Demis_CY Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Thimaste to "Kapou kapws kapote" ? Me tis koukles?? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Με άφησες κάγκελο Cristina!!!!!!!! Ή έχεις βιονική μνήμη ή ξέρεις πού να ψάξεις! :p Ξύπνησες μονοπάτια της μνήμης που είχαν κοιμηθεί για τουλάχιστον 20 χρόνια!!!! Θυμάμαι αμυδρά (τόσο αμυδρά που για χρόνια νόμιζα ότι ήταν μόνο η φαντασία μου) ένα παιδικό με κούκλες (τύπου Mupper Show) αλλά οι κούκλες ζούσαν μέσα στη γη και έβγαιναν σε έναν κήπο...Λες να ήταν το Fraggle Rock???? Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος!!! Κορυφαία σειρά, πραγματικά καταπληκτική (όπως και όλες οι "παραλλαγες" με το σώμα, το διάστημα κλπ). Πες το και θα γίνει με την Τζοβάνα Φραγκούλη! Ακόμα θυμάμαι εκείνο το επεισόδιο που ένα κοριτσάκι ζήτησε να γίνει ο κούκος στο ρολόι... Δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ προσπαθώντας να καταλάβω πώς στην ευχή το έκανε αυτό!! Χαχαχαχαχαχα Το Κανάλι της Βαγγελίτσας. Ιστορικές στιγμές την Ελληνικής Τηλεόρασης!!!! Όταν είχα κάνει αυτά τα posts το μυαλό μου για 1-2 μέρες δεν σκεφτόταν απολύτως τίποτε άλλο... Κι εγώ απορώ που τα θυμήθηκα όλα αυτά. Μετά αναρωτιώμουν... Έβλεπα τόσο πολύ τηλεόραση όταν ήμουν μικρή...; :wacko: :lol: Μάλλον γι αυτό δεν βλέπω καθόλου τώρα. :p Όσο για το κορίτσι-θαύμα σίγουρα δεν ήταν η βιονική γυναίκα... Το κοριτσάκι αυτό, ένα ξανθό με κοτσιδάκια και φιόγκους στα μαλλιά, ήταν ένα ρομποτάκι (δεν το καταλάβανες όμως γιατί ήταν κανονική ηθοποιός) που το είχε φτιάξει ένας τύπος και το είχε στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Δεν θυμάμαι το story... Είμαι σχεδόν σίγουρη πως το έδειχνε μετά το 1985. Μάλλον 1986 με 1987, Τετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα κατά τις 5. Δεν θυμάμαι το κανάλι όμως... :p :lol: Και κάτι σχετικό/άσχετο... Θέλω φοφίκοοοοοοοοοο!!! :X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Όσο για το κορίτσι-θαύμα σίγουρα δεν ήταν η βιονική γυναίκα... Το κοριτσάκι αυτό, ένα ξανθό με κοτσιδάκια και φιόγκους στα μαλλιά, ήταν ένα ρομποτάκι (δεν το καταλάβανες όμως γιατί ήταν κανονική ηθοποιός) που το είχε φτιάξει ένας τύπος και το είχε στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Δεν θυμάμαι το story... Είμαι σχεδόν σίγουρη πως το έδειχνε μετά το 1985. Μάλλον 1986 με 1987, Τετάρτη ή Πέμπτη απόγευμα κατά τις 5. Δεν θυμάμαι το κανάλι όμως... :p :lol: Χαχαχαχαχ θυμάσαι μέρα και ώρα και δεν θυμάσαι τίτλο????????? Κι εμένα κάτι μου θυμίζει........ θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου που θυμάται όλα τα κουλά (εκτός από πού έχει αφήσει το κινητό της :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Χαχαχαχαχ θυμάσαι μέρα και ώρα και δεν θυμάσαι τίτλο????????? Κι εμένα κάτι μου θυμίζει........ θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου που θυμάται όλα τα κουλά (εκτός από πού έχει αφήσει το κινητό της :p ) Ο τίτλος ήταν στα Ελληνικά... :( Αυτός που είπα πιο πάνω... Έτσι όμως δεν μπορώ να βρω info για τη σειρά και γι αυτό θέλω τον αγγλικό τίτλο της. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 θα πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου που θυμάται όλα τα κουλά (εκτός από πού έχει αφήσει το κινητό της :p ) Τελικά ούτε αυτή το θυμάται :( Με μπρίζωσες τώρα, θα το βρούμε μην ανησυχείς!!!!!! :D Edit: "Small Wonder" ίσως? Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ και εδώ Μόνο που το κοριτσάκι που βρήκα εγώ δεν είναι ξανθό... Edit2: Αυτό είναι, κόβω το κεφάλι μου! Είδα και preview !!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luthien Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Μια που ειδα καποιον να αναφερει το Νew Channel, μηπως κανεις ξερει τον ξενο τιτλο του "δυο χρονια διακοπες με τους δεινοσαυρους" οπως και ενα αλλο ιαπωνικο που εδειχνε παλι εκει και ειχε σχεση με ποδοσφαιρο? Οχι ότι έχω και μεγάλη σχέση με anime αλλά έχω παρακολυθήσει μερικά ώστε να μου δημιουργηθεί κι εμένα η απορία. Το "2 χρόνια διακοπές με τους δεινόσαυρους" αναφέρεται ως "Jura Tripper" όσο για το άλλο που λες, με το ποδόσφαιρο... δεν ήταν με έναν τύπο με πράσινα μαλλιά που είχε μπλέξει μ' όλο του το σόι για να τον αφήσουν να παίξει? Ashita e, Free Kick λέγεται. Πολύ καλό κατάλογο anime που έχουν παιχτεί στην Ελλάδα υπάρχουν στο http://www.animellas.com :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Τελικά ούτε αυτή το θυμάται :( Με μπρίζωσες τώρα, θα το βρούμε μην ανησυχείς!!!!!! :D Edit: "Small Wonder" ίσως? Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ και εδώ Μόνο που το κοριτσάκι που βρήκα εγώ δεν είναι ξανθό... Edit2: Αυτό είναι, κόβω το κεφάλι μου! Είδα και preview !!!!!!!!!!!! ΠΩΠΩΩΩΩΩΩ!!! Αυτό είναι!!! :yahoo: Είσαι ΘΕΑ!!! Να 'σαι καλά!!! Αυτό είναι! Θα κλάψωωωω!!! :cry: Μάλλον το θυμόμουν ξανθό λόγω της ασπρόμαυρης τηλεόρασης... :O Πώς το βρήκες βρε παιδάκι μου; Απίστευτο μου φαίνεται!!! :respect: Να σε φιλήσωωωω!!! :* :* :* Το κοριτσάκι είχε πολύ χαρακτηριστική φάτσα! Με το που είδα το videάκι γύρισα 20 χρόνια πίσω! Να 'σαι καλά! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 ΠΩΠΩΩΩΩΩΩ!!! Αυτό είναι!!! :yahoo: Είσαι ΘΕΑ!!! Να 'σαι καλά!!! Αυτό είναι! Θα κλάψωωωω!!! :cry: Μάλλον το θυμόμουν ξανθό λόγω της ασπρόμαυρης τηλεόρασης... :O Πώς το βρήκες βρε παιδάκι μου; Απίστευτο μου φαίνεται!!! :respect: Να σε φιλήσωωωω!!! :* :* :* Το κοριτσάκι είχε πολύ χαρακτηριστική φάτσα! Με το που είδα το videάκι γύρισα 20 χρόνια πίσω! Να 'σαι καλά! :happy: Άντε και είμαι 3 μέρες στην αγωνία "είναι δεν είναι" :p Ήταν ελεεινά απλό, imdb, character > robot, και............αυτό ήταν! Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Άντε και είμαι 3 μέρες στην αγωνία "είναι δεν είναι" :p Ήταν ελεεινά απλό, imdb, character > robot, και............αυτό ήταν! Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! :D Γμτ... Αν και τα πάω γενικώς καλά με το search, δεν σκέφτηκα να ψάξω έτσι στο imdb... :O Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Απλα.. Saber Rider and the star sheriffs (ο σερίφης του διαστηματος-αστρομαχητες) / Kabamaru / Plawres Αυτα ηταν τα αγαπημενα μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Αγαπημενο μου παιδικο οταν ημουν μικρος ηταν το Plawres Sanshiro Jumaru!!!:happy: :yahoo: Αnime με εαν παιδι που ηλεγχε ενα μικρο robot μεσα σε αγωνες -σε ρινγκ κυριως- εναντια αλλων robots!:up: :respect: Πραγματικα το λατρευα εκεινο το παιδικο!(Τον ελληνικο τιτλο δεν τον θυμαμαι).εαν δεν το θυμαστε ισως οι φωτο να σας θυμισουν κατι http://img231.imageshack.us/img231/9991/jackt019qq.gif http://img231.imageshack.us/img231/3892/a188623thumbnail904xs.jpg Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalidis Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 θυμαται κανεις ενα παιδικο με κατι <<ανθρωπους>> που μεναν σε εναν πυργο , κοιμοντουσαν μεσα σε φερετρα. ειχε και μια παραξενη μουσικη. δεν θυμαμαι πιο πολλα. οποιος γνωριζει ας πει. ναι cartoon ήτανε. σιγουρα δεν ήταν το count dracula. απο τα αλλα αν εχεις καμια φωτογραφια να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 θυμαται κανεις ενα παιδκο με κατι <<ανθρωπους>> που μεναν σε εναν πυργο , κοιμοντουσαν μεσα σε φερετρα. ειχε και μια παραξενη μουσικη. δεν θυμαμαι πιο πολλα. οποιος γνωριζει ας πει. Όταν λες παιδικό εννοείς cartoon? Θυμάμαι μερικά....... 1) Monsters (σειρά ασπρόμαυρη, την έδειχνε το Seven, τη δείχνει και τώρα αλλά remake στην Κρατική) 2) Count Dacula (cartoon με πάπιες - τρελό γέλιο! Από όσο ξέρω το δείχνει ακόμα αλλά δεν θυμάμαι κανάλι, νομίζω MEGA) 3) Οικογένεια Άνταμς (αυτό δεν το έχω δει ποτέ, νομίζω ότι κοιμούνται σε φέρετρα αλλά δεν παίρνω κι όρκο!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 egw thimamai sto seven ena arxaio batman pou edeixne. pou otan epaizan ksylo me tou epefte ena bouketo petage ena terastio MPAMMMM!!! stin othoni! kai amesws meta eixe mia aspromauri seira me mia oikogeneia pou emenan se ena kastro.me to pappou dracula, to paidaki lykanthrwpo, eixan kai enan drako katw apo tis skales :) Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 egw thimamai sto seven ena arxaio batman pou edeixne. pou otan epaizan ksylo me tou epefte ena bouketo petage ena terastio MPAMMMM!!! stin othoni! kai amesws meta eixe mia aspromauri seira me mia oikogeneia pou emenan se ena kastro.me to pappou dracula, to paidaki lykanthrwpo, eixan kai enan drako katw apo tis skales :) Χαχαχαχαχαχα Κορυφαίος ο Batman!!!!!!!!!!! Το άλλο που λες είναι όντως το Monsters..... το έβλεπα ανελειπώς! Ήταν και ο παπούς που ήταν και λίγο παραπάνω psycho από τους άλλους και κοιμόταν ανάποδα σαν νυχτερίδα :lol: Κάποια στιγμή φιλοξενούσαν μία ανηψούλα που ήταν κλασσική American Sweetie (ξανθιά, γλυκειά και κούκλα) και ντρεπόταν για την εμφάνισή της :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Λοιπον τωρα με κανατε να θυμηθω τα νιατα μου :P Εβλεπα τον Πιγκου ,το Διάλειμμα (αυτο με το D-J τη σπινελη το δειχνει ακομα στη νετ το μεσημερι , Πεπεραν , κατι διαφορα που εβαζε το Disney Club και βεβαια Pokemon ...και αλλα πολά που δε μπορω να τα θυμηθω...αλλα τ αγαπημενο μου ηταν το Διαλλειμα... Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 animeclipse.com για καντε μια βολτα απο κει.....οσοι πιστοι fun του PLAWRES SANSHIRO (JUMARU) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nchar Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγώ έβλεπα πάρα πολύ thundercats, φρουτοποια, και silverhawks( τα θυμάστε καθόλου?) Παράθεση 3 ΒΑΣΙΚΟΙ λόγοι να είσαι δάσκαλος: ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Τι κρίμα που δεν είμαι:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Και εγώ τρελαινόμουν για thundercats, κάτι παιδικά που έδειχνε κυρίως τα μεσημέρια η κρατική (Ετ2 τότε) όπως ο Λούκυ Λούκ και τα παιδικά του Disney Club τα πρώτα χρόνια πριν φύγει ο Λυκούργος και η Καρολίνα(Πεπεράν, Διάλλειμα, Sabrina κα). Επίσης από παιδικά (όχι κινούμενα σχέδια) τρελαινόμουν για Καρουζέλ (το έδειχνε κάθε μεσημέρι στην κρατική). Πολύ ωραία σειρά!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Και εγώ τρελαινόμουν για thundercats, κάτι παιδικά που έδειχνε κυρίως τα μεσημέρια η κρατική (Ετ2 τότε) όπως ο Λούκυ Λούκ και τα παιδικά του Disney Club τα πρώτα χρόνια πριν φύγει ο Λυκούργος και η Καρολίνα(Πεπεράν, Διάλλειμα, Sabrina κα). Επίσης από παιδικά (όχι κινούμενα σχέδια) τρελαινόμουν για Καρουζέλ (το έδειχνε κάθε μεσημέρι στην κρατική). Πολύ ωραία σειρά!!!:) Λούκυ Λουκ ε :) ; Θυμάμαι που το έδειχνε τα μεσημέρια στην κρατική τηλεόραση σε παραπλήσια ώρα με το Καρουζέλ.Πάντως δεν παρακολουθούσα ποτέ τακτικά τη σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 re paidia:(sigoura tha exei apantithei alla 3erete pou mporw na vrw candy candy?exw faei ton kosmo:/plz..an 3erei kapoios.. Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 STO BLUE-WHITEGT! episis valane extes kai ton Nils Holgerson me elliniki metaglwtisi DVD RIP !!!! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ti einai to BLUE-WHITEGT? :(((((((( sorry alla eimai asxeti.. Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Ελληνικο τορρενταδικο οπου μπορείς να να βρεις πολλά ενδιαφέροντα αρχεια για κατέβασμα Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forever-charmed Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 paidia exis kania apo esas episodia apo ton ant1 apo tis sires dragon ball kai sailor moon:) Παράθεση http://idata.over-blog.com/0/02/75/37/gifs3/fusion.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts