freenow Δημοσιεύτηκε December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2004 :) :) epidei polla akougonati gia sxoles odigon.gia ladoma,aksiopistia.ktl. poia sxoli odigon mou proteinetai stin athina??? :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Κάποια που θα είναι προφανώς στην περιοχή σου για να μη χρειάζεται να ξενιτεύεσαι, αλλα και για την οποία θα έχεις ακούσει καλά λόγια από φίλους/γνωστούς κλπ. Εγώ στο δάσκαλο της γειτονιάς μου πήγα, ο οποίος ήταν σούπερ... Αν μένεις στους Αγίους Αναργύρους, στείλε μου ΡΜ να σου πω! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Σε ποια περιοχή μένεις φίλε? Εγώ μένω Γλυφάδα αλλα πήγαινα σε μια σχολή οδηγών χαμηλά στην Καλλιθέα, φίλος του πατέρα μου ο ιδιοκτήτης της, για να μήν στα πολυλογώ, αψογα, ουτε που το συζητήσαμε για λάδωμα και τέτοια ποτέ! Βεβαια επειδή υπάρχουν εξεταστές που λαδώνονται και αλλοι που δεν λαδώνονται ακομα κα συνδυασμός αυτών των δύο φαντάζομαι, θυμάμαι οτι οταν δώσαμε ραντεβού στον Αγιο Δημήτριο (εξεταστικό κέντρο) κάπου 10 άτομα για να εξεταστούμε τη πρώτη φορά μας ειπε να φύγουμε και κανονήσαμε για καποια αλλη μερα (προφανώς τοτε δεν ηταν οι καταληλλοι εξεταστές). Τελικά την επομένη έδωσα κανονικά και το πήρα με την πρώτη φυσικά. Το καλό ειναι οτι όλα τα μαθήματα τα κάναμε στο μέρος που θα εξεταζόμασταν και έτσι ξέραμε τα πάντα απο σήματα, δρόμους κλπ. Τελοσπάντων ολο αυτο ειναι μια ωραία περιοδος στη ζωή σου και μια πολύ καλη εμπειρία που προσωπικά θα θυμάμαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 By the way, απ' ότι έχω καταλάβει, όταν λαδώνεις για να πάρεις το ροζ χαρτάκι, μέσα στα λεφτά του "τενεκέ" περιλαμβάνεται και μια μικρή μίζα "υπέρ δασκάλου"... Αν είναι γνωστός και φίλος ο δάσκαλος, ενδέχεται να τη γλιτώσεις.... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evripidis ( 3 Δεκ. 2004 , 00:16) Το καλό ειναι οτι όλα τα μαθήματα τα κάναμε στο μέρος που θα εξεταζόμασταν και έτσι ξέραμε τα πάντα απο σήματα, δρόμους κλπ. Τελοσπάντων ολο αυτο ειναι μια ωραία περιοδος στη ζωή σου και μια πολύ καλη εμπειρία που προσωπικά θα θυμάμαι. :) Να σου πω την αλήθεια....δεν θα συμφωνήσω σε αυτό!Κατά την γνώμη μου αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει μια σχολή οδηγών όταν θέλει να μάθει στον άλλον να οδηγάει!!!Αν θέλει απλώς να πάρει το δίπλωμα από το να βγει σωστός οδηγός τότε...ΟΚ!Στην οδήγηση αν δεν μάθεις να οδηγάς στις πραγματικές συνθήκεσ τότε όταν βγεισ στον δρόμο..........θα πελαγώσεις!!!Και υπάρχουν πολλα τέτοια παιδιά!Και το χειρότερο είναι ότι πολλές φορές αυτά τα συγκεκριμένα άτομα για να το κρύψουν αυτό το παίζουν "μάγκες" και "έμπειροι" και έχουμε τα διάφορα ατυχήματα,μικρά ή μεγάλα! Εγώ προσωπικά απο τα 10 διπλά μαθήματα που έκανα μόνο στο πρώτο και στο τελευταίο έκανα στο μέρος που εξεταζόμουν!Και για την ακρίβεια μονο στο πρώτο μάθημα έκανα όλη την ώρα εκεί!Στο τελευταίο μάθημα πήγα μόνο την μισή ώρα και έκανα λίγες βόλτες και αυτό ήταν!όσον αφορά το παρκάρισμα......μην επικεντρώσετε ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!Μην αγχώνεστε!Με το παρκάρισμα ασχοληθήκαμε ελάχιστες ώρες και γενικώς δεν είχα πρόβλημα!Αφήστε που τα ατυχήματα δεν γίνονται στο παρκάρισμα....! Αν θέλετε την συμβουλή μου σε όποια σχολή οδηγών να πάτε να κοιτάξετε τα εξής -Να γίνονται τα μαθήματα διπλά!Αν τα κάνουν μονά δεν καταλαβαίνεις τίποτα από την δυσκολία του οδηγήματος και ιδιαίτερα όταν μπλέκεις σε κίνηση και τέτοια που είναι το πιο κουραστικό μεσα στην πόλη!Μέχρι να ξεκινήσεις έχει τελειώσει το μάθημα! -Ο καθηγητής να επικεντρώνεται στις δυσκολίες σου! -Ο καθηγητής να σε "οδηγεί" σε πολλές καταστάσεις μέσα στην πόλη,όπως κίνηση,ανοιχτό δρόμο,στροφές κ.α. και όχι συνεχώς στο μέρος που εξετάζεσαι! -Να βρείτε καθηγητή που δεν είναι....."λαδωτήρι"!Κάποιον έμπιστο από γνωστό σας για παράδειγμα! -Ο καθηγητής σας να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα ή γενικώς να αισθάνεστε άνετα μαζί του και όχι να είστε αγχωμένοι μην κάνετε το ένα λάθος ή το άλλο! Εγώ προσωπικά στην σχολή οδηγών που πήγα τα "βρήκα" 'ολα αυτά.Αν θέλετε λεπτομέρειες μπορείτε να με τωτήσετε ότι θέλετε.Παρεπιπτόντως..........η σχολή αυτή είναι στο Π.Φάληρο και συνήθως έρχεται ο καθηγητής σπίτι σου και σε παίρνει για να πάτε για μάθημα και σε ξαναφήνει σπίτι!Και μάλιστα το πήρα το δίπλωμα με την πρώτη,ΧΩΡΙΣ λάδωμα(παρόλο που τον ρώταγα συνεχώς γιατί όλοι μου έλεγαν να λαδώσω γιατί άκουγα ότι δεν το παίρνεις χωρίς να λαδώσεις,αυτός δεν δεχόταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να δώσω χρήματα συν ότι έπεσα σε σκύλες στην κυριολεξία εξετάστριες και παρόλο το τρομερό άγχος που είχα και διάφορα άλλα που έγιναν!)! Κάτι τελευταίο.........evripidis.......για αυτά που έλεγα πριν δεν αναφέρονταν προσωπικά σε σένα!Γενικά μιλούσα!Ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. December 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 menw sta eksarxeia. kalutera na kano 10 xiliometra parapano kai na pao se sxoli odigwn pou na aksizei , para na pao stin geitonia mou kai ekei pou kanei 700 eurw to diploma na pliroso 1300 eurw kai na min to parw sto telos epidei den ladosa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Εγω φιλε πηγαινω στη Βουλα.Εχω κανει 6 θεωρητικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Φαινεται ο δασκαλος να ειναι ευσυνειδητος και να εχει ΠΟΛΛΕΣ γνωσεις.Πρακτικα απο την αλλη εβδομαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αν θέλεις πληροφορίες μπορώ να σου δώσω τηλέφωνο για να πάρεις και να μάθεις και άλλες λεπτομέρειες!Όποιος θέλει να μάθει και αυτός λεπτομέρειες μπορεί να μου στείλει ΡΜ! Κάτι που ξέχασα να αναφέρω......από γνωστούς μου που πήγαν εκεί (ξαδέρφη μου,φίλοι μου) ΟΛΟΙ πέρασαν ΧΩΡΙΣ λάδωμα!!!Ακόμα αν δει ο καθηγητής ότι έχεις πρόβλημα θα στο πει αν είσαι έτοιμος και θα προτιμήσει να σε βάλει να κάνεις ένα μάθημα παραπάνω παρά να σε στείλει έτσι!Αν και μέχρι τώρα κανένας από τα παιδιά που προανέφερα δεν χρειάστηκε να κάνουν παραπάνω μαθήματα! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 δεν προκειτε ποτε κανεις να μαθει σε σχολη οδηγων.απλα θα σε μαθει πως να παρεις το διπλωμα τιποτα αλλο. η τιμη ειναι ~800e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Εγω διαφωνω kage!! Μπορει ο δικος σου ο δασκαλος να σου εμαθε απλα πως να περασεις τις εξετασεις σου αλλα με εμενα ηταν διαφορετικα...! Εκανα 15 μαθηματα και οχι 10 που ειναι ο ελαχιστος απαιτουμενος αριθμος και πρεπει να συναντησα σχεδον ολες τις περιπτωσεις που θα συναντησει ενας κανονικος οδηγος!! Απο κινηση στην Βασ.Ολγας, 9 η ωρα το πρωι, οπου πηγαινα σημειωτον μεχρι ταξιδι στην Καλλικρατεια Χαλκιδικης με ταχυτητες ανω των 130km/h!!! Επισης δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη νοοτροπια του λαδωματος!! Αν ειναι δυνατον, να πληρωσω +200ευρω για κατι που μπορει να περασει ο οποιοσδηποτε και φυσικα δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο..! Γιατι αν πραγματικα δεν μπορεις να περασεις αυτες τις εξετασεις (που ειναι σχεδον γελοιες και δεν ζηταν κατι τοοοοσο παραλογο) τοτε θα εισαι επικυνδυνος μεσα στο δρομο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 3 Δεκ. 2004 , 02:58) Γιατι αν πραγματικα δεν μπορεις να περασεις αυτες τις εξετασεις (που ειναι σχεδον γελοιες και δεν ζηταν κατι τοοοοσο παραλογο) τοτε θα εισαι επικυνδυνος μεσα στο δρομο!! Ακριβως ;) Η πικρη αληθεια ξερεις ποια ειναι ομως ετσι? Στη παρεα μου ειμαστε 7 παιδια οι 2 περασαμε χωρις λαδωμα και οι αλλοι 5 με λαδωμα...Μαλιστα ο ενας εδωσε 2 φορες και αφου ξανακοπηκε τη 2η , εδωσε λεφτα, μιλαμε του βγηκε πανω απο 1200 Ευρω το διπλωμα :blink: Απο τη δικη μου σχολη εμεινα πολυ ευχαριστημενος, και τις βολτες μας στον περιφερειακο καναμε, και βραδυ με βροχη τα παντα. Btw Amelidis σε ποια περιοχη εδωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 3 Δεκ. 2004 , 02:58) Εγω διαφωνω kage!! Μπορει ο δικος σου ο δασκαλος να σου εμαθε απλα πως να περασεις τις εξετασεις σου αλλα με εμενα ηταν διαφορετικα...! Εκανα 15 μαθηματα και οχι 10 που ειναι ο ελαχιστος απαιτουμενος αριθμος και πρεπει να συναντησα σχεδον ολες τις περιπτωσεις που θα συναντησει ενας κανονικος οδηγος!! Απο κινηση στην Βασ.Ολγας, 9 η ωρα το πρωι, οπου πηγαινα σημειωτον μεχρι ταξιδι στην Καλλικρατεια Χαλκιδικης με ταχυτητες ανω των 130km/h!!! Επισης δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη νοοτροπια του λαδωματος!! Αν ειναι δυνατον, να πληρωσω +200ευρω για κατι που μπορει να περασει ο οποιοσδηποτε και φυσικα δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο..! Γιατι αν πραγματικα δεν μπορεις να περασεις αυτες τις εξετασεις (που ειναι σχεδον γελοιες και δεν ζηταν κατι τοοοοσο παραλογο) τοτε θα εισαι επικυνδυνος μεσα στο δρομο!! βασικα ειπα να το διαγραψω το post μου για να μην συμμετειχα καθολου αλλα απαντησατε κ δεν γινοταν.Μαλλον αυτα που εκανες εσυ δυσκολα τα κανουν σε ολες τις σχολες.αν δεν κανω λαθος πανω απο 80km den pane. Ασε την δικη μου περιπτωση.Γενικα εχω δει απο ανθρωπους που εκαναν ολα τα μαθηματα να οδηγουν λαθος κ φοβισμενα,giati πολυ απλα τους μαθαινουν να παιρνουν μονο το διπλωμα.κ μολις βγαινουν εξω μονοι τους να κανουν οτι μ@λακια τους κατευει λογω απειριας κτλ. Προβλημα στις στροφες σε στενα(μεγαλη ορθη γωνια,ετσι πανε αντιθετο ρευμα),σε προσπερασεις,μια ζωη να μενουν με το χερι στον λεβιε,να μην κοιτανε καθρεφτες εν κινηση,σε κινησεις εντυπωσιασμου κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 @Νrg Ναι δυστυχως την πικρη αληθεια την γνωριζω πολυ καλα... :( Και εγω εχω γνωστους και φιλους που το χαρτακι του "ηρθε" ετσι απλα... Εξετασεις εδωσα στην Καλαμαρια!! Στα στενα που ειναι παραλληλα και καθετα στην Τακη Οικονομιδη! @Kage Γενικα ολα αυτα που περιγραφεις γινονται πολυ συχνα..και ειναι κριμα!! Παρ'ολα αυτα οτι σου ειπα ειναι πραγματικα αληθινο και δεν εχω κανενα λογο για να σου πω καποιο ψεμα!! Οντως ταξιδεψα μεχρι την Χαλκιδικη με 130.. :) Anyway η ιστορια με τα διπλωματα ειναι μεγαλη... Βασικα οποιος ενδιαφερεται ας βρει καποιο γνωστο και ας του ζητησει να του ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ και οχι απλα να περασει τις εξετασεις... Ας μην ξεχναμε οτι παιζεται ακομα και η ζωη μας απο την οδηγηση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Μιας και βρηκα το σχετικο θέμα να ρωτήσω κάτι?Είμαι 15 χρονών μπορώ να πάω σε σχολή οδηγών και να παρακολουθήσω μαθήματα...και όταν φτάσω τα 18 δίνω και εξετασεις.μου έχουν πει οτι γινετε αλλα ειπα να ενημερωθώ λιγο περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freenow ( 3 Δεκ. 2004 , 01:35) menw sta eksarxeia. kalutera na kano 10 xiliometra parapano kai na pao se sxoli odigwn pou na aksizei , para na pao stin geitonia mou kai ekei pou kanei 700 eurw to diploma na pliroso 1300 eurw kai na min to parw sto telos epidei den ladosa.. Εγώ είμαι προς Αλεξάνδρας κι έχω ψάξει την περιοχή με κριτήριο κυρίως το κόστος. Ο φτηνότερος που βρήκα (γύρω στα 800) είναι επι της Αρματωλών και Κλεφτών λίγο πριν το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Από μάθημα βέβαια τα τυπικά που λένε όλοι εδώ, μην περιμένεις δηλαδή να σε πάει μάθημα νύχτα ή με ψηλές ταχύτητες κλπ (ίσως αν το ζητήσεις αλλά δεν ξέρω). Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 amelidis,αυτο που αναφερεις δε γινεται σε καμια αλλη σχολη.Ισως να ετυχε σε εσενα επειδη ειναι γνωστος σου, σε εμπιστευοταν κτλ Αλλα πανω απο 80 χλμ δεν παει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madhack ( 3 Δεκ. 2004 , 11:18) Μιας και βρηκα το σχετικο θέμα να ρωτήσω κάτι?Είμαι 15 χρονών μπορώ να πάω σε σχολή οδηγών και να παρακολουθήσω μαθήματα...και όταν φτάσω τα 18 δίνω και εξετασεις.μου έχουν πει οτι γινετε αλλα ειπα να ενημερωθώ λιγο περισσοτερο. Koita logika gia ta theoritika prepei na ginetai sigoura :) Gia ta praktika omws :wacko: ? Pantws an matheis pes kai se emena na xerw.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Κι όμως!Και αυτός που πήγαινα εγώ κάποιες φορές(λίγες όμως και με τις κατάλληλες συνθήκες) με έβαζε να τρέξω πάνω από 100 και το πολύ 120!Πήγε κάποια στιγμή 130 αλλά μου είπε να κόψω. Μην λέτε παιδιά με ΤΟΟΟΟΣΗ σιγουριά ότι αποκλείεται και μόνο ένας το κάνει αυτό και τέτοια!Κι εγώ κάτι τέτοια άκουγα όπως περί λαδώματος κι έτσι και τελικά τα περισσότερα ήταν μούφες/υπερβολές/δικαιολογίες κάποιων που δεν ήταν ικανοί για να περάσουν από ότι φάνηκε! Όσον αφορά εσένα madhack...........αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί είναι παράνομο!Αν τύχει και κάνουν κανένα έλεγχο στο αμάξι που θα οδηγάς εσύ ή γίνει κανενα τρακάρισμα τότε ο καθηγητής θα βρει πολύ άσχημα τον μπελά του!Έτσι δνε πιστεύω ότι υπάρχει σχολή οδηγών που αναλαμβάνει αυτό το ρίσκο!Αλλα και πάλι κατά την γνώμη μου χαζομάρα είναι αυτό γιατι αν είναι να κάνεις τα μαθήματα (πρακτικά/θεωρητικά) και δώσεις μετά από 3 χρόνια τότε δεν θα θυμάσαι πολλά πράγματα συν ότι θα χρειαστεί να δώσεις λεφτά για να κάνεις και extra μαθήματα για να τα θυμηθείς!Εκτός αν κάνεις αυτό που κάνουν πολλές "σκοτώστρες" που επειδή ξέρουν να οδηγούν παίρνουν ένα αμάξι κι μετά....όποιον πάρει ο χάρος!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 @madhack δεν χρειαζεται να βιαζεσαι απο τα 15σου,μετα θα εχεις συνεχεια στο μυαλο σου να βγαλεις διπλωμα κτλ κτλ,εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις σε αυτη την ηλικια... εννοειται πως δεν μπορεις να παρακολουθησεις θεωρητικα,πρεπει να εισαι 18+1 μερα... το μονο που μπορεις να κανεις εφοσον θες να δεις τι παιζεται με τον ΚΟΚ κ τις εξετασεις να πας στο βιβλιοπωλειο κ να παρεις ενα βιβλιο σηματων. οι πρωτες 150 σελιδες θα ναι θεωρεια κ οι αντιστοιχες υπολοιπες τεστακια με ερωτησεις οπως αυτα των εξετασεων(καπου στα 15e exei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 3 Δεκ. 2004 , 13:01) amelidis,αυτο που αναφερεις δε γινεται σε καμια αλλη σχολη.Ισως να ετυχε σε εσενα επειδη ειναι γνωστος σου, σε εμπιστευοταν κτλ Αλλα πανω απο 80 χλμ δεν παει κανεις... paidia ego to ekana kai to eyxarisththika me ton diko moy daskalo kaname ta panta kuriolektika opos anabash se boyno me strofes ola ta idh parkarismatos kai opisthogonias kinhsh mesa se polh alla kai sthn palia polh diskoles sinthikes afoy einai stenh kai apotomh akoma kai sthn egnatia vgika kai etreksa me taxithtes 150+ prosperasa ntalikes kai pola alla kai fisika olla ayta ta ekana me mia panemorfh leykh alfaromeo 147 1600k.ek aaaa pote kai kaneis den moy eipe tpt gia ladoma olla ayta sthn xanthi :) ta xrhmata sigoyra den htan pano apo 800 E Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 ( 3 Δεκ. 2004 , 13:01)amelidis,αυτο που αναφερεις δε γινεται σε καμια αλλη σχολη.Ισως να ετυχε σε εσενα επειδη ειναι γνωστος σου, σε εμπιστευοταν κτλ Αλλα πανω απο 80 χλμ δεν παει κανεις... Δεν χρειαζεται να απαντησω τελικα... Το εκανα οι συνφορουμιτες μου για εμενα!! Οπως βλεπεις bomber21 γινεται και παραγινεται.. και δεν ηταν καν γνωστος η φιλος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 4 Δεκ. 2004 , 16:31) Δεν χρειαζεται να απαντησω τελικα... Το εκανα οι συνφορουμιτες μου για εμενα!! Οπως βλεπεις bomber21 γινεται και παραγινεται.. και δεν ηταν καν γνωστος η φιλος!!! Τι να κανω..Παω πασο.Εγω το ειπα γιατι οσους φιλους εχω και εχουν παρει διπλωμα,στα μαθηματα δεν εκαναν αυτα που λετε.Ισως επειδη ειναι Αθηνα εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Πιθανον να ειναι αυτο!! Οποιος ενδιαφερεται για διπλωμα στην Θεσσαλονικη... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 kai ego skeytomoyna na to bgalo thessalonikh alla telika to evgala xanthi kai den metaniosa ta +200 eyro poy edosa parapano (apo oti exo akoysei sthn thesalonikh zhtane gioro sta 500 eno ego plhrosa 700 peripoy ) afiste poy mporei na moy zhtoysane kai tpt gia ladoma opote pali tha pigename sta 700 mporei kai perisotera sthn xanthi moy dothike h eykeria na metho perisotera afoy den etroga to mathima kolimenos sthn kinhsh (to ekana kai ayto) alla girnoysa mesa ekso apo thn polh anabash se boyno me strofes se kampo me eytheies prosperasa trakter ekso apo xoria . prosperasa ntalikes sthn egnatia me 170 xiliometra asteieyomenos toy zhthsa na kanoyme kai kana xeirofreno alla moy eipe oti den xreiazetai na to matho ayto :( aaaa eixa dei to kalokairi ena reportaz gia thn ekpedeysh ton atinomikon kai evlepa pou pigenan me opisten kai apotoma to girnousan kai sinexisan kanonika alla kai ayto moy eipe oti den xreiazomai na to matho :( aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ksexasa to shmantikotero eixe sto programa agora eksomioth kai araxnhs !!!!!!!!!!! apisteyto kai omos alithino Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Στην δικιά μου σχολή οδηγών (στην Θεσσαλονίκη είναι...) αν πήγαινα 1 χιλιόμετρο παραπάνω από το όριο ταχύτητας, φώναζε ο δάσκαλος. Εξαρτάται από τη σχολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts