Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

OK την εβαλα την 6.0 , το τηλεφωνο παει μια χαρα και δεν εχει lag.

Μου την εσπασαν μονο 3 πραγματα.

1ο. Οταν πατας για την συνδεση του wifi που δεν βγαζει πια την ταχυτητα διπλα

απο το εικονιδιο οπως παλια.

2ο.Δεν υπαρχει κουμπι συγχρονισμου πανω δεξια στις συντομευσεις(μεγαλη εντυπωση μου εκανε αυτο).

3ο. Στις συντομευσεις που δεν μπορω να εχω ολο το μενου ανοιχτο με ολα τα κουμπια.

Αν ξερεις κανεις αν μπορω να τα εμφανισω μου λεει,αν και το εψαξα.

Δν μπορεις φιλε μου....καθε update εχει τα καλα κ τα κακα του δυστυχως....

Με το LG L90 που είχα πριν, τα μετέφερα όλα πανεύκολα στο Huawei μέσω NFC και πήρε η διαδικασία το πολύ ένα εικοσάλεπτο και μόλις 5% με 7% κατανάλωση μπαταρίας να εγκατασταθούν όλα από την αρχή καμιά σαρανταριά apps και τα αρχεία μου, κάπου κάνα πεντάρι GB που είχα μόνο στο προηγούμενο τηλέφωνο. Φαντάσου τώρα τη διαδικασία που λες, οι τελευταίες εκδόσεις Android πετάνε.

Μα ρητορικη ηταν η ερωτηση. Για αυτο το ειπα. Θεωρω οτι για ενα 5λεπτο αντε και 20λεπτο που θα παρει να τα ξαναφορτωσεις δεν αξιζει να αποφυγεις το wipe μετα το update. :)

Μα ρητορικη ηταν η ερωτηση. Για αυτο το ειπα. Θεωρω οτι για ενα 5λεπτο αντε και 20λεπτο που θα παρει να τα ξαναφορτωσεις δεν αξιζει να αποφυγεις το wipe μετα το update. :)

Δεν έχεις άδικο αλλά θέλω να το εξαντλήσω πριν προβώ σε μια τόσο θεαματική διαδικασία με μουσική και πυροτεχνήματα, εδώ ταιριάζει η γνωστή μουσική του Χέντελ :cool:

Και εγω περασα την 6 μεσω dload ,την ταχυτητα στην μπαρα την εμφανιζε αλλαετα απο επαναφορα δεν το βρισκω

Αν ψάξεις στο search στις ρυθμίσεις για ταχύτητα, εμφανίζει επιλογή, εμφάνιση ταχύτητας δικτύου, αλλά εκεί που σε στέλνει δεν έχει κάποια τέτοια ρύθμιση :| περίεργο

Εμένα πάντως την έχει την ταχύτητα δικτύου, την κράτησε πάρα το update

Sent from South Korea

Αν ψάξεις στο search στις ρυθμίσεις για ταχύτητα, εμφανίζει επιλογή, εμφάνιση ταχύτητας δικτύου, αλλά εκεί που σε στέλνει δεν έχει κάποια τέτοια ρύθμιση :| περίεργο

Εμένα πάντως την έχει την ταχύτητα δικτύου, την κράτησε πάρα το update

Sent from South Korea

Δεν υπαρχει ρυθμιση για ταχυτητα...τουλαχιστον στο δικο μου(B550)

Αυτό λέω και εγώ, ότι δεν υπάρχει ρύθμιση, παροτι μου βγάζει επιλογή στην αναζήτηση

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/3d9cedb77c871d837ca14b0a09df5098.jpg

Αν πατήσεις πάνω σε στέλνει σε μενού που δεν έχει τέτοια ρύθμιση

Sent from South Korea

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε την ταχύτητα δικτύου.

Προϋποθέσεις-Απαιτήσεις

1. Root-αρισμένη συσκευή

2. ES Εξερεύνηση αρχείων

Οδηγίες

1. Κατεβάστε τα XML και αποσυμπιέστε τα

2. Από τον αποσυμπιεσμένο φάκελο αντιγράψετε τα τρία αρχεία και να στο μονοπάτι /cust/hw/eu/xml

2016-04-21%2B11-02-11.PNGScreenshot_2016-04-21-11-02-29.png

3.Αφότου κρατήσετε ένα αντίγραφο των αρχικών αρχείων αντικαταστήστε τα πρωτότυπα αρχεία με τα νέα δίνοντας τα ακόλουθα δικαιώματα:

Screenshot_2016-04-21-11-09-19.png

Screenshot_2016-04-21-11-09-28.png

4. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις => Διαχείριση κίνησης δεδομένων => Ρυθμίσεις υπενθύμισης όγκου δεδομένων και ενεργοποιήστε το κουμπί για την ταχύτητα, αν δεν είναι ενεργό!

Edited by Cris4524

Να ρωτήσω και εγώ:

Έρχεται με λογισμικό με τις βασικές εφαρμογές ή έχει μια οκά που δεν θα μπορεις να τις βγάλεις, τρώγοντας σου χώρο και πόρους μπαταρίας;

Ευχαριστώ.

Το τάβλι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι...

Αυτό λέω και εγώ, ότι δεν υπάρχει ρύθμιση, παροτι μου βγάζει επιλογή στην αναζήτηση

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/3d9cedb77c871d837ca14b0a09df5098.jpg

Αν πατήσεις πάνω σε στέλνει σε μενού που δεν έχει τέτοια ρύθμιση

Sent from South Korea

Εχεις δικιο...ετσι ειναι κ εμενα...δν εμφανιζει μενου

κι εγω την έχω την ταχύτητα

Προφανώς ήταν πριν την αναβάθμιση ON και ως "καρφωμένη" επιλογή μιάς και δεν εκανα wipe παρέμεινε στο νέο σύστημα (android 6)

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ρε παιδια, εχετε παρατηρησει με τι ποσοστο συμμετεχει το "Συστημα Android" στην καταναλωση μπαταριας. Σας ρωτω γιατι στο δικο μου (Β550) εχω δει και 50% με αδικαιολογητο drain. Εχω παρατηρησει οτι με restart φτιαχνει. Δεν ειναι ομως λυση το καθημερινο restart. Κατι αλλο φταιει. Καμια ιδεα?

κι εγω την έχω την ταχύτητα

Προφανώς ήταν πριν την αναβάθμιση ON και ως "καρφωμένη" επιλογή μιάς και δεν εκανα wipe παρέμεινε στο νέο σύστημα (android 6)

Κι αυτή πρέπει να είναι η εξήγηση, το σκεφτόμουν τις προάλλες να το πω αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Ρε παιδια, εχετε παρατηρησει με τι ποσοστο συμμετεχει το "Συστημα Android" στην καταναλωση μπαταριας. Σας ρωτω γιατι στο δικο μου (Β550) εχω δει και 50% με αδικαιολογητο drain. Εχω παρατηρησει οτι με restart φτιαχνει. Δεν ειναι ομως λυση το καθημερινο restart. Κατι αλλο φταιει. Καμια ιδεα?

Μπορεί κάποια εφαρμογή που πρόσθεσες να τραβάει αυτούς τους πόρους. Για ψάξε ποια μπορεί να είναι υπεύθυνη.

Δεν πρεπει κανονικα να εχεις τοσο drain....το ειχες ρουταρει; εχεις facebook;αν ναι καταργησε το κ κανε reset.

Δεν το εχω rootαρει και το facebook δεν το χρησιμοποιω. Εχω κανει hard reset δυο φορες αλλα τιποτα. Την πρωτη μερα ολα καλα αλλα μετα απο την φωρτιση παρουσιαζεται το προβλημα. Δεν μπορω να το καταλαβω...

Δεν το εχω rootαρει και το facebook δεν το χρησιμοποιω. Εχω κανει hard reset δυο φορες αλλα τιποτα. Την πρωτη μερα ολα καλα αλλα μετα απο την φωρτιση παρουσιαζεται το προβλημα. Δεν μπορω να το καταλαβω...

Στο ισπανικο site εχει downgrade στη 5.0 . Δοκιμασε το. Κ μετα ξαναπερνας τη B550. Μια ιδεα ειναι...περιμενε μηπως βοηθησει κ καποιος αλλος εδω

καλημέρα σας

το προηγούμενο τηλεφωνό μου (Samsung) ειχε την λειτουργία drive mod

και ειχα εγκαταστήσει το SVOX Greek Ariadne

και ακουγα το ονομα καλούντος

Αυτό μπορεί να γίνει και στο P8lite?

(δεν βρίσκω λειτουργία drive mod)

ευχαριστώ

παιδια τι ενεργοποιω για να κανω και να δεχομαι βιντεοκληση

Δεν έχει βιντεοκληση, μόνο μέσω καποιας εφαρμογής πχ Skype.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έχω κατεβάσει μία εφαρμογή και δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση. Τι πρεπει να κάνω; Έχω βάλει να επιτρέπεται εγκατάσταση από άγνωστες πήγε αλλά τίποτα......
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

καλήμερα μια ερώτηση να κάνω εχει κάποια ρύθμιση που να πιάνει η οθόνη πιο αργά καμιά φορά πριν ακουμπήσω το χέρι μ πάνω πατάει το γραμμα έχει τύχη σε κανέναν αυτό ?

καλήμερα μια ερώτηση να κάνω εχει κάποια ρύθμιση που να πιάνει η οθόνη πιο αργά καμιά φορά πριν ακουμπήσω το χέρι μ πάνω πατάει το γραμμα έχει τύχη σε κανέναν αυτό ?

Οχι.

.

.

.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την λειτουργία Glove (Ρυθμίσεις->Έξυπνη βοήθεια->Λειτοyργία Glove)