dimitris74 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (13 Δεκ. 2004 , 00:12) Δεν είναι απαραίτητα καλό ο υποψήφιος οδηγός να οδηγεί πηγαίνοντας στην σχολή. Και αυτό γιατί οι αυτοδίδακτοι αποκτούν κακές συνήθειες που δύσκολα κόβονται από τον δάσκαλο. Π.χ το ένα χέρι στο τιμόνι ή στον λεβιέ το άλλο έξω από το παράθυρο,το πόδι συνεχώς στο πεντάλ του συμπλέκτη,"νεκρά" στα τελευταία μέτρα πριν την ακινητοποίηση και άλλα πολλά. Και φυσικά, εμάς δεν μας αφορούν αυτά αφού είμαστε καλοί οδηγοί... εγω απο την μερια μου δεν μπορω να καταλαβω τι κακο εχουν αυτες οι συνηθειες... αν εξαιρεσεις το χερι εξω απο το παραθυρο που ειναι συνηθεια ταριφα σε ολα τα υπολοιπα δεν βλεπω κατι λαθος... αντιθετα αυτη η μλκ που ελεγε ο δασκαλος το ενα χερι σπρωχνει το αλλο τραβαει δοκιμασε το σε κανα στροφιλικη με πολλα εσακια και αν δεν μπλεξεις τα μπουτια σου και τα χερια σου η δεν φυγεις να μου γραψεις... ξεκολατε πια με τις καλες σχολες και τις κακες... η εμπειρεια που θα αποκτησετε οδηγωντας στον δρομο δεν συγκρινεται με τιποτα.. να δωσετε λιγοτερα χρηματα, λαδωστε αν θελετε αλλα οταν παρετε το διπλωμα να μη θεωρησετε οτι πιασατε τον παπα απο τα αυτια... το ιδιο ισχυει και για αυτους που πηγαν σε καλες σχολες.... προσοχη μετα στο δρομο και ολα θα γινουν με την σειρα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Δηλαδη το ποδι συνεχως στο συμπλεκτη το βρισκεις σωστο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitris74 (16 Δεκ. 2004 , 21:30) αντιθετα αυτη η μλκ που ελεγε ο δασκαλος το ενα χερι σπρωχνει το αλλο τραβαει δοκιμασε το σε κανα στροφιλικη με πολλα εσακια και αν δεν μπλεξεις τα μπουτια σου και τα χερια σου η δεν φυγεις να μου γραψεις... Οχι, δεν είναι καθόλου ******* αυτό που σου πρότεινε ο δάσκαλος..άλλο αν ελάχιστα το εφαρμόζουμε(κακώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (16 Δεκ. 2004 , 22:43) Δηλαδη το ποδι συνεχως στο συμπλεκτη το βρισκεις σωστο?? γιατι εχεις δει κανεναν μετα απο 2-3 χρονια συνεχους οδηγησης να εχει το ποδι στον συμπλεκτη? αυτο θεωρουμε σωστο μαθημα οδηγησης? στοιχειωδη iq χρειαζεται μερικες φορες.... αν θελετε να μαθετα να οδηγητε σωστα και με ασφαλεια ενας ειναι ο δρομος.. αγοραστε μια μηχανη και οδηγηστε στην αθηνα για κανα δυο μηνες... μετα θα αποκτησετε την απαραιτητη προσοχη που χρειαζεται για να κυκλοφορεις σωστα και να προσεχεις. κανεις δεν σκοτωθηκε επειδη εβγαλε το χερι εξω και ακουμπουσε το πενταλ του συμπλεκτη... bass σωστο ηταν καποτε εν ετη 1960 που τα υδραυλικα τιμονια ηταν διδακτορικα σε καποια πανεπιστημια... με τα σημερινα οχηματα ειναι υπερβολη οταν διαθετουν ολα υδραυλικα η ηλεκτρικα τιμονια, περισσοτερο προβλημα θα εχεις, σκεψου να θες και να κατεβασεις μια και να προσπαθεις να στριψεις, θα χρειαστεις ακομα ενα χερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Γιατί πόση ώρα κάνει ένας οδηγός να πάρει το δεξί χέρι από το τιμόνι να αλλάξει ταχύτητα και να ξαναπιάσει το τιμόνι? Τα δυο χέρια στο τιμόνι έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια από το ένα. Το χέρι έξω απο το παράθυρο και το πόδι συνεχώς στο πεντάλ του συμπλέκτη μπορεί να μην σκοτώνουν,αλλά δείχνουν οδηγό: α)αμήχανο που δεν ελέγχει πλήρως τις κινήσεις του, και β)βαριεστημάρα-ζαμανφουτισμό! Και αυτός που βαριέται και δεν ελέγχει είναι αυτός που παρατάει το κάρο του όπου γουστάρει χωρίς να ρίξει μια ματιά αν εμποδίζει,αυτός που αλλάζει λωρίδες χωρίς φλας,αυτός που γενικά ΔΕΝ έχει συναίσθηση του τι κάνει και γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 για να μην μακρυγορουμε επειδη τα μπερδεψες τα πραγματα.. ο καλυτερος και ασφαλεστερος οδηγος ειναι αυτος που ειναι χαλαρος, ουτε σφιγμενος, ουτε φοβισμενος, ουτε στην τσιτα ουτε στην μαιμου. απλα εισαι χαλαρος με αποτελεσμα να αντιλαμβανεσαι το περιβαλλον και τις συνθηκες του δρομου καλυτερα. δεν ειναι προσωπικη αποψη, διδασκεται σε σχολες οδηγησης για μοτοσυκλετες. το να κρεμας εξω το χερι σου, δεν ειναι τιποτα αλλα πρεπει να προσεχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 paidia oi perissoteroi eimaste 18-21 xronon kai den theoroumaste empeiroi.Simfono pos ta dio xeria sto timoni einai kalitera alla stis katalliles sinthikes.oxi na pigaineis san vlakas. file KarlBarks apaitisa ligotera xrimata giati kai oi ipoloipes sxoles tis perioxis ta mathimata ta ekanan 1.30 ora.kai ematha osa xreiazontai.den eixa skopo na doso 1500 euro gia na nomizo oti ematha na odigao.ematha ta vasika kai apo ekei kai pera mazeuo empeiries monos mou.alloste ta perissotera paidia simfonoun oti odigos ginesai monos sou.kai apoktas k tis katalliles sinithies dioxnontas to agxos.ego pantos theoro ton eauto mou tixero pou evgala diploma me 850 euro(mesa ta paravola k to ladoma) Kalimera se olous! Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmak3 Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 loipon kai twra egw...........exw diplwma aytokinhtou edw kai 9 xronia alla exw odhghsei gyrw stis 6 fores.......to diplwma den to phra me ladwma.....o loogs pou den odhgw syxna einai epeidh den mou aresoun ta ama3ia.....eimai ek pepoithhsews motosukltisths kai to goustarw trela.......ela omws pou otan erxetai o xeimwnas....kai eidika otan brexei thymamai ti m$%#@ eimai?den mou lete edw sto keratsini h nikaia exei kaneis kamia sxolh me kanenan polu kalo daskalo na kanw 2 -3 mathhmata?kai ean nai poso paei to diwro?apla etsi thelw na parw ligo ton aera.....kai an aarxisw na to pernw to ama3i<tou mpampa>..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Έχετε υπόψη κάποια καλή σχολή/δάσκαλο στα Πατήσια που να μην έχει παρτίδες με λαδέμπορους, να κάνει και μαθήματα σε δύσκολες συνθήκες και να κάνει έκπτωση αν πάνε 2 αδέρφια μαζί (ψήνω τον αδερφό μου); Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 3 Ιαν. 2005 , 15:54) Έχετε υπόψη κάποια καλή σχολή/δάσκαλο στα Πατήσια που να μην έχει παρτίδες με λαδέμπορους, να κάνει και μαθήματα σε δύσκολες συνθήκες και να κάνει έκπτωση αν πάνε 2 αδέρφια μαζί (ψήνω τον αδερφό μου); Για πάντα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πάνε χρόνια και καιροί από τότε που είχα δώσει για δίπλωμα και είχα κοπεί Μου είχαν ζητήσει χρήματα και εγώ αρνήθηκα λέγοντας πως θέλω να περάσω με την αξία μου .................... Ερχονται στιγμές που λέω "καλά να πάθω που ήθελα να μη λαδώσω" έρχονται και στιγμές που λέω "καλά έκανα και δεν λάδωσα" Ποιά η θέση σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Εγώ ξέρω ότι στις Η.Π.Α. με 15 δολλάρια έχεις βγάλει δίπλωμα πλαστικοποιήμένο το οποίο επέχει και θέση ταυτότητας , ID που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πάλι στους Αμερικανούς το φτάσαμε :p δεν σε είδα να ψηφίζεις όμως lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Σε μια βδομάδα που θα δώσω θα σας πω. Ο δικός μου δάσκαλος οδήγησης πάντως δεν δέχεται με τίποτα το λάδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 woudouli, ξέχασες την επιλογή "Είχα κάποιον γνωστό" ...! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 ξαναδώσε να τελειώνεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Το '98,με το παλιο συστημα,μονο με λαδωμα το επαιρνες...εγω εδωσα μια φορα κανονικα & με κοψανε χωρις λογο,ενω τη δευτερη ουτε καν κοιταζαν τι εκανα... :mad: το'χω μετανοιωσει που τους πληρωσα-αν & τοτε δεν γινοταν αλλιως-γιατι η ολη σταση τους ηταν αφανταστα εκνευριστικη & πραγματικα,αν εδινα τωρα ξανα χωρις λαδωμα & με εκοβαν,δεν ξερω πως θα αντιδρουσα... :X Η δευτερη επιλογη της δημοσκοπησης νομιζω ειναι περιττη...δε νομιζω να λαδωσε κανεις & να μη το πηρε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πάλι στους Αμερικανούς το φτάσαμε :p δεν σε είδα να ψηφίζεις όμως lol το ξέχασα Εγώ με τον δικό μου δάσκαλο είχαμε συμφωνήσει πως εάν οι εξεταστές που θα μου τύχουν θα μπορούσαν να με κόψουν επίτηδες-γιατί γίνονται και αυτά-τότε θα τους πλήρωνα. Τελικά έπεσα σε δύο γυναίκες καριο****ες που ήθελαν να τις πληρώσουμε. Ωραία ιστορία εε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Φυσικά και δεν έδωσα χρήματα! Βέβαια με κόψανε την 1η φορά, αλλά την δεύτερη το πήρα κανονικότατα. Προσωπικά είμαι φανατικά κατά του λαδώματος... Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Και εγώ φανατικά κατά του λαδώματος είμαι. Μια φορά έδωσα και το πήρα. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 εγω ειμαι μικρη για διπλωμα αλλα οταν ερθει η ωρα πιστευω πως δεν θα χρειαστει να λαδωσω γιατι ηδη ξερω να οδηγαω και θα τα παω perfect...αν ομως χρειαστει σιγουρα θα λαδωσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Ναι αλλά το θέμα είναι οτι σε κόβουν ξέρεις δεν ξέρεις...! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Ευτυχως το πραγμα εχει αλλαξει προς το καλυτερο, ναι μεν πεφτει παλι λαδωμα αλλα αμα δεν δωσεις δεν σε κοβουν. Με τη 1η και χωρις λαδωμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Το πήρα χωρίς λάδωμα,αυτό έλειπε να σκάμε τσάμπα λεφτά στους απατεώνες.. :worry: Πάντως τα πράγματα έχουν ξεφύγει πάρα πολύ και δυστυχώς κανείς δεν ελέγχει τίποτα.Έχω ακούσει περιπτώσεις ειδικά σε γυναίκες που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου,να έχουν λαδώσει και να τους κόβουν επίτιδες για να ξαναδώσουν και να τα ξανασκάσουν ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Το πηρα με την πρωτη και χωρις λαδωμα... Εκτος και να επιασε τιποτε κονε ο πατερας μου κι εγω δεν εμαθα ποτε τιποτα... :rolleyes: :p Παντως χρηματα σιγουρα δεν δωθηκαν. Θυμαμαι οτι ημουν απο τις τελευταιες (τελευταια ισως) παρτιδα οι οποια εδινα με το παλιο συστημα... Αν δεν το επαιρνα με την πρωτη θα εδινα με το καινουργιο συστημα... :wacko: Παντως πηγαν ολα καλα...2ο(απ οτα οποια τα 10 ηταν μεχρι να κανω ελεγχο αμαξιου) λεπτακια εξεταση τους τα εκανα ολα και πολυ καλα και το πηρα. Ουσιαστικα ηταν -Παρκαρισμα αναμεσα σε 2 αλλα αμαξια -Αναστροφη -Οπισθογωνια -Σταματημα σε στοπ σε ανηφορα Αυτα.... Παντως η βλακεια ειναι οτι αν δεν θελουν να σε περασουν...μαματο! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts