manik Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Η αλήθεια είναι πως και γω το παθαίνω αυτό. Αν μπορεί κάποιος να δώσει τη λύση. Υποθέτω ότι είναι κάτι απλό... Αν δεν μπουν σωστά οι ρυθμίσεις λογικό είναι. Εμένα δουλεύει μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η καρτα που εχω ειναι cosmote, nano sim. Εχω επισης δοκιμασει και αντιστοιχη της vodafone χωρις να βελτιωνεται η κατασταση. Θα ελεγα οτι δεν ειναι λογικο υπο την εννοια οτι η micro sim που ειχα στο galaxy s3 πριν δυο βδομαδες δε μου παρουσιαζε ποτε προβληματα, εντος η εκτος χωρου. Ο αδερφος μου εχει το oneplusone, δεν του προκαλει τετοιο προβλημα. Πραγματικα εχω ψαξει και σκεφτει χιλιους λογους που συμβαινει αυτο, ομως απ οτι καταλαβαινω μαλλον η συσκευη το εχει το προβλημα. Διοτι δεν ειναι λογικο να πιανει μεσα στο σπιτι -115 dBm, καταλαβαινεις οτι δε μπορω να επικοινωνησω. Κι απ τα επισημα τις Meizu επισης δε βοηθανε πολυ, γι αυτο επιμενω και ρωταω To -115dBm πάλι έχει διαφορά αν είναι σε 2G ή 3G ή 4G. π.χ. πριν λίγο ήμουν και εγώ με τέτοιο σήμα -115dBm σε 3G και είχα 4 γραμμές σήμα. Μετά έπεσε στο -75 και είχα 5 γραμμές. Τέλως πάντων αν έχεις κάνει αναβάθμιση σε 4.5.4Ι έχεις κάνει hard reset και έχεις ακόμα πρόβλημα τότε όπως σε παρότρυναν στείλτο πίσω να στο αλλάξουν. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν δεν μπουν σωστά οι ρυθμίσεις λογικό είναι. Εμένα δουλεύει μια χαρά. . Σε ποιες ακριβώς ρυθμίσεις αναφέρεσαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikout Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 προσπαθω να κανω ροοτ στην συσκευη αλλα εχω το εξης προβλημα ,οταν τσεκαρω την επιλογη ``ανοιγμα δικαιωματων δεν μου ζηταει καποιον κωδικο αλλα με παραπεμπει στις εφαρμογες που εχω κατεβασει απο play store και το μονο που μπορω να επιλεξω σε ποια εφαρμογη δινω την επιλογη προσβασης στην συσκευη .τιποτα αλλο ,τι κανω λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω Ι σε MX5 με Α ρομ? Αγορασμενο απο vickmail.οποιος μπορει μεσω facebook,skype,viber γιατι παιδευομαι 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τελικά κατάφερε κανείς με 4.5.3Α να βάλει κωδικό κλειδώματος στην οθόνη και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1981 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Για σας Μόλις παρέλαβα το meizu m2 note από το minideal .Το κινητό είναι σε απαράδεκτη κατάσταση σε σχέση με το λειτουργικό .πιθανόν να μην έχει γίνει σωστό το root , uote ζήτησα κάτι τέτοιο. είναι γεμάτα με κιζικα apps και δεν ξέρω πως να κάνω update το flyme os σε international version. Είδα αρκετές οδηγίες και προσπάθησα αρκετές for χωρίς επιτυχία . Πήρε κανεις πρόσφατα αυτό το κινητό αν ναι πως έκανε update ? Η οδηγία που ειναι στην πρώτη σελίδα είναι αρκετά περιπλοκη , μήπως ξέρει κανεις κάτι πιο απλό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σε ποιες ακριβώς ρυθμίσεις αναφέρεσαι ? Στο να βάλεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις των server του email που θες. προσπαθω να κανω ροοτ στην συσκευη αλλα εχω το εξης προβλημα ,οταν τσεκαρω την επιλογη ``ανοιγμα δικαιωματων δεν μου ζηταει καποιον κωδικο αλλα με παραπεμπει στις εφαρμογες που εχω κατεβασει απο play store και το μονο που μπορω να επιλεξω σε ποια εφαρμογη δινω την επιλογη προσβασης στην συσκευη .τιποτα αλλο ,τι κανω λαθος Αυτή είναι η σωστή διαδικασία αν έχεις φτιάξει ήδη flyme λογαριασμό. Αν δεν έχεις φτιάξει εσύ αλλά το κατάστημα που το αγόρασες απλά ζήτα τον κωδικό να τον κλείσεις και να φτιάξεις δικό σου. μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να περασω Ι σε MX5 με Α ρομ? Αγορασμενο απο vickmail.οποιος μπορει μεσω facebook,skype,viber γιατι παιδευομαι 2 μερες. Η ίδια ακριβώς διαδικασία όπως του m2 note είναι, απλά κατεβάζεις firmware για το δικό σου ΜΧ5. Για σας Μόλις παρέλαβα το meizu m2 note από το minideal .Το κινητό είναι σε απαράδεκτη κατάσταση σε σχέση με το λειτουργικό .πιθανόν να μην έχει γίνει σωστό το root , uote ζήτησα κάτι τέτοιο. είναι γεμάτα με κιζικα apps και δεν ξέρω πως να κάνω update το flyme os σε international version. Είδα αρκετές οδηγίες και προσπάθησα αρκετές for χωρίς επιτυχία . Πήρε κανεις πρόσφατα αυτό το κινητό αν ναι πως έκανε update ? Η οδηγία που ειναι στην πρώτη σελίδα είναι αρκετά περιπλοκη , μήπως ξέρει κανεις κάτι πιο απλό ? Ακολούθα τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6281608#post6281608. Απλά βάλε 4.5.4Ι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Στο να βάλεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις των server του email που θες. Λάθος ποστ έκανα quote , αναφερόμουν στο ότι δεν μπορεί να μπει κωδικός κλειδώματος στην οθόνη , για κάποιο λόγο μόλις επιλέγω το κλείδωμα αντί να μου βγάλει παράθυρο εισαγωγής κωδικού , με πετάει στην αρχική . Επίσης κάτι άλλο σοβαρό , μόλις συνδέσω το plantronic m55 bluetooth η ένταση στον ήχο κλήσης ελαττώνεται σχεδόν στο μισό , η μπάρα ρύθμισης είναι στο max αλλά δεν ακούγεται δυνατά , μόλις κλείσω το plantronic δυναμώνει . Εάν πιστεύει κανείς πως είναι θέματα της 4.5.3Α τότε μάλλον πρέπει να βάλω 4.5.4Ι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Λάθος ποστ έκανα quote , αναφερόμουν στο ότι δεν μπορεί να μπει κωδικός κλειδώματος στην οθόνη , για κάποιο λόγο μόλις επιλέγω το κλείδωμα αντί να μου βγάλει παράθυρο εισαγωγής κωδικού , με πετάει στην αρχική . Επίσης κάτι άλλο σοβαρό , μόλις συνδέσω το plantronic m55 bluetooth η ένταση στον ήχο κλήσης ελαττώνεται σχεδόν στο μισό , η μπάρα ρύθμισης είναι στο max αλλά δεν ακούγεται δυνατά , μόλις κλείσω το plantronic δυναμώνει . Εάν πιστεύει κανείς πως είναι θέματα της 4.5.3Α τότε μάλλον πρέπει να βάλω 4.5.4Ι Για τον κωδικό εμένα στην 4.5.4I δουλεύει κανονικά. Για την ένταση με το ΒΤ νομίζω πως το έχει και η 4.5.4 το πρόβλημα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κάποιο handsfree στο δικό μου. Πάντως βάλε 4.5.4Ι εννοείται με hard reset πριν και μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πάντως βάλε 4.5.4Ι εννοείται με hard reset πριν και μετά την αναβάθμιση. Σκέφτομαι ήδη σοβαρά να το κάνω , οι Κινέζικες εφαρμογές store games κλπ φαντάζομαι απουσιάζουν ? Το hard reset πριν γιατί ? Το μετά το καταλαβαίνω . Ρωτώ διότι πρέπει μετά το hard να ξαναπεράσω google play για να κατεβάσω busubox ,Terminal Emulator , σύνδεση στο flyme για δικαιώματα χρήστη κλπ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σκέφτομαι ήδη σοβαρά να το κάνω , οι Κινέζικες εφαρμογές store games κλπ φαντάζομαι απουσιάζουν ? Το hard reset πριν γιατί ? Το μετά το καταλαβαίνω . Ρωτώ διότι πρέπει μετά το hard να ξαναπεράσω google play για να κατεβάσω busubox ,Terminal Emulator , σύνδεση στο flyme για δικαιώματα χρήστη κλπ . Για να φύγουν όλες οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις που έχεις περάσει για να μην κολλήσει κάπου η αναβάθμιση. Εννοείται ότι πρέπει να ξαναβάλεις αυτά που είπες πριν την αναβάθμιση, αλλά μόνο αυτά. Θα έχει και μετά κάποια κινέζικα, 4-5 εφαρμογές αλλά με drag & drop τις σβήνεις αμέσως. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Drag & drop εννοείς παρατεταμένο κλικ και σύρσιμο στον κάδο απορριμάτων (στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης) για απεγκατάσταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Δεν νομίζω να φταίει το home button.Απλά κολλάει.Μου το κάνει και εμένα.Αν ανοίξεις ένα "βαρύ"σάιτ και το messenger κολλάει.Δεν το παθαίνουν όλοι.Αν βρεις λύση γράψε το να το κάνω κι εγώ. Το έκανε και σε εμενα αλλα με την τελευταία version (international) όλα έστρωσαν. Γενικά έγινε ένα άλλο τηλέφωνο σε μένα ακόμα και ένα πρόβλημα με το messenger που δεν λειτουργούσε και αυτό διορθώθηκε. Edited October 22, 2015 by aanastasopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 παιδια μολις σημερα το παρελαβα(αγορα απο vickmall) ,πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες,τελεια οθονη ηχεια μηδεν λαγκ,το gps κλειδωνει αμεσως και το wifi και τα δεδομενα κιητου,μια ερωτηση εχω,πηρα και μια δερματινη θηκη mofi ανοιγει σαν βιβλιο,οταν την κλεινω κλεινει η οθονη οταν την ανοιγω ανοιγει οχι οτι ειναι κακο αφου ουτως η αλλως οταν θα ανοιγα την θηκη σημαινει οτι θελω να χρησιμοποιησω το κινητο το θεμα ειναι οτι εγω θελω να το απενεργοποιησω αυτο το συστημα αλλα δεν μπορω να βρω πως οποιος μπορει να βοηθησει Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Νέο firmware 4.5.4.1Ι !! https://meizufans.eu/forum/topic/3093/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2-note ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Drag & drop εννοείς παρατεταμένο κλικ και σύρσιμο στον κάδο απορριμάτων (στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης) για απεγκατάσταση ? Ακριβώς έτσι! Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Νέο firmware 4.5.4.1Ι !! https://meizufans.eu/forum/topic/3093/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2-note ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακριβώς έτσι! Με την γνωστή διαδικασία αναβάθμισης έκανα την αλλαγή από 4.5.3Ι σε 4.5.4Ι. Είχα κάνει backup (από την 4.5.3Ι) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή backup από το menu του κινητού. Όταν τελειωσε η αναβάθμιση έκανα επίσης ένα factory reset (διότι γενικά συνίσταται) και μετά έκανα Restore για να επανέλθουν οι ρυθμίσεις, τα προγράμματα κλπ, αλλά δεν επανέφερε όλα τα προγράμματα. Γενικά το restore αυτο μου δημιούργησε πρόβλημα και αναγκάστηκα να ξαναεγκαταστήσω πολλές εφαρμογές από την αρχή. Συμβουλή μην ξεχάσετε το "Settings-> Display-> Sleep και ορίζεις τουλάχιστον 10 λεπτά" διότι αν κατα την διαδικασία κλείσει η οθόνη δεν μπορείτε να την ξανα ανοίξετε και έστι δεν μπορείτε να δείτε πότε τελείωσε η διαδικασία. Άλλο τρόπο για backup που προτείνει κάποιος και έχει δοκιμάσει ότι λειτουργεί σωστά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Νέο firmware 4.5.4.1Ι !! https://meizufans.eu/forum/topic/3093/flyme-os-4-5-4-1-stable-m2-note ! Τώρα μάλιστα , με βάζεις σε σκέψεις να περιμένω απόψεις για το νέο ώστα μια και καλή να αναβαθμίσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Λοιπόν γράφτηκα στο meizufans και ρώτησα εάν μπορώ να περάσω απ'ευθείας την 4.5.4.1I από την 4.5.3Α , μου απάντησαν πως σε Ασιατική συσκευή δεν πρέπει να περάσω I έκδοση δίνοντάς μου λινκ για την Ασιατική ρομ και τους κανόνες του φόρουμ . Αφού ακολούθησα τα λινκ (ώστε να δω περί τίνος πρόκειται) γύρισα στην σελίδα που παραθέτεται στο παραπάνω ποστ και μου βγάζει : Access Denied You seem to have stumbled upon a page that you do not have access to. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 μπορειται να μου απαντησετε σε αυτο που ρωτησα?πως απενεργοποιω το ανοιξε κλεισε της οθονης τωρα που φοραω θηκη??? Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 μπορειται να μου απαντησετε σε αυτο που ρωτησα?πως απενεργοποιω το ανοιξε κλεισε της οθονης τωρα που φοραω θηκη??? Εγώ έχω την αντίθετη ερώτηση. Πως το ενεργοποιώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εγώ έχω την αντίθετη ερώτηση. Πως το ενεργοποιώ ?απλα εβαλα την θηκη δεν εκανα κατι αλλο ...εχω το 4.5.3Ι,η θηκη ειναι αυτην http://www.vickmall.com/original-high-quality-mofi-pu-leather-case-for-meizu-m2-note.html Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Λοιπόν γράφτηκα στο meizufans και ρώτησα εάν μπορώ να περάσω απ'ευθείας την 4.5.4.1I από την 4.5.3Α , μου απάντησαν πως σε Ασιατική συσκευή δεν πρέπει να περάσω I έκδοση δίνοντάς μου λινκ για την Ασιατική ρομ και τους κανόνες του φόρουμ . Αφού ακολούθησα τα λινκ (ώστε να δω περί τίνος πρόκειται) γύρισα στην σελίδα που παραθέτεται στο παραπάνω ποστ και μου βγάζει : Access Denied You seem to have stumbled upon a page that you do not have access to. Αν διάβασες τα προηγούμενα posts θα έβλεπες ότι μπορείς να βάλεις άνετα το Ι firmware στην συσκευή ασχέτως αν έχει A με την γνωστή διαδικασία. Άσε τι γράφουν εκεί. μπορειται να μου απαντησετε σε αυτο που ρωτησα?πως απενεργοποιω το ανοιξε κλεισε της οθονης τωρα που φοραω θηκη??? Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια ρύθμιση. Απλά είναι θέμα θήκης. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To υποτιθέμενο 4.5.4.1Ι κατέβηκε από το meizufans. Κάτι έγινε... Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 απλα εβαλα την θηκη δεν εκανα κατι αλλο ...εχω το 4.5.3Ι,η θηκη ειναι αυτην http://www.vickmall.com/original-high-quality-mofi-pu-leather-case-for-meizu-m2-note.html Εγω έχω την 4.5.4Ι και την ίδια θήκη ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν διάβασες τα προηγούμενα posts θα έβλεπες ότι μπορείς να βάλεις άνετα το Ι firmware στην συσκευή ασχέτως αν έχει A με την γνωστή διαδικασία. Άσε τι γράφουν εκεί. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια ρύθμιση. Απλά είναι θέμα θήκης. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To υποτιθέμενο 4.5.4.1Ι κατέβηκε από το meizufans. Κάτι έγινε... Το είδα προηγουμἐνως δεν υπάρχει 4.5.4.1Ι στο επισημο site της Meizu και μου έκανε εντύπωση. Την κατεβασα και την σὐγκρινα με την 4.5.4 και ήταν ίδια οπότε την έσβησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Αν διάβασες τα προηγούμενα posts θα έβλεπες ότι μπορείς να βάλεις άνετα το Ι firmware στην συσκευή ασχέτως αν έχει A με την γνωστή διαδικασία. Άσε τι γράφουν εκεί. Ξέρω φίλε μου , διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος (εντάξει όλο και κάτι θα μου διαφεύγει μέρα με την μέρα και σας ευχαριστώ όσους επαναλαμβάνεστε) και έχω ήδη έτοιμο το system-i για μεταφορά στην ρίζα της συσκευής . Το ποστ μου έχει να κάνει με το ότι σκέφθηκα μήπως κλειδώνουν την ip όσων κάνουν αναφορά για πέρασμα Ι σε συσκευές Ασιατικές ώστε να μην μπαναριστείτε και εσείς (εάν συμβαίνει αυτό) . Έχει σβηστεί και το ποστ μου από το προφίλ μου . Σχετικά με το ότι δεν δέχεται κωδικό κλειδώματος η δική μου συσκευή και κάποιων ακόμη εδώ μέσα , πέρασα το CM Locker και κλειδώνει μέσω του app αυτού δίνοντάς μου και επιπλέον επιλογές όπως πρόγνωση καιρού από την κλειδωμένη οθόνη . Κατανάλωση μπαταρίας στο σύνολο (μετά το στήσιμο όλων των απαραίτητων για εμένα εφαρμογών) ακόμη και με αυτή για το κλείδωμα 2% όλο το βράδυ . Μεγάλη υπόθεση και το ότι δεν ζεσταίνεται καθόλου . Edited October 23, 2015 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ξέρω φίλε μου , διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος (εντάξει όλο και κάτι θα μου διαφεύγει μέρα με την μέρα και σας ευχαριστώ όσους επαναλαμβάνεστε) και έχω ήδη έτοιμο το system-i για μεταφορά στην ρίζα της συσκευής . Το ποστ μου έχει να κάνει με το ότι σκέφθηκα μήπως κλειδώνουν την ip όσων κάνουν αναφορά για πέρασμα Ι σε συσκευές Ασιατικές ώστε να μην μπαναριστείτε και εσείς (εάν συμβαίνει αυτό) . Έχει σβηστεί και το ποστ μου από το προφίλ μου . Δεν παίζει τέτοια περίπτωση. Απλά επειδή σβήστηκε το thread στο meizufans που πόσταρες από τον AOKP, σβήστηκε και το δικό σου σχόλιο. Σχετικά με το ότι δεν δέχεται κωδικό κλειδώματος η δική μου συσκευή και κάποιων ακόμη εδώ μέσα , πέρασα το CM Locker και κλειδώνει μέσω του app αυτού δίνοντάς μου και επιπλέον επιλογές όπως πρόγνωση καιρού από την κλειδωμένη οθόνη . Κατανάλωση μπαταρίας στο σύνολο (μετά το στήσιμο όλων των απαραίτητων για εμένα εφαρμογών) ακόμη και με αυτή για το κλείδωμα 2% όλο το βράδυ . Μεγάλη υπόθεση και το ότι δεν ζεσταίνεται καθόλου . Μην περνάτε εφαρμογές στο κινητό όπως CM Security, clean master κ.λ.π. καθώς το επιβαρύνουν και είναι κι επικίνδυνες. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts