vampyre Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage ( 3 Δεκ. 2004 , 03:49) βασικα ειπα να το διαγραψω το post μου για να μην συμμετειχα καθολου αλλα απαντησατε κ δεν γινοταν.Μαλλον αυτα που εκανες εσυ δυσκολα τα κανουν σε ολες τις σχολες.αν δεν κανω λαθος πανω απο 80km den pane. Και όμως. Θυμάμαι στο πρώτο μάθημα βγήκαμε Εθνική και πήγαμε με 130. Οταν ρώτησα γιατί , μου απάντησε ο δάσκαλος "Για να δεις πως είναι να μην φοβάσαι την ταχύτητα." Φυσικά όλα τα υπόλοιπα έγιναν κανονικά. Επίσης ο δάσκαλος το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "Αν θέλεις να σε μάθω να οδηγείς πρέπει να κάνουμε περίπου 100 μαθήματα, αν θέλεις όμως να σε μάθω να περάσεις τις εξετάσεις του Υπουργείου θα χρειαστείς καμμία 10αριά." Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage ( 3 Δεκ. 2004 , 03:49) Γενικα εχω δει απο ανθρωπους που εκαναν ολα τα μαθηματα να οδηγουν λαθος κ φοβισμενα,giati πολυ απλα τους μαθαινουν να παιρνουν μονο το διπλωμα.κ μολις βγαινουν εξω μονοι τους να κανουν οτι μ@λακια τους κατευει λογω απειριας κτλ. Συμφωνώ απολύτως. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να πάρω δίπλωμα δασκάλου και να κάνω μαθήματα σε ανθρώπους με δίπλωμα. Μαθήματα οδήγησης όμως , όχι εξετάσεων υποργείου. :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 telika poia sxoli odigon mou protinetai.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Και ο δικός μου Αθήνα είναι ρε παιδιά!Αυτός δεν είναι λόγος να δικαιολογήσουμε κάποιες σχολές της κακιάς ώρας!!! vampyre:αυτός είναι ο ορισμός του δάσκαλου που θέλει να στα πάρει!!!Ή θα στα πάρει με το λάδωμα ή με τα extra μαθήματα!Σιγά μην χρειαστείς να κάνεις 100 μαθήματα για να μάθεις να οδηγάς!!!Ούτε αεροπλάνο να ήταν!Το τιμόνι μαθαίνετε με τα χρόνια!Το τιμόνι θέλει εμπειρία!Ο δάσκαλος σου μαθαίνει να οδηγάς σε διάφορες συνθήκες και καταστάσεις που θα συναντήσεις πιο συχνά!Κάποιες μεμονωμένες καταστάσεις πρέπει να τις βιώσεις με την εμπειρία γιατί ετσι γίνεται όπως και με καθετι και όχι μόνο με το οδήγημα!Αυτό ισχύει και στις δουλειές και ΠΑΝΤΟΥ! KarlBarks:Όσον αφορά το όριο ταχύτητας που πρέπει να σου "μάθει" ο δάσκαλος δεν πρέπει να είναι της υπερβολής!!!120-130 είναι υπεραρκετά και αυτό υπό συνθήκες και καμιά φορά!όχι 150 και πάνω γιατί τότε πολλοί παίρνουν αέρα και μόλις μείνουν μόνοι τους με το αμάξι πηγαίνουν και "αράζουν" σε καμιά κολώνα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner ( 6 Δεκ. 2004 , 03:21) KarlBarks:Όσον αφορά το όριο ταχύτητας που πρέπει να σου "μάθει" ο δάσκαλος δεν πρέπει να είναι της υπερβολής!!!120-130 είναι υπεραρκετά και αυτό υπό συνθήκες και καμιά φορά!όχι 150 και πάνω γιατί τότε πολλοί παίρνουν αέρα και μόλις μείνουν μόνοι τους με το αμάξι πηγαίνουν και "αράζουν" σε καμιά κολώνα! den exeis kai adiko poy to eixa sizhthsei kai me filarakia poy eixan paei sthn idia sxolh h parotrinsh toy daskaloy htane 120-130 (gia egnatia milame panta) tora se mena giati etsi den ksero ti na po isos kai na me empisteyotane den ksero Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αν περιμενεις φιλε μου να μαθεις να οδηγεις απο τη σχολη οδηγων,τοτε εισαι λαθος...Απλα πηγαινε εκει τυπικα,παρε το διπλωμα σου και μετα θα μαθεις να οδηγεις...Αν θες,υπαρχουν και σχολες ασφαλους οδηγησης πραγμα που με εχει απασχολησει κι εμενα στο παρελθον και ισως παω στο μελλον... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 7 Δεκ. 2004 , 16:47) Αν περιμενεις φιλε μου να μαθεις να οδηγεις απο τη σχολη οδηγων,τοτε εισαι λαθος...Απλα πηγαινε εκει τυπικα,παρε το διπλωμα σου και μετα θα μαθεις να οδηγεις...Αν θες,υπαρχουν και σχολες ασφαλους οδηγησης πραγμα που με εχει απασχολησει κι εμενα στο παρελθον και ισως παω στο μελλον... Ακριβώς, κι εγώ αυτό πιστεύω, θλιβερό αλλά αλήθεια. Στις σχολές ασφαλούς οδήγησης πάντως νομίζω για να πας καλό είναι να έχεις κάποια χιλιόμετρα, όχι αμέσως μόλις βγάλεις δίπλωμα. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 7 Δεκ. 2004 , 16:47) Αν περιμενεις φιλε μου να μαθεις να οδηγεις απο τη σχολη οδηγων,τοτε εισαι λαθος...Απλα πηγαινε εκει τυπικα,παρε το διπλωμα σου και μετα θα μαθεις να οδηγεις...Αν θες,υπαρχουν και σχολες ασφαλους οδηγησης πραγμα που με εχει απασχολησει κι εμενα στο παρελθον και ισως παω στο μελλον... Ε καλά εντάξει!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα τελείως!!Αν διάβασες τι έγραψα δεν θα μου το έλεγες αυτό!Είπα ότι το τιμόνι θέλει εμπειρία!Αυτό που μπορεί να κάνει η σχολή οδηγών είναι να σε βοηθήσει στα βασικά στο οδήγημα αλλά και στις πιο συχνές περιπτώσεις που συναντάς.Αλλά όπως ξέρουμε όλοι....ελάχιστες σχολές κάνουν καλά την δουλειά τους!Δεν ξέρω σε ποια σχολή πήγες και τι είδους μαθήματα σου έκαναν αλλά αν είναι του στυλ....."θα κάνουμε μαθήματα εκεί που δίνεις για να περάσεις τις εξετάσεις",τότε συγγνώμη αλλά και όσοι το δέχονται από σας παιδιά...μόνο καλά δεν κάνουν! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner ( 7 Δεκ. 2004 , 23:25)Ε καλά εντάξει!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα τελείως!!Αν διάβασες τι έγραψα δεν θα μου το έλεγες αυτό!Είπα ότι το τιμόνι θέλει εμπειρία!Αυτό που μπορεί να κάνει η σχολή οδηγών είναι να σε βοηθήσει στα βασικά στο οδήγημα αλλά και στις πιο συχνές περιπτώσεις που συναντάς.Αλλά όπως ξέρουμε όλοι....ελάχιστες σχολές κάνουν καλά την δουλειά τους!Δεν ξέρω σε ποια σχολή πήγες και τι είδους μαθήματα σου έκαναν αλλά αν είναι του στυλ....."θα κάνουμε μαθήματα εκεί που δίνεις για να περάσεις τις εξετάσεις",τότε συγγνώμη αλλά και όσοι το δέχονται από σας παιδιά...μόνο καλά δεν κάνουν! Αυτα ακριβως ηθελα να πω αλλα με ενα χερι (σπασμενο και στο γυψο το αλλο γαρ) βαριομουνα...!! :p Ο δασκαλος δεν θα σου δωσει την εμπειρια που εχει καποιος που οδηγει 30χρονια αλλα δινοντας σου τη δυνατοτητα να βρεθεις σε διαφορες καταστασεις τοτε εχεις ενα πολυ καλο υποβαθρο για να γινεις σωστος οδηγος!! Σε οποιον δε, πληρωσε για να παρει το διπλωμα, εγω προσωπικα του ευχομαι να παθει λαστιχο λειαν συντομως!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner ( 7 Δεκ. 2004 , 23:25) Ε καλά εντάξει!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα τελείως!!Αν διάβασες τι έγραψα δεν θα μου το έλεγες αυτό!Είπα ότι το τιμόνι θέλει εμπειρία!Αυτό που μπορεί να κάνει η σχολή οδηγών είναι να σε βοηθήσει στα βασικά στο οδήγημα αλλά και στις πιο συχνές περιπτώσεις που συναντάς.Αλλά όπως ξέρουμε όλοι....ελάχιστες σχολές κάνουν καλά την δουλειά τους!Δεν ξέρω σε ποια σχολή πήγες και τι είδους μαθήματα σου έκαναν αλλά αν είναι του στυλ....."θα κάνουμε μαθήματα εκεί που δίνεις για να περάσεις τις εξετάσεις",τότε συγγνώμη αλλά και όσοι το δέχονται από σας παιδιά...μόνο καλά δεν κάνουν! Για την ιστορια και μονο,ειχα μαθει τα τυπικα της οδηγησης ηδη απο την β' γυμνασιου και πηγα απλα και μονο για να παρω το διπλωμα... Μεχρι να μεγαλωσω,δεν ειχε περασει ποτε ενα ταξιδι ουτε μι διαδρομη,που να μην προσεχα τα παντα γυρω να βλεπω καταστασεις,δυσκολιες,μετειχα ενεργα στην οδηγηση ακομη και ως συνοδηγος... Κι αυτο πιστεψε με οσο κι αν σου φαινεται αστειο ειναι κατι που αργοτερα βοηθαει... Πλεον εχοντας παρει το διπλωμα πηρα σχεοδον αμεσως αμαξι και δεν φοβομουν καθολου οπως οι νεοι οδηγοι...Εχω γραψει περιπου 45000-50000 χλμ σε ενα χρονο απο οταν το πηρα και με τον καιρο μαθαινω κι αλλα...Ετσι γινεται φιλε μου...Ολοι μαθανινουν με τον καιρο... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 i sxoli odigon den sou matheni na odigis.............sou matheni na pernas tis eksetasis . ena auto deuteron : i odigisi den mathenete me ta xiliometra (Se tetio bathmo pou akouo ena megalo pososto na to tsampounaei edo kai ekei) tora tha mou pite TI leei to tsoutseki ton 20 eton.......auti einai i apopsi mou kai den allazi i odigisi einai mia sinartisi pollon metabliton..........den arki mono na kseris na bazis mpros , na afinis simplekti kai ainte giourgia....... kai opos leo kai stin ipografi mou : I ODIGISI EINAI LIGA MATHIMATIKA, ARKETI FISIKI KAI PARA POLI LOGIKI (kia opios theli as me diapseusi) simfono apolita me to na dosi enas neos odigos ta 400 euro kai na paei se mia sxoli asfalous odigisis........ einai i kaliteri beltiosi (apo tis oles kai kala beltiosis).........kai fisika pedes prospathite na roufate apo pantou leptomeries......auto tha sas kani kaliterous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 κατι ειχα ακουσει οτι μερικες σχολες στην Θεσ/ικη εχουν βαλει στο προγραμμα τους εξομειωτη αραχνη μαλλον με extra lefta omws. οσον αφορα μερικα ορια ταχυτητας που διαβασα πιο πανω ,που σας αφησε να πατε προσωπικα θελει αφαιρεση αδειας ο τυπος.Το πολυ οσο λενε οι πινακιδες,δηλ.να σας μαθαινει απο πριν την παρανομια?Φανταστειτε τι θα γινοταν αν αφηνουν ολους που εχουνι κανει 10-20 ωρες να κανει κ προσπεραση με 120+km.!! τι σκατα εμπιστοσυνη μπορει να σας εχει μεσα σε 20ωρες κ πως ξερει πως μπορει να αντιδρασει καποιος πανω στην προσπεραση ή γενικα σε αυτα τα km? Αν ηθελα να το παιξει καλος ας σας εβαζε σε κλειστο χωρο...πρωτα απ ολα η ασφαλεια ολων μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage (10 Δεκ. 2004 , 02:35) κατι ειχα ακουσει οτι μερικες σχολες στην Θεσ/ικη εχουν βαλει στο προγραμμα τους εξομειωτη αραχνη μαλλον με extra lefta omws. οσον αφορα μερικα ορια ταχυτητας που διαβασα πιο πανω ,που σας αφησε να πατε προσωπικα θελει αφαιρεση αδειας ο τυπος.Το πολυ οσο λενε οι πινακιδες,δηλ.να σας μαθαινει απο πριν την παρανομια?Φανταστειτε τι θα γινοταν αν αφηνουν ολους που εχουνι κανει 10-20 ωρες να κανει κ προσπεραση με 120+km.!! τι σκατα εμπιστοσυνη μπορει να σας εχει μεσα σε 20ωρες κ πως ξερει πως μπορει να αντιδρασει καποιος πανω στην προσπεραση ή γενικα σε αυτα τα km? Αν ηθελα να το παιξει καλος ας σας εβαζε σε κλειστο χωρο...πρωτα απ ολα η ασφαλεια ολων μας... dld na kanei pote prosperash me 120 na thn kanei thn 21 ora odigishs monos toy xoris ton daskalo poy tha toy pei pos kai ti ayto moy akoygetai poio epikindino . afoy kathe odigos me to poy pernei dploma esthanetai etimos na kanei ta panta 2os soymaxer ena pragma ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 O Tifosi:Σε πληροφορώ ότι εγώ δεν είχα κάνει ΚΑΝΕΝΑ μάθημα με πατέρα κι ετσι πριν πάω στην σχολή οδηγών!Ότι ήξερα το ήξερα μόνο θεωρητικά!Παρόλαυτά ΠΑΝΤΑ πρόσεχα στον δρόμο τις διάφορες περιπτώσεις/καταστάσεις που συνέβαιναν όταν οδηγούσε ο πατέρας μου ή κανένας άλλος!Μόλις πήρα μόνος μου το αμάξι αν και καινούριος οδηγός δεν φοβήθηκα καθόλου όσο περίεργο και να σου φαίνεται αυτό!Σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι συμβουλές του δασκάλου,οι συμβουλές των δικών μου αλλά και η δικιά μου ψυχολογία!Δεν το φοβάμαι την οδήγηση αλλα την ΣΕΒΟΜΑΙ και αυτό πρέπει να το κάνουν όλοι!Θέλει ΣΕΒΑΣΜΟ και ΟΧΙ ΦΟΒΟ το τιμόνι!Αλλά και πάλι εγώ σου λέω τα ίδια που λες κι εσυ....ότι όλα με την εμπειρία βελτιώνονται!Σε αυτό δεν πιστεύω ότι υπαρχει κάποιος που να διαφωνεί! popolaros:Οι σχολές οδηγών που κοιτάνε μόνο την τσέπη τους το κάνουν αυτό που λες!Κοίτα τα πιο πάνω posts μας και θα καταλάβεις τι εννοώ!'Οταν λέμε ότι μαθαίνετε με τα χιλιόμετρα εννοούμε ότι με τα χρόνια και την εμπειρία μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις καλύτερα τις καταστάσεις!Στην σχολή οδηγών μαθαίνεις τα βασικά!Και μην είσαι τόσο απόλυτος!Μια ερώτηση.....εχείς πάρει το δίπλωμα και έχεις προσωπική εμπειρία με συγκεκριμένη σχολή οδηγών; Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 oxi aderfe..........mallon den katalabes ti eipa....... na miliso katarxin gia prosopiko epipedo : auto pou mou emathe i sxoli odigon stin ousia itan na kinoume entos ton tixon tis polis kai TIPOTE PARAPANO........TIPOTE oso anafora gia tin ousia : ton eparxiako dromo , ta xiliometra auto pou katafernoun na sou dosoun einai na dis kapia pragmata, soni kai kala den se beltionoun san odigo...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. December 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 den me endiaferei kai toso na matho apo tin sxoli odigon. idi odigo edw kai 2 xronia. auto pou thelw einai na dwso ta ligotera xrimata alla na to exw kai sigouro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freenow (11 Δεκ. 2004 , 15:51) den me endiaferei kai toso na matho apo tin sxoli odigon. idi odigo edw kai 2 xronia. auto pou thelw einai na dwso ta ligotera xrimata alla na to exw kai sigouro.. η αποψη μου ειναι αυτη... οσο το δυνατο λιγοτερα χρηματα μιας και θα μαθεις μονος σου να οδηγας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Πρώτα απ' όλα παιδιά τα χρήματα είναι ίδια!Έχουν την ίδια ταρίφα όλοι!Αυτό που αλλάζει από σχολή σε σχολή είναι η "μίζα" για να περάσεις χωρίς πολλά πολλά!!!Αν θες freenow να μην πληρώσεις μόνο αυτά που απαιτούνται να ξέρεις ότι σε αυτόν που σου είπα αν δει ότι έχεις τα φόντα να το πάρεις ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΖΑ!!Ακόμα και αν δεν είσαι ικανός να το πάρεις θα σε βάλει να κάνεις κάποιο μάθημα παραπάνω παρά να σε βάλει να πληρώσεις!Σου λέω............όσους έστειλα εκεί(και μάλιστα σχεδόν όλοι δεν είχαν ξαναοδηγήσει αμάξι),το πήραν με την πρώτη χωρίς να κάνουν παραπάνω μαθήματα και ΧΩΡΙΣ να πληρώσουν μίζα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (10 Δεκ. 2004 , 23:35) oxi aderfe..........mallon den katalabes ti eipa....... na miliso katarxin gia prosopiko epipedo : auto pou mou emathe i sxoli odigon stin ousia itan na kinoume entos ton tixon tis polis kai TIPOTE PARAPANO........TIPOTE oso anafora gia tin ousia : ton eparxiako dromo , ta xiliometra auto pou katafernoun na sou dosoun einai na dis kapia pragmata, soni kai kala den se beltionoun san odigo...... Όταν λέμε βελτίωση οδηγού μιλάμε σε θέματα σωστών αντιδράσεων σε διάφορες καταστάσεις!Για αυτό λέμε ότι χρειάζεται η εμπειρία όσον αφορά τα χιλιόμετρα γιατί τα χιλιόμετρα με τα χρόνια...θες δεν θες γίνονται σε ΟΛΑ τα είδη των δρόμων! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Δεν είναι απαραίτητα καλό ο υποψήφιος οδηγός να οδηγεί πηγαίνοντας στην σχολή. Και αυτό γιατί οι αυτοδίδακτοι αποκτούν κακές συνήθειες που δύσκολα κόβονται από τον δάσκαλο. Π.χ το ένα χέρι στο τιμόνι ή στον λεβιέ το άλλο έξω από το παράθυρο,το πόδι συνεχώς στο πεντάλ του συμπλέκτη,"νεκρά" στα τελευταία μέτρα πριν την ακινητοποίηση και άλλα πολλά. Και φυσικά, εμάς δεν μας αφορούν αυτά αφού είμαστε καλοί οδηγοί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Εμένα ξεκίνησε ένας φίλος μάθημα σε έναν στο Παγκράτι δίπλα στο σπίτι του. Του φαίνεται καλός, όχι λαδωτήρι δηλαδή. Μάλιστα όταν μίλαγε μπήκε και άλλος και μίλαγε μαζί του. Ήθελε να βγάλει επαγγελματικό για να δουλεύει στον πατέρα του. Και τον ρώταγε τα σχετικά. Του κάνει λοιπόν... να λαδώσουμε κιόλας να το πάρουμε στα σίγουρα... Και αυτός του απάντησε ότι δεν υπάρχει λόγος να λαδώσει. Να μάθει και να το πάρει κανονικά και μπορεί. Επομένως τον κόβω για σωστό. Ο φίλος μου ήταν πρώτος του πελάτης γιατί άνοιξε καινούριο μόνος του ενώ ήταν παλιότερα σε άλλο με συνέταιρο, και του είπε 670 όλα μαζί. Εγώ θέλω και μηχανής μου είπε κανονικά 700 + 350 μηχανής = 1050 αλλά του κάνει 1000 για στρογγυλά όλα όλα. Καλά είναι? Να ψάξω και άλλα? Το καλό είναι ότι τον κόβω και για σωστό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (13 Δεκ. 2004 , 00:12) Δεν είναι απαραίτητα καλό ο υποψήφιος οδηγός να οδηγεί πηγαίνοντας στην σχολή. Και αυτό γιατί οι αυτοδίδακτοι αποκτούν κακές συνήθειες που δύσκολα κόβονται από τον δάσκαλο. Π.χ το ένα χέρι στο τιμόνι ή στον λεβιέ το άλλο έξω από το παράθυρο,το πόδι συνεχώς στο πεντάλ του συμπλέκτη,"νεκρά" στα τελευταία μέτρα πριν την ακινητοποίηση και άλλα πολλά. Και φυσικά, εμάς δεν μας αφορούν αυτά αφού είμαστε καλοί οδηγοί... Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο!Ένας από τους λόγους που προτίμησα να μην μάθω νωρίτερα κάποια πράγματα πάνω στο οδήγημα(πρακτικά εννοώ),ήταν αυτός! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (12 Δεκ. 2004 , 18:25) Πρώτα απ' όλα παιδιά τα χρήματα είναι ίδια!Έχουν την ίδια ταρίφα όλοι!Αυτό που αλλάζει από σχολή σε σχολή είναι η "μίζα" για να περάσεις χωρίς πολλά πολλά!!!Αν θες freenow να μην πληρώσεις μόνο αυτά που απαιτούνται να ξέρεις ότι σε αυτόν που σου είπα αν δει ότι έχεις τα φόντα να το πάρεις ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΖΑ!!Ακόμα και αν δεν είσαι ικανός να το πάρεις θα σε βάλει να κάνεις κάποιο μάθημα παραπάνω παρά να σε βάλει να πληρώσεις!Σου λέω............όσους έστειλα εκεί(και μάλιστα σχεδόν όλοι δεν είχαν ξαναοδηγήσει αμάξι),το πήραν με την πρώτη χωρίς να κάνουν παραπάνω μαθήματα και ΧΩΡΙΣ να πληρώσουν μίζα! kaneis lathos den einai pantoy h tarifa h idia den yparxei kanenas poy na periorizei thn tarifa sinithos stis idies poleis einai konta h timh alla polh me polh diaferei allh timh sthn xanthi allh sthn thessalonikh antagonismos rixnei tin timh Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Για επαρχία ή γενικώς άλλες πόλεις δεν ξέρω ακριβώς αλλα η διαφορά στην τιμή ειναι πάρα πολύ μικρή!Στις σχολές στην Αθήνα οι τιμές είναι ίδιες!Τώρα αν τύχει μια σχολή να έχει συνολική διαφορά από την αλλή 20ευρώ.............ε εντάξει!!Δεν θα τρελαθούμε κιόλας!!!Το σημαντικότερο είναι να πάει κάποιος σε καλή σχολή χωρίς να σε βάζει με τον "τρόπο" του να λαδώνεις!!!!!! Αυτό που ξέρω για την επαρχία είναι ότι σε κάποιες περιοχές εκτός Αθηνών παίρνουν κάποιοι πολύ πιο εύκολα δίπλωμα(γνωριμίες,άδειοι δρόμοι κ.α.) για αυτό και πάνε αρκετοί έξω να το δώσουν! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 paidia afiste i sxoles einai megali pikra.ego piga se mia sxoli kai kala apo gnosto k me ton tsampouka edosa 550 euro.gia ladoma den me ipoxreose alla ithela na teleiono kai edosa 200 euro.mazi mou edine mia kopela stin opoia pire "xaristika" kai kala kalitri timi 730 euro kai 250 gia to ladoma.trone apo oles tis pleures.den se mathainoun na odigas.sou mathainoun ta vasika.emena mou ekane 10 mathimata 1,30 oras,anti gia 10 2ora.odigao monos mou kai den exo kanena provlima.monos mazeueis empeiries.to mono pou sinithizeis stin sxoli kai einai simantiko einai to na koitas kathreftes kai na paizeis me ton simplekti.sorry an ksexnao kati allo.an thelete na akousete gia times se alles sxoles,mou eipan apo 650-900 xoris ladoma.ego ksanaleo piga san gnostos kai apaitisa tin timi.auto kante k eseis. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostsour (13 Δεκ. 2004 , 18:29) paidia afiste i sxoles einai megali pikra.ego piga se mia sxoli kai kala apo gnosto k me ton tsampouka edosa 550 euro.gia ladoma den me ipoxreose alla ithela na teleiono kai edosa 200 euro.mazi mou edine mia kopela stin opoia pire "xaristika" kai kala kalitri timi 730 euro kai 250 gia to ladoma.trone apo oles tis pleures.den se mathainoun na odigas.sou mathainoun ta vasika.emena mou ekane 10 mathimata 1,30 oras,anti gia 10 2ora.odigao monos mou kai den exo kanena provlima.monos mazeueis empeiries.to mono pou sinithizeis stin sxoli kai einai simantiko einai to na koitas kathreftes kai na paizeis me ton simplekti.sorry an ksexnao kati allo.an thelete na akousete gia times se alles sxoles,mou eipan apo 650-900 xoris ladoma.ego ksanaleo piga san gnostos kai apaitisa tin timi.auto kante k eseis. apetises kai ti pires kathrepstes kai simplekth ante kai parkarisma !!!!!! kai ta 200 eyro poy glitoses sta ekopse apo ta mathimata afoy gia 2ora soy ekane 1,30 aria ego pisteyo oti sthn sxolh ematha na odigao kaneis pote den moy zithse drx gia ladoma alla kai na zitoysan pali tpt den tha epernan ego sas proteino na breite ena kalo daskalo poy apo ton opoion na royfiksete osa perisotera mporeite apo gnoseis (einai empiria to diploma poy soy menei ) gia mena toylaxiston .Akoma mporeite na zithsete apo thn sxolh to programa ton mathimaton na deite ti perilambanei kai na dialeksete apo to plhrestero mhn kanete 20 ores boltes mesa sthn polh kai parkarismata !!!!!!!! Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts