Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σήμερα δεν χρησιμοποίησα το ίντερνετ, μίλησα δύο κλήσεις, έστειλα ένα μήνυμα δλδ το χρησιμοποίησα πολύ λίγο.. έχασε μόνο 6% μπαταρία από το πρωί και τώρα είναι 94%

Σήμερα το έσκισα στο ίντερνετ, έστειλα 20 μηνύματα μίλησα 10 λεπτά και το φόρτισα 2 φορές.

Σημερα απο το δικο μου με μπολικο σερφαρισμα μουσικη και παιχνιδια... δευτερη φορτηση ειναι κιολας οποτε δεν εχει στρωσει η μπαταρια
Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Έχω ένα ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ πρόβλημα με το google account ή τις υπηρεσίες google και δεν μπορώ να συνδεθώ στο play store.

Έχω κάνει 3 reset και εξακολουθεί να το εμφανίζει .

ok τωρα μπορεσα και διαβασα ολες τις σελιδες... παω να το ψαξω απο αυριο σε ολα τα καταστηματα ελπιζω να το βρω καπου...!! σας ευχαριστω για τις πληροφοριες και την βοηθεια!! :)
Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015)

εδω το δικαρτο σε καλη τιμη νομιζω, απο εδω πηρα το δικο μου

http://www.kiniti.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=243723&ref=bestprice.gr

Ε μετα φλασαρεις και την αναβαθμιση της rom...ι

Ποια αναβάθμιση? Μετά το update του Step 1 και του Step 2 κάνεις κάτι άλλο?

Ποια αναβάθμιση? Μετά το update του Step 1 και του Step 2 κάνεις κάτι άλλο?

ναι,φλασαρεις αυτη τη rom ALE-L21 V100R001C432B052 Europe channel dual sim Αναφερεται καπου πιο πριν .Αφου φλασαρεις και αυτην,εχει οδηγιες σε αρχειο,ολα θα ειναι ενταξει,δουλευουν κανονικα ολα

Έχω ένα ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ πρόβλημα με το google account ή τις υπηρεσίες google και δεν μπορώ να συνδεθώ στο play store.

Έχω κάνει 3 reset και εξακολουθεί να το εμφανίζει .

Χτες το μεσημέρι ειχετενα πρόβλημα

Μετα εστρωσε

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ναι,φλασαρεις αυτη τη rom ALE-L21 V100R001C432B052 Europe channel dual sim Αναφερεται καπου πιο πριν .Αφου φλασαρεις και αυτην,εχει οδηγιες σε αρχειο,ολα θα ειναι ενταξει,δουλευουν κανονικα ολα

Και αφού τα φλασαρεις αυτά μην ξεχάσεις κι ένα factory reset. Εκεί την πάτησα εγώ και ταλαιπωρηθηκα.

Στο YouTube συνεχίζει το πρόβλημα και αφού βάλω την εξοικονόμηση στο κανονικό. Κάποια λύση? Προς το παρόν πέρασα και το viral για να κάνω την δουλειά μου.

καταρχην παιδια μολις το πηρα 9.30 για την ακριβεια Περιστερι-vodafone-169€ μολις το φορτιζω!! παω να διαβασω την πρωτη σελιδα να βαλω την μαμα εκδοση + το "δικαρτο" haki το εχεις root; παιδια παντως μετα το neo v με 189€ απο vodafone και τωρα με p8 lite 169€ τουλαχιστον δεν νιωθω τοσο "θυμα" να εχω 800€ τηλεφωνο... βασικο στο neo v ειχα το iGo το οποιο ηταν φανταστικο... μηπως το εχει κανεις για 5ιντσες; και το καινουργιο; γιατι εμενα ηταν το παλιο; με πμ αν θελει καποιος εδω ειμαι... παω να ξαναδιαβασω πως θα το κανω "μαμα" huawei... :)
Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015)

Και γιατί να μην φλασάρεις απευθείας την Β052?

καταρχην παιδια μολις το πηρα 9.30 για την ακριβεια Περιστερι-vodafone-169€ μολις το φορτιζω!! παω να διαβασω την πρωτη σελιδα να βαλω την μαμα εκδοση + το "δικαρτο" haki το εχεις root; παιδια παντως μετα το neo v με 189€ απο vodafone και τωρα με p8 lite 169€ τουλαχιστον δεν νιωθω τοσο "θυμα" να εχω 800€ τηλεφωνο... βασικο στο neo v ειχα το iGo το οποιο ηταν φανταστικο... μηπως το εχει κανεις για 5ιντσες; και το καινουργιο; γιατι εμενα ηταν το παλιο; με πμ αν θελει καποιος εδω ειμαι... παω να ξαναδιαβασω πως θα το κανω "μαμα" huawei... :)

κατέβασε το here maps. δωρεάν,ποιοτικό και offline

θες να μου δωσεις λινκ; ειναι gps προγραμμα; δηλαδη του βαζω οδο και με παει; επισης παω να κανω την καρτα μου 4g και να παρω μια καινουργια micro sd γιατι η παλια μου ειναι class 2... αλλα με την class 2 θα κανω το update μετα θελει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να καθαρισει; δε πιστευω να σε γυριζει στην παλια ρομ (δεν γινεται αυτο αλλα οκ) η κανω το update και το αφηνω ετσι; πειραζει αμα βαλω την ALE-L21 V100R001C432B052 Europe channel dual sim.rar αντι την ALE-L21V100R001C432B046b; Edited by Inf3rn0_MaSt3R

μολις τελειωσω με την διαδικασια αναβαθμισης, μετα θα περασω την ALE-L21 V100R001C432B052 Europe channel dual sim ωστε να ειναι πληρως ενημερωμενο, χρειαζομαι μετα τιποτα; εννοω καμια επαναφορα ρυθμισεων ωστε να καθαρισει τυχον "σκουπιδια" ; τι λετε οι πιο εμπειροι; Xander και haki ευχαριστω!!

Ναι, να κανεις επαναφορα.

εκτος απο γνωστης εισαι εξυπηρετικοτατος και γρηγορος... να σαι καλα φιλαρακι!! το ευχαριστω ειναι λιγο σε αυτο που προσφερεις στην κοινοτητα... ευχαριστω! :)

Επειδή μου έσπασε τα νεύρα το πρόβλημα με το google account του πέρασα την unbranded dual sim B052 και με αυτήν είναι όλα καλά άσε που έχω την εντύπωση πως έγινε ένα κλικ πιο γρήγορο.

Ευχαριστώ. Καντο με ηρεμια...δεν ειναι τιποτε. Αν βιαζεσαι μπορει να φαμε τιποτε κόλυβα μετα την επιχειρηση!:lol:

οχι οκ παρολο που ειμαι σχετικα αρχαριος με ειχε κανει τοτε ο zxr στο neo v αστερι... χαχαχαχα η αληθεια ειναι οτι κανοντας το step 1 εβγαλε fail στο 95% αλλα εκανε restart μονο του και ξεκινησε οκ... οποτε συνεχισα το 2 βημα ολα οκ ειναι δικαρτο πλεον βεβαια μου φανηκε πολυ φορτωμενο τωρα εβγαλε κατι παιχνιδια spider man κτλ χαχαχα και τωρα ετοιμαζω 052 και factory reset και να το δουλεψω να δω τι καναμε!

να πω στους φιλους που ακομα το σκεφτονται οτι παροτι πλαστικο ειναι πολυ ποιοτικο... η οθονη ειναι μια χαρα οσο την ειδα... βεβαια ακομα και οταν ειχα το neo v που ειχε την αυτοματη φωτεινοτητα στην αρχη την πειραξα να ειναι παντα φουλ αλλα μετα ξαναγυρισα στις αρχικες ρυθμισεις που ειχε η sony... οποτε πιστευω οτι και γω θα γινει περιπου το ιδιο οτι αμα το rootαρεις θα μπορεις να την πειραξεις αλλα δεν νομιζω... ειναι επαρκης... τωρα αν καποιος θελει να το εχει στην παραλια με φουλ ηλιο πανω απο το κεφαλι του... ισως εχει θεμα... αν και δε νομιζω οτι αυτο ειναι κριτηριο να πουμε οτι η οθονη του ειναι χαλια... εξαλλου ειδα και εικονες διπλα στο moto που το θεωρω αρκετα αξιολογο κινητο και διπλα στο μεγαλο s6 edge... και δεν μου φανηκε η χαοτικη διαφορα τιμης... :happy:

Επειδή μου έσπασε τα νεύρα το πρόβλημα με το google account του πέρασα την unbranded dual sim B052 και με αυτήν είναι όλα καλά άσε που έχω την εντύπωση πως έγινε ένα κλικ πιο γρήγορο.

Μπορείς να δώσεις και ένα link για την B052?

EDIT: Να υποθέσω είναι αυτό έτσι? http://consumer.huawei.com/ch-en/support/downloads/detail/index.htm?id=46243

Μόνο η συγκεκριμένη Β046 (όχι οποιαδήποτε Β046), με τα δύο Steps, το μετατρέπει σε δίκαρτο. Μετά μπορούμε να το μεταχειριζόμαστε σαν δίκαρτο και να φλασάρουμε την Β052 (και τις επερχόμενες) που προορίζονται για όσα είναι ΗΔΗ δίκαρτα!

Thank you!

Edited by JIMBOAthens

Καλησπέρα από σήμερα κάτοχος p8 lite. Το αγόρασα από κατάστημα της Λάρισας πριν λίγο και το φορτίζω τώρα. Έχω σκοπό να το κάνω δίκαρτο αλλά όχι ακόμα.

γεια χαρα!μολις το πηρα απο vodafone μετα από πολυ αγωνα!

Προβλημα με τη μία όμως! το φλασαρα όπως υποδειξατε,αλλα...στο 99% κολάει(στο πρωτο step) και λεει ότι τελικα δεν εγινε....και δευτεροnμπορει να λεει οτι δεν εγινε όμως το σημα της vodafobe το αρχικο εξαφανιστηκε και βγαινει μονο το Hawei ως σημa αρχικης οθονης!

Να επισημανω ότι δεν εχω βαλει ακομα simκαι η εκδοση το ΕΜUI einai V100R001C50B311

οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη!!

μηπως να προχωρησω στο step 2?

Eχω την εντυπωση επίσης ότι με το πρωτο φλασαρισμα περασαν καποιες εφαρμογες που δεν τις ειχε πριν,όπως το twitter για παραδειγμα...

Edited by newton75

Και γιατί να μην φλασάρεις απευθείας την Β052?

Δεν ξερω . Απλα ακολουθησα τις οδηγιες που αναφερονται στην πρωτη σελιδα και λιγο πιο μετα και δουλεψαν ολα καλα :)

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

γεια χαρα!μολις το πηρα απο vodafone μετα από πολυ αγωνα!

Προβλημα με τη μία όμως! το φλασαρα όπως υποδειξατε,αλλα...στο 99% κολάει(στο πρωτο step) και λεει ότι τελικα δεν εγινε....και δευτεροnμπορει να λεει οτι δεν εγινε όμως το σημα της vodafobe το αρχικο εξαφανιστηκε και βγαινει μονο το Hawei ως σημa αρχικης οθονης!

Να επισημανω ότι δεν εχω βαλει ακομα simκαι η εκδοση το ΕΜUI einai V100R001C50B311

οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη!!

μηπως να προχωρησω στο step 2?

Ναι. Αφου τελειωσεις εστω και με μηνυμα αποτυχιας,να φλασαρεις και το step 2 και μετα κανεις και το update για τη δικαρτη rom

αα..ειστε και γρηγοροι..ωραια..προχωράω!ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πωωω!!! είστε μεγάλοι χάκερσ τελικά!! :D :D βγαζει μενου "διαχειριση διπλης κάρτας" τα συγχαρητήρια μου!

Edited by newton75

Είστε και οι πρώτοι! Μπραβο για τις συμβουλες!

βγαζει πλεον το μενου διαχειρισης 2 καρτων! αυριο που θα βαλω και τις 2 καρτες θα σας ενημερωσω και για το πως λειτουργει! Ειχα πριν το παναρχαιο αλλα πολυ καλό για την εποχή του samsung galaxy duos απο το 2012...με αντεξε 3,5 χρονια