Nos 55 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 @ Βασιλης DJ εισαι?? Τουλαχιστον θα προσφερεις χαρα στον κοσμο, επειδη θα διασκεδαζει μαζι σας!!! Εγω θα τα περασω οπως καθε χρονο με τους γονεις και συγγενικα αλλα και φιλικα προσωπα Μεχρι αργα το βραδυ..... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Σπιτι αλλα οχι μονος... :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 pantos kalo 8a htan pera apo ta sxedia pou kanoume oloi mas pou kai pos kai me poious 8a perasoume diaskedazontas na riksoume mia matia gyro mas...yparxoun an8ropoi pou de 8a pane pou8ena...alloi pou dne exoun oikonomikh dunatothta kai alloi pou apla einai monoi tous... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 ( 8 Δεκ. 2004 , 06:24) Εγω την παραμονη θα παω.... den exei vrei akoma :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 ego exo akousei oti an kaneis sex paei kala o xronos ! ego tha to dokimaso pantos ! kai meta rempetadiko karga ! Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 8 Δεκ. 2004 , 19:54) pantos kalo 8a htan pera apo ta sxedia pou kanoume oloi mas pou kai pos kai me poious 8a perasoume diaskedazontas na riksoume mia matia gyro mas...yparxoun an8ropoi pou de 8a pane pou8ena...alloi pou dne exoun oikonomikh dunatothta kai alloi pou apla einai monoi tous... δίκιο έχεις βρε FREAK αλλά γιατί πάντα τους θυμόμαστε όλους αυτούς τα χριστούγεννα? Τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου και γιορτές είναι σαν να μην υπάρχουν....Πάντα αυτές τις μέρες θα αρχίσουν όλοι οι έρανοι και τα λοιπά για να τους βοηθήσουν....άδικο και νομίζω κοροϊδευόμαστε...Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζουν μόνο τα χριστούγεννα αλλά κάθε μέρα του χρόνου!! Σόρυ αν φάνηκα απότομος αλλά συνεχώς το ακούω αυτό...Και δεν έχω κάτι μαζί σου FREAK απλά με την ευκαιρία που το είπες αναφέρω κι εγώ τις σκέψεις μου... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 ( 8 Δεκ. 2004 , 23:18) δίκιο έχεις βρε FREAK αλλά γιατί πάντα τους θυμόμαστε όλους αυτούς τα χριστούγεννα? Τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου και γιορτές είναι σαν να μην υπάρχουν....Πάντα αυτές τις μέρες θα αρχίσουν όλοι οι έρανοι και τα λοιπά για να τους βοηθήσουν....άδικο και νομίζω κοροϊδευόμαστε...Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζουν μόνο τα χριστούγεννα αλλά κάθε μέρα του χρόνου!! Σόρυ αν φάνηκα απότομος αλλά συνεχώς το ακούω αυτό...Και δεν έχω κάτι μαζί σου FREAK απλά με την ευκαιρία που το είπες αναφέρω κι εγώ τις σκέψεις μου... off-topic: απλά τα χριστούγεννα έρχεται το δώρο, και-εκτός των άλλων-πρέπει κάπου να τα μοιράσουμε :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 kai epishs ta x-mas einai h monadikoi eykairia na mas plhsiasoun aytoi oi an8ropoi ka8os olous mas pianei ligo h poly h eyais8hsia mas...giati megalh merida ton an8ropon tis ypoloipes meres tous afhnei pagera adiaforo kati tetoio...eno aytes tis meres ton giorton mia fonoula mesa tous leei "ante,giortes einai...agies meres erxontai...as boh8hso oso mporo" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Klassika tha tin peraso.Sto spiti mou me tin zestasia ton kontinon mou siggenikon prosopon....TELEIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 8 Δεκ. 2004 , 15:13) εσείς που δουλεύετε την αλλαγή του χρόνου, τι δουλειά κάνετε; Προσεχουμε εσας που διασκεδαζετε ... χεχ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 fetos oi duo megaloi dhmoi tis xoras-a8hna kai 8essalonikh- de diorganonoun tipota? de mphke h epilogh-sthn kentrikh plateia me tous sundhmotes mou... :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Προς το παρον το Σαββατο εχει street party ο Δημος Αθηναιων στην οδο Μηλιωνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Den ksero akomi............. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Συνήθως σπίτι μέχρι τα μεσάνυχτα και μετά παίζεται. Αν και με βλέπω για βολτίτσα με φίλους η οποία θα καταλήξει στο revenge of rock όπως πέρισυ :D Παλιότερα συνήθιζα να βγαίνω και για μια solo βολτίτσα λίγο μετά τις 12, έτσι λίγος περίπατος μέχρι να μαζευτούμε με την παρέα μου. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts