vasilispas Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 OK την εβαλα την 6.0 , το τηλεφωνο παει μια χαρα και δεν εχει lag. Μου την εσπασαν μονο 3 πραγματα. 1ο. Οταν πατας για την συνδεση του wifi που δεν βγαζει πια την ταχυτητα διπλα απο το εικονιδιο οπως παλια. 2ο.Δεν υπαρχει κουμπι συγχρονισμου πανω δεξια στις συντομευσεις(μεγαλη εντυπωση μου εκανε αυτο). 3ο. Στις συντομευσεις που δεν μπορω να εχω ολο το μενου ανοιχτο με ολα τα κουμπια. Αν ξερεις κανεις αν μπορω να τα εμφανισω μου λεει,αν και το εψαξα. Δν μπορεις φιλε μου....καθε update εχει τα καλα κ τα κακα του δυστυχως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Με το LG L90 που είχα πριν, τα μετέφερα όλα πανεύκολα στο Huawei μέσω NFC και πήρε η διαδικασία το πολύ ένα εικοσάλεπτο και μόλις 5% με 7% κατανάλωση μπαταρίας να εγκατασταθούν όλα από την αρχή καμιά σαρανταριά apps και τα αρχεία μου, κάπου κάνα πεντάρι GB που είχα μόνο στο προηγούμενο τηλέφωνο. Φαντάσου τώρα τη διαδικασία που λες, οι τελευταίες εκδόσεις Android πετάνε. Μα ρητορικη ηταν η ερωτηση. Για αυτο το ειπα. Θεωρω οτι για ενα 5λεπτο αντε και 20λεπτο που θα παρει να τα ξαναφορτωσεις δεν αξιζει να αποφυγεις το wipe μετα το update. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Μα ρητορικη ηταν η ερωτηση. Για αυτο το ειπα. Θεωρω οτι για ενα 5λεπτο αντε και 20λεπτο που θα παρει να τα ξαναφορτωσεις δεν αξιζει να αποφυγεις το wipe μετα το update. :) Δεν έχεις άδικο αλλά θέλω να το εξαντλήσω πριν προβώ σε μια τόσο θεαματική διαδικασία με μουσική και πυροτεχνήματα, εδώ ταιριάζει η γνωστή μουσική του Χέντελ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Και εγω περασα την 6 μεσω dload ,την ταχυτητα στην μπαρα την εμφανιζε αλλαετα απο επαναφορα δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Αν ψάξεις στο search στις ρυθμίσεις για ταχύτητα, εμφανίζει επιλογή, εμφάνιση ταχύτητας δικτύου, αλλά εκεί που σε στέλνει δεν έχει κάποια τέτοια ρύθμιση :| περίεργο Εμένα πάντως την έχει την ταχύτητα δικτύου, την κράτησε πάρα το update Sent from South Korea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Αν ψάξεις στο search στις ρυθμίσεις για ταχύτητα, εμφανίζει επιλογή, εμφάνιση ταχύτητας δικτύου, αλλά εκεί που σε στέλνει δεν έχει κάποια τέτοια ρύθμιση :| περίεργο Εμένα πάντως την έχει την ταχύτητα δικτύου, την κράτησε πάρα το update Sent from South Korea Δεν υπαρχει ρυθμιση για ταχυτητα...τουλαχιστον στο δικο μου(B550) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Αυτό λέω και εγώ, ότι δεν υπάρχει ρύθμιση, παροτι μου βγάζει επιλογή στην αναζήτηση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/3d9cedb77c871d837ca14b0a09df5098.jpg Αν πατήσεις πάνω σε στέλνει σε μενού που δεν έχει τέτοια ρύθμιση Sent from South Korea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε την ταχύτητα δικτύου. Προϋποθέσεις-Απαιτήσεις 1. Root-αρισμένη συσκευή 2. ES Εξερεύνηση αρχείων Οδηγίες 1. Κατεβάστε τα XML και αποσυμπιέστε τα 2. Από τον αποσυμπιεσμένο φάκελο αντιγράψετε τα τρία αρχεία και να στο μονοπάτι /cust/hw/eu/xml 3.Αφότου κρατήσετε ένα αντίγραφο των αρχικών αρχείων αντικαταστήστε τα πρωτότυπα αρχεία με τα νέα δίνοντας τα ακόλουθα δικαιώματα: 4. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις => Διαχείριση κίνησης δεδομένων => Ρυθμίσεις υπενθύμισης όγκου δεδομένων και ενεργοποιήστε το κουμπί για την ταχύτητα, αν δεν είναι ενεργό! Edited May 8, 2016 by Cris4524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Docoptik Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Να ρωτήσω και εγώ: Έρχεται με λογισμικό με τις βασικές εφαρμογές ή έχει μια οκά που δεν θα μπορεις να τις βγάλεις, τρώγοντας σου χώρο και πόρους μπαταρίας; Ευχαριστώ. Παράθεση Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Αυτό λέω και εγώ, ότι δεν υπάρχει ρύθμιση, παροτι μου βγάζει επιλογή στην αναζήτηση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/3d9cedb77c871d837ca14b0a09df5098.jpg Αν πατήσεις πάνω σε στέλνει σε μενού που δεν έχει τέτοια ρύθμιση Sent from South Korea Εχεις δικιο...ετσι ειναι κ εμενα...δν εμφανιζει μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 κι εγω την έχω την ταχύτητα Προφανώς ήταν πριν την αναβάθμιση ON και ως "καρφωμένη" επιλογή μιάς και δεν εκανα wipe παρέμεινε στο νέο σύστημα (android 6) Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ρε παιδια, εχετε παρατηρησει με τι ποσοστο συμμετεχει το "Συστημα Android" στην καταναλωση μπαταριας. Σας ρωτω γιατι στο δικο μου (Β550) εχω δει και 50% με αδικαιολογητο drain. Εχω παρατηρησει οτι με restart φτιαχνει. Δεν ειναι ομως λυση το καθημερινο restart. Κατι αλλο φταιει. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 κι εγω την έχω την ταχύτητα Προφανώς ήταν πριν την αναβάθμιση ON και ως "καρφωμένη" επιλογή μιάς και δεν εκανα wipe παρέμεινε στο νέο σύστημα (android 6) Κι αυτή πρέπει να είναι η εξήγηση, το σκεφτόμουν τις προάλλες να το πω αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ρε παιδια, εχετε παρατηρησει με τι ποσοστο συμμετεχει το "Συστημα Android" στην καταναλωση μπαταριας. Σας ρωτω γιατι στο δικο μου (Β550) εχω δει και 50% με αδικαιολογητο drain. Εχω παρατηρησει οτι με restart φτιαχνει. Δεν ειναι ομως λυση το καθημερινο restart. Κατι αλλο φταιει. Καμια ιδεα? Μπορεί κάποια εφαρμογή που πρόσθεσες να τραβάει αυτούς τους πόρους. Για ψάξε ποια μπορεί να είναι υπεύθυνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Πως μπορω να το ψαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τα εξώφυλλα πως ενημερώνονται; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ρε παιδια, εχετε παρατηρησει με τι ποσοστο συμμετεχει το "Συστημα Android" στην καταναλωση μπαταριας. Σας ρωτω γιατι στο δικο μου (Β550) εχω δει και 50% με αδικαιολογητο drain. Εχω παρατηρησει οτι με restart φτιαχνει. Δεν ειναι ομως λυση το καθημερινο restart. Κατι αλλο φταιει. Καμια ιδεα? Δεν πρεπει κανονικα να εχεις τοσο drain....το ειχες ρουταρει; εχεις facebook;αν ναι καταργησε το κ κανε reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Δεν το εχω rootαρει και το facebook δεν το χρησιμοποιω. Εχω κανει hard reset δυο φορες αλλα τιποτα. Την πρωτη μερα ολα καλα αλλα μετα απο την φωρτιση παρουσιαζεται το προβλημα. Δεν μπορω να το καταλαβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Δεν το εχω rootαρει και το facebook δεν το χρησιμοποιω. Εχω κανει hard reset δυο φορες αλλα τιποτα. Την πρωτη μερα ολα καλα αλλα μετα απο την φωρτιση παρουσιαζεται το προβλημα. Δεν μπορω να το καταλαβω... Στο ισπανικο site εχει downgrade στη 5.0 . Δοκιμασε το. Κ μετα ξαναπερνας τη B550. Μια ιδεα ειναι...περιμενε μηπως βοηθησει κ καποιος αλλος εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 καλημέρα σας το προηγούμενο τηλεφωνό μου (Samsung) ειχε την λειτουργία drive mod και ειχα εγκαταστήσει το SVOX Greek Ariadne και ακουγα το ονομα καλούντος Αυτό μπορεί να γίνει και στο P8lite? (δεν βρίσκω λειτουργία drive mod) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komonto Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 παιδια τι ενεργοποιω για να κανω και να δεχομαι βιντεοκληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 παιδια τι ενεργοποιω για να κανω και να δεχομαι βιντεοκληση Δεν έχει βιντεοκληση, μόνο μέσω καποιας εφαρμογής πχ Skype. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Έχω κατεβάσει μία εφαρμογή και δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση. Τι πρεπει να κάνω; Έχω βάλει να επιτρέπεται εγκατάσταση από άγνωστες πήγε αλλά τίποτα...... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλήμερα μια ερώτηση να κάνω εχει κάποια ρύθμιση που να πιάνει η οθόνη πιο αργά καμιά φορά πριν ακουμπήσω το χέρι μ πάνω πατάει το γραμμα έχει τύχη σε κανέναν αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλήμερα μια ερώτηση να κάνω εχει κάποια ρύθμιση που να πιάνει η οθόνη πιο αργά καμιά φορά πριν ακουμπήσω το χέρι μ πάνω πατάει το γραμμα έχει τύχη σε κανέναν αυτό ? Οχι. . . . Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλήμερα μια ερώτηση να κάνω εχει κάποια ρύθμιση που να πιάνει η οθόνη πιο αργά καμιά φορά πριν ακουμπήσω το χέρι μ πάνω πατάει το γραμμα έχει τύχη σε κανέναν αυτό ? Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την λειτουργία Glove (Ρυθμίσεις->Έξυπνη βοήθεια->Λειτοyργία Glove) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts