p_under Δημοσιεύτηκε June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 19, 2015 (edited) χαίρεται ψάχνω για 2 συσκευές κάτω των 100 ευρώ, ιδανικά 65-85€ χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη ή συγκεκριμένη απαίτηση στο κομμάτι των χαρακτηριστικών ΑΠΛΑ πρέπει να είναι αρκετά αξιόπιστες. οι συσκευές προορίζονται για φίλους όπου δεν είναι power users και δεν θα ασχοληθούν με flashαρίσματα και τα σχετικά και απλά θέλουν μια αξιοπρεπή και όσο γίνεται απροβλημάτιστη συσκευή γίνεται σε αυτά τα χρήματα. Θα προτιμούσα από το κατάστημα gearbest μιας και έχω κουπόνι και θα τις πάρω ελαφρά φτηνότερα. Τέλος, επαναλαμβάνω θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε προσωπική εμπειρία από αυτές τις συσκευές και κατά πόσο είναι απροβλημάτιστες. Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά! edit έχω ξεχωρίσει, (βάσει των χαρακτηριστικών) τα εξής: DOOGEE DG280 LANDVO L900 ELEPHONE G4 DOOGEE VALENCIA DG800 INFOCUS M2 BLACKVIEW ZETA V16 BLACKVIEW BREEZE V2 Edited June 19, 2015 by p_under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 δες και ulefone be x Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 δες και ulefone be x έχεις εμπειρία με αυτή την συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δες και το Landvo s6 Landvo s6 Πρέπει να υπάρχει ακόμα το κουπόνι για να το πάρεις 80Ε περίπου. Απ'ότι είδα,είναι μια αξιοπρεπής συσκευή για τα λεφτά του και το παρήγγειλα για φίλη. Υπάρχει και το σχετικό hands on απ'το myphone για περισσότερες πληροφορίες. http://www.myphone.gr/d/landvo/s6.518/hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αφου θελεις ριξε κ μια ματια στο leagoo lead 7. To εχουν 2 δικοι μου φιλοι κ ειναι πολυ ικανοποιημενοι Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Doogee DG750,Ulefone Be X,Blackview Breeze,Blackview Zeta,Landvo S6.Ολα με κουπονια απο Gearbest. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Δες και το Landvo s6 Landvo s6 Πρέπει να υπάρχει ακόμα το κουπόνι για να το πάρεις 80Ε περίπου. Απ'ότι είδα,είναι μια αξιοπρεπής συσκευή για τα λεφτά του και το παρήγγειλα για φίλη. Υπάρχει και το σχετικό hands on απ'το myphone για περισσότερες πληροφορίες. http://www.myphone.gr/d/landvo/s6.518/hands-on/ Αφου θελεις ριξε κ μια ματια στο leagoo lead 7. To εχουν 2 δικοι μου φιλοι κ ειναι πολυ ικανοποιημενοι Doogee DG750,Ulefone Be X,Blackview Breeze,Blackview Zeta,Landvo S6.Ολα με κουπονια απο Gearbest. έχετε εμπειρία από τις συσκευές? Τις έχω δει αυτές που προτείνετε απλά θέλω να ξεχωρίσω την πιο απροβλημάτιστη/ες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 θα χω σε λίγες μέρες που θα το χω στα χέρια μου,προς το παρόν μόνο ότι έχω δει απ'τα reviews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 p_under κανε μια βολτα απο το θεμα καθε συσκευης που σου προτεινεται πχ για το ulefone be x δες περισσοτερα εδω Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Έχω στα χέρια μου εδώ και λίγες μέρες το balckview. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει τώρα, το είχα πάρει με κουπόνι στα 55€. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικοτατες. Το πήρα για δώρο, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω και για μένα για δεύτερο. Έχω γράψει ένα μίνι review στο νήμα του. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 p_under κανε μια βολτα απο το θεμα καθε συσκευης που σου προτεινεται πχ για το ulefone be x δες περισσοτερα εδω έχω σκοπό να το κάνω αλλά όπως είπα θέλω να δω μόνον την αξιοπιστία. Έχω στα χέρια μου εδώ και λίγες μέρες το balckview. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει τώρα, το είχα πάρει με κουπόνι στα 55€. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικοτατες. Το πήρα για δώρο, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω και για μένα για δεύτερο. Έχω γράψει ένα μίνι review στο νήμα του. θα του ρίξω μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Δες και τη νεα συσκευη της Elephone , P4000 με μπαταρια (ενσωματωμενη) 4400-4600mAh και 2GB/16GB σε προπωληση εως 30/6 στα 96.98$ με κουπονι gbaff στο Gearbest.Μονο το μαυρο. Με επιφυλαξη για ακυρο,καθως η τιμη ειναι ηδη η χαμηλοτερη της αγορας (106.98$) και το κουπονι ισως το εχουν ξεχασει. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δες και τη νεα συσκευη της Elephone , P4000 με μπαταρια (ενσωματωμενη) 4400-4600mAh και 2GB/16GB σε προπωληση εως 30/6 στα 96.98$ με κουπονι gbaff στο Gearbest.Μονο το μαυρο. Με επιφυλαξη για ακυρο,καθως η τιμη ειναι ηδη η χαμηλοτερη της αγορας (106.98$) και το κουπονι ισως το εχουν ξεχασει. ρωτάω και σε αυτό το θέμα, πως το βρίσκεται στα $106? εμένα με το ίδιο κουπόνι το κατεβάζει στα $119 από $129. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Μαλλον ηταν προσφορα για ωρες ή λαθος.Περιμενω να δω αν θα στειλουν την παραγγελια μου. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 προσανατολίζομαι προς doogee, και θέλω να μάθω από τους κατόχους (οποιαδήποτε συσκευής) αν χαρακτηρίζονται ως αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) έχω το dg310. κλείνω χρόνο που το χω ως πρώτο κινητό. είμαι πολύ ευχαριστημένος. παρόλα αυτά δε θα στο πρότεινα γιατί πλέον υπάρχουν καλύτερα κινητά σε αυτά τα λεφτά. Αλλά η εταιρία από μένα παίρνει ενα μεγάλο συν! μικρά προβληματάκια υπήρξανε τα οποία όμως τα έλυσε σχεδόν αμέσως η εταιρία με updates. Επίσης έβγαλε και lolipop! σε κινητό ενός χρόνου που το αγόρασα κάτω απο 70 ευρό. αν μπορείς να δώσεις 100-105 ευρό θα πρότεινα να δεις και τα p4000 p6000 και το y100 pro που είναι και 4g με όλες τις μπάντες και 2gb ram. Edited June 25, 2015 by lorentzos323 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 προσανατολίζομαι προς doogee, και θέλω να μάθω από τους κατόχους (οποιαδήποτε συσκευής) αν χαρακτηρίζονται ως αξιόπιστα. Αξιοπιστα ειναι.Το Y100 Pro παιζει στα 109.99$ στο Gearbest με κουπονι gbaff και ειναι πολυ δυνατη επιλογη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts