vastegial_74 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το εικονίδιο που κλειδωνει την οθονη πιυ το εχουν κρύψει παιδιά; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToNWN4YXZrU1ZOWWM https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToaDhIWUt6NlZJUzg https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToeXNzSFk0NTNCTkE https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQTob3hqZVpzU3JhZTg Μερικές εικόνες για κατανάλωση.... Καλά, χάλια η μπαταρία!! Μου έφαγε το 76% για 190 ώρες μόνο!! Και η οθόνη ήταν ενεργοποιημένη μόνο 1,5 ώρα και μίλησα 1 ώρα και 15 λεπτά. Και το είχα και στο "έξυπνη". Χάλια, πολύ χάλια... (Β564) Ποιό ήταν το προηγούμενο τηλέφωνό σου, αν γίνεται να μας πληροφορήσεις, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης με τον αφορισμό σου; Πραγματικά απορώ, 190 ώρες (δηλαδή οκτώ μέρες μη χρήσης) για να φας 76% μπαταρία με μιάμιση ώρα οθόνη και τηλέφωνο, ως τί το χρησιμοποιείς ακριβώς το P8 Lite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 το θέμα ειναι ότι έχεις μία ώρα οθόνη μόνο οπότε δεν είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα Δεν είπα κάτι τέτοιο. Και προφανώς υπήρχε μια δόση χιούμορ. Να πω ότι έχω 2 ώρες οθόνη; (για να βγάλουμε μέσο όρο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Το εικονίδιο που κλειδωνει την οθονη πιυ το εχουν κρύψει παιδιά; Τώρα μόνο από Έξυπνη βοήθεια -> Αιωρούμενο κουμπί. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είπα κάτι τέτοιο. Και προφανώς υπήρχε μια δόση χιούμορ. Να πω ότι έχω 2 ώρες οθόνη; (για να βγάλουμε μέσο όρο...) Αν ήταν τόσο κάργα ειρωνικό το ποστ σου απλά δεν έχουμε τόσο καλή αίσθηση του χιούμορ. Και στο λέω που κι εγώ γίνομαι είρωνας και με μαζεύουν οι mods κάθε λίγο και λιγάκι. Εύχομαι όλο αυτό να είναι μόνο μια παρεξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Και η ταχυτητα του δικτύου; που πηγε ρε παιδιά; πολλές αλλαγές ειδικά στη διαχείριση συσκευής με τα εργαλεία καθαρισμού, χαμός θα γίνει.. Edited June 14, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Κι εγω παντως με την Β564 εχω θεμα με την μπαταρια. Την κατεβαζει πολυ πιο γρηγορα απο οτι οταν το ειχα με andorid 5.1 (δε θυμαμαι ποια ρομ). Γενικα νομιζω οτι με 5.1 ετρεχε πολυ καλυτερα, τοσο που θελω να το ξαναγυρισω σε 5.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Και η ταχυτητα του δικτύου; Δυστυχώς αφαιρέθηκε αυτή η λειτουργία. Μια πρόχειρη λύση που πρότειναν δυο παιδιά μερικές σελίδες πίσω, μέσω xda και δεν θυμάμαι ακριβώς πως, δεν λειτούργησε σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αν ήταν τόσο κάργα ειρωνικό το ποστ σου απλά δεν έχουμε τόσο καλή αίσθηση του χιούμορ. Και στο λέω που κι εγώ γίνομαι είρωνας και με μαζεύουν οι mods κάθε λίγο και λιγάκι. Εύχομαι όλο αυτό να είναι μόνο μια παρεξήγηση. Έτσι ήταν. ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έτσι ήταν. ΟΚ Εντάξει, ειρήνη υμίν. ;) Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι σου βγάζει άνετα οκτώ μέρες μόνο στο "έξυπνη"; Θα έλεγα τόσο βγαίνει αν το έχεις στην Ultra κατάσταση που το χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο σαν τηλέφωνο και μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Δυστυχώς αφαιρέθηκε αυτή η λειτουργία. Μια πρόχειρη λύση που πρότειναν δυο παιδιά μερικές σελίδες πίσω, μέσω xda και δεν θυμάμαι ακριβώς πως, δεν λειτούργησε σε μένα. Υπαρχει η ρυθμιση...διαβασε μερικα posts πιο πισω..απλα θελει ταχυτητα κ ευκινησια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Υπαρχει η ρυθμιση...διαβασε μερικα posts πιο πισω..απλα θελει ταχυτητα κ ευκινησια:) Να σου φέρω το δικό μου να το φτιάξεις εσύ; Διότι προσπάθησα αρκετές φορές και δεν ήταν θέμα ταχύτητας αλλά ότι δεν εμφανιζόταν καθόλου το "στιγμιαίο λάθος" για να το προλάβω. Πως το καταφέρνετε εσείς, δεν κατάλαβα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Να σου φέρω το δικό μου να το φτιάξεις εσύ; Διότι προσπάθησα αρκετές φορές και δεν ήταν θέμα ταχύτητας αλλά ότι δεν εμφανιζόταν καθόλου το "στιγμιαίο λάθος" για να το προλάβω. Πως το καταφέρνετε εσείς, δεν κατάλαβα ακόμα. Αν εισαι θεσσαλονικη φερτο.δε χρειαζεται να το δεις. Με το που ανοιγεις σερνεις κατω απο αρθστερα προς δεξια με παλαμη...θα το πετυχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Αν εισαι θεσσαλονικη φερτο.δε χρειαζεται να το δεις. Με το που ανοιγεις σερνεις κατω απο αρθστερα προς δεξια με παλαμη...θα το πετυχειςσε ποιο ποστ ακριβως το λεει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Post 4177 ειναι αυτο που ψαχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 να ρωτησω...με την 564 αν βαλω sd card την βλεπει σαν μνημη τηλεφωνου ; Εννοω σαν εσωτερικη η εξωτερικη ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλησπερα στα παιδια και ιδιατερα στο φιλαρακι μου VAsilispas. Ρε παιδια το τηλφωνκι για 149 ευρω ειναι ερωτας. Με 564 πανω μου βγαζει μια μερα σχεδον παντα, σε οτι κανω. (με τα δικα μου στανταρ παντα) ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Aλλα ρε παιδια στο φως του ηλιου ειναι οτι πιο σκατενιο εχω πιασει στα χερια μου . Ενταξ αυτοι το τερματησαν με ενα credit στο δυσκολο το SHINOBI. Μιλαμε δε φαινετε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Post 4177 ειναι αυτο που ψαχνεις To εκανα 50 φορες αλλα δε μου βγαζει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλησπερα στα παιδια και ιδιατερα στο φιλαρακι μου VAsilispas. Ρε παιδια το τηλφωνκι για 149 ευρω ειναι ερωτας. Με 564 πανω μου βγαζει μια μερα σχεδον παντα, σε οτι κανω. (με τα δικα μου στανταρ παντα) ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Aλλα ρε παιδια στο φως του ηλιου ειναι οτι πιο σκατενιο εχω πιασει στα χερια μου . Ενταξ αυτοι το τερματησαν με ενα credit στο δυσκολο το SHINOBI. Μιλαμε δε φαινετε ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ Η φωτεινότητα της οθόνης του είναι επιπέδου turbo-x των 70€ δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έχουν αφαιρεθεί κάποιες λειτουργίες στην 6 ή είναι η ιδέα μου; Που είναι ρε παιδιά στην μπαταρία να λέει πόσες ώρες πριν έγινε η τελευταία φόρτιση; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Που είναι ρε παιδιά στην μπαταρία να λέει πόσες ώρες πριν έγινε η τελευταία φόρτιση; Σύνθετες ρυθμίσεις----->Διαχ. μπαταρίας------>Επίπεδο κατανάλωσης------->Υλικό------>Ετοιμότητα κυψέλης (!!!!!!??????) Edited June 15, 2016 by kostaszoum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 To εκανα 50 φορες αλλα δε μου βγαζει τπτ Και σε μενα το ιδιο δεν εμφανιζει την επιλογη ουτε καν για λιγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Κάποιος να μου θυμίσει πως κάνουμε backup πριν την αναβάθμιση, αλλά χωρίς να διαθέτει sd card, ευχαριστώ. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Απο hisuite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Σύνθετες ρυθμίσεις----->Διαχ. μπαταρίας------>Επίπεδο κατανάλωσης------->Υλικό------>Ετοιμότητα κυψέλης (!!!!!!??????) Δεν ειναι αυτό, τι σχέση έχει η ετοιμότητα κυψέλης με πόσες ώρες έχει από την τελευταία φόρτιση..... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Δεν το λεει.Λεει μονο ποσες ωρες απομενουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts