popolaros Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 giati tha ksenerones???? (perimenes kati kalitero apo thema odikis simperiforas??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacktheripperd Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Apla einai ligo mal8ako gia ta gusta mu , oti oti den einai kalo, isa isa kai sto orio proodeutiko kai ypshla oria exei kai psilotopo8ethsh ginetai apla den einai to idio ameso me to prohgumeno den gyrnaei kai den elegxetai to idio. Pera ap auto to xenerwma proerxetai apo auto pu adiproswpeuei ena megalo sydhrhtismo. Gia ton opoiodhpote oikogeneiarxh ktlp auto einai kalytero g auto kai strafhkan pros ekei, emena omws auto de mu aresei , to pisogyrisma sth sxediash...apo to new age design sto rixe tis kabyles na aresei ston papu. O upopshfios agorasths Golf, Corolla 8a en8usiastei kai 8a xei allo ena autokinhto na skeftetai pros agora kai malista eukairia m autes tis times. Einai oloklhrwmeno alla den exei xarakthra , xarakthra pu exun autokinhta pu ysterun se kapoious tomeis omws xehwrizun giati exun auto to kati. A mh xehasw, eipa oti exei fovero kivwtio??? :) Παράθεση Live by the sword, Die by the sword Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 einai toso diskolo na xamilosoun ligo ti thesi odigisis??????akomi kai stin xamiloteri thesi tis einai pali psili......... sto golf diladi giati pianis pato kai goustaris??? to kibotio ontos beltiomeno , ferni kati se quick shift se sxesi me ton prokatoxo..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gallardo Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Θα παρουσιαστεί για τους πιο 'ανήσυχους' το νέο focus ST.. :up: Με μοτέρ 2.5 λίτρων turbo και 220 άλογα.. :cool: Κατα τ' άλλα, εμένα με χαλάει λίγο το πίσω μέρος, είναι λίγο περίεργο.. Παράθεση http://www.tuningnews.net/news/041206a/TN_hamann-gallardo-01.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Οπως και να χει μαλλον δε θα το δουμε στο επομενο NFSU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaloniki67 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 18/2/2005 Με ενα πρωινό test drive,άφωνος!!!!!!! Το παρήγγειλα με 18300 ευρώ,έκδοση sport 1.6-115 ps 5d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 tha pao simera......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaloniki67 Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ οχι για αγορα ρε.........gia test drive..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 παίδες επειδή τρελαίνομαι με το focus αι δεν έχω αγοράσει άλλη φορά καινούριο αυτοκίνητο, αναρωτιέμαι πως μπορεί να πετύχει κανείς την καλύτερη τιμή στη διαπραγμάτευση με την αντιπροσωπεία... Στη θεσσαλονίκη άραγε από πόσους εμπόρους μπορείς να το αγοράσεις; σίγουρα ξέρω 2 τον κρικο και τον βροχιδη-χατζη...εσείς που πήγατε; (μήπως να πάρουμε 2 μαζί να πετύχουμε έκπτωση;) τι χρώμα διάλεξες φίλε με το sport; πάντως για 3θ σπορτ 1,6 μου δώσανε τιμή μετρητοίς 18.000 άρα +300 οι πόρτες σωστή είναι η τίμή σου...πήρες συναγερμό πατάκια ή τίποτα άλλο; ΥΓ θεωρητικά είναι σωστό να οδηγήσει κανείς όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού και τελευταίο αυτό που θα αγοράσει ή πρώτα το focus και μετά Golf A3 146 116 A150 ; Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacktheripperd Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 παίδες επειδή τρελαίνομαι με το focus αι δεν έχω αγοράσει άλλη φορά καινούριο αυτοκίνητο, αναρωτιέμαι πως μπορεί να πετύχει κανείς την καλύτερη τιμή στη διαπραγμάτευση με την αντιπροσωπεία... Στη θεσσαλονίκη άραγε από πόσους εμπόρους μπορείς να το αγοράσεις; σίγουρα ξέρω 2 τον κρικο και τον βροχιδη-χατζη...εσείς που πήγατε; (μήπως να πάρουμε 2 μαζί να πετύχουμε έκπτωση;) τι χρώμα διάλεξες φίλε με το sport; πάντως για 3θ σπορτ 1,6 μου δώσανε τιμή μετρητοίς 18.000 άρα +300 οι πόρτες σωστή είναι η τίμή σου...πήρες συναγερμό πατάκια ή τίποτα άλλο; ΥΓ θεωρητικά είναι σωστό να οδηγήσει κανείς όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού και τελευταίο αυτό που θα αγοράσει ή πρώτα το focus και μετά Golf A3 146 116 A150 ; T autokinhta pu anafereis sto telos (ektws apo to Golf) den anoikoun ston antagwnismo tu focus... (apo thema timhs kyriws(a3,116)) (epishs mallon ennoeis 147 adi gia 146... :) ) (asxeto padws h kainuria A-class einai poli kalo autokinhto kamia sxesh me to prohgumeno modelo) Παράθεση Live by the sword, Die by the sword Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 φίλε μου ξέρω πολύ καλά τις θεωρητικές κατηγορίες και τιμές των αυτοκινήτων(παρά το τυπογραφικό λάθος στην alfa)διαβάζω ειδικό τύπο σχεδόν δεκαετία...τώρα εγώ απλώς ανέφερα ποια έχω υποψήφια προς αγορά..γιατί πολλά μου αρέσουν και κανένα δεν είναι τέλειο για τα λεφτά του(εκτός το focus...;) μόλις γύρισα από την αντιπροσωπεία της AUDI και ομολογώ ότι το sportback είναι το μοναδικό σχεδιο που θα έπαιρνα με παραπάνω από 2 πόρτες... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 το οδηγησαμε και αυτο....... το τιμονι εχασε σε σχεση με τον προκατοχο, ειδικα σε αισθηση και βαρος (στα χαμηλα) τα φρενα εχασαν κατα πολυ σε αισθηση αλλα κερδισαν σε αποδοση παρα τα ταμπουρα πισω κινητηρας μεστος,,,,τραβαει παντου κιβωτιο πολυ καλο αλλα παει κολαει στο κλασικο 2α-->3η καλυτεροι χωροι με προβληματησαν τα υλικα μεσα.......κατι απο 147 φερνουν......(περιμενα τελικα κατι καλυτερο) θεση οδηγησης καλη αλλα θα μπορουσανε λιγο πιο χαμηλη...... ΞΕΝΕΡΩΣΑ με το υφασμα των καθισματων , που ειναι κατι σαν βελουδο( το ιδιο πραγμα εχει και το μαζντα 6 ) το ντουλαπακι ρε παιδια ΓΙΑΤΙ ειναι ετσι???? πολυ πρακτικο το ντουλαπακι που βρισκεται πανω στο ταμπλο με την μονη διαφορα οτι αλλαζει το πλαστικο και κανει ΜΠΑΜ οτι ειναι φτηνιατζιδικο......(ελεος) βελτιομενη ανεση αναρτησης και γενικως ποιοτητας κυλησης..... για να βρεις το τασακι πρεπει να κανεις ακροβατικα (ειδικα αμα καπνιζεις) πρακτικο το υποβραχιονιο αλλα ΕΝΑ ΜΟΝΟ........(ενα ακομη απο την κατω μερια θα μπορουσε να ειχε ανετα) pirelli P7 σαν πρωτη τοποθετηση ( μπλιαχ) {γλυστραει, ειδικα κατα το φρεναρισμα) απαιτειστε τα continental sport contact 2....... πλευρικη στηριξη στο μεσο ορο.... αυτα...... ισως και να περιμενα κατι καλυτερο......(επιφυλασομαι για το μεγαλο test drive) ειδωμεν........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 το οδηγησαμε και αυτο....... Ωραιος ο popolaros! :geek: Φιλος δεν εχετε καλό clubbing εκει στη σαλονικα και την εχετε ρίξει στο test driving? :p :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jeanpoul Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Το εχω δει απο κοντα!Πρεπει να ομολογισω οτι απο τεχνολογικής αποψης σκίζει αλλα δεν μου αρέσει και τόσο το πίσω μέρος του Παράθεση http://www.braker1.com/southclubs/banners/mg-roverclub.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 ΑΠΟΡΙΕΣ 1. ξέρουμε τίποτα για τις εκδόσεις που βγαίνουν με CVT; μου είπε ένας πωλητής ότι το έχει στον κατάλογο με τον κινητήρα 1,6 100 ίππων και κάνει +1.200 ευρώ -600 διαφορά τιμής κινητήρων 1600κε. Μήπως γράψανε σε κάποιο περιοδικό σχόλια για το CVT; αξίζει τον κόπο; πολύ θα μου άρεσε να έχω... 2.επειδή τρελαίνομαι με το focus+δεν έχω αγοράσει άλλη φορά καινούριο αυτοκίνητο, αναρωτιέμαι πως μπορεί να πετύχει κανείς την καλύτερη τιμή στη διαπραγμάτευση με την αντιπροσωπεία...στη θεσσαλονίκη! Άραγε από πόσους εμπόρους μπορείς να το αγοράσεις; σίγουρα ξέρω 2 τον κρικο και τον βροχιδη-χατζη...εσείς που πήγατε; (μήπως να πάω στα Γιαννιτσά σε αυτόν που δίνει δεωρεάν σερβις για πάντα;) 3.θεωρητικά είναι σωστό να οδηγήσει κανείς όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού και τελευταίο αυτό που θα αγοράσει ή πρώτα το focus και μετά π.χ.Golf A3 147 116 A150 (κι όμως αυτά είναι που με ενδιαφέρουν) 4.Στην έκδοση FOCUS SPORT kai GOLF SPORTLINE kai A3 Ambition υπάρχει σπορ ανάρτηση...πόσο σκληρότερη από την απλή είναι, ποσοστιαία μικροδιαφορά ή είναι ασθητή η αλλαγή; μειώνει την άνεση .βελτιώνει τα κρατήματα, να την επιλέξει κανείς; αυτά τα λίγα ευχαριστώ για όσες απαντήσεις. :O .. Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Ωραιος ο popolaros! :geek: Φιλος δεν εχετε καλό clubbing εκει στη σαλονικα και την εχετε ρίξει στο test driving? :p :p :D gia na kano mia parafrasi apo ena palio sirial tis tileorasis : allos to proi allos to bradi :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 ΑΠΟΡΙΕΣ 1. ξέρουμε τίποτα για τις εκδόσεις που βγαίνουν με CVT; μου είπε ένας πωλητής ότι το έχει στον κατάλογο με τον κινητήρα 1,6 100 ίππων και κάνει +1.200 ευρώ -600 διαφορά τιμής κινητήρων 1600κε. Μήπως γράψανε σε κάποιο περιοδικό σχόλια για το CVT; αξίζει τον κόπο; πολύ θα μου άρεσε να έχω... 2.επειδή τρελαίνομαι με το focus+δεν έχω αγοράσει άλλη φορά καινούριο αυτοκίνητο, αναρωτιέμαι πως μπορεί να πετύχει κανείς την καλύτερη τιμή στη διαπραγμάτευση με την αντιπροσωπεία...στη θεσσαλονίκη! Άραγε από πόσους εμπόρους μπορείς να το αγοράσεις; σίγουρα ξέρω 2 τον κρικο και τον βροχιδη-χατζη...εσείς που πήγατε; (μήπως να πάω στα Γιαννιτσά σε αυτόν που δίνει δεωρεάν σερβις για πάντα;) 3.θεωρητικά είναι σωστό να οδηγήσει κανείς όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού και τελευταίο αυτό που θα αγοράσει ή πρώτα το focus και μετά π.χ.Golf A3 147 116 A150 (κι όμως αυτά είναι που με ενδιαφέρουν) 4.Στην έκδοση FOCUS SPORT kai GOLF SPORTLINE kai A3 Ambition υπάρχει σπορ ανάρτηση...πόσο σκληρότερη από την απλή είναι, ποσοστιαία μικροδιαφορά ή είναι ασθητή η αλλαγή; μειώνει την άνεση .βελτιώνει τα κρατήματα, να την επιλέξει κανείς; αυτά τα λίγα ευχαριστώ για όσες απαντήσεις. :O .. 1) exei toso oreo kibotiaki to amaksi pou na katsi kapios na analothi se CVT katastasis den ksero an aksizi.......... 2)auto pou mporis na kanis einai na paris pou leei o logos tin ekdosi pou se endiaferi kai na pas kai stis 3 antirposopies tis thessalonikis ( broxidis / krikos/ megapoint) kai na ksekinisis to pazari tou stil : kserete lipame alla ekei mou dinoun kai auto kai to allo kai kai kai kai kai kai kai .........ena kanoniko paramithi opou kamia fora kerdizis......... 3) kalo einai na odigas ton antagonismo kai na ton meletas gia na exeis ena metro sigkrisis kai apo prosopikis pleuras. 4) min ftanstastis oti diafores einai terasties ......... milame gia ligo pio sfixti anartisi .........to an aksizi einai kathara prosopiko tou kathenos..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 συγνωμη αλλα τι εχει η ποιοτητα της 147??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 1) exei toso oreo kibotiaki to amaksi pou na katsi kapios na analothi se CVT katastasis den ksero an aksizi.......... 4) min ftanstastis oti diafores einai terasties ......... milame gia ligo pio sfixti anartisi .........to an aksizi einai kathara prosopiko tou kathenos..... για το 2) και 3) σε ευχαριστώ πολύ ... για το CVT να σου πω την αλήθεια θεωρώ απαράδεκτο πια στην εποχή μας να πληρώνουμ εγια ένα καινούριο αυτοκίνητο και να έχει το γκραπ-γκρουπ σύστημα δεκαετιών πίσω για αλλαγή σχέσης...γιατί να μην αλλάζει μόνο του όταν βαιέμαι, προστατεύοντας ιδανικά τα μηχανικά μέρη και έχοντας την μικρότερη δυνατή απώλεια δύναμης και την καλύτερη κατανάλωση; γιατί να μην αλλάζει πιο γρήγορα όταν επιλέγω σπορ οδήγηση; γιατί να μην βελτιώνει τις επιδόσεις ένα καλό σειριακό; όσο πιο πολλά απαιτούμε σαν αγοραστές τόσο ο ανταγωνισμός βελτιώνει τα προιόντα των εταιριών...α και κάποιος έγραψε ότι το κιβώτιο του focus σκαλώνει από 2α σε 3η...εγώ μισώ το 106 μου που σκαλώνει η πρώτη καμιά φορά στο φανάρι και γίνομαι ρεζίλι μέχρι να μπει να ξεκινήσω... και για την σκληρότητα της ανάρτησης θέλω να ξέρω πόσο μειώνει την άνεση γιατί σκέφτομαι και την συνεπιβάτη... ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 οχι ρε baltin min masas........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Στο Golf Sportline εκδοση αξιζει 100% για τον φιλο που ρωτησε... :) και μη φανταστειτε οτι ειναι κουτσουρο...Ανετο και με πολυ καλα κρατηματα :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaloniki67 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 παίδες επειδή τρελαίνομαι με το focus αι δεν έχω αγοράσει άλλη φορά καινούριο αυτοκίνητο, αναρωτιέμαι πως μπορεί να πετύχει κανείς την καλύτερη τιμή στη διαπραγμάτευση με την αντιπροσωπεία... Στη θεσσαλονίκη άραγε από πόσους εμπόρους μπορείς να το αγοράσεις; σίγουρα ξέρω 2 τον κρικο και τον βροχιδη-χατζη...εσείς που πήγατε; (μήπως να πάρουμε 2 μαζί να πετύχουμε έκπτωση;) τι χρώμα διάλεξες φίλε με το sport; πάντως για 3θ σπορτ 1,6 μου δώσανε τιμή μετρητοίς 18.000 άρα +300 οι πόρτες σωστή είναι η τίμή σου...πήρες συναγερμό πατάκια ή τίποτα άλλο; ΥΓ θεωρητικά είναι σωστό να οδηγήσει κανείς όλα τα αυτοκίνητα του ανταγωνισμού και τελευταίο αυτό που θα αγοράσει ή πρώτα το focus και μετά Golf A3 146 116 A150 ; Στη τελική τιμή δώρα : Συναγερμός,Sony mp3,parktronik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaloniki67 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 17 χρόνια γιαπωνέζος. Honda civic 1.2(73 ps)16v-89 model 3 θυρο.(Υπάρχει ακόμη στη κατοχή μου και θα εξακολουθήσει να υπάρχει μέχρι να λιώσει). Toyota Corolla 1.3 sedan 16v-88ps-4θυρο.Το αστέρι της <<Ιαπωνικής>> TOYOTA.ουδεν σχολιο!!!!!!!!!! ΑΡΙΣΤΟ!!!!!!!! Επωλήθη σε φίλο 4000 ευρώ. Αποφασισμένος και πάλι για TOYOTA ή HONDA κατέληξα στο νέο ford focus 1.6-115ps έκδοση sport. Γιατί βρε παλληκάρια να πάρω το corolla? 17000 ευρώ έχει το 1.4-sol vvti και έχω δει και κάτι κεφαλάρια και πολλαπλές σα γαρύφαλλα... Α....τόχει κι ένας φίλος μου και μου λέει ότι είναι ρουκέτα αλλά δε στρίβει!!!!!! Το HONDA(civic 1.6) είναι αστέρι αλλά πολύ ακριβό και όλοι οι χοντάκηδες γνωρίζουμε καλά για τα ανταλλακτικά του. Γενικά τα τελευταία χρόνια εκτός των οχημάτων κατοχής μου η συναρμολόγηση των Αγγλων μου<< μυρίζει>>. Για μένα γιαπωνέζικο είναι ότι είναι made in JAPAN. ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? Στην τελική με 18262 ευρώ πήρα την 5θυρη(λόγω οικογένειας) έκδοση sport και δε θα ρίξω δραχμή παραπάνω. Όσο για κάτι ιταλικά οχήματα ,δεν είναι μόνο το γκάζι και η φήμη για κάτι κρατήματα.Από design κορυφή!!!!!! Τελικά το civikaki έγινε 16 χρόνών. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 kala auto me tin corolla den paleuete.......... den leo apisteuti aisthisi kai genikos poiotita sto esoteriko / ekseretiko kinitiras/ poli kales epidosis alla OS EKEI ........... APO EKEI KAI META : GIOUXOU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts