Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει πρώτα να βγεις από την balong και να πάρεις μία επίσημη έκδοση. Με την έκδοση B046 προσπάθησες να το κάνεις dual sim?

θα δοκιμασω την επισημη β046 και ο θεος βοηθος! θα σου πω φιλε μου τι εγινε! ευχαριστω για την υπομονη σου αλλα μολις σημερα το πηρα!καταλαβαινεις!:)

Sorry που επιμένω guys... αλλά όσο κι αν ψάχτηκα άκρη δε βρήκα...

Θεωρητικά έχω ολοκληρώσει επιτυχημένα την εγκατάσταση της unbranded DUAL SIM ROM του 2ου post, αφού βγάζει Αριθμό έκδοσης ALE-L21 V100R001C432B046...

Ωστόσο δεν παίζει το WiFi...

Όπως γράφω η επιλογή είναι γκρι και δεν επιτρέπει ενεργοποίηση...

Τι παίζει τελικά?

Bρήκα αυτό:

For the wifi problem reinstall step 2.

1. Copy update.zip (do not unzip it) in dload folder on sd card. DO NOT UNZIP!

2. Go to SETTINGS - SYSTEM UPDATE - MENU - LOCAL UPDATE - SD CARD. And install it and it solves the wifi.

αλλά μου βγάζει No upgrade file!

Έχω ψιλοαπελπιστεί λέμε... :cry:

Εγκατέστησε το step 2 με τον ίδιο τρόπο που εγκατέστησες το step 1. Στη συνέχεια εγκατέστησε το update.zip της B052.

Εχει ακουστει κατι επισημο απο την εταιρια σχετικα με την μπαταρια ή οχι;

Τελικα θα το φερουν Ελλαδα στα 169; Εναλλακτικο φθηνοτερο απο Κινα;

$284.99 απο Vickmall δεν ειναι πολλα;

Ποια η διαφορα UL00 απο L21;

Τελος δε καταλαβαινω πως γινεται το EU Warehouse απο Gearbest να το εχει 185 και το αντιστοιχο απο κινα στα 190..

Και τι ειναι το China HK;

Edited by Lux

καλησπερα παιδες!εχω το κινητο στα χερια μου απο χτες ,πριν το ειχε ο αδερφος μου και εκανε καποια αναβαθμιση...ειναι αγορασμενο απο vodafone...

τωρα φοραει την ALE-L21CO2B130...ποια η διαδικασια για να το κανω δικαρτο? γιατι εχω μπερδευτει λιγο!

ζητω την κατανοηση σας αν εχει αναφερφει πιο πριν!

(τα λινκ στην πρωτη σελιδα δεν λειτουργουν).

καλησπερα παιδες!εχω το κινητο στα χερια μου απο χτες ,πριν το ειχε ο αδερφος μου και εκανε καποια αναβαθμιση...ειναι αγορασμενο απο vodafone...

τωρα φοραει την ALE-L21CO2B130...ποια η διαδικασια για να το κανω δικαρτο? γιατι εχω μπερδευτει λιγο!

Πήγαινε στα πρώτα post εκεί θα βρεις πως γίνεται. Την διαδικασία την εξηγεί ο haki.

Αν δε λειτουργούν τα link σε αυτό το νήμα, κάνε μια αναζήτηση στο XDA για "Huawei P8 lite" και θα τα βρεις.

Δλδ όλες οι εκδόσεις του κινητού είναι για dual SIM, απλά κάποιες εταιρίες κάνουν το κινητό μονόκαρτο; για ποιο λόγο;

Τελικα βρεθηκε η λυση!φλασαρα διαδοχικα την 046b νομιζω και μετα στα καπακια την BΟ52 μου φαινεται...

αρχικα η 046b μου εγραψε αποτυχια οπως σε ενα φιλο παραπανω αλλα με την B052 ολα κομπλε!

Όλα κομπλέ...μόνο που τώρα πρέπει να φλασάρεις από πάνω την Β132.

Γιατί όχι την Β136 που είχες δημοσιεύσει παλιότερα;

το τηλεφωνο πεταει αλλα το βιντεο που τραβαει απογοητευση....χαμηλο bitrate και πιξελιασμα οταν το κουνας καπως γρηγορα....

Το link στο δεύτερο post αυτού του θέματος (9/6/2015) δείχνει ότι το αρχείο για το unbranding έχει αφαιρεθεί. Ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε; Ώστε να λειτουργήσει σαν δίκαρτο, αλλά και για να περάσω στη συνέχεια την Β132 ή Β136. Ευχαριστώ

Έχει ακουστεί τίποτα σχετικά με το ποτέ αναμένεται να έρθει στο τηλέφωνο αναβάθμιση; Είμαι με εργοστασιακή Β132, δίκαρτο χωρίς να έχω πειράξει τίποτα.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το link στο δεύτερο post αυτού του θέματος (9/6/2015) δείχνει ότι το αρχείο για το unbranding έχει αφαιρεθεί. Ξέρει κανείς που μπορούμε να το βρούμε; Ώστε να λειτουργήσει σαν δίκαρτο, αλλά και για να περάσω στη συνέχεια την Β132 ή Β136. Ευχαριστώ

επειδη και γω εψαχνα για βρω εδω τα εχει ολα

http://forum.xda-developers.com/p8lite/general/huawei-p8-p8-lite-stock-rom-firmware-t3176374

θα περαστει και η B132 αργοτερα να ειμαστε αρχοντες!

Ειμαι γενικα ευχαριστημενος με το κινητο αλλα το μονο που με απογοητευει ειναι η μπαταρια...

σε συγκριση με το coolpad f1 που το εχω 1 χρονο σχεδον και το lenovo s60 οσο το δουλεψα μου φαινεται αρκερα σκαλια πιο κατω στο θεμα της μπαταριας...

ειναι παντως αστερακι σε ολα τα υπολοιπα!

εγω τωρα κατεβαζω την B132 που ανεφερθηκε ως επισημη πιο πανω!

αν χρειαστει πιο μετα θα φλασαρω την B133!

Με προβλημάτισε η Β132 γιατί την δίνει σαν Nordic European, ενώ την Β133 τη δίνει European.

Τι λένε οι πιο έμπειροι για αυτό;

H B132 EINAI KAI επισημη OTA UPDATE.

Οπότε είναι επίσημη της Huawei.

H B133 Balong είναι ημιεπισηημη developers rom.

In the down down of the writing we became robes...

http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/ale_l21.htm. Είναι από το Ελληνικό επίσημο sait της Huawei το παραπάνω link αφορά Rom για το P8 Lite CEE Nordic Regional Version.

Μάλλον την πάτησα

Είχα την μαμακίσια Β130.

Κατέβασα τα αρχεία zip από τα links του myphone.gr.

Πέρασα με επιτυχία την Β052 (η οποία μου έβγαλε στο EMUI ότι ήταν Balong!).

Στη συνέχεια την Β136 (η οποία κι αυτή ήταν Balong!!!!!).

Τώρα μου δίνει αριθμό έκδοσης BalongC50B311.

Το κινητό πήγε πολλά ... βήματα πίσω.

Προσπάθησα να ξαναπεράσω την Β052, μήπως κάτι δεν είχα κάνει καλά. Δεν με άφησε.

Προσπάθησα να κάνω factory reset. Η επαναφορά έγινε, έχασα όλα τα δεδομένα, αλλά ο αριθμός έκδοσης παραμένει BalongC50B311.

Δεν ξέρω τι να κάνω!

Μάλλον την πάτησα

Είχα την μαμακίσια Β130.

Κατέβασα τα αρχεία zip από τα links του myphone.gr.

Πέρασα με επιτυχία την Β052 (η οποία μου έβγαλε στο EMUI ότι ήταν Balong!).

Στη συνέχεια την Β136 (η οποία κι αυτή ήταν Balong!!!!!).

Τώρα μου δίνει αριθμό έκδοσης BalongC50B311.

Το κινητό πήγε πολλά ... βήματα πίσω.

Προσπάθησα να ξαναπεράσω την Β052, μήπως κάτι δεν είχα κάνει καλά. Δεν με άφησε.

Προσπάθησα να κάνω factory reset. Η επαναφορά έγινε, έχασα όλα τα δεδομένα, αλλά ο αριθμός έκδοσης παραμένει BalongC50B311.

Δεν ξέρω τι να κάνω!

Πριν περάσεις τη B052, είχες εγκαταστήσεις τη B046b;

Όχι. Και μου έκανε εντύπωση από την πρώτη αλλαγή (σε Β052) που μου έδειχνε έκδοση Balong!

Τώρα κατέβασα την Β132 και πάλι δεν μου την περνάει!

Το όνομα του κινητού από ALE-21 έγινε hi6210sft.

Στην "έξυπνη βοήθεια" ο "έλεγχος κίνησης" είναι κενός (δεν δίνει επιλογές).

Επίσης, έχει χαθεί η δυνατότητα ενεργοποίησης της οθόνης με double klik.

Τα εικονίδια των εφαρμογών παραπέμπουν σε παλιότερες εκδόσεις android.

Δοκίμασε να την βάλεις στην sd, μετά κλείνεις το τηλ. Πατάς volume up + down Και το power. Αφήνεις το power button μετά από 8-10 δευτερόλεπτα και συνεχίζεις να πατάς τα άλλα δύο. Λογικά θα ξεκινήσει η αναβάθμιση και θα έρθεις σε στοκ πάλι. Ότι υπήρχε στο τηλέφωνο θα χαθεί

Μόλις το έκανα. Πάλι "Software install failed" έβγαλε.

Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω πιο "βαθύ" reset ώστε να επανέλθει η Β130 που είχα;

Edited by Diampap