vasilispas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Γεια σας σε ολους εδω μεσα, επειδη σκεφτομαι την αγορα του συγκεκριμενου κινητου για τη γυναικα (χρηση για κλησεις και φωτογραφιες) και διαβαζοντας το φορουμ εδω μεσα εχω καποιες αποριες και αν γινεται να μου απαντησει καποιος 1.Διαβασα οτι υπαρχει καποιο μειονεκτημα-προβλημα με τη διαρκεια της μπαταριας. Πως λυνεται αυτο? Εχει να κανει με την εκδοση του λογισμικου που φοραει το τηλεφωνο?. 2. Επειδη η αγορα θα γινει απο ελληνικη αλυσιδα, μετα την αγορα του θα πρεπει....να το πειραξω καθολου το τηλεφωνο για καποιο λογο? Να αλλαξω δηλάδη εκδοση λογισμικου (android 5.0 δεν φοραει τωρα?) ή μηπως εχει παρει καποια αναβαθμιση? Η αναβαθμιση γινεται ΟΤΑ? Η θα πρεπει να κανω ροοτ, και να κατεβασω ρομ απο σαιτ και φορουμ και να κανω την αναβαθμιση? Ισως τα ερωτημα του να εχουν σιγουρα απαντηθει μεσα στο νημα, απλως θα ηθελα την κατανοηση σας γιατι δε βρηκα τις απαντησεις ολες. Στη τελικη φανταζομαι οτι και οι χρηστες εδω μεσα θα μου επιβεβαιωσουν οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο για τις απαιτησεις που ανεφερα παραπανω (φωτογραφια-κλησεις-ευκολια χρησης για γυναικα) :p . Εμενα για ανδρικο τηλ μου κανει πιο πολυ.....για γυναικα δες το lg zero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Εμενα για ανδρικο τηλ μου κανει πιο πολυ.....για γυναικα δες το lg zero Το είχα στα υπόψη αλλά εκτός από την γυναικεία... εμφάνιση σε σχέση με χαρακτηριστικά και αλλα νομίζω ότι το P8 lite είναι καλύτερο! Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Το είχα στα υπόψη αλλά εκτός από την γυναικεία... εμφάνιση σε σχέση με χαρακτηριστικά και αλλα νομίζω ότι το P8 lite είναι καλύτερο! Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα huawei που αγοραζεις απο Ευρωπη εχουν ευρωπαϊκες ρομ και δεν πειραζεις τιποτα, το κινητο θεριζει. Συντομα απο μερα σε μερα θα παρει και Android 6. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Το είχα στα υπόψη αλλά εκτός από την γυναικεία... εμφάνιση σε σχέση με χαρακτηριστικά και αλλα νομίζω ότι το P8 lite είναι καλύτερο! Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γυναικα κ χαρακτηριστικα δν πανε μαζι.....απο φωτογραφικη ειναι το ιδιο κ καλυτερο το lg,λογω οθονης,απο μπαταρια με wifi ολη ημερα ανοιχτο σε βγαζει 3 ημερες...στο λεω γιατι το πηρα στη γυναικα μου σε χρυσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Γεια σας σε ολους εδω μεσα, επειδη σκεφτομαι την αγορα του συγκεκριμενου κινητου για τη γυναικα (χρηση για κλησεις και φωτογραφιες) και διαβαζοντας το φορουμ εδω μεσα εχω καποιες αποριες και αν γινεται να μου απαντησει καποιος 1.Διαβασα οτι υπαρχει καποιο μειονεκτημα-προβλημα με τη διαρκεια της μπαταριας. Πως λυνεται αυτο? Εχει να κανει με την εκδοση του λογισμικου που φοραει το τηλεφωνο?. 2. Επειδη η αγορα θα γινει απο ελληνικη αλυσιδα, μετα την αγορα του θα πρεπει....να το πειραξω καθολου το τηλεφωνο για καποιο λογο? Να αλλαξω δηλάδη εκδοση λογισμικου (android 5.0 δεν φοραει τωρα?) ή μηπως εχει παρει καποια αναβαθμιση? Η αναβαθμιση γινεται ΟΤΑ? Η θα πρεπει να κανω ροοτ, και να κατεβασω ρομ απο σαιτ και φορουμ και να κανω την αναβαθμιση? Ισως τα ερωτημα του να εχουν σιγουρα απαντηθει μεσα στο νημα, απλως θα ηθελα την κατανοηση σας γιατι δε βρηκα τις απαντησεις ολες. Στη τελικη φανταζομαι οτι και οι χρηστες εδω μεσα θα μου επιβεβαιωσουν οτι ειναι ενα πολυ καλο κινητο για τις απαιτησεις που ανεφερα παραπανω (φωτογραφια-κλησεις-ευκολια χρησης για γυναικα) :p . με αναβάθμιση λογισμικού λύνεται το πρόβλημα Δεν χρειάζεται root για να κάνεις αναβάθμιση κατεβάζεις απο εδω την εκδοση 560 Andriod 6.0 περιεχει οδηγίες http://consumer.huawei.com/pl/support/downloads/detail/index.htm?id=80469&key0=Mobile%20Phones&key1=Smartphones&key2=ALE-L21 η περιμένεις την huawei gr να δώσει την αναβάθμιση (τρέχα γυρευε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Κατεβάστε την εφαρμογή της Huawei Hicare και θα σας έρθει αμέσως η αναβάθμιση. Το έκανα και στο δικό μου P8 και στο lite της γυναίκας μου. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Κατεβάστε την εφαρμογή της Huawei Hicare και θα σας έρθει αμέσως η αναβάθμιση. Το έκανα και στο δικό μου P8 και στο lite της γυναίκας μου. σε ποια έκδοση firmware ησουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 σε ποια έκδοση firmware ησουν? Δεν το θυμάμαι. Εξάλλου δεν το είχα πειράξει καθόλου το τηλέφωνο. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Δεν το θυμάμαι. Εξάλλου δεν το είχα πειράξει καθόλου το τηλέφωνο. Πες μας την εκδοση που εχει τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 με αναβάθμιση λογισμικού λύνεται το πρόβλημα Δεν χρειάζεται root για να κάνεις αναβάθμιση κατεβάζεις απο εδω την εκδοση 560 Andriod 6.0 περιεχει οδηγίες http://consumer.huawei.com/pl/support/downloads/detail/index.htm?id=80469&key0=Mobile%20Phones&key1=Smartphones&key2=ALE-L21 η περιμένεις την huawei gr να δώσει την αναβάθμιση (τρέχα γυρευε) Αν είδα σωστά στο λινκ που μου έδωσες η συγκεκριμένη έκδοση είναι πολωνική που σημαίνει ότι θα έχει.... Αγγλικά μόνο και όχι ελληνικά; :) Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 με αναβάθμιση λογισμικού λύνεται το πρόβλημα Δεν χρειάζεται root για να κάνεις αναβάθμιση κατεβάζεις απο εδω την εκδοση 560 Andriod 6.0 περιεχει οδηγίες http://consumer.huawei.com/pl/support/downloads/detail/index.htm?id=80469&key0=Mobile%20Phones&key1=Smartphones&key2=ALE-L21 η περιμένεις την huawei gr να δώσει την αναβάθμιση (τρέχα γυρευε) στα πολονικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Έχει ελληνικά κανονικοτατα η πολωνική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) Έχω την 550 εκανα αναζήτηση για update και έβγαλε την 564https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/9336d7e323adbf66dd6a73460b0774fd.jpg Δεν την πέρασα, θα κάνω μπακ απ το βράδυ και θα την περάσω τότε γιατί έχω κάποια θέματα με την μπαταρία στη 550 και θέλω να πάω σε clean install Sent from South Korea Edited May 31, 2016 by macnianios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Έχω την 550 εκανα αναζήτηση για update και έβγαλε την 564https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/9336d7e323adbf66dd6a73460b0774fd.jpg Sent from South Koreaπως βλεπω ποια εκδοση εχω και αν εχει αναβαθμισεις ? εχω την 5 μεσα τωρα ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εμενα εχει την Β170 ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει ελληνικά κανονικοτατα η πολωνική έκδοση.Και πως τη βαζουμε στο κιν ?εξηγησε μας λιγο γιατι εγω προσωπικα το εχω το κιν λιγες μερες και δε ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Στις ρυθμίσεις τέρμα κάτω, έχει σχετικά με το τηλέφωνο για να δεις την έκδοση και αναζήτηση ενημέρωση λογισμικού για τα update Sent from South Korea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αν είδα σωστά στο λινκ που μου έδωσες η συγκεκριμένη έκδοση είναι πολωνική που σημαίνει ότι θα έχει.... Αγγλικά μόνο και όχι ελληνικά; :) Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε πρώτα με την εφαρμογή HiCare που είναι προεγκατεστημένη στο τηλ μήπως σου δώσει αναβάθμιση η πολωνική έκδοση εχει Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Στις ρυθμίσεις τέρμα κάτω, έχει σχετικά με το τηλέφωνο για να δεις την έκδοση και αναζήτηση ενημέρωση λογισμικού για τα update Sent from South Koreaεχω την Β170 παταω ενημερωση και μου λεει οτι δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σε λιγες μερες θα ερθει ΟΤΑ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σε λιγες μερες θα ερθει ΟΤΑ.οποτε περιμενουμε η βαζουμε την πωλονικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Μου ήρθε και εμένα με OTA η B564 (135 ΜΒ). Είναι άραγε η Ελληνική? Είμαι τώρα με την B560. Θα την περάσω και θα επανέλθω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Με Β560 μου ήρθε και μένα η ενημέρωση σε Β564, τη φορτώνω τώρα. Υπόψη που ρωτάτε αν η πολωνική υποστηρίζει ελληνικά κλπ. Όλες οι διανομές, οι ΟΤΑ κοκ είναι πολυγλωσσικές και αναγνωρίζουν τη γλώσσα της συσκευής σας. Σας έβαλε πιο πάνω ένας φίλος το screen της αναβάθμισης που είναι στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) Με Β560 μου ήρθε και μένα η ενημέρωση σε Β564, τη φορτώνω τώρα. Υπόψη που ρωτάτε αν η πολωνική υποστηρίζει ελληνικά κλπ. Όλες οι διανομές, οι ΟΤΑ κοκ είναι πολυγλωσσικές και αναγνωρίζουν τη γλώσσα της συσκευής σας. Σας έβαλε πιο πάνω ένας φίλος το screen της αναβάθμισης που είναι στα ελληνικά. οποτε ξεζιπαρουμε τη πολωνικη και βαζουμε το αρχειο στο κιν και το τρεχουμε απο κει ?χρειαζετε η συσκευη να ειναι root ? Edited May 31, 2016 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 οχι ρε συ, επισημη ενημερωση ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 παταω να μου ανοιξει το αρχειο update.app και μου λεει οτι δε μπορει να το ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) οποτε ξεζιπαρουμε τη πολωνικη και βαζουμε το αρχειο στο κιν και το τρεχουμε απο κει ?χρειαζετε η συσκευη να ειναι root ? Πρώτα βάζεις την Β560, έχει αναφερθεί δεκάδες φορές η διαδικασία μερικές σελίδες πιο πίσω με τα λινκ και με τα όλα, και μετά έρχεται ΟΤΑ η Β564 που απλά είναι ένα firmware. Απλά βήματα ξανά και ξανά 1. Παίρνεις μπακάπ όλα σου τα δεδομένα. 2. Κατεβάζεις την Β560. 3. Ξεζιπάρεις τον φάκελο dload (τον ίδιο τον φάκελο, όχι το περιεχόμενό του!) στην sdcard που θα χρησιμοποιήσεις. Προσοχή, το εκτελέσιμο αρχείο πρέπει να έχει την ονομασία UPDATE.APP κι όχι άλλη. 4. Πηγαίνεις να κάνεις την τοπική ενημέρωση. Αν δυσκολευτείς, πατάς στο τηλέφωνο *#*#2846579#*#* κι επιλέγεις από το μενού το τέταρτο. 5. Άραξε, θα γίνουν όλα μόνα τους στη συνέχεια. 6. Μετά ακολούθησε τις οδηγίες για να ξαναστήσεις από την αρχή τη συσκευή με τα δεδομένα που έκανες μπακάπ. Ελπίζω να τα θυμάμαι όλα σωστά και δεν ξέχασα κάτι. Edited May 31, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts