Jump to content

Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-ΗΠΑ!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις το τελειόσω θα σου/σας πώ!:shifty:

(Είναι ζήτημα ημερών)

Υποθέτω πως φτιάχνεις την ελληνική γλώσσα ε;:) Το σκέφτηκα να το κάνω κι εγώ, αλλα στο τέλος βαρέθηκα! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΒΑΛΩ HIGH SPEED INTERNET Ή DIALUP INTERNET CONNECTION;

ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ HIGH SPEED INTERNET ΛΟΓΩ ADSL

Ίσως αλλάζει την συμπίεση,

Υποθέτω πως φτιάχνεις την ελληνική γλώσσα ε;:) Το σκέφτηκα να το κάνω κι εγώ, αλλα στο τέλος βαρέθηκα! :p

Ναι έτσι είναι... Μέχρι τη Κυριακή θα έχω τελειώσει....:)

Μηπως γνωριζει κανεις εαν υπαρχει κανενα IP τηλεφωνο που συνεργαζεται με το Voipbuster? Yπαρχουν Voip τηλεφωνο που να μην χρειαζονται καν υπολογιστη?

Διακοπή λειτουργίας ADSL λόγω αναβάθμισης στις 02/10

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από ΟΤΕ, για την Κυριακή 02/10/2005 και κατά το χρονικό διάστημα 06:00 έως 07:00 έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στα κυκλώματα που εξυπηρετούν την Ν. Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενδέχεται να υπάρξει μικρή διακοπή των ADSL συνδέσεων.

Θα μου πείτε γιατί το έβαλα εδώ; Γιατί το συνδέω με το γεγονός ότι πολλοί έχουν διαμαρτυρηθεί για μειωμένη απόδοση (ουσιαστικά μπλοκάρισμα) σε κλήσεις Voip. Ίσως για αυτό κάνουν αναβάθμιση. Ελπίζουμε να διορθωθεί το πρόβλημα μετά την αναβάθμιση. Αν όχι θα συνεχίσουν να τα ακούνε αυτή τη φορά με πιο δραστικά μέτρα. (ομαδική καταγγελία σε ΕΕΤΤ ίσως...)

Υ.Γ. Φίλε redbaraon152 για την ερώτησή σου δεν έχω απάντηση, όποιος και αν γνωρίζει κάτι θα σου απαντήσει. :)

Μηπως γνωριζει κανεις εαν υπαρχει κανενα IP τηλεφωνο που συνεργαζεται με το Voipbuster? Yπαρχουν Voip τηλεφωνο που να μην χρειαζονται καν υπολογιστη?

Απ'οτι διαβασα στο τελευταιο RAM,γιατι κι εγω δεν ηξερα,υπαρχουν τα Analog Terminal Adaptors(ATA) τα οποια συνδεονται κανονικα στο modem(ή LAN) σου και σου επιτρεπουν κλησεις VoIP μεσω μιας κανονικης(?) τηλεφωνικης συσκευης χωρις να χρειαζεται να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης.

Πολλές συσκευές υπάρχουν.

Στην Ελλάδα λίγα πράγματα όμως.

Αν δεν βρεις πες μου να σου πω.

Έχω την 199 έκδοση. Μόλις ανοίγω το πρόγραμμα μου λέει ότι υπάρχει νέα διαθέσιμη έκδοση και βγαίνει το μπαλονάκι όπως πάντα όταν έχει νέα έκδοση. Έλα όμως που δεν κατεβαίνει... Μου βγάζει σφάλμα με εκείνο τον σπαστικό θόρυβο των Windows όταν πρόκειται περί σφάλματος. Το έχει παρατηρήσει κανείς σας; Έχετε κάνει update σε νεότερη version από την 199; :worry:

Ορίστε και το σφάλμα.

http://img306.imageshack.us/img306/5710/www6dw.jpg

Και εγω την 199 εχω, αλλα ουτε μπαλονακι μου βγαζει, και οταν κανω ελεγχο για νεοτερες εκδοσεις, δεν εμφανιζει τιποτα! Λεει απλα, No Updates Available!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Απο την ωρα που αναβαθμιστηκε η γραμμη σε 512 μιλαω ανετα με το VoipBuster ακομα και αν κατεβαζω αρχεια ή σερφαρω στο νετ
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Ακριβώς, προς το παρόν η 512 δεν έχει limit στα πακέτα ανα δευτερόλεπτο.. Οι έξυπνοι του ΟΤΕ έχουν βάλει όριο κοντά στα 30pps στις 384. Kι εγώ την Δευτέρα θα καλέσω το 134 για αναβάθμιση γραμμής σε 512. Ελπίζω να μην πέσει limit κι εκει..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς, προς το παρόν η 512 δεν έχει limit στα πακέτα ανα δευτερόλεπτο.. Οι έξυπνοι του ΟΤΕ έχουν βάλει όριο κοντά στα 30pps στις 384. Kι εγώ την Δευτέρα θα καλέσω το 134 για αναβάθμιση γραμμής σε 512. Ελπίζω να μην πέσει limit κι εκει..

Αν κάνουμε αναβάθμιση σε 512 μόνο την γραμμή αλλά έχουμε σύνδεση 384 από ISP τι ισχύει; Θα έχουμε πάλι το λίμιτ; Η πρόσβαση παίζει ρόλο ή ο ISP; :worry:

Πλακα κανετε???? ΚΑΜΙΑ συνδρομη? μιλαω απλα απο το mic του PC μου? νταξει θα κατεβει στο ΠΟΛΥ Χαλαρο :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

Πως δεν το χα δει αυτο το thread? :up:

Αν κάνουμε αναβάθμιση σε 512 μόνο την γραμμή αλλά έχουμε σύνδεση 384 από ISP τι ισχύει; Θα έχουμε πάλι το λίμιτ; Η πρόσβαση παίζει ρόλο ή ο ISP; :worry:

Η πρόσβαση παίζει ρόλο, καθότι απο τον ΟΤΕ μπαίνει το pps limit. Θα μείνω με 384 συνδρομη αλλα θα ανέβω σε 512 γραμμή (θα κατεβάζω και με 48 έναντι 41-42 :D )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω βάλει το Voipbuster δοκιμαστικά σε απλή isdn και με κόβει πάντα ακριβώς στο 1'. Ετσι κάνει ή κάνω κάτι λάθος;

Κατι για κληση σε Γερμανία δωρεάν υπάρχει;

Εχω βάλει το Voipbuster δοκιμαστικά σε απλή isdn και με κόβει πάντα ακριβώς στο 1'. Ετσι κάνει ή κάνω κάτι λάθος;

Oxi etsi kanei sth ekdosh auth.Dhladh,kathe lepto peftei h sindesh giati eisai beta.An pas kai baleis lefta to minimum pou sou zhtane nomizw einai 5 eurw pleon.Meta apo auto tha mporeis na kaneis unlimited klhseis!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Σου απάντησε ο φίλος cicilianos. Έτσι ακριβώς είναι. Σε κόβουν στο λεπτό για να κάνεις μια κατάθεση των 5€ (μέχρι πριν λίγο ήταν 1€, είδαν πελατεία το ανέβασαν.) Κάνε μια κατάθεση των 5€ και μετά θα έχεις απεριόριστη Γερμανία, Ελλάδα (σταθερά) free (και άλλες 10-12 χώρες). :up:

Απ'οτι διαβασα στο τελευταιο RAM,γιατι κι εγω δεν ηξερα,υπαρχουν τα Analog Terminal Adaptors(ATA) τα οποια συνδεονται κανονικα στο modem(ή LAN) σου και σου επιτρεπουν κλησεις VoIP μεσω μιας κανονικης(?) τηλεφωνικης συσκευης χωρις να χρειαζεται να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης.

Με ΑΤΑ δεν εχουμε καταφερει να λειτουργησουμε το voipbuster.

Μιας και δεν το υποστηριζει επισημα.

Το εχει καταφερει κανεις?

Εμενα χτυπαγε αλλα δεν ακουγα τιποτα απο μεσα.

Κανεις αλλος με ΑΤΑ?

Bέβαια σε ξένα φορουμ διάβασα σχετικές διαμαρτυρίες. Οτι τα credits, παρά την σχετική κατάθεση που έκαναν, μηδενίστηκαν μετά από λίγες μέρες και απο την εταιρεία δεν τους απαντούν με email στις σχετικές διαμαρτυρίες...

Επίσης, ποιός είναι ο πιό απλός και ασφαλής τρόπος να τους στείλεις τα 5 ευρώ χωρις πιστωτικές κλπ;