SUKEYES Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα σας μια ερώτηση που σίγουρα εχει απαντηθεί αλλα δέν μπορώ να βρω πιο πρόγραμμα να βάλω για κλείδωμα οθωνης όπως είχε το 5 ευχαριστώ πολύ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6739812#post6739812 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 παιδια γιατι δεν ''βλεπει¨το τηλ ο υπολογιστης συνδεση με καλωδιο (OS LINUX ) Δοκίμασε και με κανένα άλλο καλώδιο. Το δικό μου το συνέδεσα στον υπολογιστή με ένα καλώδιο από ένα power bank και δεν το έβλεπε το συνέδεσα με το δικό του από τον φορτιστή και το έβλεπε κανονικά. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Καλησπέρα σας μια ερώτηση που σίγουρα εχει απαντηθεί αλλα δέν μπορώ να βρω πιο πρόγραμμα να βάλω για κλείδωμα οθωνης όπως είχε το 5 ευχαριστώ πολύ διάλεξε και βάλε https://play.google.com/store/search?q=soft%20lock%20screen&c=apps&hl=el εγώ έχω βάλει το πρώτο το Screen Lock δουλεύει τέλεια.. Edited June 23, 2016 by sefis33 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημέρα.Έχω το p8 lite αγορασμένο από Vodafone έχει την Β140 προσπάθησα να το κάνω δικαρτο αλλα δεν γίνεται τιποτα.δοκιμασα ολους τους τροπους,διαβασα ολα τα ποστ αλλα τιποτα.καμια ιδεα τι συμβαινει ή τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημέρα.Έχω το p8 lite αγορασμένο από Vodafone έχει την Β140 προσπάθησα να το κάνω δικαρτο αλλα δεν γίνεται τιποτα.δοκιμασα ολους τους τροπους,διαβασα ολα τα ποστ αλλα τιποτα.καμια ιδεα τι συμβαινει ή τι να κανω? Από Voda με Β181 και 5.1.1 Πήγα σελίδα 20 μήνυμα #298 σε αυτό το λίνκ https://yadi.sk/d/UlbWPmwEhQ2DF Έβαλα στην sdcard στο root directory το dload από το step1 και ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει το αρχείο .doc έκανα το πρώτο βήμα. Οι εικόνες ήταν διαφορετικές και μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν έγινε το upgrade. Προχώρησα στο step2, που είναι πολύ μικρότερο. Έκανε και 16 αναβαθμίσεις. Έγινε Β046 δίκαρτο!!! ..... Όμως δεν λειτουργούσε η κάρτα Voda. Άνοιξε-κλείσε συσκευή βάλε-βγάλε κάρτες, τίποτα. Ετοιμαζόμουνα να το ξανακάνω από την αρχή, αλλά έκανα ένα hard reset και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 θα ξαναπροσπαθησω και επανέρχομαι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yts Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα σας μια ερώτηση που σίγουρα εχει απαντηθεί αλλα δέν μπορώ να βρω πιο πρόγραμμα να βάλω για κλείδωμα οθωνης όπως είχε το 5 ευχαριστώ πολύ Βάλε άλλον launcher πχ google, και εμφανίζεται αυτομάτως. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδια θα παρει η γυναικα μου το p9 lite με επιδοτηση και θα τις δωσω το p8 lite.τι λετε αξιζει η ανταλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δεν γίνεται τιποτα.το κινητο μουλαρωσε.οτι και να κανω γραφει software install failed..(ακολουθησα κατα γραμμα την εγκατάσταση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Από Voda με Β181 και 5.1.1 Πήγα σελίδα 20 μήνυμα #298 σε αυτό το λίνκ https://yadi.sk/d/UlbWPmwEhQ2DF Έβαλα στην sdcard στο root directory το dload από το step1 και ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει το αρχείο .doc έκανα το πρώτο βήμα. Οι εικόνες ήταν διαφορετικές και μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν έγινε το upgrade. Προχώρησα στο step2, που είναι πολύ μικρότερο. Έκανε και 16 αναβαθμίσεις. Έγινε Β046 δίκαρτο!!! ..... Όμως δεν λειτουργούσε η κάρτα Voda. Άνοιξε-κλείσε συσκευή βάλε-βγάλε κάρτες, τίποτα. Ετοιμαζόμουνα να το ξανακάνω από την αρχή, αλλά έκανα ένα hard reset και έφτιαξε. Mobile Newbie Περιοχή: Άγνωστη Μηνύματα: 8 Εγγραφή: Δεκ. 2014 Δεν γίνεται τιποτα.το κινητο μουλαρωσε.οτι και να κανω γραφει software install failed..(ακολουθησα κατα γραμμα την εγκατάσταση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Το έχεις ενεργοποιημένο συνέχεια το gps?Αν δεν αλλάζεις τόπο συνέχεια και να θες τον καιρό του τότε βάλε να σου δείχνει μονο στο τόπο κατοικίας/εργασίας σου,έτσι δεν χρειάζεται το gps. '............................ Edited June 24, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Δεν γίνεται τιποτα.το κινητο μουλαρωσε.οτι και να κανω γραφει software install failed..(ακολουθησα κατα γραμμα την εγκατάσταση) Και εμένα μετά το πρώτο βήμα αυτό μου έβγαλε. Έσβησα το dload του πρώτου βήματος και έβαλα το dload του δεύτερου βήματος. Το έκανες αυτό; (είναι πολύ μικρότερο) Έκανες hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Προσπαθει να κανει update και μολις φτανει 1% γραφει failed install update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Προσπαθει να κανει update και μολις φτανει 1% γραφει failed install update Το τηλέφωνο τώρα τι έκδοση λέει; Β140; Ή κάτι Β311; Αν ναι και αυτό που λες αφορά το πρώτο βήμα και δεν έκανες το δεύτερο βήμα, πήγαινε και κάνε το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Το τηλέφωνο τώρα τι έκδοση λέει; Β140; Ή κάτι Β311; Αν ναι και αυτό που λες αφορά το πρώτο βήμα και δεν έκανες το δεύτερο βήμα, πήγαινε και κάνε το δεύτερο. B140 λέει φιλε μου.θα το ξανακανω αλλη μια φορα και τα παραταω.Ευχαριστώ για το χρονο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 B140 λέει φιλε μου.θα το ξανακανω αλλη μια φορα και τα παραταω.Ευχαριστώ για το χρονο σου Δοκιμασε πρωτα να πας b181 μεσω ota ,μηπως απο εκει σε αφησει...Γιατι και στο δικο μου θυμαμαι ,απο b120 μονιμα failed ,μολις ειχα παει σε b130 ,καταφερα το κανα δικαρτο b132 Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την marshmallow. Μετά από 4 μέρες που την έχω, οι μόνες ουσιαστικές διαφορες που είδα είναι στην απόκριση των εργοστασιακων εφαρμογών (πχ εφαρμογή κλήσεων), σε κάποιες διορθώσεις σε bug και λίγο πιο επιθετική αυτόματη φωτεινότητα οθόνης. κατά τα άλλα ούτε καλύτερη αυτονομία βλέπω (η μπαταρία με μόλις 2:30 ώρες οθόνη είναι στο 20%), ούτε έχει καλύτερη μέγιστη φωτεινότητα και το πρόβλημα της αθλιας ποιότητας κλησεων με την εναλλαγή του hd voice παραμένει. Την κάμερα δεν την έχω ελέγξει αλλά έτσι κ αλλιώς χρησιμοποιουσα το open camera που έδινε πολύ καλύτερη οξύτητα στις φωτογραφίες. Η αυτονομία παραμένει κακιστη και είμαι και χρήστης που το μονο που τρέχει παρασκήνιο είναι viber, dropbox και τα e-mail. ούτε fb-messenger έχω, ούτε άλλες εφαρμογές που να τρέχουν παρασκήνιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisag Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι... Γιατί κάποια μηνύματα δεν μου τα αποθηκεύει στο τηλ. άλλα στην κάρτα sim? 2καρτο wind και cosmote, Β564... Υπάρχει κάποια ρύθμιση και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 ο άλλος δεν έχει δει μεγαλύτερη φωτεινότητα λέει.Φιλαρακι η έκδοση ίσως είναι ένα κλικ πιο αργή από την προηγούμενη ο μόνος λόγος που την κραταω είναι ότι έφτιαξε την φωτεινότητα που είναι εκ διαμέτρου περισσότερη. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Η φωτεινοτητα εχει φτιαξει και σε εμενα,φτανει νομιζω τα επιπεδα του κανονικου P8 . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ο...... άλλος έβαλε ένα P8 Lite με B181 δίπλα δίπλα σε φουλ φωτεινότητα και τα δύο και δεν είδε καμία διαφορά. Απέδειξε το αντίθετο... μέχρι τότε απλά σας ξεγελαει οτι η αυτόματη φωτεινότητα δίνει μεγαλύτερη ένταση σε συγκεκριμένες συνθήκες. στην μέγιστη όμως είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Δοκιμασε πρωτα να πας b181 μεσω ota ,μηπως απο εκει σε αφησει...Γιατι και στο δικο μου θυμαμαι ,απο b120 μονιμα failed ,μολις ειχα παει σε b130 ,καταφερα το κανα δικαρτο b132 Λοιπόν...κατέβασα b181 έγινε κανονικά install.εφυγε το σημα vodafon μετα έβαλα b046 αλλά δεν γίνετε τίποτα νομίζω κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο αρχείο της b046.καμία ιδέα τι άλλο μπορεί να συμβαίνει? Τώρα του έβαλα την 560 να δω πως είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Ο...... άλλος έβαλε ένα P8 Lite με B181 δίπλα δίπλα σε φουλ φωτεινότητα και τα δύο και δεν είδε καμία διαφορά. Απέδειξε το αντίθετο... μέχρι τότε απλά σας ξεγελαει οτι η αυτόματη φωτεινότητα δίνει μεγαλύτερη ένταση σε συγκεκριμένες συνθήκες. στην μέγιστη όμως είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν έχω αυτόματη φωτεινότητα αδερφέ.Σε χρήση στο φως της ημέρας η διάφορα είναι τεράστια παλια αν δεν το είχες τέρμα δεν μπορούσες να δεις τιποτα ενώ τώρα στα 4/5 κανείς άνετα δουλειά σου.Ολοι το έχουν επισημάνει.Εδω λες οτι με δυο ώρες οθόνη έχεις 20% μπαταρία πράγμα που παίζει να ισχύει μόνο αμα τρέχουν χίλια πράγματα στο παρασκήνιο ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Edited June 25, 2016 by loyros Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Λοιπόν...κατέβασα b181 έγινε κανονικά install.εφυγε το σημα vodafon μετα έβαλα b046 αλλά δεν γίνετε τίποτα νομίζω κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο αρχείο της b046.καμία ιδέα τι άλλο μπορεί να συμβαίνει? Τώρα του έβαλα την 560 να δω πως είναι Να ρωτησω και κάτι ακόμα είναι λογικό που γράφει στην τρεχουσα έκδοση BalongC52B311 και με την 181 και την 560???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ο...... άλλος έβαλε ένα P8 Lite με B181 δίπλα δίπλα σε φουλ φωτεινότητα και τα δύο και δεν είδε καμία διαφορά. Απέδειξε το αντίθετο... μέχρι τότε απλά σας ξεγελαει οτι η αυτόματη φωτεινότητα δίνει μεγαλύτερη ένταση σε συγκεκριμένες συνθήκες. στην μέγιστη όμως είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. ΔΕΝ το εχω ΠΟΤΕ στο αυτοματο μου την ΣΠΑΕΙ ! ΠΑντα το εχω φουλ γιατι δουλευω εξω ,οποτε ΔΕΝ κανω λαθος ! Εχει στρωσει κατα 20% η φωτεινοτητα σχεδον στα επιπεδα του μεγαλου P8 . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts