Jheremias Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Δεν λάδωσα και πήρα το δίπλωμα με την πρώτη φορά. Αν και είμαι κατά της προσφιλής αυτης τακτικής δεν νομίζω οτι η πορεία όλων μας σαν καλοι οδηγοί εξαρτάται απο το αν λάδωσαμε ή οχι. Η μήπως στις σχολές οδήγησης μας μαθαίνουν την επιβίωση στους ελληνικούς δρόμους??? Στο παρκάρισμα καθώς και με 40 χλμ μέσα στην πόλη κανείς δεν σκοτώθηκε... Δεν το συζητάμε αυτό. Η σχολή οδηγών δεν σε μαθαίνει να οδηγείς. Σε μαθαίνει πως να πάρεις το δίπλωμα.... Λες και ποτέ χρειάστηκε να κοιτάω τα σημαδάκια που μου έλεγε ο δάσκαλος για να παρκάρω που; Στην "άπλα" του Παγκρατίου, (γνωστή η κατάστασή του για το παρκάρισμα, μετά την Κυψέλη). Ή μήπως στην οπισθογωνία αν φύγεις πάνω από 1 μέτρο ή σταματήσεις πάνω από δύο φορές χάθηκε ο κόσμος..... Να οδηγείς μαθαίνεις μόνος σου :). Και δεν πιστεύω να διαφωνήσει κανείς: Η οδήγηση είναι επιστήμη...........πόσους έχετε δει να οδηγούν καλά; Εγώ ελάχιστους . . . Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Δεν το συζητάμε αυτό. Η σχολή οδηγών δεν σε μαθαίνει να οδηγείς. Σε μαθαίνει πως να πάρεις το δίπλωμα.... Λες και ποτέ χρειάστηκε να κοιτάω τα σημαδάκια που μου έλεγε ο δάσκαλος για να παρκάρω που; Στην "άπλα" του Παγκρατίου, (γνωστή η κατάστασή του για το παρκάρισμα, μετά την Κυψέλη). Ή μήπως στην οπισθογωνία αν φύγεις πάνω από 1 μέτρο ή σταματήσεις πάνω από δύο φορές χάθηκε ο κόσμος..... Να οδηγείς μαθαίνεις μόνος σου :). Και δεν πιστεύω να διαφωνήσει κανείς: Η οδήγηση είναι επιστήμη...........πόσους έχετε δει να οδηγούν καλά; Εγώ ελάχιστους . . . Να οδηγης δεν σου μαθεινει ο δασκολος, πολυ σωστα το λες. Μαθενεις απο τον πατερα και την μητερα σου, απο τους φιλους σου και κυριος απο την ΕΜΠΕΙΡΙΑ σου! Ισως ο δασκαλος να σου πει καπιο μικρο μιστικο αλλα θα ειναι ασυμαντο... Ιδικα ενα πραγμα που δεν σου μαθενει ο δασκαλος ειναι η ταχυτιτες... αυτες ειναι να μπορεις απο μονος σου και μετα απο εξικιωση... δεν νομιζω να μπορει καπιος να αλλαζει ταχυτες τελεια μετο που μπαινει για προτη φορα σε ενα αμαξι. Ουτε πως μαθενει καπιος απο τον δασκαλο να οδηγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Ο Νίκος εννοεί τον δάσκαλο που σου κάνει τα μαθήματα,όχι τον εξεταστή.Γιατί έχουμε καταντήσει αυτοί οι δύο να πάνε πακέτο,δηλαδή να συνεργάζονται στο "λάδωμα"..ακριβώς και αυτόν τον βρίσκεις ρωτώντας φίλους και γνωστούς. Jheremias & resurection_boy: οι περισσότεροι δάσκαλοι δε σε μαθαίνουν. Υπάρχουν μερικοί όμως που σέβονται ακόμα τη δουλειά τους. Μερικοί που εξαρχής θα σου πουν ότι οι υποχρεωτικές ώρες δεν φτάνουν και θα κάτσεις εδώ μέχρι να μάθεις. Και θα σε πάνε και εθνική και βουνό (ανάβαση/κατάβαση) και οδήγηση βράδυ με βροχή. Και θα σου δώσουν ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες για την οδήγηση αλλά όχι για τις εξετάσεις! εγώ περνάω από δρόμους που έκανα μαθήματα και θυμάμαι ακόμα συγκεκριμές οδηγίες του δάσκαλου μου και βλέπω πόσο δίκιο είχε. Δεν είχα οδηγήσει αυτοκίνητο πριν το πρώτο μάθημα παρά μόνο λίγα λεπτά την προηγούμενη μέρα με τον πατέρα μου. Ουσιαστικά έμαθα τα πάντα στο εκπαιδευτικό. (αυτό για το ποστ του resurection_boy) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 ακριβώς και αυτόν τον βρίσκεις ρωτώντας φίλους και γνωστούς. Jheremias & resurection_boy: οι περισσότεροι δάσκαλοι δε σε μαθαίνουν. Υπάρχουν μερικοί όμως που σέβονται ακόμα τη δουλειά τους. Μερικοί που εξαρχής θα σου πουν ότι οι υποχρεωτικές ώρες δεν φτάνουν και θα κάτσεις εδώ μέχρι να μάθεις. Και θα σε πάνε και εθνική και βουνό (ανάβαση/κατάβαση) και οδήγηση βράδυ με βροχή. Και θα σου δώσουν ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες για την οδήγηση αλλά όχι για τις εξετάσεις! εγώ περνάω από δρόμους που έκανα μαθήματα και θυμάμαι ακόμα συγκεκριμές οδηγίες του δάσκαλου μου και βλέπω πόσο δίκιο είχε. Δεν είχα οδηγήσει αυτοκίνητο πριν το πρώτο μάθημα παρά μόνο λίγα λεπτά την προηγούμενη μέρα με τον πατέρα μου. Ουσιαστικά έμαθα τα πάντα στο εκπαιδευτικό. (αυτό για το ποστ του resurection_boy) Με καλυψες απολυτα. ;) Αυτα ακριβως ηθελα να γραψω! :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Σωστός ο rigasnic!Γιατί όπως και σε όλους τους τομείς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 ακριβώς και αυτόν τον βρίσκεις ρωτώντας φίλους και γνωστούς. Jheremias & resurection_boy: οι περισσότεροι δάσκαλοι δε σε μαθαίνουν. Υπάρχουν μερικοί όμως που σέβονται ακόμα τη δουλειά τους. Μερικοί που εξαρχής θα σου πουν ότι οι υποχρεωτικές ώρες δεν φτάνουν και θα κάτσεις εδώ μέχρι να μάθεις. Υπάρχουν όμως και μερικοί δάσκαλοι που σου τα λένε αυτά για να σου πάρουν περισσότερα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. July 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 mporeite na mou protinete sxoli wdigon oso poio konta ginete sta eksarxeia. pou.na einai aksiopistos. pou enw kserw na odigaw na min me kobei epitides epidei den ton ladosa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Λοιπον εδωσα το 91.. και οδηγουσα απο πριν. Το πηρα με την τριτη. Την πρωτη φορα αποτι ειπε ο δασκαλος στον πατερα μου θα με κοβανε γιατι ολοι οι αλλοι ειχανε λαδωσει και καποιος επρεπε να κοπει (ο δασκαλος μου δε λαδωνει). Κοπηκα για ηλιθιο λογο, σε stop που ΔΕΝ φαινοτανε, και γω σταματησα κανονικα, ελεγξα και μετα εφυγα, γιατι εβλεπα οτι επαιζε διασταυρωση με κεντρικο δρομο φυσικα, με ρωτησανε στην πορεια, δεσποινις το ειδατε το stop? εγω απαντησα φυσιολογικοτατα ΠΟΙΟ stop? (Ητανε εντελως κρυμμενο πισω απο ενα δεντρο, μου το εδειξε ο δασκαλος μετα) και κοπηκα! Ο πριν απο μενα ειχε περασει παρκαροντας, ανεβαινοντας και ξανακατεβαινοντας το πεζοδρομιο! Τη δευτερη φορα κοπηκα καθαρα απο δικη μου χαζομαρα (ενω ειχα περασει και το ειχαν τσεκαρει στην καρτελα στο γυρισμο χωθηκα σε ενα μονοδρομο που να βρασω το Χολαργο και τη σημανση του!) Την τριτη το πηρα.... Παιζει οτι δενπληρωνα και παρασταση στο δασκαλο καθε φορα που εδινα βεβαια.. Αν εδινα ισως να ειχα λαδωσει να τελειωνω... Ο αντρας μου που Δεν οδηγουσε καθολου το πηρε με την πρωτη και χωρις να λαδωσει... Παντως δε ξερω τι γινεται τωρα, τοτε πραγματικα εκανες μαθηματα για να μαθεις να οδηγεις και ξεχωριστα μαθηματα για να πας να δωσεις... Οταν ξεκινησα τα μαθηματα ο δασκαλος μου ειπε πρωτον σταματας να οδηγεις εκτος απο τα μαθηματα, δευτερον οτι ξερεις ξεχνα το, τριτον εδω μαθαινουμε πως θα περασουμε τις εξετασεις κι οχι πως θα οδηγαμε στο δρομο....\ Εχω φιλες που λαδωσαν και το πηραν με την πρωτη και φωναζουν τη γειτονια να τις παρκαρει.... ελεος... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Υπάρχουν όμως και μερικοί δάσκαλοι που σου τα λένε αυτά για να σου πάρουν περισσότερα λεφτά!για αυτό είπα, ρωτήστε φίλους και γνωστούς για να βρείτε τους λίγους και καλούς ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Ρε Γουντούλι, βλέπω είσαι σε παροξυσμό για όλα τα κοινωνικά και μη θέματα και επιζητάς το σχολιασμό... ;) Το θέμα είναι απλό. Σπάνια θα βρείς σχολή να το πηγαίνει αξιοκρατικά. Και επιλογή δεν έχεις γιατί αν σε κόψουνε και περιμένεις μέρες και έξοδα έχεις πάλι για τα παράβολα και την παράσταση και άντε πάλι απο την αρχή οπότε θες δε θές λαδώνεις να το πάρεις με την πρώτη... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 δεν πληρωνα και παρασταση στο δασκαλο καθε φορα που εδινα βεβαια Tι άμα θές πληρώνεις παράσταση; Eγω οκ με την πρώτη το πήρα χωρίς λάδωμα. Μια Μ@μ@κία μόνο, έκανα όπισθεν χωρίς να κοιτάω πίσω :whistle: Με ρωτάει η εξετάστρια ταραγμένη : -Τι κάνεις τώρα?? -Oops λάθος το ξέχασα... :O Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 εννοω οτι ο δασκαλος ως οικογενειακος φιλος δεν μου επαιρνε χρηματα για την παρασταση.... Αλλιως ισως να μου στοιχιζε λιγοτερο να λαδωσω... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Εδωσα το '96 και το πηρα με την πρωτη χωρις "λαδωμα". Μπραβο στους δασκαλους που δεν δεχονται να "λαδωσουν"!:up: Οι υπολοιποι που λενε οτι αν χρειαστει θα "λαδωναν", αν το εκαναν επειδη ετσι ειναι το "συστημα":secret:, τοτε πολυ απλα μια καταγγελια και πιστευω το θεμα θα διευθετηθει...επιτελους πρεπει να σπασουμε αυτο το αποστημα και καθε παρομοιο αποστημα που μας εχει κανει "μπανανια"!:( Οι υπολοιποι που "λαδωνουν" επειδη ειναι ασχετοι με το τιμονι:mad:, please καθηστε σπιτι, εμεις δεν σας φταιμε σε τιποτα!:) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Οι υπολοιποι που "λαδωνουν" επειδη ειναι ασχετοι με το τιμονι:mad:, please καθηστε σπιτι, εμεις δεν σας φταιμε σε τιποτα!:) Θα συμφωνήσω στα περισσότερα αλλά επέτρεψε μου όπως έχω ήδη πεί οτι η σχολή οδηγών δεν σε κάνει σωστό οδηγό! Με τις εμπειρίες και σύνεση στην οδηγήση γίνεσαι καλός οδηγός! Να μου έλεγες οτι πήρες πιστοποίηση απο κάποιες ειδικές σχολές οδήγησης οπως του Ιαβέρη να σου έλεγα οτι έχεις απόλυτο δίκιο! Και για να μην σχολιάσω το τι σχολές υπάρχουν στο εξωτερικό που σου μαθαίνουν τα πάντα! Οδηγηση και φρενάρισμα σε γλυστερά κομμάτια δρόμου σε βρεγμένο οδόστρωμα κλπ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 έχω ήδη πεί οτι η σχολή οδηγών δεν σε κάνει σωστό οδηγό! Με τις εμπειρίες και σύνεση στην οδηγήση γίνεσαι καλός οδηγός! Εχεις δικιο φιλε, αλλα τουλαχιστον ειμαστε νομιμοι, επειδη ειμαστε σωστοι και τυπικοι! Οσο για το πως γινομαστε σωστοι οδηγοι, μεγαλο θεμα θιγεις και σωστα τα λες για το εξωτερικο! ...απο καπου πρεπει ν' αρχισουμε και 'μεις, αν θελουμε καποτε να φτασουμε στα επιπεδα της οδηγικης συμπεριφορας των αλλων χωρων! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Κακά τα ψέμματα.. ο "καλός" δάσκαλος θα σου μάθει τα απαραίτητα ίσα ίσα για να περάσεις τις εξετάσεις.Ο "κακός" δάσκαλος θα σου μάθει πως θα τα σκάσεις για να το πάρεις μέσω της πλαγίας οδού.. Απο κει και πέρα είναι στο χέρι μας για να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί.Μόνο μέσω της εμπειρίας και της καθημερινής οδήγησης θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και να αντιδρούμε σωστά σε ότι παρουσιάζεται.Και το βασικό βέβαια είναι να υπάρχει θέληση και να αγαπάς αυτό που κάνεις.Αν οδηγείς γιατί "πρέπει" ή επειδή οδηγούν και οι φίλοι σου..τότε το παιχνίδι είναι χαμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 ακριβώς και αυτόν τον βρίσκεις ρωτώντας φίλους και γνωστούς. Jheremias & resurection_boy: οι περισσότεροι δάσκαλοι δε σε μαθαίνουν. Υπάρχουν μερικοί όμως που σέβονται ακόμα τη δουλειά τους. Μερικοί που εξαρχής θα σου πουν ότι οι υποχρεωτικές ώρες δεν φτάνουν και θα κάτσεις εδώ μέχρι να μάθεις. Και θα σε πάνε και εθνική και βουνό (ανάβαση/κατάβαση) και οδήγηση βράδυ με βροχή. Και θα σου δώσουν ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες για την οδήγηση αλλά όχι για τις εξετάσεις! εγώ περνάω από δρόμους που έκανα μαθήματα και θυμάμαι ακόμα συγκεκριμές οδηγίες του δάσκαλου μου και βλέπω πόσο δίκιο είχε. Δεν είχα οδηγήσει αυτοκίνητο πριν το πρώτο μάθημα παρά μόνο λίγα λεπτά την προηγούμενη μέρα με τον πατέρα μου. Ουσιαστικά έμαθα τα πάντα στο εκπαιδευτικό. (αυτό για το ποστ του resurection_boy) Μια απο τα ιδια και για εμενα! Κατα την διαρκεια των μαθηματων (εκανα περισσοτερα απ'τα υποχρεωτικα!) εκανα και 2 ταξιδακια στην Χαλκιδικη και εμαθα να προσπερναω αλλα και να αφηνω να με προσπερασουν... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Κι εγώ λάδωσα φυσικά γιατί με όσα είχα ακούσει που τους έκοβαν όλους για το τίποτα προκειμένου να ξαναδώσω άλλα τόσα και να περιμένω,προτίμησα να τα δώσω μια και καλή.Αλλά έκανα παραπάνω μαθήματα γιατί δε με ενδιέφερε μόνο να περάσω αλλά να μάθω να οδηγώ.Βέβαια καμία σχέση πως μόλις πάρεις το δίπλωμα έχεις μάθει να οδηγείς...θέλει πολύ εμπειρία. Ευτυχώς έπεσα σε καλό δάσκαλο που νοιαζόταν να μάθουν οι μαθητές του να οδηγούν.Σε άλλες σχολές σου μαθαίνουν μόνο τα βασικά για να περάσεις.. Δεν απορώ πάντως που γίνονται τόσα ατυχήματα έτσι όπως έχει καταντήσει εύκολο να πάρεις το δίπλωμα.Γιατί αφού σε κόβουν για το παραμικρό και πολλές φορές για το τίποτα όλοι προτιμούν να λαδώσουν για να είναι σίγουροι κι έτσι δε μαθαίνουν και να οδηγούν αφού είναι σίγουρο πως θα περάσουν. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Επειδή η συντριπτική πλεοψηφία που απάντησε στη δημοσκόπηση για το λάδωμα ,ψήφισε πως δεν έχει λαδώσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χρηματισμού των εξεταστών και των δασκάλων ; (μάλλον δεν μιλάμε για το Greece) Ή ότι οι πιο πολύ που γράφουν στο myphone.gr είναι αδιάφθοροι και τίμιοι πολίτες. Συγνώνη αλλά μη εξαιρουμένου του ''γραφόντα'' οι 7 στους 10 με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πληρώσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Συγνώνη αλλά μη εξαιρουμένου του ''γραφόντα'' οι 7 στους 10 με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πληρώσανε. Πως το εβγαλες αυτο το συμπέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Πως το εβγαλες αυτο το συμπέρασμα. Από όσους ξέρω και έχω ρωτήσει για τον τρόπο που πήραν το δίπλωμα. Σκέψου επίσης πως αρκετοί απαντάνε πως το πήρανε χωρίς να πληρώσουν για να μην νομίσουν οι άλλοι πως δεν είναι καλοι οδηγοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Από όσους ξέρω και έχω ρωτήσει για τον τρόπο που πήραν το δίπλωμα. Σκέψου επίσης πως αρκετοί απαντάνε πως το πήρανε χωρίς να πληρώσουν για να μην νομίσουν οι άλλοι πως δεν είναι καλοι οδηγοί. Kαλά αυτό παιζει, αρκετά κιόλας. Πάντως αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι Αθήνα-θεσσαλονίκη γίνεται της καριόλας από λάδωμα, στην επαρχία και στις μικρές πόλεις είναι πολύ πιο σπάνιο το φαινόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Από όσους ξέρω και έχω ρωτήσει για τον τρόπο που πήραν το δίπλωμα. Σκέψου επίσης πως αρκετοί απαντάνε πως το πήρανε χωρίς να πληρώσουν για να μην νομίσουν οι άλλοι πως δεν είναι καλοι οδηγοί. Εμενα παντως απο τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης μου φαινεται οτι το προβλημα υφισταται!! Εκεινοι οι 14 ψηφοι δεν μου καθονται καλα... Οσο για τις δικαιολογιες του στυλ "πληρωσα γιατι αν δεν πληρωνα δεν θα με περνουσαν!" εγω τις ακουω βερεσε.. Ενας πολυ καλο φιλος περασε τις εξετασεις υστερα απο εξεταση 40 λεπτων γιατι αρνηθηκε να λαδωσει οταν αυτο του ζητηθηκε απο τους εξεταστες!! Ηταν καθ' ολα αψογος (ηταν και ειναι εξαιρετικος και πολυ προσεκτικος οδηγος) και το πηρε!! Και να θυμαστε οτι οσο υπαρχουν κοροιδα οι οποιοι χωρις καν να προσπαθησουν να παρουν με το σπαθι τους το διπλωμα, επιλεγουν την ευκολη λυση του λαδωματος το φαινομενο δεν προκειται να σταματησει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Εμενα παντως απο τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης μου φαινεται οτι το προβλημα υφισταται!! Εκεινοι οι 14 ψηφοι δεν μου καθονται καλα... Οσο για τις δικαιολογιες του στυλ "πληρωσα γιατι αν δεν πληρωνα δεν θα με περνουσαν!" εγω τις ακουω βερεσε.. Ενας πολυ καλο φιλος περασε τις εξετασεις υστερα απο εξεταση 40 λεπτων γιατι αρνηθηκε να λαδωσει οταν αυτο του ζητηθηκε απο τους εξεταστες!! Ηταν καθ' ολα αψογος (ηταν και ειναι εξαιρετικος και πολυ προσεκτικος οδηγος) και το πηρε!! Και να θυμαστε οτι οσο υπαρχουν κοροιδα οι οποιοι χωρις καν να προσπαθησουν να παρουν με το σπαθι τους το διπλωμα, επιλεγουν την ευκολη λυση του λαδωματος το φαινομενο δεν προκειται να σταματησει.... Το πολύ άσχημο στην υπόθεση αυτή είναι ότι η παρούσα κατάσταση βολεύει πάρα πολλους και επίσης όπως έχει φτιαχτει το σύστημα ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΒΕΣΑΙ ΜΑΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙΣ(απο πλευράς κόστους) Τουλάχιστον εάν μπορούσαν να κόψουν τα χρήματα που απαιτούνται για την επανεξέταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Εμενα παντως απο τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης μου φαινεται οτι το προβλημα υφισταται!! Εκεινοι οι 14 ψηφοι δεν μου καθονται καλα... Οσο για τις δικαιολογιες του στυλ "πληρωσα γιατι αν δεν πληρωνα δεν θα με περνουσαν!" εγω τις ακουω βερεσε.. Ενας πολυ καλο φιλος περασε τις εξετασεις υστερα απο εξεταση 40 λεπτων γιατι αρνηθηκε να λαδωσει οταν αυτο του ζητηθηκε απο τους εξεταστες!! Ηταν καθ' ολα αψογος (ηταν και ειναι εξαιρετικος και πολυ προσεκτικος οδηγος) και το πηρε!! Και να θυμαστε οτι οσο υπαρχουν κοροιδα οι οποιοι χωρις καν να προσπαθησουν να παρουν με το σπαθι τους το διπλωμα, επιλεγουν την ευκολη λυση του λαδωματος το φαινομενο δεν προκειται να σταματησει.... Κι εγώ έχω φίλους που είναι πάρα πολύ καλοί οδηγοί και τα έκαναν όλα σωστά,αλλά τους έκοψαν.Είναι αλήθεια,δεν είναι δικαιολογίες... Έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς,σε κόβουν για το τίποτα για να ξαναδώσεις και να τα ξανασκάσεις.Δεν είμαστε χαζοί για να τα σκάμε έτσι χωρίς λόγο... Εδώ λαδώνεις μέχρι και για να πάρεις το δίπλωμα πιο νωρίς από το υπουργείο... Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts