anarxaki Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Παιδιά έχω φάει τρελό κόλλημα, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Πώς το έλεγαν το Στρουμφάκι με το tattoo? Που έκανε τις κατασκευές..........και διεκδικούσε και την καρδιά της Στρουμφίτας??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 ξεφτέρι? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 ξεφτέρι? Ναι!!!!!!!!!!! Thanx :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papillon Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Nelly που είχε την ιδέα και όλους όσους προηγήθηκαν που μας ξύπνησαν παιδκές και τόσο ευχάριστες αναμνήσεις! Οι περισσότερες απο τις σειρες που αναφέρθηκαν είναι αγαπημένες (ειδικά αυτές της δεκαετίας του '80). Θα προσπαθήσω να σας θυμησω και κάποιες ακόμα: 1. Σάκα ο μεγάλος των Ζουλού 2. Ταξιδιώτες μέσα στο χρόνο 3. Μάγος κατά λάθος (νομίζω πως έτσι λεγόταν. Αν κάποιος θυμάται ας μου πει) 4. Κίου ο εξωγήινος 5. Το μαγικό κουτί (παιζόταν κάθε Τρίτη απόγευμα στην Ερτ2 - και γι' αυτή δεν έιμαι σίγουρος για τον τίτλο) 6. Τα δίδυμα Έντισον (Edison twins ο αγγλικός τίτλος) Αυτές οι σειρές ήταν με ηθοποιούς (όχι καρτούν) και παιζόντουσαν στην κρατική τηλεόραση Επίσης θυμάμαι στις αρχές του ΑΝΤ1 τη Wonder woman και τον Hulk (επίσης με ηθοποιούς) Θά θελα άν κάποιος ξέρει να μου πει τον αγγλικό τίτλο απο τη Σούπερ Γιαγιά. Θα επανέλθω με ότι άλλο θυμηθώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Ναι!!!!!!!!!!! Thanx :happy: Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ήταν ο Προκόπης που έκανε τις κατασκευές. Ο Ξεφτέρης δεν ήταν αυτός με τα γυαλιά που ήταν έξυπνος και έτρωγε συνέχεια φάπες? :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ήταν ο Προκόπης που έκανε τις κατασκευές. Ο Ξεφτέρης δεν ήταν αυτός με τα γυαλιά που ήταν έξυπνος και έτρωγε συνέχεια φάπες? :lol: Κι ο Σπιρτούλης ποιος ήταν??? Έχω 2 ονόματα για ένα πρόσωπο..... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Κι ο Σπιρτούλης ποιος ήταν??? Έχω 2 ονόματα για ένα πρόσωπο..... :( lol Προκόπης ήταν αυτός με το tattoo που έκανε συνεχώς γυμναστική και σήκωνε βάρη Ξεφτέρης αυτός με το μολύβι στο αυτί και τις ευφιείς κατασκευές Σπιρτούλης το αντιπαθητικό στρουμφ με τα γυαλία μαθητευόμενος του μπαμπαΣτρουμφ, που μιλούσε πολύ και όλοι το κλωτσούσαν μακρια :lol: Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papillon Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Έχεις δίκιο. Έτσι ακριβώς είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Πάει γέρασα! :O :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 ε,οχι και γερασες!:) τα στρουμφακια ειναι παντα επικαιρα!ακομη και τωρα τα δειχνει.παντως θυμαμαι ενα επεισοδιο που ειχαν πιει ενα ζωμο(νομιζω)και ολα ειχαν ερωτευτει τη στρουμφιτα!ανταγωνιζονταν για το ποιος θα την κατακτησει.ακομη και ο Μπαμπα-Στρουμφ εκανε υμναστικη για να ειναι σε φορμα και να την διεκδικησει! Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 ε,οχι και γερασες!:) τα στρουμφακια ειναι παντα επικαιρα!ακομη και τωρα τα δειχνει.παντως θυμαμαι ενα επεισοδιο που ειχαν πιει ενα ζωμο(νομιζω)και ολα ειχαν ερωτευτει τη στρουμφιτα!ανταγωνιζονταν για το ποιος θα την κατακτησει.ακομη και ο Μπαμπα-Στρουμφ εκανε υμναστικη για να ειναι σε φορμα και να την διεκδικησει! Γέρασα γιατί δεν θυμάμαι :p :lol: :D :p :D :lol: Εγώ πάλι θυμάμαι (παράδοξο???) εκείνο το επεισόδιο που ο Δρακουμέλ μάγεψε την καραμούζα του Ντορεμή και τα Στρουμφάκια έπεφταν σαν τις μύγες. Και μετά αυτός έκλαιγε και τους παρακαλούσε να ξυπνήσουνε και υποσχόταν ότι δεν θα ξαναπαίξει ποτέ ποτέ ξανά μουσική κι εγώ είχα λιώσει στο κλάμα........... :rolleyes: :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 ti einai to BLUE-WHITEGT? :(((((((( sorry alla eimai asxeti.. BLUE-WHITEGT δές εδώ: http://www.blue-whitegt.com/index.php (χρειάζεται εγγραφή πρώτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papillon Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 STO BLUE-WHITEGT! episis valane extes kai ton Nils Holgerson me elliniki metaglwtisi DVD RIP !!!! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ εκεί καμία απ' τις δύο σειρές...:( Εκτός αν δεν ψάχνω στο σωστο type, αν και μου φαίνεται οτι τα εξάντλησα όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ εκεί καμία απ' τις δύο σειρές...:( Εκτός αν δεν ψάχνω στο σωστο type, αν και μου φαίνεται οτι τα εξάντλησα όλα... Έριξα και εγώ μια ματιά αλλά δεν βρήκα τίποτα. Προφανώς δεν έχουν ανεβάσει την συγκεκριμένη σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Έριξα και εγώ μια ματιά αλλά δεν βρήκα τίποτα. Προφανώς δεν έχουν ανεβάσει την συγκεκριμένη σειρά. Profanws yparxoun kapoia rules ta opoia empodizoun kapoious apo esas na vlepete kapoia torrents. egw pws to vrika kai to katevasa tote? (ton Nils Holgerson? kai malista tin TAINIA oxi episodeio) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papillon Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Profanws yparxoun kapoia rules ta opoia empodizoun kapoious apo esas na vlepete kapoia torrents. egw pws to vrika kai to katevasa tote? (ton Nils Holgerson? kai malista tin TAINIA oxi episodeio) Αν θες πες μας σε ποια κατηγορία (type) το βρήκες, μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Αν θες πες μας σε ποια κατηγορία (type) το βρήκες, μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι.. Eixa dwsei screenshot prin kati posts pou dixnoun kai ton uploader Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Profanws yparxoun kapoia rules ta opoia empodizoun kapoious apo esas na vlepete kapoia torrents. egw pws to vrika kai to katevasa tote? (ton Nils Holgerson? kai malista tin TAINIA oxi episodeio) Δεν αποκλείετε!! Αλλά παίζει να το έχουν κατεβάσει από το site. Εσύ πριν πόσο καιρό το βρήκες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Prin mia vdomada.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Δεν αποκλείετε!! Αλλά παίζει να το έχουν κατεβάσει από το site. Εσύ πριν πόσο καιρό το βρήκες ? Απο το problems chat, ένα search για hidden torrents δίνει την απάντηση. Εν ολίγοις, αυτη τη στιγμή οι κανόνες απαιτούν 0.70+ share ratio ΚΑΙ 7GB upload. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 a GIAUTO.. Egw exw 41GB upload Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 paidia ego thimithika tora tous thundercats...iparxoun kapou ta episodia na ta katevaso? Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Goodmorning Angels! :D Με τον Charlie και με εκείνο το χέρι που χάιδευε τη γάτα στον Αστυνόμο Σαΐνη είχα φάει τρελό κόλλημα να μάθω ποιος ήταν, αλλά ποτέ δεν έγινε :( Εγώ πάλι νομίζω οτι κάπου έιδα το πρόσωπο του τύπου αλλά μπορεί και να το είδα στον ύπνο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Aχ τι θυμήθηκα τώρα, ώρες μπροστά στη τv να βλέπω ότι παιδικό υπήρχε! Το junior's tv!! Βασικά μ΄άρεσε πολύ ένα παιδικό το οποίο είχα πετύχει και κάποια χρόνια αργότερα σε κάποιο τοπικό κανάλι, δε ξέρω αν θυμάστε κάτι νεαρούς με αστρομπίστολα που τους κυνηγούσε ένας κακός καραφλός με κάτι τέρατα που είχε για ομάδα;; Που αν δε κάνω λάθος οι νεαροί φορούσαν και κάτι στο λαιμό και ειδοποιούσαν ο ένας τον άλλο όταν συνέβαινε κάτι. Αστρομαχητές λεγόταν;; Επίσης η πρώτη σειρά που είχε χαραχτεί μέσα μου, ήταν μία που και καλά εκτυλισόταν στο διάστημα και μέσα σε διαστημόπλιο, πρέπει να ήταν πριν καν ανοίξει το mega που πιάναμε τα πρώτα δορυφορικά (νομίζω ή το SUPER ΤV ήταν ή το SAT1) που την έδειχνε, αλλά δε θυμάμαι αν μετέπειτα την έδειχνε και ελληνικό κανάλι. Θυμάστε από τα δορυφορικά το eurosport που πριν ήταν το Αγγλικό sky και έδειχνε παιδικά από το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι;; Ήμουν φανατικός τότε... Η απορία μου ήταν τι καταλάβαινα αφού ήμουν μόλις 7-8 χρονών, απλά εικόνες θα έβλεπα, νομίζω ήταν ένας γάτος που παρουσιάζε μια εκπομπή στο sky ή λάθος τα θυμάμαι; Αυτό με τους αστρομαχητές παίζει να είναι και το "ακαδημία λέιζερ", όποιον και να ρώτησα κανείς δεν το ξέρει. Εγώ το έβλεπα το 87 στη Θεσσαλονίκη. Τέλος πάντων, ο καράφλας που έλεγες ή μοιάζει τον Κοντογιαννίδη ή τον ντουμπλάρει ο Κοντογιαννίδης. Θυμάμαι έχουν το ίδιο μουστάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forever-charmed Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Ο Χρήστος Δημόπουλος παρουσίαζε το «Ουράνιο Τόξο» (ο οποίος το παρουσιάζει και πάλι) και με την Ανέττα και την Χρύσα, το «Γύρω-γύρω όλοι». Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε μια άλλη εκπομπή μόλις σταμάτησε το «Ουράνιο Τόξο» που αν δεν με απατά η μνήμη μου λεγόταν «Γεια σας παιδιά» και ποτέ μου δεν την είχα χωνέψει μιας και σαν μικρούλα ήμανε inlove με τον Δημόπουλο... :lol: Όσο για τον Παραμυθά, ήταν ο Νίκος Πιλάβιος. Ο ίδιος που παρουσίαζε την Χιλιοποδαρούσα μαζί με την Ροζαλία και τον Τιμολέων ή αλλιώς Ωχ-Το-Μάτι-Μου. :P Τα παρακάτω είναι quotes από ένα άλλο forum και τα παραθέτω ως έχουν: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=592892#post592892 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=593305#post593305 Επίσης: Σούπερ Γιαγιά Το Κορίτσι-Θαύμα Λεμονόδασος Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια (αν δεν μπερδεύομαι...) Τα ψάθινα καπέλα Κάποια έχουν ειπωθεί, αλλά δεν είχα το κουράγιο να κάνω τον έλεγχο... Όποιος δεν βαριέται, ας διαβάσει και το thread, εκεί... Έχουν αναφερθεί πάρα πολλές σειρές. :) Btw, το «Το Κορίτσι-Θαύμα» το θυμάται κανείς; Εδώ και χρόνια ψάχνω τον κανονικό τίτλο, αλλά κανείς δεν την θυμάται αυτήν τη σειρά. :( exis autes tis sires?se vhs? Παράθεση http://idata.over-blog.com/0/02/75/37/gifs3/fusion.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts