couros1 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Πρέπει πρώτα να βγεις από την balong και να πάρεις μία επίσημη έκδοση. Με την έκδοση B046 προσπάθησες να το κάνεις dual sim? θα δοκιμασω την επισημη β046 και ο θεος βοηθος! θα σου πω φιλε μου τι εγινε! ευχαριστω για την υπομονη σου αλλα μολις σημερα το πηρα!καταλαβαινεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Sorry που επιμένω guys... αλλά όσο κι αν ψάχτηκα άκρη δε βρήκα... Θεωρητικά έχω ολοκληρώσει επιτυχημένα την εγκατάσταση της unbranded DUAL SIM ROM του 2ου post, αφού βγάζει Αριθμό έκδοσης ALE-L21 V100R001C432B046... Ωστόσο δεν παίζει το WiFi... Όπως γράφω η επιλογή είναι γκρι και δεν επιτρέπει ενεργοποίηση... Τι παίζει τελικά? Bρήκα αυτό: For the wifi problem reinstall step 2. 1. Copy update.zip (do not unzip it) in dload folder on sd card. DO NOT UNZIP! 2. Go to SETTINGS - SYSTEM UPDATE - MENU - LOCAL UPDATE - SD CARD. And install it and it solves the wifi. αλλά μου βγάζει No upgrade file! Έχω ψιλοαπελπιστεί λέμε... :cry: Εγκατέστησε το step 2 με τον ίδιο τρόπο που εγκατέστησες το step 1. Στη συνέχεια εγκατέστησε το update.zip της B052. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 (edited) Εχει ακουστει κατι επισημο απο την εταιρια σχετικα με την μπαταρια ή οχι; Τελικα θα το φερουν Ελλαδα στα 169; Εναλλακτικο φθηνοτερο απο Κινα; $284.99 απο Vickmall δεν ειναι πολλα; Ποια η διαφορα UL00 απο L21; Τελος δε καταλαβαινω πως γινεται το EU Warehouse απο Gearbest να το εχει 185 και το αντιστοιχο απο κινα στα 190.. Και τι ειναι το China HK; Edited September 11, 2015 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 καλησπερα παιδες!εχω το κινητο στα χερια μου απο χτες ,πριν το ειχε ο αδερφος μου και εκανε καποια αναβαθμιση...ειναι αγορασμενο απο vodafone... τωρα φοραει την ALE-L21CO2B130...ποια η διαδικασια για να το κανω δικαρτο? γιατι εχω μπερδευτει λιγο! ζητω την κατανοηση σας αν εχει αναφερφει πιο πριν! (τα λινκ στην πρωτη σελιδα δεν λειτουργουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 καλησπερα παιδες!εχω το κινητο στα χερια μου απο χτες ,πριν το ειχε ο αδερφος μου και εκανε καποια αναβαθμιση...ειναι αγορασμενο απο vodafone... τωρα φοραει την ALE-L21CO2B130...ποια η διαδικασια για να το κανω δικαρτο? γιατι εχω μπερδευτει λιγο! ζητω την κατανοηση σας αν εχει αναφερφει πιο πριν! (τα λινκ στην πρωτη σελιδα δεν λειτουργουν). Πήγαινε στα πρώτα post εκεί θα βρεις πως γίνεται. Την διαδικασία την εξηγεί ο haki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 καλησπερα παιδες!εχω το κινητο στα χερια μου απο χτες ,πριν το ειχε ο αδερφος μου και εκανε καποια αναβαθμιση...ειναι αγορασμενο απο vodafone... τωρα φοραει την ALE-L21CO2B130...ποια η διαδικασια για να το κανω δικαρτο? γιατι εχω μπερδευτει λιγο! ζητω την κατανοηση σας αν εχει αναφερφει πιο πριν! (τα λινκ στην πρωτη σελιδα δεν λειτουργουν). Αν δε λειτουργούν τα link σε αυτό το νήμα, κάνε μια αναζήτηση στο XDA για "Huawei P8 lite" και θα τα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δλδ όλες οι εκδόσεις του κινητού είναι για dual SIM, απλά κάποιες εταιρίες κάνουν το κινητό μονόκαρτο; για ποιο λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Τελικα βρεθηκε η λυση!φλασαρα διαδοχικα την 046b νομιζω και μετα στα καπακια την BΟ52 μου φαινεται... αρχικα η 046b μου εγραψε αποτυχια οπως σε ενα φιλο παραπανω αλλα με την B052 ολα κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Όλα κομπλέ...μόνο που τώρα πρέπει να φλασάρεις από πάνω την Β132. Γιατί όχι την Β136 που είχες δημοσιεύσει παλιότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 το τηλεφωνο πεταει αλλα το βιντεο που τραβαει απογοητευση....χαμηλο bitrate και πιξελιασμα οταν το κουνας καπως γρηγορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diampap Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Το link στο δεύτερο post αυτού του θέματος (9/6/2015) δείχνει ότι το αρχείο για το unbranding έχει αφαιρεθεί. Ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε; Ώστε να λειτουργήσει σαν δίκαρτο, αλλά και για να περάσω στη συνέχεια την Β132 ή Β136. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Λίγα ποστ πιο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Έχει ακουστεί τίποτα σχετικά με το ποτέ αναμένεται να έρθει στο τηλέφωνο αναβάθμιση; Είμαι με εργοστασιακή Β132, δίκαρτο χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Το link στο δεύτερο post αυτού του θέματος (9/6/2015) δείχνει ότι το αρχείο για το unbranding έχει αφαιρεθεί. Ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε; Ώστε να λειτουργήσει σαν δίκαρτο, αλλά και για να περάσω στη συνέχεια την Β132 ή Β136. Ευχαριστώ επειδη και γω εψαχνα για βρω εδω τα εχει ολα http://forum.xda-developers.com/p8lite/general/huawei-p8-p8-lite-stock-rom-firmware-t3176374 θα περαστει και η B132 αργοτερα να ειμαστε αρχοντες! Ειμαι γενικα ευχαριστημενος με το κινητο αλλα το μονο που με απογοητευει ειναι η μπαταρια... σε συγκριση με το coolpad f1 που το εχω 1 χρονο σχεδον και το lenovo s60 οσο το δουλεψα μου φαινεται αρκερα σκαλια πιο κατω στο θεμα της μπαταριας... ειναι παντως αστερακι σε ολα τα υπολοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diampap Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ευχαριστώ Ποια να επιλέξω; Την b133 ή την b132; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 εγω τωρα κατεβαζω την B132 που ανεφερθηκε ως επισημη πιο πανω! αν χρειαστει πιο μετα θα φλασαρω την B133! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diampap Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Με προβλημάτισε η Β132 γιατί την δίνει σαν Nordic European, ενώ την Β133 τη δίνει European. Τι λένε οι πιο έμπειροι για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 H B132 EINAI KAI επισημη OTA UPDATE. Οπότε είναι επίσημη της Huawei. H B133 Balong είναι ημιεπισηημη developers rom. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diampap Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/ale_l21.htm. Είναι από το Ελληνικό επίσημο sait της Huawei το παραπάνω link αφορά Rom για το P8 Lite CEE Nordic Regional Version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diampap Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Μάλλον την πάτησα Είχα την μαμακίσια Β130. Κατέβασα τα αρχεία zip από τα links του myphone.gr. Πέρασα με επιτυχία την Β052 (η οποία μου έβγαλε στο EMUI ότι ήταν Balong!). Στη συνέχεια την Β136 (η οποία κι αυτή ήταν Balong!!!!!). Τώρα μου δίνει αριθμό έκδοσης BalongC50B311. Το κινητό πήγε πολλά ... βήματα πίσω. Προσπάθησα να ξαναπεράσω την Β052, μήπως κάτι δεν είχα κάνει καλά. Δεν με άφησε. Προσπάθησα να κάνω factory reset. Η επαναφορά έγινε, έχασα όλα τα δεδομένα, αλλά ο αριθμός έκδοσης παραμένει BalongC50B311. Δεν ξέρω τι να κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Μάλλον την πάτησα Είχα την μαμακίσια Β130. Κατέβασα τα αρχεία zip από τα links του myphone.gr. Πέρασα με επιτυχία την Β052 (η οποία μου έβγαλε στο EMUI ότι ήταν Balong!). Στη συνέχεια την Β136 (η οποία κι αυτή ήταν Balong!!!!!). Τώρα μου δίνει αριθμό έκδοσης BalongC50B311. Το κινητό πήγε πολλά ... βήματα πίσω. Προσπάθησα να ξαναπεράσω την Β052, μήπως κάτι δεν είχα κάνει καλά. Δεν με άφησε. Προσπάθησα να κάνω factory reset. Η επαναφορά έγινε, έχασα όλα τα δεδομένα, αλλά ο αριθμός έκδοσης παραμένει BalongC50B311. Δεν ξέρω τι να κάνω! Πριν περάσεις τη B052, είχες εγκαταστήσεις τη B046b; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diampap Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Όχι. Και μου έκανε εντύπωση από την πρώτη αλλαγή (σε Β052) που μου έδειχνε έκδοση Balong! Τώρα κατέβασα την Β132 και πάλι δεν μου την περνάει! Το όνομα του κινητού από ALE-21 έγινε hi6210sft. Στην "έξυπνη βοήθεια" ο "έλεγχος κίνησης" είναι κενός (δεν δίνει επιλογές). Επίσης, έχει χαθεί η δυνατότητα ενεργοποίησης της οθόνης με double klik. Τα εικονίδια των εφαρμογών παραπέμπουν σε παλιότερες εκδόσεις android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Δοκίμασε να την βάλεις στην sd, μετά κλείνεις το τηλ. Πατάς volume up + down Και το power. Αφήνεις το power button μετά από 8-10 δευτερόλεπτα και συνεχίζεις να πατάς τα άλλα δύο. Λογικά θα ξεκινήσει η αναβάθμιση και θα έρθεις σε στοκ πάλι. Ότι υπήρχε στο τηλέφωνο θα χαθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diampap Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) Μόλις το έκανα. Πάλι "Software install failed" έβγαλε. Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω πιο "βαθύ" reset ώστε να επανέλθει η Β130 που είχα; Edited September 14, 2015 by Diampap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts