Jump to content

iOS 9

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις τελευταίες ημέρες έχω αντικαταστήσει το NOTE μου με ένα 6s plus. Τι γίνεται με τον αποθηκευτικό χώρο του συστήματος και τα αρχεία που κατεβάζω; Πχ διαβάζω ένα βιβλίο. Τώρα με το 6s το κατέβασα με ένα file manager στο κινητό και δεν μπορώ να το βρω πουθενά για να το ανοίξω με μία άλλη εφαρμογή διαβάσματος και να συνεχίσω.

Στο Android όλες οι εφαρμογές έχουν ενσωματωμένο file manager και πλοηγήσε όπου θές για να κάνεις τη δουλειά σου. Εδώ οτι εφαρμογή και να έβαλα δεν κάνει scan πουθενά εκτός των δικών της φακέλων.

• Απαντήσεις 362
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ποιο app το κατέβασες; Συνήθως τα ebooks τα διαβάζω με την εφαρμογή iBooks καθώς μου δείξει την επιλογή για άνοιγμα στο iBooks.

Γενικότερα δεν έχει file manager το iPhone.

Θοδωρής

Με ποιο app το κατέβασες; Συνήθως τα ebooks τα διαβάζω με την εφαρμογή iBooks καθώς μου δείξει την επιλογή για άνοιγμα στο iBooks.

Γενικότερα δεν έχει file manager το iPhone.

Μηπως κάποιες εφαρμογές που διαθέτουν browser για να κατεβάζεις υλικό από διαφορα sites? Συνήθως αυτές οι εφαρμογές διαθέτουν player και reader.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το κατέβασα με την εφαρμογή documents 5 από το προσωπικό μου Google Drive. Όσο και αν έψαξα με καμιά άλλη εφαρμογή ebook δεν το βρήκα. Ήταν pdf.

Μετά από αναζήτηση στο internet βρήκα λύση. Πρέπει να ανοίξω το drive από το safari και από εκεί να δώσω εντολή στο ibooks. Κοινώς τρία πουλάκια κάθονταν.

Edited by tiffany

Το κατέβασα με την εφαρμογή documents 5 από το προσωπικό μου Google Drive. Όσο και αν έψαξα με καμιά άλλη εφαρμογή ebook δεν το βρήκα. Ήταν pdf.

Δεν μπορεις να το κάνεις share απο εκεί στο iBook?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μετά από αναζήτηση στο internet βρήκα λύση. Πρέπει να ανοίξω το drive από το safari και από εκεί να δώσω εντολή στο ibooks. Κοινώς τρία πουλάκια κάθονταν.

Εφόσον το κατέβασες με το documents και είναι pdf μπορείς να το κάνεις copy to ibooks. Έχει επιλογή μέσα από το sharesheet. Όταν ανοίξεις το pdf στο documents τότε πάνω δεξιά θα δεις ένα εικονίδιο με ένα βέλος. Πατάς εκεί και σου βγάζει επιλογή open with, βγαίνουν οι διαθέσιμες επιλογές και μια από αυτές είναι η copy to ibooks. Την επιλέγεις και αμέσως στέλνει το pdf στο ibooks.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Κατάλαβα. Αθήνα Πάτρα μέσω Θεσσαλονίκης. Δεν μου κάθεται καλά το όλο σκηνικό.

Ενώ είναι πολύ πιο ραφιναρισμενο σε σχέση με το Android αυτά με εμποδίζουνε. Όσο το δουλεύω δε μου έχει δώσει σε καμία στιγμή την αίσθηση του προχειρου. Αλλά οι λεπτομέρειες....

Κατάλαβα. Αθήνα Πάτρα μέσω Θεσσαλονίκης. Δεν μου κάθεται καλά το όλο σκηνικό.

Ενώ είναι πολύ πιο ραφιναρισμενο σε σχέση με το Android αυτά με εμποδίζουνε. Όσο το δουλεύω δε μου έχει δώσει σε καμία στιγμή την αίσθηση του προχειρου. Αλλά οι λεπτομέρειες....

Το Ios έχει την δική του φιλοσοφία. Δεν μπορείς να κάνεις κάθε τι με 10 διαφορετικούς τρόπους όπως στο Android.

Οι λόγοι πολλοί με κυριότερο την ασφάλεια αλλά και τις εμπορικές σκοπιμοτητες της εταιρείας που θέλει να σε σπρώχνει στο δικό της market αγοράς βιβλίων, μουσικής κλπ.

Τώρα πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις. Παλαιότερα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Βιβλία δεν περνάς κάθε μέρα οπότε δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.

Αν σου αρέσει το iPhone θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου να μάθει το Ios.

Διαφορετικά διαζύγιο :)

Το Ios έχει την δική του φιλοσοφία. Δεν μπορείς να κάνεις κάθε τι με 10 διαφορετικούς τρόπους όπως στο Android.

Οι λόγοι πολλοί με κυριότερο την ασφάλεια αλλά και τις εμπορικές σκοπιμοτητες της εταιρείας που θέλει να σε σπρώχνει στο δικό της market αγοράς βιβλίων, μουσικής κλπ.

Τώρα πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις. Παλαιότερα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Βιβλία δεν περνάς κάθε μέρα οπότε δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.

Αν σου αρέσει το iPhone θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου να μάθει το Ios.

Διαφορετικά διαζύγιο :)

Το καταλαβαίνω. Απλά έχω όλο το σκηνικό στο σπίτι στημένο γύρω από "ανοιχτά" πρότυπα και μου φαίνετε κάπως. Ξέρεις SMB share, DLNA, FLAC κτλ. Ότι και να μπει στο σπίτι γυρίζει γύρω από τον server που έχω. Πχ δεν με νοιάζει να κάνω sync τίποτα. Ένα απλό copy paste από το κινητό μου στον υπολογιστή και τέλος. Αλλάζω τις ROM στο NOTE μου σαν τα πουκάμισα χωρίς backup. Και ότι θέλω το έχω πίσω σε δευτερόλεπτα και χωρίς καλώδια.

Φυσικά θα συνεχίσω την προσπάθεια. :)

Οταν βάζετε αρχεία στο icloud drive στο PC, σας αργούν και σας πολύ μέχρι να φανούν στις συσκευές σας?

Οταν βάζετε αρχεία στο icloud drive στο PC, σας αργούν και σας πολύ μέχρι να φανούν στις συσκευές σας?

Δυστυχως ναι, αργουν σε σχεση με το One Drive που τα στέλνει απ ευθειας.

Δυστυχως ναι, αργουν σε σχεση με το One Drive που τα στέλνει απ ευθειας.

Πριν τρεις ώρες έβαλα ένα pdf και ένα MP3 μέσα σε ένα φάκελο, φαίνεται προς το παρών μόνο ο φάκελος δίχως τα 2 αρχεία!!

Πριν τρεις ώρες έβαλα ένα pdf και ένα MP3 μέσα σε ένα φάκελο, φαίνεται προς το παρών μόνο ο φάκελος δίχως τα 2 αρχεία!!

Είναι με τις ώρες του. Τωρα εβαλα ενα αρχειο και το πήρε αμέσως.

Στην έκδοση 9.2 beta 1 εμφανίστηκε και η Ελληνική γλώσσα στις επιλογές της Siri. Δεν λειτουργεί ακόμα αλλά δείχνει πως κάποια στιγμή θα είναι διαθέσιμη ως προς χρήση.

Στην έκδοση 9.2 beta 1 εμφανίστηκε και η Ελληνική γλώσσα στις επιλογές της Siri. Δεν λειτουργεί ακόμα αλλά δείχνει πως κάποια στιγμή θα είναι διαθέσιμη ως προς χρήση.

Με τη siri εχω προβλημα επικοινωνιας :lol: γιατι δε με καταλαβαινει ειτε απο το iPhone ειτε απο το iPad! Απο το watch δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα! Οπως επισης παλι απο το ρολοϊ η φωνητικη πληκτρολογιση δε κανει ποτε λαθος! Ελπιζω καποια στιγμη ολα αυτα να εχουν το ιδιο αποτελεσμα!

κ @ τ @ ν τ ι @

Την πέρασα και εγω αν και το Siri δεν το χρησιμοποιώ.:p

Μου φαινεται κάπως να μιλάω σε ενα αλουμινένιο κουτί :lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ χρησιμοποιώ το Google now σε Android. Είναι απίστευτα βολικό για αναζήτηση με πιασμένα χέρια. Ειδικά σε κάτι μικρό αναζητήσεις που κάνουμε καθημερινά είναι ταμάμ.

Κ ομως η φωνητικη πληκτρολογιση παρολο που δεν εχει σχεση με τη siri ειναι απιστευτα βολικη και γρηγορη (αλλα δε παυει να συνομιλεις σ ενα κουτι :lol:)

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλησπέρα σας.αντιμετωπιζω εδώ και 3 ημέρες το εξής πρόβλημα.εχω 2 iPhone 5 τα οποία το ένα έχει γίνει αναβάθμιση στην 9.1 και όταν μπαίνει στο μενού δείχνει συνέχεια αναζήτησή χωρίς να πιάνει σήμα.εχω κάνει μέχρι και επαναφορά στις ρυθμίσεις δικτύου,έχει ενημερωθεί η ώρα μέσω wifi αλλά συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα.εν τω μεταξύ είτε έχω μέσα την κάρτα sim είτε όχι γράφει πάντα αναζήτησή και όχι λείπει sim.το άλλο 5αρι μετά την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.μετα από επαναφορά ρυθμίσεων δίκτυο μας βγάζει σύνδεση με iTunes.οταν το βάζουμε στον υπολογιστή ζητάει να κάνουμε επαναφορά η ενημέρωση.μολις φτάνει στην μέση της εγκατάστασης πετάει διαφορετικά σφάλματα (-1) (3194) (47) και ξαναεπιστρέφει πάλι στην αρχική οθόνη της σύνδεσης με τον υπολογιστή.εχω κάνει την διαδικασία με το dfu mode και το κατέβασμα της 9.1 εκτός iTunes.μηπως μπορεί να με βοηθήσει η εάν έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστω
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ίσως χαζή ερώτηση αλλά...εφόσον έχεις 16gb iPhone, ποιους ο λόγος να έχεις 50gb iCloud εφόσον ότι σβήνεις από τη συσκευή σβήνει και στο iCloud?

Ίσως χαζή ερώτηση αλλά...εφόσον έχεις 16gb iPhone, ποιους ο λόγος να έχεις 50gb iCloud εφόσον ότι σβήνεις από τη συσκευή σβήνει και στο iCloud?

Γιατί μπορεί να θέλει να αποθηκεύει αρχεία στο icloud (όπως πολλοί κρατάνε αρχεία σε dropbox, google drive), μπορεί να θέλει να κρατάει backup της συσκευής του στο icloud οπότε να μην του φτάνουν τα δωρεάν 5GB, μπορεί να θέλει να αποθηκεύει όλες τις φωτογραφίες του στο icloud ώστε να μην πιάνουν τόσο χώρο στο κινητό του και για να μπορεί να τις έχει διαθέσιμες παντού (μέσω του icloud.com), μπορεί να χρησιμοποιεί εφαρμογές οι οποίες αποθηκεύουν δεδομένα στο icloud drive. Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που κάποιος θέλει να έχει 50GB χώρο στο icloud drive.

Πάντως και αν τις σβήσεις από το κινητό μένουν στο iCloud λογικά για 30 ημέρες μέχρι να τις κατεβάσεις λέω λογικά γιατί εγώ τις έχω σβήσει και μετα από ενάμιση μήνα είναι ακόμα εκεί.

Θοδωρής

Πάντως και αν τις σβήσεις από το κινητό μένουν στο iCloud λογικά για 30 ημέρες μέχρι να τις κατεβάσεις λέω λογικά γιατί εγώ τις έχω σβήσει και μετα από ενάμιση μήνα είναι ακόμα εκεί.

Το icloud drive είναι αντίστοιχο των dropbox, google drive κτλ. Το icloud drive δεν σβήνει τίποτα μετά από 30 μέρες. Αυτό που λες ίσως είναι κάτι άλλο ή αφορά το icloud photostream.

Το icloud drive είναι αντίστοιχο των dropbox, google drive κτλ. Το icloud drive δεν σβήνει τίποτα μετά από 30 μέρες. Αυτό που λες ίσως είναι κάτι άλλο ή αφορά το icloud photostream.

οκ αυτο δεν το ηξερα. Ευχαριστω για την ενημερωση γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να ανεβαζω φωτο στο icloud drive

Θοδωρής

οκ αυτο δεν το ηξερα. Ευχαριστω για την ενημερωση γιατι ειχα αρχισει να πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να ανεβαζω φωτο στο icloud drive

Θα σβηστούν δεδομένα μόνο αν δεν ανανεώσεις το πρόγραμμα που πληρώνεις κάθε μήνα. Μπορείς να διαβάσεις και το faq αν θες https://support.apple.com/en-us/HT201104

• The title was changed to iOS 9
  • The topic was unpinned