Crypton-R- Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Που το θυμηθήκατε βρε παιδιά το Carussel, ωραία φάση ήταν πάντως.. :) Δοκίμασα κι εγώ να στείλω mail στην ΕΡΤ αλλά μου βγάζει αυτό: Error 403 We're sorry, but we could not fulfill your request for http://www.ert.gr/keep/index.php?option=com_contact&Itemid=88889006 on this server. Your Internet Protocol address is listed on a blacklist of addresses involved in malicious or illegal activity. See the listing below for more details on specific blacklists and removal procedures. Your technical support key is: ****-****-****-**** You can use this key to fix this problem yourself. If you are unable to fix the problem yourself, please contact webmaster at ertonline.gr and be sure to provide the technical support key shown above. Ξέρει κανείς τι φταίει? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 mhn anhsyxeis...afto afto vgazei se olous...alla to mhnyma paradothike....h ert tha sou steilei kai epibebaiwsh me e-mail.... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liquidiamonds Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Καλησπερίζω όλους και Χρόνια πολλά! Έπεσα τυχαία στο φόρουμ ψάχνοντας στο νετ για ένα παλιο παιδικό. Διάβασα όσο άντεξα αλλά δεν βρήκα να το αναφέρει κάποιος. Δεν ξέρω τον τίτλο..μόνον οτι ήταν ένα επεισόδιο, αν θυμάμαι σωστά, για τους 12 μήνες. Η ιστορία νομίζω πως ήταν με ένα κοριτσάκι που πήγαινε στο μέρος όπου κάθονταν όλοι οι μήνες μαζί, και ο κάθε ένας άλλαζε το σκηνικό ανάλογα με το τι ήταν (χειμώνας, καλοκαίρι). Θυμάμαι οτι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το σκηνικό του χειμώνα με το κρύο και το χιόνι....και θέλω απεγνωσμένα να το ξαναδώ.....plz αν κάποιος θυμάται κάτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Από παιδικά, δεν θυμάμαι τίποτα (ίσως και να μην έβλεπα)! Από σειρές: Το μικρό σπίτι στο λιβάδι Ερωτευμένος άγγελος Οι χλιδάτοι (τι τέλειο!) Απίθανη γιαγιά Τα καλά παιδιά ξανάρχονται Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν (πού μπορώ να τη βρω;) Παράλληλοι δρόμοι Ιστορίες με απρόοπτο τέλος (το θυμάται κανείς;) Το τίμημα του πάθους Η ζωή που δεν έζησα Δρόμοι της πόλης Μαρία της γειτονιάς Ρεξ Έστειλα στην ΕΤ1 για επανάληψη της σειράς Το μικρό σπίτι στο λιβάδι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ania Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καλησπερίζω όλους και Χρόνια πολλά! Έπεσα τυχαία στο φόρουμ ψάχνοντας στο νετ για ένα παλιο παιδικό. Διάβασα όσο άντεξα αλλά δεν βρήκα να το αναφέρει κάποιος. Δεν ξέρω τον τίτλο..μόνον οτι ήταν ένα επεισόδιο, αν θυμάμαι σωστά, για τους 12 μήνες. Η ιστορία νομίζω πως ήταν με ένα κοριτσάκι που πήγαινε στο μέρος όπου κάθονταν όλοι οι μήνες μαζί, και ο κάθε ένας άλλαζε το σκηνικό ανάλογα με το τι ήταν (χειμώνας, καλοκαίρι). Θυμάμαι οτι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το σκηνικό του χειμώνα με το κρύο και το χιόνι....και θέλω απεγνωσμένα να το ξαναδώ.....plz αν κάποιος θυμάται κάτι :) kalispera,to paidiko legete oi "12 mhnes" den thumamai apo pou to exw katevasei alla yparxei an thes rikse mia matia sto gamato.info (den eimai sigouri an to katevasa apo ekei) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Θυμάται κανείς το όνομα αυτού του παιδικού; http://img119.imageshack.us/img119/739/cartoonfg9.th.jpg Το βρήκα το βρήκα το βρήκααααααααααααααααααααααααα! :w00t::w00t: Λέγεται Kockasfulu nyul (The bunny with checkered ears) και έχει ανεβεί σε γνωστό μαγαζί ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εγω έβλεπα μετα μανίας Candy-Candy! Aπό παλιες σειρες μου άρεσαν: -Τα πουλια πεθαίνουν τραγουδώντας -Γόβα στιλέτο -Απαράδεκτοι -Ντιουκς! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Το Carousel μπορούμε να το βρούμε κάπου; Μόνο ένα επεισόδιο θέλω για να ξαναδω το σημείο που άρχιζε! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ania Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 paidia kserete pou mporw na vrw ta arkoudakia sthn xwra ton thamatwn(metaglotismeno)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Για δείτε λίγο αυτό http://blogs.contra.gr/blogs/PaparazziBlog/182406 σορρυ για το απευθείας link αλλά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο, θα δείτε φωτογραφίες απο τα παιχνίδια των 80-90s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Από παιδικά, δεν θυμάμαι τίποτα (ίσως και να μην έβλεπα)! Από σειρές: Το μικρό σπίτι στο λιβάδι Ερωτευμένος άγγελος Οι χλιδάτοι (τι τέλειο!) Απίθανη γιαγιά Τα καλά παιδιά ξανάρχονται Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν (πού μπορώ να τη βρω;) Παράλληλοι δρόμοι Ιστορίες με απρόοπτο τέλος (το θυμάται κανείς;) Το τίμημα του πάθους Η ζωή που δεν έζησα Δρόμοι της πόλης Μαρία της γειτονιάς Ρεξ Έστειλα στην ΕΤ1 για επανάληψη της σειράς Το μικρό σπίτι στο λιβάδι!!μπραβο ρε κωστα!!!!τελεια σειρα κ με πολλα μυνηματα!!το εχει ανεβασει κ μια τυπισα στο you tube αλλα αλλη φαση να το βλεπαμε ξανα απο την αρχη!!μακαρι να το παιζαν ξανα!!:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liquidiamonds Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Σ' ευχαριστώ ania τελικά τους 12 μήνες το βρήκα στο gamato.info. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Το Carousel μπορούμε να το βρούμε κάπου; Μόνο ένα επεισόδιο θέλω για να ξαναδω το σημείο που άρχιζε! στειλαμε mail στην Ερτ... δεν βλεπω ομως να κανει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 στειλαμε mail στην Ερτ... δεν βλεπω ομως να κανει τπτ ki egw esteila alla de idrwnei to afti tous...Twra eida pws valane sthn ert kati vlakeies gia paidiko programma to meshmeri chicititas kai ena allo...Aman re paidia...Carrussel ole!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna_ Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Τωρα τελευταια κατι τρεχει με την Ερτ,δεν απανταει εστω κ τυπικα (θα το εχουμε υπ΄οψην μας..) στα μαιλ για τις σειρες κτλ που ζητουνται:( Ποπο το carousell,παιδικες αναμνησειςς!! Παράθεση ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 ξερει κανεις σε ποιο καναλι παιζοταν? http://www.youtube.com/watch?v=HjNXM-4XY3Y&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 re paidia ena paidiko pou paizotan prin arketa xronia sthn ert1 'h net....Htan mia mikrh polikh arkouda pou eixe spasei to pagovouno pou htan me thn oikogeneia tou kai xathike mes ston wkeano kai synanthse ena lagoudaki kai arxisan meta na palevoun me ta stoixeia ths fyshs poy yparxan mexri na ftasoun ksana sthn oikogeneia tou....yphrxan as poume kapoioi pou eksousiazan ton kosmo kai htan enantion toys...an thymatai kati kapios as postarei... Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Μήπως θυμάται κανένας πώς λεγόταν ενα παιδικό (μάλλον ταινία) που έπαιζε στο Junior's TV με κάτι αντικείμενα που ζωντάνευαν και έκαναν ταξίδι για να βρούν ένα παιδί; Ήταν μια ηλεκτρική σκούπα, μια τοστιέρα, ένα λαμπατέρ, μια κουβερτούλα που κρατούσε μια κορνίζα με την εικόνα του παιδιού. Και θυμάμαι κάποια στιγμή πήγαιναν σε μια μάντρα με μεταχειρισμένα και παραλίγο να πολτοποιηθούν, επειδή ένας ηλεκτρογαγνήτης τα τράβηξε. Και μάλιστα ήταν να περάσουν μια χαράδρα (; ) και η σκούπα έριξε το καλώδιό της για να σώσει ένα αντικείμενο, ή κάπως έτσι. Το θυμάται κανείς; Όποτε το έβαζε για έναν ανεξήγητο λόγο ή δεν μπορούσα να το δω ή κοβόταν σε κάποιο σημείο. Ποτέ δεν έχω μάθει το τέλος. Είναι σαν πρόγονος του Toy Story. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 2 απο τα αγαπημενα μου παιδικα ηταν ο Ρεξιο κ οι Μπολεκ κ Λολεκ!!!:D Τα βλεπατε?Ξερετε που θα μπορουσα να βρω ΟΛΑ τα επεισοδια?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 επισης μηπως κανεις γνωριζει που θα μπορουσα να βρω ενα παιδικο που το εδειχνε η ετ1 η ετ2 λεγοταν ΛΑΓΟΥΔΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ???????????????????????????????αν ξερει κανεις κατι θα ηταν τελεια!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Μήπως θυμάται κανένας πώς λεγόταν ενα παιδικό (μάλλον ταινία) που έπαιζε στο Junior's TV με κάτι αντικείμενα που ζωντάνευαν και έκαναν ταξίδι για να βρούν ένα παιδί; Ήταν μια ηλεκτρική σκούπα, μια τοστιέρα, ένα λαμπατέρ, μια κουβερτούλα που κρατούσε μια κορνίζα με την εικόνα του παιδιού. Και θυμάμαι κάποια στιγμή πήγαιναν σε μια μάντρα με μεταχειρισμένα και παραλίγο να πολτοποιηθούν, επειδή ένας ηλεκτρογαγνήτης τα τράβηξε. Και μάλιστα ήταν να περάσουν μια χαράδρα (; ) και η σκούπα έριξε το καλώδιό της για να σώσει ένα αντικείμενο, ή κάπως έτσι. Το θυμάται κανείς; Όποτε το έβαζε για έναν ανεξήγητο λόγο ή δεν μπορούσα να το δω ή κοβόταν σε κάποιο σημείο. Ποτέ δεν έχω μάθει το τέλος. Είναι σαν πρόγονος του Toy Story. http://www.pgcosmos.gr/moviephotos/Thumbs/8441.jpg Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Μπορούμε να βρούμε κάπου τις Πεταλούδες ελεύθερες πετούν? Αλλά μακράν το αγαπημένο μου παιδικό ήταν το Dragonball. Μόλις το κατέβασα, είναι περίπου 500 επεισόδια ακόμη και αυτά του Dragonball GT που δεν έδειξε ποτέ ο Αντ1. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 http://www.pgcosmos.gr/moviephotos/Thumbs/8441.jpg Ευχαριστώ:p Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει κάποιος άλλος...είναι ένα mix από διάφορες σειρές/παιδικά της δεκαετίας του 80! http://uk.youtube.com/watch?v=Fd7aJCdoaT4 Απλά :respect:στο παιδί που ανέβασε το video...συγκινήθηκα:cry:! Τελικά νομίζω ότι όσοι από εμάς πρόλαβαν αυτά τα παιδικά έχουν τρομερές παιδικές αναμνήσεις και είμαστε πραγματικά τυχεροί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει κάποιος άλλος...είναι ένα mix από διάφορες σειρές/παιδικά της δεκαετίας του 80! http://uk.youtube.com/watch?v=Fd7aJCdoaT4 Απλά :respect:στο παιδί που ανέβασε το video...συγκινήθηκα:cry:! Τελικά νομίζω ότι όσοι από εμάς πρόλαβαν αυτά τα παιδικά έχουν τρομερές παιδικές αναμνήσεις και είμαστε πραγματικά τυχεροί... Πραγματικά καταπληκτικό!!! :respect: σε αυτόν που το έφτιαξε και :respect: σε εσένα που μας το επεσήμανες. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts