kosmous Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Το θέμα είναι γιατί δεν την βγάζει στην εφαρμογή αναβάθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 εμενα δυστηχως που κλεψανε το κιν πανω που το ειχα αγαπησει και σημερα πηγα και αγορασα το huawei p8 lite αλλα συντομα θα ξαναπαρω meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ωραια.εγω να περασω την glοbal ή να αφησω την Α;; Αν ειναι να την περασω ποιον τροπο προτεινετε απο τους 3 που λενε στο meizu fans ωστε να μην συμβει τπτ κ τρεχω κ δεν φτανω;;; Ευχαριστω! Άλλαξε το chid.sh αν έχεις Α ή U και μετά κάνεις αναβάθμιση μέσα από το το τηλέφωνο βάζοντας την G στην εσωτερική μνήμη του κινητού. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 εμενα δυστηχως που κλεψανε το κιν πανω που το ειχα αγαπησει και σημερα πηγα και αγορασα το huawei p8 lite αλλα συντομα θα ξαναπαρω meizu Φιλε μου με το λογαριασμο του flyme αν ειχες φτιαξει μεσα απο εκει δηλαδη μπορεις να το εντοπισεις το κινητο Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Φιλε μου με το λογαριασμο του flyme αν ειχες φτιαξει μεσα απο εκει δηλαδη μπορεις να το εντοπισεις το κινητο Αλήθεια, στην 5 , πώς μπαίνεις στον λογαριασμό του flyme? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Αλήθεια, στην 5 , πώς μπαίνεις στον λογαριασμό του flyme? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχουν αφαιρέσει το flyme account.κατέβασε το από εδώ https://drive.google.com/file/d/0ByMGYF0zLnbENGNOMjI1aWFHNWc/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouhou Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Παιδιά, SOS!! Είπα κ γω ο έρμος να βάλω την 5αρα μέσα, με τον τρόπο του super user. Τόσα ήξερα τόσα έκανα... Στην πρώτη επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση ή κ σβήσιμο των δεδομένων μου. Αν πατήσω upgrade μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχει λογισμικό. Ό,τι κ να πατήσω κάνει επανεκκίνηση και επανέρχεται στην ίδια οθόνη. δεν μπαίνει με τίποτα! Έχει κανείς καμιά συμβουλή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 Έχουν αφαιρέσει το flyme account.κατέβασε το από εδώ https://drive.google.com/file/d/0ByMGYF0zLnbENGNOMjI1aWFHNWc/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω στην τελευταια μπετα 5 εχω κανονικα account flyme !! Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2016 εγω δεν ειχα μεσα καν το flyme γιατι οταν εβαλα την 5 δε το ειχε μεσα οποτε μαλλον την πατησα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Παιδιά, SOS!! Είπα κ γω ο έρμος να βάλω την 5αρα μέσα, με τον τρόπο του super user. Τόσα ήξερα τόσα έκανα... Στην πρώτη επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση ή κ σβήσιμο των δεδομένων μου. Αν πατήσω upgrade μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχει λογισμικό. Ό,τι κ να πατήσω κάνει επανεκκίνηση και επανέρχεται στην ίδια οθόνη. δεν μπαίνει με τίποτα! Έχει κανείς καμιά συμβουλή?? Σύνδεσε το με Η/Υ, μετέφερε το update.zip - ανάλογα τι εργοστασιακή version είχες (Α ή Ι) - στην εσωτερική μνήμη και ξαναπάτα upgrade. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Παιδιά, SOS!! Είπα κ γω ο έρμος να βάλω την 5αρα μέσα, με τον τρόπο του super user. Τόσα ήξερα τόσα έκανα... Στην πρώτη επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση ή κ σβήσιμο των δεδομένων μου. Αν πατήσω upgrade μου εμφανίζει ότι δεν υπάρχει λογισμικό. Ό,τι κ να πατήσω κάνει επανεκκίνηση και επανέρχεται στην ίδια οθόνη. δεν μπαίνει με τίποτα! Έχει κανείς καμιά συμβουλή?? καλημερα αν το κινητο σου το πηρες απο Κινα κατεβασε στον υπολογιστη σου την 5αρα την Α αν το πηρες απο Ελλαδα κατεβασε την G μπορεις να κατεβασεις απο εδω τις εχει και τις δυο κατεβαζεις αναλογα μολις κατεβει η ρομ παρε το κινητο και με κλειστο το κινητο πατα power+volume up ταυτοχρονα για να μπει στην recovery αν τωρα δεν κλεινει το κινητο και κανει συνεχεις επανεκκινησεις προσπαθησε οταν σβηνει η οθονη κατα την επανεκκινηση να πατας power +volume up για να μπει recovery καποια στιγμη θα μπει μολις μπει στην recovery συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη θα σου βγαλει στον υπολογιστη σου εναν φακελο που λεει recovery βαλε εκει μεσα ζιπαρισμενη οπως ειναι την ρομ που κατεβασες μετα κλεισε το παραθυρο ξεσυνδεσε το κινητο απο τον υπολογιστη και πατα στο κινητο upgrade και θα αρχισει να φορτωνει την ρομ και θα γινει η εγκατασταη κανονικα θα περιμενεις λιγη ωρα μεχρι να τελειωσει καλη επιτυχια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Έχω παρατηρήσει ότι με την 5 κάνει λίγο παραπάνω χρόνο να lockαρει το GPS... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouhou Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 καλημερα αν το κινητο σου το πηρες απο Κινα κατεβασε στον υπολογιστη σου την 5αρα την Α αν το πηρες απο Ελλαδα κατεβασε την G μπορεις να κατεβασεις απο εδω τις εχει και τις δυο κατεβαζεις αναλογα μολις κατεβει η ρομ παρε το κινητο και με κλειστο το κινητο πατα power+volume up ταυτοχρονα για να μπει στην recovery αν τωρα δεν κλεινει το κινητο και κανει συνεχεις επανεκκινησεις προσπαθησε οταν σβηνει η οθονη κατα την επανεκκινηση να πατας power +volume up για να μπει recovery καποια στιγμη θα μπει μολις μπει στην recovery συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη θα σου βγαλει στον υπολογιστη σου εναν φακελο που λεει recovery βαλε εκει μεσα ζιπαρισμενη οπως ειναι την ρομ που κατεβασες μετα κλεισε το παραθυρο ξεσυνδεσε το κινητο απο τον υπολογιστη και πατα στο κινητο upgrade και θα αρχισει να φορτωνει την ρομ και θα γινει η εγκατασταη κανονικα θα περιμενεις λιγη ωρα μεχρι να τελειωσει καλη επιτυχια :) Ναι από Κίνα είναι το κιν. Μπήκα κ κατέβασα την έκδοση που είχε πριν την αποτυχημένη προσπάθειά μου, δοκίμασα τον τρόπο που παραθέτεις αλλά δυστυχώς τίποτα...Ξεκινάει να ανοίξει το firmware αλλά στο τελείωμα μου βγάζει σφάλμα "firmware corrupt". Όσες φορές κ να το προσπαθήσω. Μήπως γνωρίζεις τί μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ναι από Κίνα είναι το κιν. Μπήκα κ κατέβασα την έκδοση που είχε πριν την αποτυχημένη προσπάθειά μου, δοκίμασα τον τρόπο που παραθέτεις αλλά δυστυχώς τίποτα...Ξεκινάει να ανοίξει το firmware αλλά στο τελείωμα μου βγάζει σφάλμα "firmware corrupt". Όσες φορές κ να το προσπαθήσω. Μήπως γνωρίζεις τί μπορεί να φταίει? Έχεις αλλάξει το variant με το chid.sh script; Βάλε την 4.5.x.A και όχι 5άρα. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouhou Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Έχεις αλλάξει το variant με το chid.sh script; Βάλε την 4.5.x.A και όχι 5άρα. Έχω δοκιμάσει να βάλω το παλιό rom. Aλλά κ πάλι τίποτις..:wacko: Σορρυ, αλλά δεν κτλβαινω τί εννοείς με το variant κ το script....Ίσως αν κτλβαινα δεν θα είχα κάνει την :X μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ναι από Κίνα είναι το κιν. Μπήκα κ κατέβασα την έκδοση που είχε πριν την αποτυχημένη προσπάθειά μου, δοκίμασα τον τρόπο που παραθέτεις αλλά δυστυχώς τίποτα...Ξεκινάει να ανοίξει το firmware αλλά στο τελείωμα μου βγάζει σφάλμα "firmware corrupt". Όσες φορές κ να το προσπαθήσω. Μήπως γνωρίζεις τί μπορεί να φταίει? εβαλες την 5.1.5.0Α και σου λεει firmware corrupt? περιεργο ξαναδοκιμασε να περασεις την 5.1.5.0Α την συγκεκριμενη ομως οπως την λεω και αν δεν την παρει κατεβασε μια flyme 4 Α εκδοση και προσπαθησε να την βαλεις με τον ιδιο τροπο να τσεκαρεις ομως μαζι με το upgrade και το clear data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Ναι από Κίνα είναι το κιν. Μπήκα κ κατέβασα την έκδοση που είχε πριν την αποτυχημένη προσπάθειά μου, δοκίμασα τον τρόπο που παραθέτεις αλλά δυστυχώς τίποτα...Ξεκινάει να ανοίξει το firmware αλλά στο τελείωμα μου βγάζει σφάλμα "firmware corrupt". Όσες φορές κ να το προσπαθήσω. Μήπως γνωρίζεις τί μπορεί να φταίει? Τσέκαρε και το forum της meizu γιατί κάπου έχει πάρει το μάτι μου κατηγορία για corrupt firmware... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pouhou Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 εβαλες την 5.1.5.0Α και σου λεει firmware corrupt? περιεργο ξαναδοκιμασε να περασεις την 5.1.5.0Α την συγκεκριμενη ομως οπως την λεω και αν δεν την παρει κατεβασε μια flyme 4 Α εκδοση και προσπαθησε να την βαλεις με τον ιδιο τροπο να τσεκαρεις ομως μαζι με το upgrade και το clear data Μετά απο πολύ ψάξιμο και πολύ διάβασμα, τα κατάφερα!! Έβαλα την 5αρα όπως είπες και δεν ξαναέβγαλε το firmware corrupt! Το κακό είναι ότι πρέπει να το ξαναπειράξω να βάλω την international γιατί πλεον είναι όλα στα κινέζικα. ελπίζω να μην ξαναγίνει βλακεία... Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια όλους σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπερα , Ή international που έχω εγώ αγορασμενω ελλαδα αν θέλω 5 πρέπει να βάλω πλέον global ή να περιμένω international ? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπερα , Ή international που έχω εγώ αγορασμενω ελλαδα αν θέλω 5 πρέπει να βάλω πλέον global ή να περιμένω international ? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η international έχει μετονομαστεί πια σε Global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή το κινητό υπάρχει σε δύο καταστήματα στο σκρουτζ, γύρω στα 170 ευρώ. Βασικά να πω ότι διάβασα πάρα πολλές σελίδες πιο πίσω και οι πιο πολλές αναφέρονται σε ρουτ ή αλλαγή της ρομ από κινέζικη σε διεθνή. Αν το πάρω με την international θα είναι έτοιμο για χρήση χωρίς άλλα προβλήματα και παραλείψεις;; Επίσης, η global είναι πλέον σταθερή, γιατί διάβασα για πολλά bugs και πολλή κατανάλωση μπαταρίας, έστω στις αρχικές εκδόσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Μετά απο πολύ ψάξιμο και πολύ διάβασμα, τα κατάφερα!! Έβαλα την 5αρα όπως είπες και δεν ξαναέβγαλε το firmware corrupt! Το κακό είναι ότι πρέπει να το ξαναπειράξω να βάλω την international γιατί πλεον είναι όλα στα κινέζικα. ελπίζω να μην ξαναγίνει βλακεία... Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια όλους σας! μονο με αλλαγη id μπαινει η global φιλε μου μην κανεις αλλα πειραματα θα το ξανα μπρικαρεις αν κανεις την αλλαγη id βαλε την Global απο τον υπολογιστη σου οπως ειναι ζιπαρισμενη χυμα στην εσωτερικη μνημη του κινητου και μετα πανε recovery και πατα upgrade θα την δει την ρομ δεν μπαινει με αυτο τον τροπο που σου ειπα η global εστω και με αλλαγη id θα σε βγαζει firmware corrupt αυτο ειναι μονο για αποκατασταση αν το μπρικαρεις οπως την επαθες εσυ επισης η Α εχει και Αγγλικη γλωσσα ψαξε λιγο στις ρυθμισεις να βρεις τις γλωσσες να το γυρισεις στα Αγγλικα για να διευκολυνθεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 μονο με αλλαγη id μπαινει η global φιλε μου μην κανεις αλλα πειραματα θα το ξανα μπρικαρεις αν κανεις την αλλαγη id βαλε την Global απο τον υπολογιστη σου οπως ειναι ζιπαρισμενη χυμα στην εσωτερικη μνημη του κινητου και μετα πανε recovery και πατα upgrade θα την δει την ρομ δεν μπαινει με αυτο τον τροπο που σου ειπα η global εστω και με αλλαγη id θα σε βγαζει firmware corrupt αυτο ειναι μονο για αποκατασταση αν το μπρικαρεις οπως την επαθες εσυ επισης η Α εχει και Αγγλικη γλωσσα ψαξε λιγο στις ρυθμισεις να βρεις τις γλωσσες να το γυρισεις στα Αγγλικα για να διευκολυνθεις Ρε παιδια εγω ειχα την internasional version και απο πανω περασα ολες τις μπετα 5 που ηταν Α και την G χωρις να κανω τπτ απλα τις κατεβαζα και της περναγα και ποτε δεν ειχα προβλημα! Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Λοιπόν έχω εδώ και κοντά ένα μήνα την Ρομ από Ιταλία και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή σε αυτονομία! Δηλαδή 5 ώρες βαριάς χρεισεις με 4g! Αρνητικά είναι ότι τις φωτογραφίες τις βγάζει ανάποδα και ότι αν έχεις κλειστό το ίντερνετ και πας σε εφαρμογή που θέλει ίντερνετ σε πετάει έξω κατά τα άλλα πάει καλά! Και όσοι έχετε cosmote αλλάξτε σε wind άλλο πράγμα πιο γρήγορο και από το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Φιλε μου με το λογαριασμο του flyme αν ειχες φτιαξει μεσα απο εκει δηλαδη μπορεις να το εντοπισεις το κινητο Και με το google γίνεται https://www.google.com/android/devicemanager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts