1oneway Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Προφανώς από το site της Logitech! Για το Logitech UltraX Keyboard μιλας ???? Απο που κατεβασες software ????????? ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 ειδα οτι πολλοι ενδιαφερονται για flat keyboard ... οποιος θελει, μπορει να δει αυτην την φωτο που τραβηξα .... εικονα large ( 1978x894 {1mb} ) εικονα small (640x289 {200kb}) επισης μπρορει : το επισημο site γερμανικο review αγγλικο review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Δεν άντεξα και το παρήγγειλα το UltraX. Λίγα μου φάνηκαν τα € 6 για τη μεταφορική πάντως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Δεν άντεξα και το παρήγγειλα το UltraX. Λίγα μου φάνηκαν τα € 6 για τη μεταφορική πάντως... Πως σου φανηκε σαν πληκτρολογιο ???? Τοσο φτηνο μαλιστα ????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Σήμερα το παρήγγειλα :p Όταν έρθει θα πω εντυπώσεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Gia tous latreis ton games yparxei kai to zboard: http://www.zboard.com/uk/index.html Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14211 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Παιδια δεν αντεξα και εγω! Μολις το ειδα το ερωτευτικα και το πηρα απο το καταστημα στην Κρητη! :O Ενα πραγμα μονο μου λειπει απο το παλιο μου πληκτρολογιο... Ειχε ενα κουμπακι για shutdown του υπολογιστη. Ξερει κανεις αν μπορω να ρυθμισω ενα απο τα εξτρα πληκτρα του ultrax για αυτη τη λειτουργια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Πολύ καλό το πληκτρολόγιο..το χτύπησα !!! :D Ευχαριστώ τον azeppos, γιατί το έφερε σπίτι μου χθες που του συναρμολογούσα το καινούριο του pc και όπως το έβγαλε από το κουτί ...του το πήρα!! :D Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Toυ το ψείρισες Dennis ε; Σαν δεν ντρέπεσαι 99 χρονών άνθρωπος...:p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Ήρθε! ΘΕΙΚΟ! OMG ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!!! :w00t: Μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι πως αντί για το "α" πατάω το CAPS LOCK :p Τσακιστείτε να το πάρετε όλοι :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Ήρθε! ΘΕΙΚΟ! OMG ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!!! :w00t: Μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι πως αντί για το "α" πατάω το CAPS LOCK :p Τσακιστείτε να το πάρετε όλοι :p Ποιο είναι είπαμε;;;;;;; :rolleyes: :D Βλέπω να παίρνει σειρά μετά την TFT και το τροφοδοτικό :w00t: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Αυτό είναι: http://www.techhome.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=45 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Προφανώς από το site της Logitech! Απο που το κατέβασες ακριβώς; Γιατί εδώ δεν έχει τίποτα διαθέσιμο. Πάντως όταν πατάω mute, βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη, χωρίς να έχω εγκαταστήσει κάποιο συνοδευτικό software :worry: :wacko: Κυκλοφορεί και σε πακέτο με ποντίκι αν θέλει κάποιος: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/GB/EN,CRID=722,CONTENTID=9892 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumjunky Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 τελικά καλές οι κάρτες γραφικών οι cpu, η ram , αλλα και το human inteface (screen kb mouse) είναι πολυ σημαντικό παρόλο που πολλές φορές το αγνοούμε Παράθεση Sanity now it's beyond me there's no choice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Μολις παρελαβα και εγω το πληκτρολογιο (logitech) μετα απο μιαμιση μερα αναμονη μονο!Το θεμα ειναι οτι παροτι ηρθε στο κουτι του,σφραγισμενο,κτλ(δηλαδη δεν φταιει το μαγαζι που μου το στειλε υποθετω), ενα απο τα πληκτρα του (συγκεκριμενα το + διπλα στα πληκτρα των αριθμων,κατω απο το Num Lock) δεν βρισκοταν στη θεση του. :( Αν και δεν ειναι σπασμενο,δεν καταφερα να το "κουμπωσω" Αν μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να το παω καπου (Θεσ/νικη) να μου το φτιαξουν ή μεσω pm λεπτομερειες για το πως να το τοποθετησω θα ημουν ευγνωμων! Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Μολις παρελαβα και εγω το πληκτρολογιο (logitech) μετα απο μιαμιση μερα αναμονη μονο!Το θεμα ειναι οτι παροτι ηρθε στο κουτι του,σφραγισμενο,κτλ(δηλαδη δεν φταιει το μαγαζι που μου το στειλε υποθετω), ενα απο τα πληκτρα του (συγκεκριμενα το + διπλα στα πληκτρα των αριθμων,κατω απο το Num Lock) δεν βρισκοταν στη θεση του. :( Αν και δεν ειναι σπασμενο,δεν καταφερα να το "κουμπωσω" Αν μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να το παω καπου (Θεσ/νικη) να μου το φτιαξουν ή μεσω pm λεπτομερειες για το πως να το τοποθετησω θα ημουν ευγνωμων! Γύρνα το πίσω να σου δώσουν άλλο... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Γύρνα το πίσω να σου δώσουν άλλο... Πηρα τηλεφωνο και στην επιχειρηση και θα μιλησω αυριο με τον υπευθυνο των ηλεκτρονικων αγορων (αν καταλαβα καλα!) Υποθετω θα μπορουσα να το κανω αλλα : 1.Ειναι πληκτρο που δεν χρησιμοποιω συχνα 2.Δεν ειναι και χαλασμενο ωστε να εχουν υποχρεωση να μου το αλλαξουν (μπορει κιολας ομως...δεν ξερω!) 3.Και το κυριοτερο: 25 ευρω κανει εξ'αρχης...6 ευρω την πρωτη φορα τα μεταφορικα,και αλλα 12 πηγαινε-ελα,18 ευρω εξτρα!Σχεδον το πληρωνω αλλη μια φορα δηλαδη,για ενα πληκτρο!Δεν λεει... :( Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
normaden Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Έχει δει πουθενά το ματάκι σας κανένα πληκτρολόγιο που είναι φτιαγμένο απο μαλακό πλαστικό; Το είδα πριν λίγο καιρό σε ένα video club. Είναι φοβερό και εύκαμπτο...δεν ξέρω όμως αν είναι βολικό στο γράψιμο. Πού μπορώ να ψαξω για να το βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Δες εδώ Κάτι έχει το site και δεν δουλεύει καλά,αλλά αυτοί είναι που το φέρνουν.Αν δουλέψει ή καταφέρεις να βρεις τηλέφωνο,αυτό είναι που ψάχνεις.Virtually Indestructible Keyboard λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 [off topic] Μιλησα το πρωι με τον υπευθυνο της techhome και εμεινα αναυδος!Ο εν λογω κυριος ηταν ευγενεστατος,μου απαντησε αμεσα και ενω απλα του ανεφερα το (ομολογουμενως οχι σημαντικο) προβλημα που παρουσιαστηκε,και συμφωνησα οτι πιθανοτατα εφταιγε η μεταφορικη, προτεινε να το αντικαταστησει χωρις χρεωση.Επισης μου ζητησε συγγνωμη για την αναστατωση και μου απεσταλη αμεσα και email οπου το οποιο με ενημερωνε οτι ηδη ξεκινησε η αποστολη του νεου πληκτρολογιου (επισης ξαναζητουσε συγγνωμη :!: ) Ειλικρινα ενθουσιαστηκα με την εξυπηρετηση,επαγγελματικοτητα και ευγενεια τους(κανονικα ολες οι εταιριες ετσι θα επρεπε να συμπεριφερονται αλλα... :X )! Υ.Γ:Πολυ θετικο οτι ελαβαν υποψην τους και τα σχολια οταν εκανα την παραγγελια (για την ωρα παραδοσης,κτλ) Sorry για το off topic αλλα ηθελα να τα πω! :stupid: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 [off topic] Μιλησα το πρωι με τον υπευθυνο της techhome και εμεινα αναυδος!Ο εν λογω κυριος ηταν ευγενεστατος,μου απαντησε αμεσα και ενω απλα του ανεφερα το (ομολογουμενως οχι σημαντικο) προβλημα που παρουσιαστηκε,και συμφωνησα οτι πιθανοτατα εφταιγε η μεταφορικη, προτεινε να το αντικαταστησει χωρις χρεωση.Επισης μου ζητησε συγγνωμη για την αναστατωση και μου απεσταλη αμεσα και email οπου το οποιο με ενημερωνε οτι ηδη ξεκινησε η αποστολη του νεου πληκτρολογιου (επισης ξαναζητουσε συγγνωμη :!: ) Ειλικρινα ενθουσιαστηκα με την εξυπηρετηση,επαγγελματικοτητα και ευγενεια τους(κανονικα ολες οι εταιριες ετσι θα επρεπε να συμπεριφερονται αλλα... :X )! Υ.Γ:Πολυ θετικο οτι ελαβαν υποψην τους και τα σχολια οταν εκανα την παραγγελια (για την ωρα παραδοσης,κτλ) Sorry για το off topic αλλα ηθελα να τα πω! :stupid: Όντως οι άνθρωποι είναι απίστευτα εξυπηρετικοί. Μόλις έμαθαν πως δε μου ήρθε το πακέτο την επόμενη μέρα (δεν το έβρισκαν στα courier), μου ζήτησαν χίλια συγνώμη κτλ κτλ. Άψογοι οι τύποι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο keyboard με mouse. Logitech MX 3100! See this! Ποσα θα κανει στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο keyboard με mouse. Logitech MX 3100! See this! Ποσα θα κανει στην Ελλαδα? to exw edw kai ena mhna apithano pliktologio alla to pontikh einai ola ta lefta. to exw parei 120 euro apo http://www.nomatica.gr .sth ellada exei 130 to mx3000 ara to 3100 otan erthei tha exei kana 150 + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο keyboard με mouse. Logitech MX 3100! See this! Ποσα θα κανει στην Ελλαδα? Είμαι κάτοχος αυτού του σετ,απλά απίθανο!!Και με το καλύτερο mouse που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Κατά έναν περίεργο τρόπο όποιος βλέπει το pc κολλάει στο keyb & mouse,δε ξερώ γιατί. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts