Jump to content

Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-ΗΠΑ!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια μου για πειτε πιες ειναι οι χρεωσεις εκτος του 1e!πληρωνω τπτ αλλο στον οτε η μονο το 1e?

Τίποτα απολύτως φίλε. ΚΑΜΙΑ απολύτως χρέωση. Ο τίτλος του θέματος ανταποκρίνεται πλήρως στο περιεχόμενο. Απλά το 1€ κατάθεση από κάρτα δίνεις για να μην πέφτει κάθε λεπτό η γραμμή. Μην είστε καθόλου καχύποπτοι (και καλά κάνετε βέβαια, αλλά εν προκειμένω είναι ελεγμένο το πρόγραμμα εδώ και 5 μήνες περίπου) Είναι εντελώς δωρεάν, η ποιότητα αγγίζει την τελειότητα και κανείς δεν καταλαβαίνει ότι παίρνεις από υπολογιστή και από ίντερνετ. ;)

Ακολούθησε τις οδηγίες και για ό,τι απορίες ρωτήστε παιδιά.

Υ.Γ. Να ξέρετε ότι υπάρχει και αναλυτική κατάσταση κλήσεων από το site εάν θέλετε να θυμάστε πού και πότε πήρατε και πόσο μιλήσατε κλπ. κλπ. Εννοείται όλα free. Γιαυτό και ο φίλος Nrg το έγραψε με 10σημασίες το ΔΩΡΕΑΝ στον τίτλο, για να καταλάβουμε όλοι καλά. :)

Μονο που οταν ειχε το ανοιξει το θεμα αυτο ηταν για το babble.net και οχι για το VoipBuster :)

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Μονο που οταν ειχε το ανοιξει το θεμα αυτο ηταν για το babble.net και οχι για το VoipBuster :)

Έτσι είναι αυτά ρε παιδιά. Μην περιμένετε να είναι μια ζωή τζάμπα. Το babble κράτησε λίγο απόσο μπορώ να θυμάμαι. Το Voipbuster είναι από τον Μάιο και συνεχίζει (φτου να μην το ματιάσουμε... :rolleyes: ) :D

Το τόπικ είναι γενικά για ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνήματα μέσω ιντερνετ. :)

Εχεις δικιο! Φτου να μη το ματιασουμε!

Καλησπέρα σε όλους !!!

Έχω το εξής πρόβλημα!!!!!

Είμαι ο Χρήστης AWMN_4272 και μέσω του wireless έχω access στο internet μέσο ενός φίλου που μοιραζόμαστε μια ADSL 384 από την οποία περνώ και εγώ μέσο proxy (winproxy).

Όλα καλά μέχρι που αποφάσισα να δουλέψω VOIP.... από εκεί και πέρα έχω βγάλει τα μάτια μου μπροστά στο pc προσπαθώντας να ανοίξω πόρτες στον winproxy η να βρω κάποια λύση στο πως μπορώ να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα. Η εταιρία που είμαι (ήδη εδώ και 3 μήνες!!!!) συνδρομητής είναι η iconnecthere, η οποία με έχει προμηθεύσει με το software PCphone και με τον broadband adapter της linksys PAP2.

Όλα αυτά λειτουργούν Άψογα όταν τα δοκιμάζω στο σπίτι του φίλου μου, ο οποίος έχει και την ADSL φυσικά, και χωρίς να πειράξει απολύτως τίποτα στο ADSL modem (firewall η Nat), και στο pc του.

Εγκαθιστωντας τα εγώ στο σπίτι μου (παίρνοντας internet μέσο winproxy, βάζοντας δηλ. την ip και την port στα LAN settings του internet explorer) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ούτε το pcphone ούτε το broadband adapter pap2. Σε σχετικό mail που έστειλα στον παροχεα voip η απάντηση ήταν η εξής:

The following UDP and TCP ports need to be opened at the router's

firewall for incoming and outgoing traffic, and need to be forwarded to

the Broadband phone device:

1) Port ranges: 5060-5063

2) Port: 5723 (This is when ports 5060-5063 are not available)

3) Port ranges: 16384-16400

4) Port: 69 (This is for TFTP connection. Used for upgrades. Usually it

is not blocked by the router).

Το ιδιο ακριβώς συμβένη και με το voipbuster. :!:

Και εδώ μετά από αρκετό κόπο και προσπάθεια για να καταφέρω να ανοίξω τις συγκεκριμένες πόρτες μέσο του winproxy ( χωρίς αποτέλεσμα ) ζήτω την βοήθεια σας. Μπορώ με τον winproxy να ανοίξω αυτές τις πόρτες ?? η αν όχι υπάρχει κάποιο άλλο software που να μπορεί να κάνει αυτή την δουλεία

Καλησπέρα σε όλους !!!

Έχω το εξής πρόβλημα!!!!!

Είμαι ο Χρήστης AWMN_4272 και μέσω του wireless έχω access στο internet μέσο ενός φίλου που μοιραζόμαστε μια ADSL 384 από την οποία περνώ και εγώ μέσο proxy (winproxy).

Όλα καλά μέχρι που αποφάσισα να δουλέψω VOIP.... από εκεί και πέρα έχω βγάλει τα μάτια μου μπροστά στο pc προσπαθώντας να ανοίξω πόρτες στον winproxy η να βρω κάποια λύση στο πως μπορώ να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα. Η εταιρία που είμαι (ήδη εδώ και 3 μήνες!!!!) συνδρομητής είναι η iconnecthere, η οποία με έχει προμηθεύσει με το software PCphone και με τον broadband adapter της linksys PAP2.

Όλα αυτά λειτουργούν Άψογα όταν τα δοκιμάζω στο σπίτι του φίλου μου, ο οποίος έχει και την ADSL φυσικά, και χωρίς να πειράξει απολύτως τίποτα στο ADSL modem (firewall η Nat), και στο pc του.

Εγκαθιστωντας τα εγώ στο σπίτι μου (παίρνοντας internet μέσο winproxy, βάζοντας δηλ. την ip και την port στα LAN settings του internet explorer) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ούτε το pcphone ούτε το broadband adapter pap2. Σε σχετικό mail που έστειλα στον παροχεα voip η απάντηση ήταν η εξής:

The following UDP and TCP ports need to be opened at the router's

firewall for incoming and outgoing traffic, and need to be forwarded to

the Broadband phone device:

1) Port ranges: 5060-5063

2) Port: 5723 (This is when ports 5060-5063 are not available)

3) Port ranges: 16384-16400

4) Port: 69 (This is for TFTP connection. Used for upgrades. Usually it

is not blocked by the router).

Το ιδιο ακριβώς συμβένη και με το voipbuster. :!:

Και εδώ μετά από αρκετό κόπο και προσπάθεια για να καταφέρω να ανοίξω τις συγκεκριμένες πόρτες μέσο του winproxy ( χωρίς αποτέλεσμα ) ζήτω την βοήθεια σας. Μπορώ με τον winproxy να ανοίξω αυτές τις πόρτες ?? η αν όχι υπάρχει κάποιο άλλο software που να μπορεί να κάνει αυτή την δουλεία

Έχεις ανοίξει ξεχωριστό τόπικ. Σου απαντάνε στο άλλο φίλε. Εδώ μιλάμε για δωρεάν Voip χωρίς Proxy...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78906 :)

Εχει βγει νεοτερη εκδοση του VoipBuster, για οσους δεν ενημερωθηκαν. Ειναι η 2.06 build 166. Βγαζει και μπαλονακι ενημερωνοντας για την εκδοση αυτη, οποτε πιστευω λιγο πολυ, θα την εχουν κατεβασει ολοι!

Εχει βγει νεοτερη εκδοση του VoipBuster, για οσους δεν ενημερωθηκαν. Ειναι η 2.06 build 166. Βγαζει και μπαλονακι ενημερωνοντας για την εκδοση αυτη, οποτε πιστευω λιγο πολυ, θα την εχουν κατεβασει ολοι!

Άργησες swiffer.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=994071#post994071 :)

Με συγχωρεις, δε το ειχα προσεξει.

Με συγχωρεις, δε το ειχα προσεξει.

Πώς πάνε οι επικοινωνίες με Voipbuster; Είστε ευχαριστημένοι; Ή μόνο εγώ και ο φίλος Nrg είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι; :confused: Πόση ώρα μιλάτε περίπου;

Εγω παρα πολυ. Ειχα βαλει 10 ευρω στην αρχη, εβαλα 10 ευρω και τωρα και γενικα μια χαρα. Η ποιοτητα ειναι αριστη (ευτυχως εχω καλη συνδεση). Μακραν το καλυτερο μεχρι τωρα. Αρκει να μην κοπουν τα δωρεαν.

Παιδια οι τιμες που γραφει ειναι σε ευρω (λεπτα εννοειτε) η δολλαρια?
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Ευρω. (δεν εχω και το σηματακι στο πληκτρολογιο μου!)

Ευρω. (δεν εχω και το σηματακι στο πληκτρολογιο μου!)

ALT+E στην ελληνική γραμματοσειρά και βγαίνει το €. ;)

Εσύ γιατί χρεώνεσαι φίλε swiffer; Καλείς και κινητά; Εξήγησε λίγο και στους υπόλοιπους μην τρομάξουν ότι χρεωνόμαστε. :shifty:

Οσοι ειστε απολυτως ικανοποιημενοι για δωστε μας εδω κ την εταιρια με την οποια εχετε συνδεση Adsl....

Με την OTENET

256 Forthnet εδώ. :D

Όμως παιδιά οφείλω να αναφέρω ότι σήμερα (και μόνο σήμερα) η ποιότητα ήταν επιεικώς απαράδεκτη... :down:

Συνεννόηση μπουζούκι γινόταν οπότε αναγκάστηκα για πρώτη φορά να κλείσω και να καλέσω από το σταθερό μου για να μιλήσουμε σαν άνθρωποι... :O

ALT+E στην ελληνική γραμματοσειρά και βγαίνει το €. ;)

Εσύ γιατί χρεώνεσαι φίλε swiffer; Καλείς και κινητά; Εξήγησε λίγο και στους υπόλοιπους μην τρομάξουν ότι χρεωνόμαστε. :shifty:

Ναι, καλω κινητα, γι' αυτο και μονο! ALT+E στην Ελληνικη γραμματοσειρα δε κανει απολυτως τιποτα!

Ναι, καλω κινητα, γι' αυτο και μονο! ALT+E στην Ελληνικη γραμματοσειρα δε κανει απολυτως τιποτα!

Το δεξί ALT + Ε swiffer, όχι το αριστερό. ;)

Καλημέρα σε όλους.

Στο voipbuster, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης κάποιου ip τηλεφώνου που να συνδέεται κατευθείαν πάνω στον ADSL Router (USR 9105 στην περίπτωσή μου);

Αλήθεια ξέρει κανείς αν υπάρχουν τέτοιες συσκευές; Αν ναι, έχει κανείς εμπειρίες με αυτές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα σε όλους.

Στο voipbuster, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης κάποιου ip τηλεφώνου που να συνδέεται κατευθείαν πάνω στον ADSL Router (USR 9105 στην περίπτωσή μου);

Αλήθεια ξέρει κανείς αν υπάρχουν τέτοιες συσκευές; Αν ναι, έχει κανείς εμπειρίες με αυτές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν googlίσεις τις SIP ρυθμίσεις του voicebuster, τις βάλεις σε μια συσκευούλα όπως αυτή http://support.hol.gr/online/support/index.aspx?mid=140;137&sc=3&HID=155 και συνδέσεις ένα ασύρματο τηλεφωνάκι τότε είσαι ωραίος! :w00t:

Τις τελευταίες μέρες το voicebuster έχει κακή ποιότητα. Είμαι με 512 forthnet αλλά δε νομίζω οτι φταίει αυτό. Και μεσημέρι που δοκίμασα και 8 το βράδυ με άκουγαν με πολλές διακοπές και με καθυστέρηση. Δε μας λέει και κανένας άλλος πώς είναι η ποιότητα?

Τις τελευταίες μέρες το voicebuster έχει κακή ποιότητα. Είμαι με 512 forthnet αλλά δε νομίζω οτι φταίει αυτό. Και μεσημέρι που δοκίμασα και 8 το βράδυ με άκουγαν με πολλές διακοπές και με καθυστέρηση. Δε μας λέει και κανένας άλλος πώς είναι η ποιότητα?

Όντως τελευταία δε μας τα λέει καλά το voipbuster... :O Δεν είναι εκείνη η άριστη ποιότητα που συνηθίσαμε. Έχει μια μικροκαθυστέρηση και κάποιες μικροδιακοπές που μπορείς να πεις ότι εκνευρίζουν... Ελπίζω να διορθωθεί. Άλλωστε πραγματικά δουλεύουν εκεί σκληρά και με το που ακούγονται παράπονα πιάνει δουλειά το τεχνικό τιμ τους. ;)

Δυστυχως και εγω δεν μπορω να μιλησω με τιποτα.Ας ελπισουμε οτι θα φτιαξει η γραμμη