Jump to content

myphone #tbt: Κινητά από την Fiat

charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν 2006 όταν η Fiat αποφάσισε να ανοιχτεί από την αγορά των αυτοκινήτων και να πάει στην αγορά των κινητών. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη εταιρεία που έκανε κάτι τέτοιο, αφού πολλές εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας είχαν ήδη λανσάρει κάποιο κινητό με το logo τους.

Όπως διαβάζουμε στο άρθρο:

Τα κινητά τηλέφωνα της Fiat δίνουν περισσότερο βάρος στην εξωτερική εμφάνιση παρά στην τεχνολογία και συνεπώς, δεν είναι γνωστές ιδιαίτερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Αυτό που είναι ήδη γνωστό, είναι πως οι συσκευές θα ενσωματώνουν κάμερα με δυνατότητες καταγραφής βίντεο, Bluetooth, δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο και θα μπορούν να αναπαραγάγουν αρχεία MP3. Παράλληλα, θα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μπορούν να ενώνονται ευκολα και γρήγορα με το σύστημα Blue&Me της Microsoft, μέσω Bluetooth. Ακόμη, σύμφωνα με κάποιες φήμες, κάποια από τα μοντέλα θα είναι και μερικώς αδιάβροχα, ότι πρέπει δηλαδή για αυτούς που δεν αποχωρίζονται το κινητό τους τηλέφωνο ούτε στην παραλία.

Αλήθεια, εσείς είχατε πάρει ποτέ κάποια συσκευή από κατασκευαστή που δε συσχετιζόταν άμεσα με τον τομέα της κινητής τεχνολογίας; Θυμάστε άλλες τέτοιες συσκευές;

Δεν γνωρίζω τί γράφετε στον τίτλο, αλλά σε όλο τον γούγλη δεν βρήκα ούτε μία φωτογραφία κινητού με όνομα της αναφερόμενης εταιρείας.

Και το ερώτημά μου:

Υπήρξε ποτέ τέτοιο κινητό ή έμεινε μόνο στα χαρτιά;

Δεν γνωρίζω τί γράφετε στον τίτλο, αλλά σε όλο τον γούγλη δεν βρήκα ούτε μία φωτογραφία κινητού με όνομα της αναφερόμενης εταιρείας.

Και το ερώτημά μου:

Υπήρξε ποτέ τέτοιο κινητό ή έμεινε μόνο στα χαρτιά;

Το άρθρο του 2006 το διάβασες; :confused:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Ευτυχώς δεν περπάτησε αυτή η... ιδέα. Είναι που είναι τζιμάνια οι Ιταλοί στα ηλεκτρικά (ειρωνία mode on), θα τα κάνανε μαντάρα ΚΑΙ στα κινητά... :lol::lol::lol:

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Το άρθρο του 2006 το διάβασες; :confused:

Η αλήθεια είναι πως το διάβασα μόλις μετά το μήνυμά σου. :rolleyes:

Αλλά και πάλι, η ερώτησή μου είναι εάν όντως υπήρξαν κινητά της Φίατ.

Δεν μιλώ για κινητά με το λογότυπο άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών, επειδή υπάρχουν πολλά σε κινέζικα μαγαζιά.

Η αλήθεια είναι πως το διάβασα μόλις μετά το μήνυμά σου. :rolleyes:

Αλλά και πάλι, η ερώτησή μου είναι εάν όντως υπήρξαν κινητά της Φίατ.

Δεν μιλώ για κινητά με το λογότυπο άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών, επειδή υπάρχουν πολλά σε κινέζικα μαγαζιά.

Φυσικα και δεν υπήρξαν. Ενα αποτυχημένο project ηταν ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αφού δεν τα έβγαλε τότε το 2006, τι άλλαξε και θα τα βγάλει το 2015; Ίσως να τους είναι πιο εύκολο να τα βγάλουν με οθόνη αφής παρα με πληκτρολόγιο όπως τότε, λέω εγώ τώρα! Ή είναι πιο έτοιμοι τώρα για να βγάλουν συσκευή!

Εγώ προσωπικά πάντως είχα πάρει πιο παλιά ένα έγχρωμο clam-shel της Mitsubishi, που ήταν και το μόνο που είδα από αυτοκινητοβιομηχανία!

Πιο παλιά τα Mercedes είχαν έτοιμη θεση/θηκη μόνο για συγκεκριμένα Nokia αν δεν κάνω λάθος!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αφού δεν τα έβγαλε τότε το 2006, τι άλλαξε και θα τα βγάλει το 2015; Ίσως να τους είναι πιο εύκολο να τα βγάλουν με οθόνη αφής παρα με πληκτρολόγιο όπως τότε, λέω εγώ τώρα! Ή είναι πιο έτοιμοι τώρα για να βγάλουν συσκευή!

Εγώ προσωπικά πάντως είχα πάρει πιο παλιά ένα έγχρωμο clam-shel της Mitsubishi, που ήταν και το μόνο που είδα από αυτοκινητοβιομηχανία!

Πιο παλιά τα Mercedes είχαν έτοιμη θεση/θηκη μόνο για συγκεκριμένα Nokia αν δεν κάνω λάθος!

δεν θα το βγάλει :P

η στήλη myphone #tbt τσιμπάει άρθρα από το παρελθόν, για να θυμόμαστε τι γινόταν παλιά, πώς ήταν η τεχνολογία πριν από μερικά χρόνια, και φυσικά να μπορούμε να συγκρίνουμε τις εξελίξεις με τη σημερινή εποχή ;)

Άλλες εποχές τότε. Όχι ότι θα ήταν δύσκολο για ένα βιομηχανικό κολοσσό του μεγέθους του Fiat Group να μπορέσει να κατασκευάσει mobile συσκευές, όμως η επένδυση θα ήταν αρκετά δαπανηρή και το ROI δύσκολη υπόθεση.

Πλέον, με ένα συμβόλαιο ανάθεσης στην Hon Hai μπορεί ακόμα και μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία να λανσάρει στην αγορά μια ή περισσότερες συσκευές.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg