry: - Γιατί όταν τελειώνει η βενζίνη στο αυτοκίνητο είναι κλειστά όλα τα βενζινάδικα? -Γιατί ή θα μπαίνουν οι πελάτες ΟΛΟΙ μαζί στο μαγαζί με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να τους εξυπηρετήσω ή κανένας και θα βαράω μύγες για ώρες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 - Γιατί όταν έχω ένα άδειο δωμάτιο στο ξενοδοχείο μου το ζητάνε 10 άτομα τη μέρα και δεν το κλείνει κανείς για μέρες, και όταν τελικά το κλείσει κάποιος μου το ζητάνε και οι άλλοι 200 που το είχαν ζητήσει πριν??? :mad: :angry: - Γιατί όταν τελειώνει η βενζίνη στο αυτοκίνητο είναι κλειστά όλα τα βενζινάδικα? -Γιατί ή θα μπαίνουν οι πελάτες ΟΛΟΙ μαζί στο μαγαζί με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να τους εξυπηρετήσω ή κανένας και θα βαράω μύγες για ώρες? ...and on the 8th day, god said, "okay, Murphy, you're in charge". ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 oloi eseis pou aporeite giati ola sas pane strava,giati ola sas sumbainoun otan den prepei,skefthkate oti mporei na sumbainei epeidh eiste apla gantemhdes?... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 oloi eseis pou aporeite giati ola sas pane strava,giati ola sas sumbainoun otan den prepei,skefthkate oti mporei na sumbainei epeidh eiste apla gantemhdes?... Σιγα ρε FRΕΑK... Δηλαδη εσενα σου πανε ΟΛΑ ΙΣΙΑ??? αμα ειναι ετσι πες το μας να το ξερουμε να σε εχουμε απο κοντα μπας και με την τυχη σου πιασουμε κανα Τζοκερ και σωθουμε... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 oxi ki ego eimai gantemo ores ores mhpos na idrusoume kanena sundesmo? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Γιατι οταν μπαινω στο irc να μην μιλαει κανενας? (nick: Regent) [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Γιατι οταν μπαινω στο irc να μην μιλαει κανενας? (nick: Regent) Καλα, αυτο ειναι κλασσικο φαινομενο. Ουτε εγω εχω μπει ποτε και να μιλησουν... :O http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Σε άκυρες ώρες μπαίνετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Giati mpainw sto myphone kai diavazw m***ies themata kai xanw to kairo mou? (oxi to sugekrimeno toso poly alla exei arketes "patates" to forum) :) Giati otan anoiksw to radiofono kai paizei ena tragoudi pou m'aresei PANTA molis teleiwnei? :mad: Giati phgainw yia psonia kai dw kati pou mou aresei kai de to agorasw meta metaniwnw pou den agorasa auto pou mou arese kai agorasa kati pou mou arese tote alla de mou aresei twra?(ante vgale noima) Giati twra pou phrame ton conceicao eimai sigouros tha paroume to prwtathlima+kalh poreia sthn eurwph alla ksexnaw oti o kokkalis einai megalos kai tranos..... I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Giati twra pou phrame ton conceicao eimai sigouros tha paroume to prwtathlima+kalh poreia sthn eurwph alla ksexnaw oti o kokkalis einai megalos kai tranos..... Διότι, πολύ απλά, "ένα το χελιδόνι, κι η άνοιξη ακριβή..." που λέει και ο ποιητής ;) NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αν βάλω λάστιχα Pirelli και τα συνδέσω με καλώδιο δικτύου με το laptop θα έχω Internet όταν οδηγώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Ναι, 1 Mbit μάλιστα [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Δεν χρειαζεται καλωδιο, με τα Pirelli ειναι wireless. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Και που θα βρω wireless card για το τουτού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Και που θα βρω wireless card για το τουτού; Για google it..και άμα βρεις στείλε το link με ένα pm...:p Γιατί όποτε ξεκινώ να γράψω κάτι το πληκτρολόγιο είναι στην αντίθετη (ας πούμε) γλώσσα από αυτήν που θέλω εγώ με αποτέλεσμα να σβήνω τα πάντα και να ξεκινώ από την αρχή? Γιατί όποτε θέλω να φάω κάτι έχει τελειώσει και μάλιστα μόλις πριν 5 λεπτά κάποιος της οικογένειας το ξεπάστρεψε? Γιατί όποτε δεν βγαίνω με την παρέα γίνεται κάτι τρελό και όποτε βγαίνω βαριόμαστε όλοι σε χρόνο dt?!? Και τέλος γιατί όποτε είμαι με ένα μαλλί χάλια και όχι και τόσο προσεγμένη εμφάνιση πέφτω πάνω σε άντρες κουκλιά και όποτε είμαι μια θεά (μαζί και ψώνιο) δεν πετυχαίνω κανέναν στον δρόμο?!?εεεεε?!? 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αν βάλω λάστιχα Pirelli και τα συνδέσω με καλώδιο δικτύου με το laptop θα έχω Internet όταν οδηγώ; Internet θα έχεις, αλλά με τόσες τρύπες που θα χεις δεν θα προλάβεις να κάνεις ουτε το γύρο του τετραγώνου. :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 :confused: Δεν καταλαβαίνω σύμφωνα με ποια λογική και με ποιους νόμους της φυσικής μπλέκονται μεταξύ τους τόσο πολύ τα καλώδια όταν δεν έχω κάνει καμμία προσπάθεια για να τα μπλέξω. Αυτό αφορά τόσο φορτιστές, μετασχηματιστές, καλώδια ρεύματος, συνδέσεων ήχου και εικόνας κλπ. που μπορεί να βάλω μαζί σ'ένα συρτάρι όσο και τα ακουστικά -μόνα τους- που ο χρόνος ξεμπλεξίματός τους είναι υπερπολλαπλάσιος του χρόνου που έκανα για να τα βάλω στην τσέπη μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Γιατί όταν παίρνουμε backup από οτιδήποτε και το ανανεώνουμε τακτικά 9 στις 10 δεν θα το χρειαστούμε ποτέ, ενώ όταν δεν έχουμε ενημερωμένο η καθόλου backup θα την πατήσουμε πάνω από 10 φορές????:lol: Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Παιδιά μια τελείως άκυρη ερώτηση: Γιατί κάποιοι πηγαίνουν τα σκυλιά τους στον κτηνίατρο και τους κόβει την ουρά; Που οφελεί αυτό; Είναι κάτι σαν τον ευνουχισμό των γάτων; :p Είναι απορία μιας φίλης μου και της υποσχέθηκα ότι θα βρω απάντηση... :D Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Νομιζω ειναι κατι που μειωνει την επιθετικοτητα τους. Αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι λιγο μυθος.:worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ...ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΩΡΙΣ... ΝΩΡΙΣ ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts